onsdag 20 februari 2019

Påven sluter ett avtal om en världsreligionI det första inlägget här i januari, frågade jag er läsare, om ni ville följa med på en profetisk resa, med tanke på alla dessa ”ändetids-nyheter” som sker på en och samma gång just nu. På samma sätt som nyheten om det fredsavtal jag skrev om i tidigare inlägg, kan visa sig vara en stor profetisk betydelse, kan den här också vara det. Det är Påven, som åter igen gör saker som förundrar. Handlingar som bara stadsfester hans roll i ändetiden, och på ett kusligt sätt visar att vi är på väg mot bibliska profetiors uppfyllande.  

Ett historiskt förbund

Det var ett historiskt förbund som undertecknades i Mellanöstern mellan Påven och Sheikh Ahmed al-Tayeb, som anses vara en av de viktigaste imamer i den sunnimuslimska världen. Enligt brittiska nyhetskällor, var detta avtal gjort med representanter från både kristendomen, judendomen, Islam och andra religioner.

Det var en deklaration och ett avtal, som kräver fred mellan nationer, religioner och raser över hela jorden. Påven och Sheikh ankom hand i hand som ett tecken på deras samhörighet. Dokumentet, som är undertecknat av både Påven och Sheikh, uppmuntrar troende från alla religioner, att ”skaka hand”, omfamna och ”kyssa” och be med varandra. Påven förklarade, att detta avtal är ”fött av Gud”, och fördömer all terrorism i historien som stammar från Kain.

Samma gud

När påven delade sitt budskap, så sa han bland annat följande:

We, who believe in God and in the final meeting with Him and His judgment, on the basis of our religious and moral responsibility, and through this Document, call upon ourselves, upon the leaders of the world as well as the architects of international policy and world economy, to work strenuously to spread the culture of tolerance and of living together in peace; to intervene at the earliest opportunity to stop the shedding of innocent blood and bring an end to wars, conflicts, environmental decay and the moral and cultural decline that the world is presently experiencing.

Påven menar alltså att hans gud är samma gud som alla dessa religioner representerar. Dom har med andra ord samma gud, samma mål och samma intressen. Det är alltså detta dokument eller avtal, som alltså skulle vara ”fött” och komma från Herren.

Global agenda

Bara några dagar efter, fick påven möjlighet att tala till globala politiska ledare på toppmötet i Dubai. Där betonade han återigen behovet av en global enhet, och han uppmanade att ta emot och omfamna denna utveckling, då den aldrig kommer att lyckas utan solidaritet.

Avslutning

Det här är ett historiskt och profetiskt avtal, som påven står i spetsen för. Det är en inbjudan och ett avtal, som är hämtat ur uppenbarelseboken. På samma sätt som Guds församling håller på att göra sig klar till Jesu återkomst, gör sköko-kyrkan det också. Laodicea är ändetidens sista församling. Just nu, står Herren utanför församlingen och knackar på, och väntar på att någon ska öppna dörren så han kan komma in. Den oomvände, kommer Herren att spy ut, och in i vedermödans tid. Vedermödans är sköko-kyrkans blomstrings tid, där vi kommer att uppleva ”one-world-religion”.

Alla tecken pekar på, att Jesus mycket snart kommer tillbaka.Källa:4 kommentarer:

 1. Det blir än mer och mer spännande dagar framöver vad som kommer att hända och vad vi kommer att få vara med om innan själva uppryckandet av oss frälsta ska ske.Guds rika frid och välsignelse Mikael W.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Ja, jag är också både nyfiken och spänd, på att se vilka andra stora profetiska händelser som vi kommer att uppleva innan Jesus kommer. En händelse som är ganska omtalad, och som många har svårt att placera rent tidsmässigt är GOG/Magog kriget. Det finns dom som förespråkar både utanför och innanför vedermödans tid, men vi får se, om vi får uppleva denna attack mot Israel, och Herrens underbara hjälp och kraft till seger.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Frid och tack för att du delar med av allt detta som nu sker GVD rikt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Marianne,

   Tack för din hälsning. Jag önskar också att Herrens underbara nåd, kärlek och kraft ska överflöda i ditt liv på alla sätt.

   Guds rika välsignelse

   Hälsningar

   Mikael

   Radera