söndag 21 oktober 2018

Globalt antikristligt kontrollsystemI 2016, skrev jag en artikel om FN, som flera menar, kan vara den organisation som kommer ta över kontrollen för internet efter ICANN (en organisation som i dag har hand om internets dagliga drift). Här den 12 oktober i år, skrev jag samtidigt ett inlägg, om FEMA, som i den amerikanska presidentens namn, skickade en sms till alla amerikanska medborgare, för att öva ett militärt varningssystem som kommer att användas vid större katastrofer i USA.

Youtube gick ner i hela världen

Häromdagen var det youtube, som drabbades av stora störningar, som gjorde att videosajten gick ner i hela världen på en och samma gång. Det gjorde, att det startade omedelbara diskussioner, om denna ”krasch” var tillfällig, eller om det var ett planlagt försök, för att se om det var möjligt att ”störa” och manipulera sajten globalt, som berör i princip alla människor på hela jorden.

Ken Peters dröm

Jag vill igen påminna om den dröm som Ken Peters fick för över 30 år sedan av Herren, som är en detaljerad beskrivning av vedermödans tid, som både beskriver själva uppryckandet, Antikrist framträdande och den tid av kaos som följer i tiden därefter. Hela inlägget kan tas del av här:


Internet stängs ner

En sak som är intressant med den dröm som Ken Peters fick, och något som bekräftar det som vi upplever just nu, är att efter uppryckandet av församlingen, kommer internet att stängas ner över hela jorden i en period på 14 dagar. Ken Peter beskriver denna händelse så här:

”Under den tid av masshysteri och tumult som präglar samhället, sker en väldigt ovanlig händelse. All kommunikationsform som Tv, telefon, radio och internet stängs ner i en period av två veckor. Efter cirka två veckor så fungerade tv, radio och media igen, men på ett helt annat sätt än tidigare. Nyheterna på tv var präglade av att en ny världsregering snart skulle uppstå, och en man var utvald till att leda världen i denna turbulenta tid”

Avslutning

När man försöker att samla kontrollen av internet under FN, när USA president kommunicerar på en och samma gång till hele den amerikanske befolkningen, och när det lyckas, att stänga ner youtube för hela jordens befolkning på en och samma gång, så säger dig mig, att vi är på väg till att få ett globalt kommunikativt system, där vi kan påverka och nå i princip alla människor på jorden på en och samma gång. Internet och social media, kommer att bli ett redskap för Antikrist, för att manipulera och samla en chockad och turbulent värld.

Ken Peters såg detta i sin syn, och jag tror att det han såg är trovärdigt. Den tid Ken såg i sin syn är i princip nu, där tekniken är klar till att användas i en antikristlig tjänst. Internet och social media är ett tecken i sig själv, som pekar på Antikrist och vedermödans tid.

Jesus kommer snart!


Källa:


2 kommentarer:

 1. Det är mycket allvarliga tider på gång det har jag förstått med bara tanke på det här med att alla medlemsländer måste åka till FN:s högkvarter och skriva på ett avtal om fri invandring 10 december är ju bara det en klar signal om att den nya världsordningen står och väntar runt knuten vilken minut som helst sen är det ju här som du nu visade dels med fängelserna i USA och kontroll tornen som liknar de som var i DDR + det här falska fredsavtalet som verkar vara i antågande att skrivas på efter att den röda kalven/kvigan har blivit godkänd att kunna användas i offrandet i det kommande templet det som återstår innan alla detaljerna är klara för byggandet av templet och starten av det falska fredsavtalet som skrivs på 7 år.Så det är otroligt mycket nya händelser som snart kommer att hända som vi inte varit med om innan!Guds rika välsignelse Mikael W. önskar din broder Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Tack för att du delar dina tankar. Jag håller med dig - det är intensiva, profetiska och högaktuella tider för den här världen, Israel och för Guds församling. Tänk, att vi är den generation som lever i de yttersta dagarna, och kommmer att få uppleva det, att Herren hämtar oss hem till det himmelska. Dessa otroliga och ojämförbara tecken som vi upplever i dag, vittnar om vårt saliga hopp!

   Tack igen - och Guds rika välsignelse

   Hälsningar

   Mikael

   Radera