lördag 21 januari 2017

Han förutspådde terrorattack och finanskris – nu spår han historisk katastrof


Bill Bonner, en amerikansk författare och lobbyist, som tidigare har förutspått bland annat kollaps på den japanska marknaden i 1989, Sovjetunionens fall i 1991, kriget mot Irak i 2003 och andra humanitära katastrofer, förutser ett totalt sammanbrott i det amerikanska finanssystemet, i en grad som världen aldrig någonsin skådat förr.
Världen bekräftar bibliska profetior

Det är intressant, när världen bekräftar bibliska profetior och den tid vi lever i. Genom att studera det profetiska ordet, kan vi se att den här världen är på väg mot ett läge och ett tillstånd som kommer att präglas av kaos, upplösning och totalt mörker.
Vi kommer att se det på flera områden genom krig och naturkatastrofer, men också på det sociala, andliga och politiska området.

Den nya världsordningen
Ett annat område som lyser klart och är ett starkt tidstecken, är det turbulenta förhållandet i världsekonomin. Frågan är inte om, men när vi kommer att få se en total krasch på den finansiella marknaden. En krasch, som inte kan jämföras med något tidigare den här världen tidigare har sett eller upplevt.

Det kommer att vara slutet på det ekonomiska system vi känner till, och bädda för ett nytt antikristligt system, som är förbundet med vilddjurets märke. Det är värt att påminnas om vad David Rockerfeller sa när han talade inför FN, helt tillbaka i 1994: ”Allt vi behöver är den rätta stora krisen och alla nationer kommer att acceptera den Nya världsordningen.”.
Domedagsprofet

Många kallar Bill Bonner en domedagsprofet, som tidigare och tillsammans med politiska, sociala och ekonomiska experter, har förutsett både politiska och humanitära händelser.
Den här gången kommer Bill med uttalanden angående den ekonomiska situationen i världen. Den kris som kommer, är enligt Bill värre än alla dom andra tillsammans. Bonner påstår samtidigt, att inte bara USA, men hela världen lever i dag på ”lånad tid”. Många av de pengar som vi använder, finns helt enkelt inte i verkligheten, då världsekonomin är uppbyggt på falska kreditlån. Pengarna som vi först lånar och sedan använder, finns egentligen bara på pappret. USA:s ekonomiska kollaps kommer likt en domino-effekt, få hela världen till att kollapsa.

Avslutning
Det kommer en tid, då en världsomspännande kris kommer att sprida sig och kommer att påvärka varje enskilt område i vårt samhälle. Den här världens profeter bekräftar den tid som ligger framför, och som den här världen är på väg in i. När vi upplever avgörande skeenden i världen, ger det oss en sann förståelse, att vi lever i den tid där vi kan bida och förvänta Jesu dyrbara återkomst.

Hur nära är vi egentligen en världsvid ekonomisk krasch, och hur snart kommer den svarta hästen att göra sin entré, som är en av de domar som kommer att föra med sig dom över det ekonomiska systemet?
Herren tar bort sin brud

Men innan dess, att Guds domar kommer gå ut i världen genom sigill, basuner och vredesdomar, kommer Herren att ta bort sin församling från den här jorden. Jag tror att det som gör hela skillnaden, och det som gör att vi ännu inte har upplevt ett tredje världskrig, en ekonomisk krasch, globala jordbävningar osv. är uppryckelsen av församlingen.
Uppryckelsen av Jesu brud kommer att göra skillnaden och kommer att utlösa ett inferno av katastrofer och domslut över hela vår jord. Låt oss vara redo, för Herren Jesus kommer mycket snart! 

Jesus kommer snart!

Källa:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Bonner_(author)6 kommentarer:

 1. Guds Frid Mikael,

  Ja vi har ju alla upplevt stora och omvälvande händelser runt om i vår värld.
  Vi är helt Beredda och Redo för Herren Jesus Återkomst.

  J och G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för er hälsning kära syskon.
   Vi lever definitivt i en tid av väntan. Vi har packat våra resväskor, och vi står klara på perrongen. Vi är klara till att resa i väg till vårt lovade löftesland. Vi spanar och ser efter tecken som kan bekräfta att tåget är på väg in. Vi lever i vårt saliga hopp, att Herren mycket snart kommer tillbaka.

   Guds rika välsignelse
   Mikael

   Radera
 2. Det är sorg i mitt hjärta för alla de som ännu inte har hörsammat Jesu Kristi frälsning till räddning. Man önskar att alla människor skulle lyssna och stanna upp för att se vart vår värld är på väg. Det känns i mitt hjärta, i atmosfären , ja i hela Guds natur att snart så kommer domen. Men Jesus vår Frälsare vill att alla ska komma till honom. Själv väntar jag på min dyre Frälsare, men det värker i hjärtat för mina bönebarn. Gud hjälp oss , dina lärjungar att vara mera brinnande, att få nöden för de förlorade på våra hjärtan! Gud välsignar dig Mikael . Din syster i Herren Inga-l

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack syster Inga-Lille för din hälsning, och för att du delar den nöd du har i ditt hjärta. Domen är på väg, och det är med nöd och med sorg, men ser en hel värld, som är på väg mot mörker och fördärv. Må Herren fortsätta sträcka ut sin hand, och röra vid våra barn, städer och vårt land.

   Guds rika välsignelse
   Mikael

   Radera
 3. Amen Herren.
  Välsigna alla som hjälper människor som jag för att lära känna dig min skapare och min frälsar.
  Välsigna alla som tar steget för att fiska ett hjärta med dina krafter. Att få mer av dig Jesus och lära känna dina vägar och dina tanke Jesus är sötare än hunnig.
  Med syskon kärlek från en syster som följer " Jesus kommer snart"


  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din hälsning Shamret, och välkommen till hemsidan.
   Det är välsignat att ta del av din längtan och kärlek till Herren. Jeg ber att du må bli rikligt välsignat, och att Herren må omsluta dig med sin nåd och kärlek.

   Guds rika välsignelse
   Mikael

   Radera