måndag 14 december 2020

Regeringar vill kunna spåra Covid-19 vaccinMarocko erkänner Israel 

Marocko är nästa och det fjärde arablandet sedan augusti som erkänner Israel och därmed det sjätte totalt. Målet är att det ska etableras diplomatiska relationer och direktflyg mellan länderna. Men i utbytte mot Marockos erkännande av Israel, kommer USA att erkänna Västsahara som en del av Marocko – en del av Afrika som många betraktar som ockuperat.

Regeringar vill spåra Covid-19 vaccin

Tidningen ”The Wall Street Journal” har skrivit en intressant artikel om den skrämmande utveckling vi upplever just nu, som tydligt visar att vi närmar oss ett kontrollsamhälle. Över hela världen spekulerar regeringar på hur man ska kunna kontrollera och registrera vem som har tagit vaccinet. Argumentet för att registrera och data är att många vacciner är under utveckling, och vissa typer kommer att kräva flera doser. Ett annat argument är att man samtidigt kan spåra och upptäcka eventuella biverkningar efter vaccination.  

Syftet kan ju dels vara som beskrivs i artikeln att ”skydda befolkningens hälsa”, men det är också en genuin möjlighet för att spåra vem som tar detta vaccin och framför allt vem som inte tar det. Om det på en senare tidpunkt skulle visa sig bli tvång, skulle en dokumenterad registrering bli väldigt användbar.

Smittskyddslagen diskuteras

I dag har vi smittskyddslagen i Sverige. Det betyder att ingen i princip kan påföra en annan person något mot dennes vilja. Men det finns undantag där ”samhällets smittskydd skall tillgodose befolkningens behov av skydd mot spridning av smittsamma sjukdomar””. Det betyder att systemet har möjlighet för att övervaka och snabbt vidta åtgärder vid tecken på en smittsam sjukdom. För närvarande är det bara smittkoppor och SARS som räknas i denna kategori – men något som kan ändras om man menar att Coronaviruset är lika farligt, som exempelvis SARS. I dagsläget finns exempelvis möjligheter för tvångsisolering om man utgör en smittrisk för samhället. Runt om i Europa höjs samtidigt röster för tvångsvaccinering. Även i Sverige har vissa partier som till exempel Moderaterna försökt att få igenom tvångsvaccinering av befolkningen.

Avslutning

2 Kor 3:3 – Det är uppenbart att ni är ett Kristusbrev skrivet genom vår tjänst, inte med bläck utan med den levande Gudens Ande, inte på tavlor av sten utan på tavlor av kött i era hjärtan.

”Din dyrbara Ande, Herre, har tagit hand om och ombesörjt mitt hjärta. Du har gjort det medgörligt och formbart. Med en mjuk, långmodig och saktfärdig hand, har du strukit och sått ut i mitt hjärtas åker. Jag har sett din godhet, kärlek och väldoftsrökelse spira. Jag har blivit ett Kristusbrev – skrivet, komponerat och utarbetat av dig. Brevet vittnar om din nåd, som dagligt arbetar i och genom mig. Den har varit en sköld, som har omslutit och bevarat mina tankar och ögon på dig. Brevet och vittnesbördet är fullkomligt utan fel och skrynka. Områden där jag inte själv har räckt till eller felat, har inte fått något utrymme eller plats. Det är ett brev som vittnar om det sätt du ser och arbetar med mig. Jag har blivit en doft i den här världen. En doft till liv och död - till en evighet med och utan dig. En doft som vittnar om din villkorslösa kärlek, men också om liv, som är avskilt från ditt heliga ansikte.”

 

Jesus kommer snart!

 

Källa:

https://www.wsj.com/articles/governments-will-want-to-track-who-has-had-a-covid-19-vaccine-11607600430

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/smittskyddslag-2004168_sfs-2004-168https://www.swebbtv.se/blogg/413-swebbtv-nyheter-7-februari-2020

 

 

 

72 kommentarer:

 1. Hittade en intressant länk om vaccinet
  https://ekoappen.se/blogg/oppet-brev-till-stefan-lofven-och-johan-carlson/

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen en otäck tid som väntar långt mer än det vi har varit med om hittills under corona pandemin som vi är så trötta på nu och tycker är så jobbigt så är det ändå inget mot vad som väntar runt knuten, när vi som inte tänker att ta någon Vaccinspruta med okänt innehåll i blir uteslutna/utestängda från det ena stället efter det andra för att vi inte är intresserade av Antikrist och det han håller på med, utan vill tillhöra Jesus för evig tid, för att vi älskar honom över allt annat.

