lördag 10 juni 2017

USA trappar upp försvaret mot Nordkorea


Tidigare har Nordkorea hotat USA med fullskaligt krig, om det skulle vara på det sättet att USA skulle angripa. Det är inte bara en situation som påverkar dessa två länder, men också stora nationer som Kina och Ryssland är igång med att mobilisera. Kina har redan skickat 150 000 soldater till gränsen mot Nordkorea och även Ryssland skickar nu soldater och militärutrustning till sin gräns mot landet. Alla vet att situationen är mycket ömtålig, och att det kunde få stora konsekvenser om det utbröt krig.

USA trappar upp

USA trappar upp, och skickar ännu mer militär till den koreanska halvön. Det är tala om en hel flotta med både skepp, flyg och tung militärutrustning. Bara ett amerikanskt hangarfartyg, har mer eldkraft än de flesta länders samlade försvarsmakt. Det är första gången sedan andra världskriget, att USA har så massiva styrkor samlade i det västliga Stilla havet.

Profetiskt ord

En syster i Herren fick ett ord från Herren, där han talade till henne om att församlingen inte skulle uppleva det här kriget bryta ut, men att det först var något som skulle ske efter själva uppryckandet. Hela vittnesbördet finns i källhänvisningen. Allt ska prövas, och så får vi se hur det profetiska ordet kommer att uppfyllas.

Avslutning

Heb 12:2 – Och låt oss ha blicken fäst på Jesus, trons upphovsman och fullkomnare

Om ditt huvud är vänt mot omständigheter eller den här världen, så är det hög tid till att räta på det, och låta din uppmärksamhet vändas mot brudgummen som är på väg. Om dina ögon är vända mot det här livets goda och den här världens lockande glans, så är det tid att fästa ögonen på Jesus och fokusera på trons hövding och fullkomnare. Om dina öron lyssnar till fiendens skarpa tunga, eller människors bedrägliga ord, så är det tid till att stilla dig inför Herren, lyssna in den stilla susningen och låta honom få tala till dig.

Om du låter din kraft och eld komma från andra saker än Herren, så är det tid till att avsäga dig främmande eld, resa upp bönens altare i ditt liv och framlägga ditt liv som ett levande och välbehagligt offer inför Herren. Han vill då låta sin heliga och renande eld falla på ditt liv. En eld som förvandlar och som sätter dig i brand för hans rike, och för förlorade människor i den här världen.

Om dina fötter har vandrat den här världens ärende, och fört dig på vägar där du inte hör hemma, så är det tid att låta Herren leda dina fotsteg, och be om Herrens fullkomliga vilja för ditt liv. Om ditt hjärta har varit kallt, eller fyllt med oförlåtenhet, besvikelse och bitterhet, så ta ditt hjärta, lyft det fram inför Herren och låt honom förvandla, rena och upprätta dig på nytt.

”Ty HERRENS ögon överfar hela jorden, för att han med sin kraft ska hjälpa dem som med sina hjärtan ger sig hän mot honom”. -2 Krön 16:9

Jesus kommer snart!

Källa:


2 kommentarer:

 1. Guds Frid Mikael,

  Nordkorea har ju skjutit upp raketer väldigt ofta nu den senaste tiden. Världen är i olag och mycken grymhet finns. Så vi får vända vår blick mot Herren och hoppas att han hjälper oss på bästa sätt innan kriget bryter ut.

  Vänligen
  J och G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Syskon,

   Jesu egna ord var att den sista tiden, skulle präglas av rykten av krig. Vi ser hur det trappas upp, och att det eskalerar på flera olika fronter. Den här världen, som vi känner den, går mot sin upplösning, och vittnar om att vi är mycket nära Jesu återkomst. Tiden är knapp!

   Maranatha!

   Hälsningar

   Mikael

   Radera