måndag 30 januari 2017

Extremt väder ökar i hela världen – Tecken på Jesu återkomst


Ta gärna del av det senaste inlägget på hemsidan ”Jesus kommer snart”:


Extrema väderförhållanden

Nya rapporter visar och bekräftar den tid vi lever i. Vi upplever i dag regioner och länder, som allt oftare drabbas av extrema väderförhållanden som värmeböljor, skogsbränder och torka. På flera platser spricker jorden, och det snöar där det normalt aldrig kommer snö. Vi ser samtidigt hur hela områden drabbas av stormar och skyfall.

Det här är inget fenomen som har avtagit, men något som kommer att öka och blir mer extremt i tiden framöver. Ändetidens scenario är igång med att bli en verklighet, och ändetidens löften håller på att fullbordas inför våra ögon.

Exempel på klimatförrandringar

I dag upplever vi kraftiga klimatförrändringar och att någonting påverkar vår jord i hög grad, och det ser ut till att utvecklingen sker i en allt snabbare takt.

Vi upplever bland annat hur jorden bokstavligt talat spricker runt om på flera platser, historiska skogsbränder, översvämningar och stormar, och snö i öknen och på platser där det normalt aldrig snöar.  

Tidstecken som pekar på Jesu återkomst

Till den dag att vår frälsare och Herre kommer tillbaka för att hämta sin blodköpta skara, kommer vi att fortsätta att se tidstecken och födslovåndor som tilltar i kraft. Dessa tidstecken är påtagliga, och dom avlöser varandra.

Det är ingen tillfällighet, när vi ser naturkatastrofer och extremt väder som blir allt mer extremt och allt mer normalt. En kär broder sa en gång, att ”jorden är på katastrofkurs”, och det är något jag vill ge honom rätt i. Det vi upplever är helt enkelt ett förstadie, och en förberedelse på ändetidens vedermöda, och denna tidens avslutning.

Avslutning

2 Tim 4: 7-8 – Jag har kämpat den goda kampen, jag har fullbordat loppet, jag har bevarat tron. Nu ligger rättfärdighetens segerkrans i förvar åt mig. Den skall Herren, den rättfärdige domaren, ge åt mig på den dagen, och inte bara åt mig utan åt alla som älskar hans återkomst.

”Herre, låt mig förstå att din tillkommelse är nära. Öppna mitt hjärtas ögon, så jag förstår det hopp och den härlighet du har kallat mig till. Uppflamma min längtan efter förlossningens dag, och tänd en eld i mitt hjärta. Låt inte den här världen släcka den, och låt den aldrig tyna ut.

Jag glömmer allt som är omkring mig, och jag sluter mina ögon. I mitt inre ser jag mitt slutmål, den himmelska staden, och dig min Herre i all din härlighet och kraft. Jag fortsätter gå, och jag sträcker mig mot det som ligger framför. Jag släpper allt som hindrar och tynger, och jag jagar mot målet för att vinna mitt segerspris och min segerkrans.

En dag kommer du att lägga en krona på mitt huvud. Du kommer sätta en ring på min finger och en helig klädnad på min kropp. Du kommer att torka varje tår från min kind, och viska i mitt öra att du gör allt nytt. Du kommer säga välkommen hem till mångtusende av änglar, till alla de heliga och till ett evigt liv i Guds närhet. Till sist kommer du att säga de ord jag har längtat efter att höra sedan den dag jag blev född. Dessa ord, som har präglat och genomsyrat mitt liv och varje steg jag har tagit – ”Väl gjort, du gode och trogne tjänare, välkommen in i min Faders glädje”.

Jesus kommer snart!


4 kommentarer:

 1. Vilken Underbar bön!! Den instämmer jag helhjärtat i. Jag längtar och väntar på att få SE det underbara som Jesus vår Herre har berett åt oss i vårt eviga hem. Allt rasar samman här på jorden, själva jorden vacklar som en drucken, som det står i Guds ord. Hur kommer det då sig att människor inte ser vad som sker ?? Jag ber oxå om att vi ska få en ny pingst över vårt land, en ny eld i våra hjärtan ," Herre tänd en eld, börja i mitt hjärta!" Vi syskon i Herren får inte tröttas, utan fortsätta ännu mera ihärdigt i rop och bön för de förlorade och att vi ska vara Guds lärjungar och lyda de befallningar som Han ger oss. Gud välsignar dig Mikael för din tjänst du har här ! Inga-l

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Inga-Lill,

   På samma sätt som på Noas tid, så kan det se ut som att människan har drabbats av en blindhet, och helt enkelt inte vill se det som händer i dag. Desvärre kommer många människor att vakna för sent, och inse att dom befinner sig i Guds vredes tid.

   Utan den helige Ande, Herrens eld och Guds nåd, så få vi aldrig se väckelse i vårt land. Vi kan inte framkalla väckelse i oss själva. Vi är beroende av att Guds Ande kommer och blåser med sin vind och tänder en eld i våra hjärtan.

   Herren kan förvandla och frälsa vårt land!

   Välsignade hälsningar
   Mikael

   Radera
 2. Denna Bön kommer helt rätt i tiden med tanke på alla saker som sker runt om i vår sargade värld. Det är synd att så många människor bara tänker på sig själva och inte förmår lyfta vare sig tanke eller ögon för att se att Herren kallar på oss och är på väg för att möta oss på vår färd mot Jerusalem.

  Vi känner tydligt att tiden närmar sig för avfärd.
  Tack för all din hjälp!
  J och G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära syskon. Tiden närmar sig med hast, och den dyrbara nådtid vi lever i, är på väg att ta slut. Det är hög tid att göra sig klar, att få sin relation med Herren på plats. Brudgummen kommer med sitt följe, och i ett ögonblick vi inte förväntar det, kallar och ropar han sin brud till sig.

   Herren välsigne er med nåd och kraft här i den sista och avslutande tiden.

   Guds rika välsignelse
   Mikael

   Radera