  Guds Frid & Rika Välsignelse

  Hälsningar

  Niklas

  SvaraRadera
 3. Och vart står det i bibeln att detta vaccin är antikrist? är ju fritt att ta, men oansvarigt att låta bli. Och fortsätta sprida, hör med de i vården inom covid vad de tycker. Hur många döda skall vi acceptera? Och skall vi öppna allt om folk inte tar ansvar? Antikrist är ju än det ena än det andra beroende vilken dag vecka månad år,Man kollar tbx i diverse bloggar, dags bestämma sig vad som verkligen är antikrist,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läs länken ovan, ibland är dom svåra att klicka direkt, kopiera då texten och sök.

   Öppet brev till Sveriges Statsminister Stefan Löfven och Johan Carlson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten, FHM – från en mycket stor och hälsointresserad del av svenska befolkningen, via mig. Ni har beslutat köpa in miljontals doser av ett helt nytt, oprövat och icke säkerhetstestat RNA-vaccin mot SARS-cov-19, baserat på genmanipulation och nanoteknologi. Det innebär att gener ska sättas in i våra mänskliga celler för att producera Coronaprotein för all evighet. FDA i USA har konstaterat att detta vaccin kan orsaka ett stort antal livshotande biverkningar, inklusive dödsfall. Vilka är era grunder för att godkänna detta experimentvaccin?

   Jag är immunolog, PhD och har studerat hälsa och självläkning i 40 år totalt – och jag har viktiga frågor som 100 000-tals följare på Sociala media vill ha svar på snarast möjligt. Löfven och Carlson har båda fått detta tillskickat sina respektive myndigheter.
   I närmare 20 års tid har Läkemedelsbolagen försökt ta fram ett vaccin mot SARS men misslyckats. För det blivit stora negativa effekter med framför allt autoimmunitet, cancer och även dödsfall hos försöksdjuren. Men nu under 2020 lyckas tydligen flera läkemedelsbolag på mindre än ett år ta fram ett vaccin mot SARS-Cov-19. Det är dock en helt ny oprövad metod med RNA-vaccination, där med hjälp av nanoteknologi ska gener sättas in i våra mänskliga celler för att producera Coronaprotein – vilket så ska trigga en immunrespons.

   Radera
  2. Det står inte i bibeln att vaccin är antikrist, men...

   Det finns ingen pandemi längre. WHO tog bort “pandemi” för flera månader sedan och kallar det för “globalt utbrott av Covid-l9”. Ett simpelt matematiskt misstag lade grunden för att det skulle klassas som ”pandemi”. Man trodde att 1 % skulle dö. Men med facit i hand så har t.ex. Sverige som inte stängde ned haft en dödlighet på 0,0058 %. Trodde du det var det enda misstaget? Åh, nej! Ytterligare oklara siffor finns bl.a. angående covidtester, statistik och dödsorsaker och de är dunkelt nedmosade i denna ovetenskapliga kittel. Så vansinne, det är bara förnamnet. Men man kan också kalla det antikristligt :)

   *1) Lär mer om hur experterna räknat fel:
   https://newsvoice.se/2020/09/ett-simpelt-matematiskt-misstag-orsakade-coronapaniken/?unapproved=392160&moderation-hash=818f58d79239c6f8097739a6a5b3f6a0#comment-392160
   *2) Artikeln om NAMNINSAMLINGEN
   https://ekoappen.se/blogg/vi-protesterar-mot-pandemilagen-och-covid-l9-vaccin/?fbclid=IwAR1TgADpCfMcptPaZ8LGIT9ZsHwUz_8id4o3OfE6y3vRdDCxNv-9We4U1G0

   Radera
  3. Det är dig fritt att inte ta covid på allvar, 7000 döda i Sverige är 7000 döda för mycket, är bara att läsa i kvällspressen idag vad som blev resultatet när 30 personer på Gotland var på samkväm med liveframträdande, alla följde restriktionerna, alla fick covid utom 2 som haft det innan, 1 har dött hittills

   Radera
  4. Jag tar covid på allvar, men är mycket rädd för vaccinet, eftersom jag har fått många allergiska reaktioner under årens lopp, detta som dom kallar vaccin vet ingen om det kommer fungera det är ett av världens största experiment, det var väl någon som fick Nobels pris för denna nanoteknik.

