tisdag 15 december 2020

En välsignad och fridfull jul i Herrens närhet!Kära Vänner,

 

Ännu ett år har gått, och vi närmar oss avslutning på 2020 – ett år som historiskt sätt har visat sig varit något helt särskilt. Jag satt och tittade igenom inläggen som har skrivits här under årets gång, och sammanfattningsvis kan man bara konkludera, att det har varit ett profetiskt år och helt utan jämförelse. För mig började ändetiden att bli en verklighet under arabiska våren 2011/2012, där jag började se ändetidens tecken bli en verklighet. Sedan har det eskalerat, och både i himlen och på jorden har dessa tecken varit tydliga, starka och helt avgörande tecken för den tid vi lever i. Hemsidan håller jullov och startar upp igen i början av januari. Det är en välsignelse att vara på en profetisk resa tillsammans, och om Herren dröjer, hoppas jag att vi kan fortsätta vår resa under ett spännande 2021!

 

En välsignad jul

Jag önskar var och en av er en välsignad jul i Herrens närhet, och Guds underbara välsignelse för det nya året. Julen handlar mer om något annat, om Guds övernaturliga nåd och frid. Han som är glädjen, friden och kraften personifierad, blev människa och tog sin boning ibland oss. Om du är Guds barn, har du fått del av den glädjen, nåden och friden i ditt liv. Herren har välsignat dig med all den himmelska världens andliga välsignelser, och Herren kan inte älska eller välsigna dig, mer än han gör. Mitt i mörkret, så är han hos var och en av oss med sin frid. 

”I din närhet försvinner all fruktan, och du ikläder mig din övernaturliga frid. En frid den här världen inte känner till, eller har smakat på det sätt jag har upplevt och sett. Nära ditt hjärta, måste mörkret som omger mig, ge vika, och ge plats för ditt ljus. Ett ljus som skiner klarare än solen, och lyser rakt in i min själ och in i mitt hjärta. Det uppenbarar och avslöjar mina innersta tankar, och gör att jag står naken och oklädd inför dig. Men jag är inte rädd, för jag vet, att jag är älskad, och jag vet, att din rättfärdighet täcker min ofullkomlighet.

Varje berg måste sänka sig, och varje dal måste höja sig för din befallning, och varje krokig och slingrande stig måste bli rak. Varje omständighet måste böja sig för din röst. Den samma röst som talade universums galaxer och stjärnor på plats, och samma röst som kallade Lasarus ut ur graven, är den som talar liv, löften, välsignelse och kärlek in i mitt liv. För vem skulle jag då frukta, och vad skulle kunna ta bort denna eviga, och ständigt närvarande kärlek i mitt liv?

Du andas liv på oss, och styrker varje trött och sargade själ. Du möter och lyfter mitt ansikte, som ligger sänkt mot jorden. Du fyller mitt hjärta, som ligger tryggt och överlåtet i din hand. Du rör vid mina händer, som är sträckta mot din heliga tron. Jag har funnit min plats, det ställe där jag finner ro. Jag har hittat den plats, där du kan tala, röra och förvandla mitt liv. Det är härlighetens tron, den urgamla höjden, som är min helgedoms plats. 


En välsignad jul i Herrens närhet. 

 

Mikael 

 

33 kommentarer:

 1. Underbar avslutning! Önskar dig en välsignad jul och tack för allt som du skrivit under året. Guds välsignelse och frid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Erica,

   Tack för din uppmuntrande hälsning.

   Jag önskar också dig en välsignad och underbar jul i Herrens närhet.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Julens största gåva är Jesus födelse och korset han bar för vår skull, Guds frid och nåd till alla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett stort Amen till det, Sportcarl.

   En välsignad jul och ett gott nytt år.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Många intressanta och spännande artiklar du har publicerat under detta år Mikael
  God Jul & Gott Nytt 2021 Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Segraren,

   Tack för din hälsning (och härlig signatur förresten)

   Jag önskar också dig en välsignad jul och ett gott nytt 2021.

