tisdag 2 februari 2021

Nytt inlägg på ”Jesus kommer snart” - Tusenårsriket och det kommande Gudsriket på jorden.

 


Det är inte så ofta jag får möjlighet att skriva ett lite längre inlägg på hemsidan ”Jesus kommer snart”. Men ganska länge har jag haft en önska om att skriva ett inlägg gentemot tusenårsriket, eller det messianska riket som det också kallas.

Det är många frågor som reser sig om denna särskilda tidsperiod här på jorden. Vad är egentligen tusenårsriket, och vad är syftet med det? På vilket sätt är denna tidsålder knutet till församlingen, och har vi en uppgift där? Vilka frälsningsgrupper kommer att vara representerade och på vilket sätt kommer människan på nytt uppfylla jorden?

Om ni har tid och lust, är ni välkomna till att läsa och ta del av inlägget här:

http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2021/02/tusenarsriket-det-messianska-gudsriket.html

Guds rika välsignelse

Mikael

 

17 kommentarer:

 1. Basunstötar inatt mellan 02.50-03.00. Det höll på ovanligt länge så jag trodde ett uppryckande var på gång, men inget hände. Frågade Herren och det var som Han sa "en varning". Varning för vad? Lät olycksbådande alltihop. Vad som än händer har vi vår trygghet i Jesus! Tänkte bara dela med mig för har grunnat hela morgonen på vad som kan vara på gång. Guds frid och välsignelse till er alla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Erica,

   STORT tack för att du delade denna starka upplevelse och vittnesbörd. Jag tror att det du upplevede både var en varning och en uppmuntran. Jag tänker att det är en varning inför det mörker som är på väg över världen. Samtidigt så vittnar det om vårt kommande hopp, där basunens ljud kallar på vår hemfart och kropps förvandling.

   Jag vaknade i natt och klockan var exakt 4:44 - Det är ju ett talt som väldigt starkt vittnar om ett uppryckande, så Herren talar starkt på olika sätt för att visa oss att det är allvar nu.

   Tak igen och Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Oj.. Var det fler som hörde dessa tror du? Var i Sverige bor du? Du behöver inte skriva exakt, men närmsta stora stad eller vilket landskap?
  /Sofia E

  SvaraRadera
  Svar
  1. (Min kommentar var till Erica). /Sofia E

   Radera
  2. Västkusten. Jag tror som anonym skriver nedan, att bara vissa kan höra om man får det från Herren. Mina grannar har inte hört och då höll det på länge vid en udda tidpunkt,men de är heller inte frälsta. Jag får tex inte syner, men vet att ändra får det. Jag tror detta är Herrens sätt att uppmärksamma mig på vad som händer. Jag tror han gör så med vad och en av hans barn, men meddelandena kommer på olika sätt :) Guds frid.

   Radera
  3. Ok... tack för att du delar med dig av dina tankar! /Sofia

   Radera
 3. Här i Småland hördes inga basunstötar i natt, iaf inga jag vaknade av, bor söder om Jönköping

  SvaraRadera
 4. När någon får en syn eller dröm om tex basun stötar som det var i detta fallet så är det endast personen själv som kan uppleva det ingen annan, spelar ingen som helst var i världen personen bor när personen upplever basunstötar som i detta fallet eller något annat nästa gång som herren ger i en dröm eller syn till den personen som får meddelandet från herren, lite nyttig och bra info bara till er alla syskon kram till var och en.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svar till Anonym 1: Inte här heller. Min kommun tillhör Jönköping...

   Svar till Anonym 2: Fast det finns ju faktiskt youtubefilmer som visar skräckslagna människor som står på sina balkonger å filmar höga basunljud världen över. Så det var lite därför jag undrade, om det kunde vara ett sådant ljud Erica hört. /Sofia E

   Radera
 5. En sak till... Fast det är ju ändå konstigt att det finns vissa människor som hör basunljud, drömmer drömmar etc men inte andra, som ändå vill leva nära Jesus. Är dessa människor som upplever saker, mer andliga då eller?? /Sofia E

  SvaraRadera
 6. Sofia E du och ni andra som ännu inte fått några drömmar eller syner ännu kan ju få det vid ett senare skede istället eller rentav någon annan gåva från herren han har mycket att erbjuda som vi här nere inte vet om, ha tålamod Sofia E så kommer du också att få något speciellt från din far.Ha det bra och ha tålamod syrran Sofia E från din broder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok.. tack! /Sofia

   Radera
  2. Det var jag som skrev det till Sofia E rätt ska vara rätt.

   Radera
 7. Helt rätt Erica det är precis så herren fungerar med hans barn herren ger sina barn olika gåvor också vid olika tidpunkter därför är det bra att dela med sig av det herren ger till oss så vi kan dela det med varandra här på denna sidan syskon i mellan, det någon annat syskon fått av herren delas med alla andra syskon så de också får veta det, på det sättet kan alla ta del av herrens budskap: varning/evangelium om vad som är på gång att hända nu i den yttersta tiden på spurt rakan/upploppet.

  Hälsningar

  Segraren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vaknade en natt för ca 9 år sedan, med starka basunstötar som pågick i ungefär en kvart. Jag trodde först att det var en lastbil med ovanligt starkt tuthorn som åkte fram och tillbaka och tutade i samhället där jag då bodde. Ingen kunde missat det för det var ett starkt ljud och pågick länge. Efteråt frågade jag några grannar om "lastbilen" som väckt mig, men ingen hade hört. Helt omöjligt tänkte jag. Efter det började jag förstå...Men det kan hända att det var några andra som bodde i byn som hörde basunstötarna, som bodde längre ifrån mig, men hade samma tro. Jag kunde omöjligtvis fråga alla andra 1500. Men det kan varit en och annan. Man vet inte. Eller också var just dessa för mig, i den stunden.

   Önskar er alla syskon i tron en fridfull och kärleksfull vandring med Herren i JESU namn. AMEN

   Radera
 8. Herren är min herde, mig skall intet fattas

  SvaraRadera