   Radera
 4. Äldre, överviktiga, folk med astma är väl de 3 grupper som är mest utsatta för covid, sedan att ha respekt för vaccinet är inte fel, jag kommer inte ta i första rundan utan avvakta, avstod vaccin vid svininfluensan, detta ser jag dock som allvarligare, man vill ju att livet skall återgå till det normala det kan innebära att kunna gå i kyrkan igen, gå på konserter, resa osv,

  SvaraRadera
 5. Tack för att du skriver om allt viktigt och spännande som sker just nu! Och vilken fin avslutning i inlägget! Jag blir alltid så uppmuntrad av den här sidan och längtar ännu mer efter att Jesus ska komma tillbaka. Var välsignad! Mvh L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid och stort tack!

   Jag önskar också dig en fridfull december och jul i väntan på Herrens återkomst.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 6. Livet kommer aldrig mer att återgå till det normala fler gånger,det är en önskedröm för många men det kommer inte att ske det kommer att handla om 2 saker de som tar vaccinsprutan och de som avstår den samma. De som avstår vaccinsprutan de blir allt mer utestängda från samhället som vi känner till det idag, de kommer att kolla var och en och upplysa alla för att komma in här och eller köpa konsert/bio biljett eller liknande måste ni ha tagit vaccinspruta annars får ni inte komma in här eller köpa någon biljett av oss. det kommer att bli det nya normala allt eftersom det kommer att bli en väldigt svår tid för oss alla men den dag det kommer till livsmedelsbutikerna att man måste ha vaccinspruta för att komma in och köpa vanliga livsmedel ja då blir det kris/svårt på riktigt för då kommer det inte att fungera längre då blir det ett tvärt slut för oss alla men för hoppningsvis har vår herre löst det problemet för oss på sitt vis ifall det hinner gå så långt vilket vi hoppas att det aldrig gör någon gång.

  Varma Hälsningar

  Ert sysk
  on

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan lova dig att i Sverige kommer ingen att bli nekad att handla i en livsmedelsbutik oavsett man tagit vaccin eller inte! Sluta upp att fatisera!

   Radera
  2. Sverige brukar ju vara först med allt, så lova inte för mycket, vår regering kan och vet vad som står i uppenbarelseboken, så kan dom hitta en möjlighet att fixa att profetian uppfylls, då vill dom agera, men kanske inte i tro utan för att irritera kristna.

   Radera
 7. Och det vet du Anonym hahaha snacka om att önske drömma när du inte vet ett skvatt om saken.

  SvaraRadera
 8. Jag skrev en artikel om vaccinet, den heter
  "Stoppa de experimentella genvaccinerna och covidhysterin" https://newsvoice.se/2020/12/experimentella-genvaccinerna/

  Var vakna och vandra nu kärleksfullt och fridfullt i HERREN JESU NAMN. AMEN

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut H.K. Hur självklart som helst.

   Radera
  2. Ni får återpublicera och sprida den om ni vill.

   Den blockeras när man sänder den till mejladresser som slutar på .com

   Med kärleksfull hälsning i JESU dyrbara namn/Heléne

   Radera
  3. Guds frid Helene,

   Vilken intressant och välskriven artikel du har skrivit! Det är intressant det du skriver om att WHO inte längre kallar det en pandemi, men ett "globalt utbrott".

   Det är många frågetecken som höjs i allt det här, som jag upplever som ett förstadie och en generalprov inför det som snart kommer över världen

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  4. Men det är väl ointressant om det kallas pandemi eller globalt utbrott, viktga är väl att få stopp på eländet, enligt Wikipedia är pandomi en farsot som finns i hela världen, är det mer lokalt skall det heta epidemi

   Radera
 9. Tack Mikael! Ja, man höjer på ögonbrynen var dag och frågar sig, men ibland lyckas man skaka av sig det och konstatera att det är ju faktiskt så det skall vara i denna ändetid. Marknadskrafterna (som t.ex. medicinindustrin) är ju en del av odjuret i ändetiden, en kraft som vill ha kontroll och makt.

  Och tack för alla artiklar Du har skrivit. Otroligt arbete som jag följt några år. Önskar Dig och er andra en kärleksfull och fridfull vandring med HERREN JESUS i denna tid. Var vakna, men vandra nära och lugnt. I JESU dyrbara namn. AMEN

  SvaraRadera
 10. Ja tack detsamma Mikael och God Jul på dig och tack för alla spännande inlägg det piggar verkligen upp att se herrens uppryckande av de sina står för dörren när vi ska lämna denna sargade och våldsamma värld med så mycket ont innehåll som den är fylld med.Ha det bra alla trevliga och positiva syskon som klarar av att låta bli att skriva negativa kommentarer om vad andra skriver och tycker, bara positiva kommentarer mår vi alla bra av att läsa här och är tillåtna i JESU dyrbara namn AMEN.

