måndag 16 januari 2017

Rykten om krig: USA upprustar drastiskt i Europa


Spänningarna mellan Nato och Ryssland blir allt starkare, och ”stridslarm och rykten om krig” präglar Europa. Det vi upplever just nu, är ett förstadie till uppfyllandet av bibliska profetior.

USA, är just nu igång med den största militära upprustningen i Europa, sedan det kalla kriget. Som svar på Rysslands aggressivitet, så är över 4 000 amerikanska soldater, 87 stora och 144 mindre stridsvagnar, och ytterligare krigsmaterial är på väg in i Natoallierade länder som Estland, Lettland, Litauen och Polen.

Även Sverige hotas

Även Sverige har fått information om ett ökat hot från Ryssland, och man har bråttom för att stärka det svenska försvaret. Vi vet att det finns ett otal av profetior, som talar just om en kommande rysk attack på Sverige.

Holger Nilsson delar två intressanta drömmar på sin hemsida som jag gärna vill dela:

”I drömmen såg jag en hög rysk militär eller politiker som stod framför en karta över Skandinavien och Baltikum och förklarade framtida militära operationer. Kontentan av drömmen var att Ryssland skulle attackera Baltikum först och strax efter Sverige. På frågan om de skulle attackera Sverige svarade han: `Självklart! Det har vi planerat länge."

Jag var i bön under dagen för Sverige. Den natten när jag somnade drömde jag något helt vanligt, sedan kom som en ridå över drömmen och jag befann mig plötsligt mycket högt upp och såg hela Norden, Baltikum, en bit in i Ryssland och de norra delarna av Tyskland och Polen. Jag reagerade snabbt över att allt var så mycket verkligare än vad det var när jag var vaken. Och jag blev mycket fascinerad över vad jag såg. Plötsligt kände jag mig manad att titta noga på vad som skulle följa. Alla länder fick olika färger. Finland blå, Ryssland röd, (minnet sviktar lite angående de andra färgerna).

Efter att alla länderna hade fått egna färger, så kände jag mig manad att ytterligare en gång titta noga på vad som skulle följa. Jag såg då att södra och östra delen av Finland började bli röda, den ryska färgen vällde in ganska snabbt tills hela Finland var rött.

Nästa steg som följde var att norra delen av Sverige började bli rött, men här fick jag inte se mer. I samma stund vällde Rysslands röda färg snabbt in från Norges norra del mot söder med en våldsam hastighet tills det slutade vid ungefär halva Norge, där landet breder ut sig. Här blev det som en smäll och jag var tillbaka i förra drömmen jag hade. Jag vaknade och bad över detta och somnade om och befann mig i norra delen av Sverige där det var fullt av ryska soldater.”


Den röda hästen gör sig klar

UPP 6: 3-4- Och när Lammet bröt det andra sigillet, hörde jag den andra varelsen säga: "Kom!" En annan häst kom ut, en eldröd, och han som satt på den fick makt att ta bort freden från jorden så att människor skulle slakta varandra. Och han fick ett stort svärd. 

Den röda hästen gör sig klar. Den är redo att rida ut i Europa, och i resten av världen. Ryttaren som sitter på hästen har ett svärd i sin hand, och han har en klar mission och ett klart syfte. Hans tankar är mörka, och hans blick är fast. Han andas död, och är klädd och omsluten av helvetets mantel. Förödelse och ödeläggelse följer honom, och han drar djupa spår där han drar fram.  

Den röda hästen är en del av ändetidens domar, och när den släpps lös kommer det att resultera i krig, terrordåd och väpnade konflikter. Människor och nationer, kommer okontrollerat att slakta och döda varandra. Det är den myndighet han har, och det är den makt han kommer att använda när hans tid kommer.

Tiden är snart slut

Käre vän – Låt mig ställa dig en fråga, om du har du din sak klar med Herren? Den här hemsidan har som syfte att peka på tidens tecken, som visar att Jesus mycket snart kommer tillbaka. Samtidigt, ska det vara ett rop och en inbjudan, att ta emot honom som är större än livet själv.

Vedermödans tid, är inte till för de människor som har tagit emot honom i sina hjärtan. Jag önskar inte för någon, att man en dag ska hitta sig själv i vedermödans tid. En tid, som kommer att präglas av det mörkaste mörker, och en brännande vind från helvetets avgrund. Den ända möjligheten att slippa från denna tid och från evighetens mörker, är att ta emot Jesus som din personlige frälsare.

Med en evig kärlek

Han älskar dig, och han väntar på att du kommer till honom precis som du är. Han avvisar ingen, men står med öppna armar och väntar på att du ropar ut efter honom i ditt hjärta. Honom, som har sett och känt dig sedan du blev till, önskar att hela, frälsa och möta dig med sin villkorslösa och eviga kärlek. Guds nåd, kärlek och frälsande kraft räcker även för dig och rakt in i din situation!

Varma hälsningar


Mikael 

Källa:

2 kommentarer:

 1. Guds Frid Mikael,
  Vi har tagit emot Herren i våra Hjärtan och är helt beredda att följa med honom när han kommer.
  Varma Hälsningar
  J och G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid kära syskon,

   Vilken nåd att få tillhöra Herren, och vara räddad för evigheten. Det betyder, att vi ses snart på himmelens skyar!

   Välsignade hälsningar

   Mikael

   Radera