   Varma hälsningar

   Mikael

   Radera
 4. 1 Ty se, dagen kommer, och den skall brinna såsom en ugn. Då skola alla fräcka människor och alla som göra, vad ogudaktigt är, bliva lika strå, och dagen, den som kommer, skall förbränna dem, säger HERREN Sebaot, så att varken rot eller krona lämnas kvar av dem.
  2 Men för eder, I som frukten mitt namn, skall rättfärdighetens sol gå upp med läkedom under sina vingar. Då skolen I slippa ut och hoppa såsom kalvar, som hava varit instängda i stallet.
  3 Och de ogudaktiga skolen I trampa ned, ty de skola bliva såsom aska under edra fötter på den dag, då jag utför mitt verk, säger HERREN Sebaot.
  4 Tänken på Moses lag, min tjänares, åt vilken jag på Horeb gav stadgar och rätter för hela Israel.
  5 Se, jag skall sända till eder profeten Elia, förrän HERRENS stora och fruktansvärda dag kommer.
  6 Och han skall vända fädernas hjärtan till barnen och barnens hjärtan till deras fäder, för att jag icke, när jag kommer, skall slå landet med tillspillogivning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack - underbara versar. Det är ju ett löfe vi kan ta till oss själva, men egentligen är och pekar dessa verser på de messianska judarna i vedermödan. Dagen som kommer som en brinnande ugen är vedermödans tid eller Jakobs nöd. Men Herren är klar till att låta rättfärdighetens sol gå upp över judarna, och upprätta riket för Israel. Alla judar blir församlade till Israels land, och Herren kommer att upprätta, frälsa och hela det judiska folket.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 5. Önskar dig en God Jul och ett Gott nytt år Mikael. Mycket har hänt under detta år som verkligen sticker ut som ett extraordinärt år. Men jag är rädd för att det bara är början på vad som komma skall. Vi ser nu lagar som mals ner i snabb takt. Lagar som för bara ett år sedan ansågs okränkbara. Pga viruset. Vi ser en fortsatt eskalerande miljöförstöring utan motstycke i mänsklighetens historia. Vi ser också en kommande ekonomisk krasch då världens länder till slut inte längre kan stå emot den förödande effekten viruset har i samhället. Mikael och alla andra syskon, det vi nu bevittnar är enligt mig en ohelig treenighet som kommer att förgöra världen såsom vi känner den. Ekonomisk kollaps pga smittan, folkvandringar mellan länder vilket orsakar kulturkrockar och politiska spänningar och spel, miljöförstöringen. Och som jag tror ni alla vet så är meningen med en treenighet att den ska sammanstråla i centrum till slut och skapa något nytt. Den heliga treenigheten har idag som syfte att till slut frammana vår herre Jesus Kristus återkomst på jorden men den oheliga treenigheten kan endast ha ett syfte tyvärr och det är det slutgiltiga världskriget innan Jesus återkommer. Med andra ord så var vår syster i Valdres inte så fel ute i sin syn hon fick av Herren.

  Önskar er alla en God Jul i alla fall och jag uppmanar alla kristna att vara vaksamma på utvecklingen. För det börjar dra ihop sig nu. Allting går precis som förväntat och mot centrum i den oheliga treenigheten.

  Hälsningar Björn Ekholm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Björn,

   Tack för din hälsning. Jag önskar också dig en välsignad och God Jul.

   2021 blir inte mindre spännande och aktuelt, och jag är säker på att tidstecken kommer att blir mer och mer tydliga, intil den dag då vår Herre kommer för att hämta oss hem.

   Men allt är förberett och klart för Antikrist framträdande och vilddjuretes rike.

   Vi får se hur länge att vi får lov att fortsätta, men allt tyder på att tiden som ligger framför oss är mycket kort.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 6. All välsignelse över dig och god jul önskar jag dig och din familj

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Marianne,

   Tack ska du ha.