  SvaraRadera
 11. Det är inte negativt att ifrågasätta, däremot ha en otrevlig ton och döma aandra

  SvaraRadera
 12. Guds frid och tack kära Syskon,

  I nästa vecka kommer det ett sista inlägg för i år, innan hemsidan håller jullov. Så jag vill vänta med att önska en välsignad jul i Herrens närhet - men man kan bara konstatera att 2020 har varit ett år utan jämförelse. Allt pekar på Jesu underbara återkomst och en snarlig början på den sista årsveckan. Vem hade kunnat förutse för ett år sedan, den situation och utveckling världen har upplevt på under ett år.

  Guds rika välsignelse och Jesu underbara nåd och kärlek över var och en.

  Varma hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
 13. Ja vi får se när Jesus återkomst inträffar och hemfärden, när man läser gamla bloggar kunde det ske 2015,2016,2017 ä, 2018, 2019, 2020.kan ju bli 2021. Lutar ju mer och mer att snabbaste vägen till Jesus är den naturliga döden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja att spekulera i detta är faktiskt lite meningslöst. Annars en bra hemsida! Tummen upp!

   Radera
  2. Visst är den snabbaste vägen via naturliga döden, för först skall dom som dött i Kristus uppstå, men det vore fantastiskt att få vara med om, i en förvandling underbar med basunljud.   Radera
 14. Svar till Anonym jo det är det, det är det samma som att hen inte gillar det som skrivits och då låter man helt enkelt bli att kommentera hen vem det än är om det däremot är något positivt någon skriver är det bara positivt för vederbörande att få veta det och är hen osäker så låt då hellre bli att kommentera, det kan ju inte vara så svårt för anonyma personer att förstå, men det verkar som det är det för vissa av de nya som har kommit in på denna bloggen tyvärr, men ni kan ju åtminstonde försöka det är ju inte för mycket begärt av de anonyma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1 Detta är en utsaga om Babel, vad som uppenbarades för Jesaja, Amos' son.
   2 Resen upp ett baner på ett kalt berg, ropen högt till dem; viften med handen att de må draga in genom de mäktiges portar.
   3 Jag själv har bådat upp mina invigda, ja, kallat mina hjältar till mitt vredesverk, min stolta skara, som jublar.
   4 Hör, det larmar på bergen såsom av ett stort folk. Hör, det sorlar av riken med hopade hednafolk. HERREN Sebaot mönstrar sin krigarskara.
   5 Ifrån fjärran land komma de, ifrån himmelens ända, HERREN och hans vredes redskap, för att fördärva hela jorden.
   6 Jämren eder, ty nära är HERRENS dag; såsom våld från den Allsvåldige kommer den.
   7 Därför sjunka alla händer ned, och alla människohjärtan förfäras.
   8 Man förskräckes, man gripes av ångest och kval, ja, våndas såsom en barnaföderska. Häpen stirrar den ene på den andre; röda såsom eldslågor äro deras ansikten.
   9 Se, HERRENS dag kommer, gruvlig och med förgrymmelse och med vredesglöd, för att göra jorden till en ödemark och utrota syndarna som där bo.
   10 Ty himmelens stjärnor och stjärnbilder sända ej mer ut sitt ljus, solen går mörk upp, och månens ljus skiner icke.
   11 Jag skall hemsöka jordens krets för dess ondska och de ogudaktiga för deras missgärning; jag skall göra slut på de fräckas övermod och slå ned våldsverkarnas högmod.
   12 Jag skall göra en man mer sällsynt än fint guld, en människa mer sällsynt än guld från Ofir.
   13 Därför skall jag komma himmelen att darra, och jorden skall bäva och vika från sin plats - genom HERREN Sebaots förgrymmelse, på hans glödande vredes dag.
   14 Och likasom jagade gaseller och en hjord som ingen samlar vända de då hem, var och en till sitt folk, och fly, var och en till sitt land.
   15 Men envar som upphinnes bliver genomborrad, och envar som gripes faller för svärd.
   16 Deras späda barn krossas inför deras ögon, deras hus plundras, och deras kvinnor skändas.
   17 Ty se, jag vill uppväcka mot dem mederna, som akta silver för intet och icke fråga efter guld.
   18 Deras bågar skola fälla de unga männen, med frukten i moderlivet hava de intet förbarmande, och barnen skona de icke.
   19 Och det skall gå med Babel, rikenas krona, kaldéernas ära och stolthet, likasom när Gud omstörtade Sodom och Gomorra.
   20 Aldrig mer skall det bliva bebyggt, från släkte till släkte skall det ligga obebott; ingen arab skall där slå upp sitt tält, ingen herde lägra sig där med sin hjord.
   21 Nej, öknens djur skola lägra sig där, och dess hus skola fyllas av uvar; strutsar skola bo där, och gastar skola hoppa där.
   22 Schakaler skola tjuta i dess palatser och ökenhundar i praktbyggnaderna. Snart kommer dess tid; dess dagar skola ej fördröjas.

