torsdag 25 oktober 2018

Frankrikes president kommer att präsentera en fredsplan i november!På det sista har jag använt fliken "Israel i profetisk ljus", när det har hänt intressanta uppdatering som omhandlar Israel och den profetiska utveckling vi upplever i Mellanöstern. Men den här nyheten tycker jag kräver extra uppmärksamhet, då det berör det kommande fredsavtalet för Israel. 

Fredsplan i november

Det är Emanuel Macron, Frankrikes President, som har gått ut med det som tidningen Jerusalem Post kallar "Breaking news", där Macron utmanar Trumps fredsplan för Mellanöstern. Macron "hotar" med, att om inte Trump präsenterar en fredsplan inom dom närmaste par veckorna, alltså senast i mitten av november, så kommer Macron själv att präsentera en egen plan. Macron pressar alltså på, för att den kommande fredsplanen ska präsenteras och sättas i verk så snabbt som möjligt. 

Den fredsplan, som vi alltså kan förvänta bli präsenterad här i november, kan vara något som liknar det utspel som Trump kommer med, fast den i detaljen kan se lite annorlunda ut. 

Avslutning

Det rör på sig i Mellanöstern, och dessa tecken vi upplever, visar oss att den sista årsveckan och vedermödans tid står för dörren. Det är natuligtvis intressanta och profektiska tider, men samtidigt den kanske mest allvarliga tid människan någonsin har levt i. 

Vi befinner oss i den absoluta avslutningen av den här tidsåldern, där demoniska krafter förbereder sig på den mörkaste tid som den här världen har upplevt. Guds domar, kommer på samma sätt som syndaflolden, att träffa och beröra varje enskild människa och varja nation. Domshästar kommer att bli förlösta, och helvetet själv kommer att följa dess fotspår. Det kommer att resultera i en nöd, vars like den här världen aldrig någonsin tidigare har sett eller upplevt. Den här världens räddning, tillflykt och hopp, finns endast i vår frälsare Jesus Kristus. 

Jesus kommer mycket snart!

Källa: 

https://www.jpost.com/Breaking-News/If-Trump-delays-Macron-present-peace-plan-says-Exterior-Ministry-rep-570113

6 kommentarer:

 1. Jesus kommer snart DET är den glada nyheten Amen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marianne,

   Det är verkligen en underbar nyhet, som skapar förväntning, hopp och övernaturlig glädje. På det sista, har jag upplevt en särkild förväntningens glädje, över vårt himmelska hopp. Det känns att vi är där snart, och att Herren mycket snart kommer att hämta sina barn. Vilket underbart hopp!

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Det är en underbar dag för alla frälsta, som älskar Jesus det bästa som kan hända på denna jord.Tack Jesus för att du uppstod för oss älskade Jesus,guds rika välsignelse i överflöd till dig Mikael W.Hälsar Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din välsignade hälsning Niklas.
   Jesus seger på Golgata kors, och hans uppståndelse på den tredje dagen, betyder att vi, på samma sätt en dag kommer att uppstå, i nya härlighetskroppar. Jesu underbara frälsning, sträcker sig från evighet till evighet, och den kommer till sist att leda till evigt liv med Herren i det himmelska Jerusalem.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Underbara nyheter att det närmar sig att Jesus ska komma tillbaka. Jag ön. att alla människor ska komma till tro på Jesus Kristus !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Jag delar din bön och din önska, om många dyrbara själars frälsning, innan dess att vår frälsare kommer tillbaka. Även om vi längtar efter vår Jesus, så vet vi, att varje extra ögonblick vi får av nåd, innebär fler räddde själar för evigheten.

   Guds rika välsignelse

   Mikael   Mikael

   Radera