fredag 12 oktober 2018

USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningenTorsdag den 4 oktober, hände något unikt i USA. På en och samma gång, skickade Trump ett sms till alla mobiltelefoner i USA. Det gjordes med det ändamål, att testa ett militärt varningssystem, som gör det möjligt, att nå hela den amerikanske befolkningen, i tillfälle av en händelse av stor betydelse skulle inträffa. 

Kan man föreställa sig, att nästa gång den här kommunikationsformen kommer användas, är när millioner av amerikanska medborgare, på ett obegripligt och oförklarligt sätt, har försvunnit på en och samma gång. Den dagen Herren hämtar sin församling, kommer det orsaka en internationell katastrof, och då behöver myndigheterna ha möjligheten för att kommunicera och nå ut med information till hela landet.

Senare kommer säkert samma system att användas igen, när Antikrist träder fram på scenen och kräver vilddjurets märke på varje invånare, om man ska vara en del av det system som kommer att finnas.

Fema Camps och undantagstillstånd

Dom som skickade ut varningen, var egentligen FEMA, som är en myndighet i USA under inrikessäkerhetsdepartement som sätts in vid större katastrofer och/eller krig.

Det kan se ut som att USA:s regering redan är förberedda, och förväntar någon form av upplösning i samhället, om det sker genom en naturkatastrof, en ekonomisk krasch, eller genom en politisk händelse. I flera år har den amerikanska regeringen byggt så kallade ”Fema Camps”, som ligger runt om i hela USA, och är något som regeringen har haft svårt att hitta en förnuftig förklaring på.

Fångläger i hela USAFema Camps, ser ut som koncentrations eller ett fångläger, med baracker omgärdade med taggtråd. Dessa läger står tomma i dag, men är klara till att ta emot 100 000 tals upprorsmakare, och människor som inte kommer att följa systemet. Min tro är, att dessa Fema Camps kommer att bli använda under vedermödans tid, i förbindelse med vilddjurets märke, som då kommer att bli tvunget och obligatoriskt för alla amerikanska medborgare.

Jesus kommer snart!
Källa:

4 kommentarer:

 1. Det stora vulkanutbrottet som det har varnats för under Yellowstones nationalpark som skulle ödelägga större delen av USA som det rök ifrån för några år sedan har det blivit väldigt tyst om sen, är den faran över nu eller har dom upptäckt något konstigt med den igen som gör att dom dels måste ha ett sådant här system som varnar alla samtidigt via sms till alla mobiler, men sen är det ju dels det här nu med som jag misstänker är del av agenda 2030 då Obama bjöd in alla världsledare & påven till FN 2015 för att göra upp om den nya världsordningen som ska vara genomförd senast 2030 via AGENDA 2030 och som tar sin början när alla medlemsländers ledare kommer till FN för att skriva på det här avtalet om att alla länders gränser ska raderas ut så det är fritt fram för vem som helst och i praktiken också hur många som helst att bosätta sig i något land som dom gillar utan några som helst krav, en ny folk vandring som kommer att medföra milt sagt ännu mera kaos än vad många tycker redan nu innan den riktiga folkvandringen har satt igång med trolig start 10 december 2018. Guds rika välsignelse Mikael från din broder Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Niklas, och tack för att du delar intressanta tankar. Det kan låta som konspirationsteori, men faktum är, att det rör sig och händer väldigt mycket på många fronter på en och samma gång. Det var alldeles nyligen, det kom ut nya varningar med tanke på Yellowstone, där det bekymmer om kommande stora utbrott. Sedan har vi som du säger, den stora globala agendan, där målet är gemensam ekonomi, religion och politik. Det vet vi, kommer att bli en verklighet under själva vedermödan, men redan nu, ser vi viktiga människor som promoverar dessa tankar.

   I allt detta får vi lyfta blicken, och vara förväntingsfulla till vår Herres återkomst. Det är nämligen bara tecken på att Jesus mycket snart kommer tillbaka.

   Tack igen - med önska om Guds rika välsignelse

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 2. Väldigt intressant inlägg Mikael. Detta styrker min teori om att Donald Trump är en av de två falska profeter som ska underlätta Antikrists framkomst. Tror knappast den amerikanska regeringen annars skulle lägga så mycket pengar på att bygga alla dessa camper. Världen och världsordningen förändras nu så rasande snabbt så man märker att folk, speciellt den yngre generationen inte längre har någon uppfattning om vad som är rätt och fel, eller vad som är moraliskt rätt och fel. Allt nytt som för några decennier sedan hade betraktats som helt absurt normaliseras idag. Vi går mot rasande fart mot denna världens totala kollaps och en annalkande global lågkonjunktur står för dörren. Då lär Antikrist se sin chans....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Björn,
   Dessa Fema Campa, var något som växte fram redan under Obama administrationen, men som du säger, så kommer det att underlätta och säkert något som Antikrist kommer att använda under vedermödans tid.
   Allting går mot sin avslutning och upplösning. En upplösning av det ekonomiska, politiska och religiösa system som vi känner det. Och en avslutning på den här tidsåldern, för att invänta en ny tidsålder där Jesus är Herre och rättfärdighet bor.

   Guds rika välsignelse

   Hälsningar
   Mikael

   Radera