   Radera
 15. Detta har jag talat till er, för att ni skall ha frid i mig. I världen får ni lida, men var vid gott mod. Jag har övervunnit världen."

  Johannesevan16:33

  Varje organ och vävnad i kroppen fungerar så fullkomligt som Gud skapat den till att fungera. Gud vet

  Psalm 139
  Du har skapat mina njurar,
      du sammanvävde mig i moderlivet.
  14 Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad.
  Ja, underbara är dina verk,
      min själ vet det så väl.
  15 Benen i min kropp var ej osynliga för dig,
  när jag formades i det fördolda,
      när jag bildades i jordens djup.

  Ja, han skall rädda dig ifrån fågelfängarens snara och ifrån pesten, som fördärvar.
  Psalm 91:3

  Psalm 139
  Du har skapat mina njurar,
      du sammanvävde mig i moderlivet.
  14 Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad.
  Ja, underbara är dina verk,
      min själ vet det så väl.
  15 Benen i min kropp var ej osynliga för dig,
  när jag formades i det fördolda,
      när jag bildades i jordens djup.


  En av många nämnvärda saker om
  Vaccinet är det är Dna förändrande för att fienden skall sätta sitt märke i Herrens tempel. gmo mat, är genmanipulerad mat och har en patentägare, likaså blir människor delvis, när märket kommer helt patenterade. Bröder och systrar, pondera på Moderna; mode - Rna. (Total kontroll i alla lägen)
  Radiostyrd via 5g beastsystem när dom slår på switchen.
  Ni vet att man kan förändra kristallerna i en glasruta via en impuls, vad kommer hända i kroppen via en 5g impuls vid the great reset 2021? 

  I det onaturliga från samma källa av lögn är det två sidor mest känt är röd och blå sida.
  Kan även finnas flera för att skapa komplexare illution/lögn.

  Windows/virus                   corona/vaccine
                           

  Gods frid och rika välsignelse.
  Herren kommer snart och räddar sina från fågelfängarens snara.

  SvaraRadera
 16. Låt då bli att använda hen. Vad det gäller Jesu återkomst har jag aldrig uppfattat Mikael Walfridsson att han påstår att det är och blir så, men min generation sjunger om Jesu återkomst ändå sedan 30talet, men ju närmare vi är tiden verkar andra uppfattningar öka, genom det tror jag att han verkligen är nära.

