söndag 20 september 2020

Herren kallar hem sina ambassadörer

 


Kära Syskon,

Vi lever i födslovåndornas tid. Vi har upplevt att ändetidens sammandragningar blir allt kraftigare i både längd och styrka. Profetiska ord står i kö för att bli uppfyllda, men det är ändå vissa som sticker ut på ett särskilt sätt. Jag har skrivit en del om det så kallade ”Abraham-avtalet”, här på det sista. Men det är just därför att det är ett väldigt stort tecken, som pekar på en snarlig början av vedermödans tid. Abraham-avtalet är knuten till 1 Thess 5:1, som jag brukar jag kalla ”vedermödans profetia”. Sedan har vi kanske sett de första uppfyllanden på Dana Coverstones omtalade profetia, om det som Herren har visat honom ska ske här  under höst.

Abraham-avtalet

1 Thess 5:1 – Om tider eller stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. Ni vet själva att mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. När folk säger: ”Fred och trygghet”, då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.

Den 13 augusti undertecknade Förenade Arabemiraten och Israel ett avtal, som har blivit känt som ”Abraham-avtalet”. Det var USA som mäklade i detta avtal, och därför antyder man att dessa tre representerar Abrahams tre religioner – kristendomen, islam och judendomen. När den emiratiska kronprinsen beskriver detta förbund, så talar han om det som ”ett steg mot skapandet av en ny strategi för Mellanöstern för att utvidga det diplomatiska, handels- och säkerhetssamarbetet”. Vi kommer uppleva fler länder som sluter sig till detta avtal, och det kommer till sist att kulminera i ett brett avtal med arabvärlden. Flera länder ger till känna att dom är intresserade i att tillsluta sig detta avtal med Israel.

Ur profetiskt perspektiv är detta jättestort! Vi ser hur förbundet i Daniels bok uppfylls inför våra ögon – som är ett uppfyllande av ”vedermödans profetia” i 1 Thess 5:1. Det är i mina ögon är en av de mest intressanta när det gäller ändetiden, då den här profetian är direkt knuten till vedermödans tid (Herrens dag). Samtidigt ger den oss en tydlig signal om hur nära vi är när det gäller uppryckandet av församlingen och just vedermödans start. Det grekiska ordet för fred som används här är: éiréne och betyder helt enkelt det motsatta av krig. Det grekiska ordet för trygghet är ásphalleia och understryker och bekräftar fredens trovärdighet. Ordet för plötsligt är áifnidios och står för det akuta och oväntade, precis som en kvinna som plötsligt får smärtor i förbindelse med födsel.

 

Källa: https://dailytimes.com.pk/657026/the-abraham-accord/

 

Är det här början på uppfyllandet av Dana Coverstones profetia?

 

Jag har tidigare delat Dana Coverstones profetia som talar om en väldigt turbulent höst. Dana såg september, oktober och november där kalendern exploderade när han nådde fram till november. Han såg en värld i kaos, med inflation, kyrkor nedbrända och ryska och kinesiska soldater på amerikanskt territorium. Han såg människor som slogs och beväpnade protester.

FBI har precis gått ut och varnat om ökade oroligheter och massdemonstrationer dom närmaste månaderna, i förbindelse med det kommande valet i USA. Det är en varning om ”valrelaterade hot – och potentiellt våldsamma attacker”. Är det här en början på en fullbordan på Dana Coverstones profetia, där han bland annat varnade om beväpnade protester? Om man inte har tagit del av profetian kan man göra det här: https://denytterstatiden.blogspot.com/2020/08/dana-coverstones-profetia-om-hosten-2020.html

Källa:

http://endoftheamericandream.com/archives/chicago-portland-baltimore-the-things-we-have-been-warned-about-are-now-starting-to-happen-everywhere

 

Avslutning

1 Mos 18:23-25 - Och Abraham gick närmare och sade: "Vill du förgöra den rättfärdige tillsammans med den ogudaktige? Kanske finns det femtio rättfärdiga i staden. Vill du då förgöra den och inte skona platsen för de femtio rättfärdigas skull som finns där? Det vare dig fjärran att göra något sådant, att låta den rättfärdige dö med den ogudaktige. Det skulle då gå med den rättfärdige som med den ogudaktige. Det vare dig fjärran! Skulle inte han som är hela jordens domare göra det som är rätt?" 

 

Viktigast av allt när det kommer till ändetiden och Jesu komma, är vetskapen om att Herren har allt under kontroll och hela utvecklingen i sin hand. Det första han gör innan domarna utgjuts över jorden, är att evakuera och rädda hans dyrbara och älskade brud. Det första ett land gör innan man inleder ett krig med ett annat land, är att hemkalla sina ambassadörer till en säker plats i sitt eget hemland. När som helst och på en given tidpunkt, kommer Herren att kalla hem sina ambassadörer på den här jorden – efter det kan Herren döma och gå till rätta med människan och med nationerna.

 

Herren tar bort Lot från staden

 

Abraham påminde Herren i sin argumentation om Sodom och Gomorra, att det strider mot hans natur att förgöra de rättfärdiga tillsammans med de ogudaktiga. Genom att ge oss exemplet med Lot, undervisar Petrus oss, för att visa att Lot inte var ett tillfälligt exempel men en generell princip från Guds sida, att Herren alltid ”frälser de gudfruktiga ur frestelsen”.Det sätt som Herren frälste Lot från den dom som skulle gå ut över staden, var att flytta honom fysiskt från Sodom. Herren kunde inte helt enkelt inte döma staden och göra något, så länge att Lot var fysiskt i staden. Lot är en bild på församlingen, som blir tagen från tid och plats, innan dess att Guds domar går ut. Det ligger med andra ord i Herrens natur att inte döma de rättfärdiga tillsammans med det orättfärdiga.

 

Jesus kommer mycket snart!

5 kommentarer:

 1. Ja det kommer säkert att bli en ovanligt spännande tid framöver och följa Dana Coverstones profetia om hösten 2020 + allt annat som händer runt om i världen, man märker ju själv att satan blir allt mer aktivare den senaste tiden framför allt, att han försöker lägga svordomar i ens tankar och få en att tänka negativt men var gång satan gör det då svarar jag med att tänka på Jesus med en gång och då försvinner hans attacker var gång, Jesus är bäst och starkast. Satan vet ju att när den absolut sista tiden av den absolut sista tiden börjar då kommer han att öka på attackerna på alla kristna för att försöka få dem in på fel väg som leder dem bort från Jesus Kristus världens frälsare, så var på alerten alla kristna så ni inte faller för Satans olika knep för att försöka få de kristna på fall genom Satans olika knep och metoder ropa på/be till Jesus när Satan attackerar så skyddar Jesus er garanterat varje gång ni är enormt värdefulla i hans ögon.

  Guds Frid
  Guds Rika Välsignelse

  Hälsningar

  Niklas

  SvaraRadera
 2. Så sant Niklas. Önskar Dig och er andra en fantastisk vandring i JESU lärjungaskap, fyllda av kärlek, frid och lycka. Håll fast vid JESUS. I JESU dyrbara namn. AMEN

  SvaraRadera
 3. Sökte på nätet efter den sista basunen, hittade en märklig motvalls sida.
  Myten Om Ett Uppryckande Före Vedermödan, vem har behov av och vem skapar en sådan sida, kan det möjligen vara Sturmark?

  SvaraRadera
 4. Som sagt, det mesta verkar följa Dana Coverstones profetia. Allt fler länder stänger ner igen pga viruset och Donald Trump har gett besked om att eventuellt inte vilja lämna ifrån sig makten vid ett eventuellt valnederlag. Vilket delvis kan förklara det kaos Dana såg i sin syn i Amerika. Motsättningarna i Europa gällande migranter eskalerar Och ordkriget mellan Amerika och Kina blir allt värre. Med detta i åtanke är det fullt möjligt att någonting riktigt illa händer i november precis som profetian visar.

  SvaraRadera
 5. Svar till Björn Ekholm dessutom det viktigaste och intressantaste av allt att Dana Coverstone såg en vit gestalt som står för allt det goda som uppenbarade sig i sin 2:dra dröm som berörde tiden innan november, som innebär vårt bort ryckande från denna jorden hem till vårt eviga hem där bara allt det sköna och fina finns och enligt den drömmen Dana Coverstone fick av herren så skulle det ske innan det totala kaoset på på denna jorden bryter ut, dessutom verkar det som Iran är 3,5 månader bort från att få ihop minst 1 kärnvapen och då måste ju Netanyahu bomba sönder Irans kärnkrafts reaktorer innan dess och det finns ju dessutom en profetia om att Netanyahu kommer att agera mot Iran för att stoppa detta innan de får sitt kärnvapen, så således kan han inte vänta så särskilt länge (om detta är sant och det kan det mycket väl vara) till innan han måsta fatta beslut om det och det kan mycket väl vara det som utlöser gog/magog kriget som ska komma innan det falska fredsavtalet med de många och Antikrist egna krig 3:dje världskriget som då kommer utspelas mellan de goda och onda krafterna som blir värre än några andra krig som tidigare har förekommit.

  M.V.H.

  Niklas Jönsson

  SvaraRadera