   Jag önskar också dig en välsignad jul och allt det bästa för tiden som ligger framför. Tack för att du är med på resan här på hemsidan, på väg mot vårt himmelska land.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 7. Tack Mikael för all research, översättning och skrivande under året! Önskar Dig och er andra syskon en synnerligen God Jul och ett på alla vis Gott Nytt År!

  Mest av allt: En nära, kärleksfull och fridfull vandring med Herren JESUS! I hans dyrbara namn. AMEN

  SvaraRadera
 8. Vilka välsignade ord att läsa! Det var min allra finaste julklapp. Nu hälsar vi glatt vår frihet i Jesu underbara namn. God jul!

  SvaraRadera
 9. Ärad vare han som kom i Herrens namn

  SvaraRadera
 10. Å han kommer inte i år heller. Suck! 2021 Månne??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Årets dagar är inte slut ännu, tänk alltid positivt.

   Radera
 11. På tal om Jesus nr:2 stämmer det att han är inte en kristen person?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det stämmer. Han är inte kristen, men kommer att utge sig för att vara Gud/Herren.

   Önskar Dig en nära, kärleksfull och fridfull vandring med Herren JESUS! I hans dyrbara namn. AMEN

   Radera
 12. Vem är Jesus2 ?? Om jag inte har helt fel för mig så finns det bara 1 st Jesus och väl är ju det för all del för om du menar Antikrist så behöver man inte vara någon Einstein för kunna lista ut om han är kristen eller ej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra om vi försöker vara lugna, kärleksfulla och fridfulla när vi svarar.

   Broder! Önskar Dig en stor varm kram och en nära, kärleksfull och fridfull vandring med Herren JESUS! I hans dyrbara namn. AMEN

   Radera
  2. Exakt Unknown syster

   Radera
  3. "the second coming of jesus christ"

   Radera
  4. Om den dagen vet ingen, kan bli i morgon, om en månad, ett år, 100år, 1000år. Dock talar Jesus om det i Matteus 24:23 och framåt, han berättar vilka tecken som skall komma innan, intressent att Jesus själv vet när slutet kommer utan endast Gud vet(matt24:36

   Radera
 13. Skall vara att inte ens Jesus vet, skrev fel

  SvaraRadera
 14. Syster! Jag önskar också dig en stor varm kram och en, nära kärleksfull och fridfull vandring med Herren JESUS!I hans dyrbara namn tillsammans mot pärleporten för att slutligen få ta klivet in.AMEN

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma önskar jag Dig Broder Segraren! Vackert! I JESU dyrbara namn. AMEN

   Radera
 15. Han har öppnat pärleporten så att jag kan komma in, genom blodet har han frälst mig, och bevarat mig som sin:)

  SvaraRadera
 16. Rykten och sanningar plus nu krävs sundhet är 2 bra löpsedlar på Holger Nilsson flammor som många kristna bör läsa och ta till sig. Intressant läsning

  SvaraRadera
 17. Hej alla underbara människor!

  Jag kommer sällan ihåg mina drömmar men inatt så fick jag en som jag aldrig kommer att glömma!

  En bibel öppnades framför mina ögon och denna text från Johannesevangeliet 11:25-26 fick jag se.

  Jesus sade: "Jag är uppståndelsen och livet. Den som tror på mig skall leva om han än dör, och var och en som lever och tror på mig skall aldrig någonsin dö. Tror du detta?"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbar dröm! Ett Herren JESUS tilltal <3

   Radera
 18. Svar till Anonym. Ja absolut gör jag det, det är ju sant till 100% så de ska du absolut ta till dig och lita på och göra allt som han säger till dig om att du ska göra. Allt han säger det kan man alltid lita på.

  SvaraRadera
 19. Jag tror på det och det borde väl alla kristna göra

  SvaraRadera