  SvaraRadera
 17. Svar till Anonym tänk på det att när du skriver något negativt om vad andra skriver och tycker då dömer du dig själv inför herren, bra info till dig om du nu verkligen är kristen?? och inte vill bli dömd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1 Den rättfärdige förgås, och ingen finnes, som tänker därpå; fromma människor ryckas bort, utan att någon lägger märke därtill. Ja, genom ondskans makt ryckes den rättfärdige bort
   2 och går då in i friden; de som hava vandrat sin väg rätt fram få ro i sina vilorum.
   3 Men träden fram hit, I söner av teckentyderskor, I barn av äktenskapsbrytare och skökor.
   4 Över vem gören I eder lustiga? Mot vem spärren I upp munnen och räcken I ut tungan? Sannerligen, I ären överträdelsens barn, en lögnens avföda,
   5 I som upptändens av brånad vid terebinterna, ja, under alla gröna träd, I som slakten edra barn i dalarna, i bergsklyftornas djup.
   6 Stenarna i din dal har du till din del, de, just de äro din lott; också åt dem utgjuter du drickoffer och frambär du spisoffer. Skulle jag giva mig till freds vid sådant?
   7 På höga och stora berg redde du dig läger; också upp på sådana begav du dig för att offra slaktoffer.
   8 Och bakom dörren och dörrposten satte du ditt märke. Du övergav mig; du klädde av dig och besteg ditt läger och beredde plats där. Du gjorde upp med dem, gärna delade du läger med dem vid första vink du såg.
   9 Du begav dig till Melek med olja och tog med dig dina många salvor; du sände dina budbärare till fjärran land, ja, ända ned till dödsriket.
   10 Om du än blev trött av din långa färd, sade du dock icke: "Förgäves!" Så länge du kunde röra din hand, mattades du icke.
   11 För vem räddes och fruktade du då, eftersom du var så trolös och eftersom du icke tänkte på mig och ej ville akta på? Är det icke så: eftersom jag har tegat, och det sedan länge, därför fruktar du mig icke?
   12 Men jag skall visa, huru det är med din rättfärdighet och med dina verk, de skola icke hjälpa dig.
   13 När du ropar, då må ditt avgudafölje rädda dig. Nej, en vind skall taga dem med sig allasammans och en fläkt föra dem bort. Men den som tager sin tillflykt till mig skall få landet till arvedel och få besitta mitt heliga berg.
   14 Ja, det skall heta: "Banen väg, banen och bereden väg; skaffen bort stötestenarna från mitt folks väg."
   15 Ty så säger den höge och upphöjde, han som tronar till evig tid och heter "den Helige": Jag bor i helighet uppe i höjden, men ock hos den som är förkrossad och har en ödmjuk ande; ty jag vill giva liv åt de ödmjukas ande och liv åt de förkrossades hjärtan.
   16 Ja, jag vill icke evinnerligen gå till rätta och icke ständigt förtörnas; eljest skulle deras ande försmäkta inför mig, de själar, som jag själv har skapat.
   17 För hans girighetssynd förtörnades jag; jag slog honom, och i min förtörnelse höll jag mig dold. Men i sin avfällighet fortfor han att vandra på sitt hjärtas väg.
   18 Hans vägar har jag sett, men nu vill jag hela honom och leda honom och giva honom och hans sörjande tröst.
   19 Jag skall skapa frukt ifrån hans läppar. Frid över dem som äro fjärran och frid över dem som äro nära! säger HERREN; jag skall hela honom.
   20 Men de ogudaktiga äro såsom ett upprört hav, ett som icke kan vara stilla, ett hav, vars vågor röra upp dy och orenlighet.
   21 De ogudaktiga hava ingen frid, säger min Gud.

   Radera
 18. Mycket bra skrivet och fram plockat ur bibeln min broder Victor det är precis så det är.

  Guds frid & herrens välsignelse över dig rikligen
  Hälsningar Niklas

  SvaraRadera
 19. Även till dig en helt annan anonym som verkligen är kristen. Mycket bra skrivet och fram plockat ur bibeln min syster H.K. det är precis så det är.

  Guds frid & Herrens välsignelse över dig rikligen
  Hälsningar Niklas

  SvaraRadera
 20. Vore bra om alla anonyma får en siffra eller bokstav så vi kan se vem som menas.

  SvaraRadera
 21. och om det är fler UNKNOWN som dyker här med tiden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför står det unknown, skriver dom från annat land?

   Radera
 22. Mikael och alla andra kära syskon!

  Såg just en kort video om vaccin på dryga 6 min. Den gav mig en ännu allvarligare syn på vaccin. Kan det vara så?

  Titta på den och återvänd med kommentarer! I JESU NAMN. AMEN

  https://www.youtube.com/watch?v=U49C3qvSzZA&feature=youtu.be

  SvaraRadera
 23. Hittar inte det syster är det något helt nytt eller något gammalt inslag får inte in något på den webb adressen tyvärr, misstänker att det är något gammalt som jag sett tidigare. Svara gärna H.K. och förtydliga det. Vill gärna se det om det är något helt nytt på återhörande H.K.

  SvaraRadera
 24. Helene Karlsson lägg gärna upp en video på det här så blir det enklare för oss andra att kunna se på det, om du klarar av det dvs M.V.H din broder, ha det bra.

  SvaraRadera
 25. Jodå broder, kopiera hela adressen och klistra in den i webbadressfältet. Vill gärna höra Dina/era kommentarer. Har själv lite dåligt minne, så jag undrar om ni får in den berättelsen i den bibliska kronologin och om den stämmer med bibeln.

  HERREN JESUS rika välsignelse om kärlek, nåd, rättfärdighet och frid önskar jag mina syskon. I JESU dyrbara namn. AMEN

  SvaraRadera
 26. Verkar som de flesta här inne är mer rädda för vaccinet än covid som tar några hundra varje dag i Sverige nu,värsta pandemin sedan spanska sjukan

  SvaraRadera
 27. Det verkar som att det har dött fler i den vanliga influensan, föregående år, nu stänger vi in oss, men dom som känner av sjukdomen söker kanske tidigare hjälp, på grund av informationen, därför kanske många dog hemma föregående år, jag hade asiaten 1957, då dog ca 5milj på jorden, men har inga uppgifter om antal i Sverige.

  SvaraRadera
 28. De kristna behöver absolut inte vara rädda för för covid de har ju det bästa skyddet som man kan få som är heltäckande tillskillnad för vaccinsprutan som folk blir sjukare av att ta än att låta bli, ingen kristen människa har dött av covid bortsett från de som hamnat på vårdhem/sjukhus då de inte har kunnat bestämma över sig själva för att de har blivit drogade på order av chefen p.g.a. platsbrist vill ha in nya sjuka patienter och de kan man inte räkna med. Däremot alla de som vägrar att ta emot Jesus i sitt hjärta och där till och med vissa ser fram emot att hamna i helvetet och tycker det ska bli skönt där och inte vill sätta sig in i det allvarliga att säga nej till Jesus för att det är omodernt och löjligt att vara kristen och för att de flesta andra inte är det, typiskt grupptryck de gör som sina kompisar gör för att inte hamna utanför sk fegisar. De människorna begriper inte jag mig på och inga andra kloka människor heller för den delen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt, då är det bara att öppna upp i kyrkorna igen, inga kristna har ju dött i covid. Halleluja

   Radera
  2. Men den tillfälliga pandemilagen kommer väl stänga kyrkorna igen, för inget som sägs vara tillfälligt i Sverige förblir tillfälligt.

   Radera
 29. Men det finns ju faktikst många som inte är kristna som går till svenskakyrkan av andra anledningar än att de har Jesus i sitt hjärta och de har ju ingen som skyddar dem och de människorna som som blir sjuka av covid och framför allt är äldre de dör ju många av och de sprider smittan till andra lika sinnade då så därför ska de fortsatt ha kyrkorna stängda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var bland det dummaste jag läst om att är man kristen är man skyddad från covid, och att ingen kristen har dött av covid, jag tror på Gud och Jesus som frälsare men tror inte på markpersonalen och självutnämnda profeter, man måste syna kritiskt det som skrivs både från bloggar, myndigheter, kristna,politiker, media och inte svälja allt som skrivs med hull och hår

   Radera
 30. Hej igen kära syskon! Det fungerar när jag kopierar hela länken och klistrar in den i webbadressfältet i google. Kan Du/ni pröva igen?

  https://www.youtube.com/watch?v=U49C3qvSzZA&feature=youtu.be

  SvaraRadera
 31. På en samsung platta kommer jag direkt, men på en samsung mobil kommet jag till många andra videor.

  SvaraRadera
 32. Flera nya och okristna och framför allt korkade människor som har börjat att skriva här som som inte vet någonting om vad de skriver om,en sida som har varit så trevlig och bra innan dessa råttorna vandrade in här som inte hör hemma här, chockerande!!

  SvaraRadera
 33. Vilket otrevligt språk man blir chockad, att skriva korkade och råttor om personer som inte delar exakt någon annans åsikt, det säger nog mer om den personen själv, tror alla här inne tror på Gud och Jesus,

  SvaraRadera
 34. Hemsidan är jättebra men känslan i chatten utvecklar sig mer och mer att vissa kristna här tror sig vara sig mer värdiga än andra kristna här. Det är ingen inbördes beundran som gäller för att tex bli först uppryckta! Absolut så kan jag förstå att männskor behöver att ha något att tro på men detta är helt fel väl gå. Börja att ransaka er själva!

  Guds frid med er alla.

  SvaraRadera
 35. Börja med dig själv då till att börja med, sen kan de andra följa efter som har behov följa efter för det är mer än du och några till som har det behovet.

  SvaraRadera
 36. Guds frid Syskon,

  Det är jättetrevligt att så många önskar att kommentera, för det är ju en del av syftet med den här hemsidan - att vi kan följas åt på resan och dela tidstecken och Jesu komma.

  Men då gäller det att när vi skriver och kommenterar att det görs i kärlek och att vi har fördrag med varandra. Det handlar inte alltid att vara eniga med anden det sker i. Om jag upplever att vi inte bemöter varandra på rätt sätt, eller att det kommenteras i försök på att uppröra andra, så betyder det att jag till sist ska godkänna alla inlägg först och det hoppas jag inte behövs.

  Så en vänlig uppmaning att vi hädanefter skriver i respekt och ödmjukhet till varandra.

  Guds frid och fortsatt välsignad december

  Varma hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
 37. Jätte bra skrivet Mikael jag hoppas de kan förstå detta nu, att det ska vara som vi har haft det förr i tiden, det mår vi alla bäst av.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det Niklas som skall bestämma hur denna sidan skall vara? Och som han säger så är det:). Låt Mikael få sköta det som han vill utan påverkan,Mikael gör et bra jobb och har bra ton, däremot märker jag hur du Niklas blir aggressiv och otrevlig om någon frågar dig något eller har avvikande åsikt

   Radera
 38. Bra skrivet, juletider närmar sig, låt det symbolisera Guds nåd och kungars kungs födelse. Genom hans blod är vi frälsta och befriade

  SvaraRadera
 39. Herrens kärlek och frid till alla syskon! Den här artikeln får ni gärna hjälpa till att sprida om det känns rätt i Anden. Kanske är den en motpol till tvångsvaccinering.

  https://www.vaken.se/expertgrupp-ivermectin-ar-basta-tidiga-behandlingen-mot-covid-19/

  SvaraRadera
 40. Finns väl ingen tvångsvaccinering?

  SvaraRadera
 41. Nä, det finns det inte idag, men vissa regeringar funderar på att tvinga på folk det via en ny lag då de får möjlighet att påtvinga folk vaccinet om inte tillräckligt många tar vaccinet frivilligt enligt vad regeringen i respektive land tycker för att uppnå folkimmunitet som de kallar det.

  SvaraRadera
 42. Svar till Anonym Mikael vill ha det på samma sätt som jag vill ha det och så har vi haft det förr också på denna sidan och då hade vi aldrig några problem här, men tyvärr är vissa som aldrig förstår det som Mikael tom nyss skrev att vi inte ska vara negativa mot varandra när någon skriver något som någon annan inte tycker att det är, vi ska alltid vara positiva mot varandra här ska det vara så otrooligt svårt att förstå, allt det negativa muntrar inte upp någon här, ha det bra Mikael W min broder hoppas att de ska förstå någon gång.

  SvaraRadera
 43. Tänk om du kan förstå själv, menar du att du står över allt och alla, kommentatorsfältet bryts sönder genom den som tror att den står över oss alla, många här reagerar mot högmod därför flera onödiga kommentarer.

  SvaraRadera
 44. Jag säger det samma om dig Anonym hade du hållit dig till de regler som gäller som Mikael vill ha för att kommentera här då hade det inte funnits några problem här men tyvärr klarar du av att hålla dig till dom utan du ska ska bara hålla på å tjafsa hela tiden å hålla på med sådant som inte hör hemma här som förstör denna bloggen men det är kanske det du vill eftersom du ideligen håller på, kan du möjligen sluta med det vänligen eller är det för mycket begärt av dig.

  SvaraRadera
 45. Jag är inte alla anonyma som skriver här, antar att varje anonym är en unik person, vi är inte Jude eller Grek träl eller fri, inte man eller kvinna, alla är vi ett, i Jesus Kristus vår Herre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant, fint skrivet, vi är ala Guds barn

   Radera
 46. En tid är över en annan tid börjar nu

  SvaraRadera
 47. Tack kära Syskon,

  Jag tänker att vi afslutar dialogen om vem som har skrivit och sagt vad, och lägger den bakom oss.

  I dag har vi den 21 december, och ett ganska ovanligt fenomen på himlen. Många menar att det är Betlemhemsstjärnan som träder fram igen. Det är Jupiter och Saturnus som kommer så nära varandra, så det sker en konjunktion mellan dom två planeterna så det liknar en stor stjärna.

  Om den Betlehemsstjärnan pekade på Jesu första komma, pekar så denna på Herrens andra komma?

  Herrens välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 48. Det är tråkigt att man inte kommer att kunna se det fenomenet där jag bor men vädret har ju som bekant aldrig gått att styra över.

  God Jul och Gott nytt 2021 Mikael

  SvaraRadera