söndag 27 januari 2019

New York inför möjlighet för abort i hela graviditetenMatt 24:37 – Ty som det var i Noas dagar, så skall det vara vid Människosonens återkomst. Som människorna levde före floden: de åt och drack, gifte sig och blev bortgifta, ända till den dag då Noa gick in i arken, och de visste ingenting, förrän floden kom och ryckte bort dem alla – så skall Människosonens ankomst vara.

När Jesus profeterade och förutsåg den här tidens avslutning, så jämförde han tiden för Jesu återkomst med dagarna omkring Noa och Lots tid. Jesus förkunnar att den här tidens avslutning inte skulle komma, innan vissa villkor kommer att bli uppfyllda. Vi ska med andra ord kunna känna igen tiden för Jesus återkomst genom att se på Noas dagar, som vi kan jämföra med vår tid, och därmed kunna se att ändens tid är när. För på samma sätt som det var på Noas tid, kommer det återigen att bli innan Jesus kommer igen, och Guds domar kommer att gå ut över jorden. 

Synden ropade inför Herren

1 Mos 6:5 – Och HERREN såg att människornas ondska var stor på jorden och att deras hjärtans alla tankar och avsikter ständigt var alltigenom onda.

Synden ”ropade” inför Herrens ansikte, och Herren såg ett fördärvat släkte. Noa kunde själv se med egna ögon hur ondskan växte, och hur jorden blev allt mer fördärvad. Jorden var till sist full av våld, och människan levde i fördärv.
På samma sätt som på Noas tid, så ropar synden, och vi lever i en generation av ett fördärvat släkte. Vi upplever och ser ett samhälle som är genomsyrat av våld, och genom internet har gränsen för vad som är normalt för länge sedan suddats ut. Fler och fler länder ger homosexuella möjlighet för att få Guds välsignelse i kyrkan, och cirka 200 miljoner människor i världen, använder i dag olagliga droger.

Aborter

Sedan Sverige införde den nuvarande lagen från 1974 har det genomförts mellan 30 000 - 37 000 aborter varje år. Det ger ett samlat antal på cirka 1.3 miljoner aborter bara i Sverige sedan 1974. På världsplan görs det uppskattningsvis cirka 50 miljoner aborter i världen varje år. Av dessa är närmare 30 miljoner legala och 20 miljoner illegala abortingrepp. 
Antalet aborter i världen är svindlande, och de flesta av dem är lagliga, godkända mord på foster, och måste vara en av våra dagars största styggelser, och en av de synder som ropar inför Herrens ansikte. 

Abort i hela graviditeten

Samma dag, som blodmånen lyste på himlen över New York, vidtog staden, att man nu kan genomföra en abort som gäller i kvinnans hela graviditet, om det skulle vara en risk för mammans hälsa. Tidigare har lagen i New York, tillåtit aborter upp till 24 veckan i graviditeten på samma grundlag. Nu betyder det, man kan välja att abortera ett barn, helt upp till själva födseln om man anser att det kan vara en utmaning för mamman.  

Avslutning

Om man tvivlar på att vi lever i den sista tiden, kan vi bara lyfta blicken, och titta ut över den generation vi lever i dag. Jesu profetia om Noas och Lots tid, som en gång till skulle bli en verklighet, sker inför våra ögon. Det var den uppenbara ondskan på Noas tid, som gjorde att Herren förgjorde den dåvarande världen, men frälste Noas släkt.

Jag tror, att det på samma sätt, att det är den uppenbara synd och ondska vi upplever i dag, som kommer att utlösa Herrens återkomst. Vi är Noa generationen och vi är dem, som kommer att se frälsningens ark ställas fram genom uppryckandet, och en domstid som kommer att gå ut i den här världen.

Jesus kommer snart!

Källa:

3 kommentarer:

 1. Käre Jesus vilken ondska HERREN kom fort så många barns liv räddas NU

  SvaraRadera
 2. I jesu namn ber jag att JESUS kommer och tar över denna grymma värld..detta exempei är ett av de grymmaste man hört talas om!!!

  SvaraRadera
 3. Kära Marianne och Anonym,

  Tack bägge för er hälsning. Det här är verkligen ondskan och något av det mest demoniska och grymma som jag har tagit del av. Det är nutidens offer av små barn - som kan bli dödade fram till dess att dom blir födda. Hur denna lagen har gått igenom är en fullständig gåta?! Låt oss be, att dessa som har vidtagit denna fruktansvärda lag, vaknar upp och inser, att det inte ska genomföras.

  Hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera