fredag 10 september 2021

Vi gör oss redo, vi hör bruset av regn!

 


”Jag behöver väckelsens eld i mitt liv! Låt skuggorna fördrivas och ta mig till en plats där jag upplever din närhet och kraft. Låt din vind blåsa och öppna mina ögon så jag ser dig på nytt, och fyll mitt hjärta med din kärlek. Vi är framme snart och du låter mig inte ge upp. På samma sätt som Moses härdar vi ut, då vi ”liksom ser den osynlige” framför oss på vår väg. Vi ser dig, Herre, och vi ropar ut efter din närhet och ljuvlighet. Du, universums Herre, älskar mig och du vill mig. Vi är snart framme, och du låter oss inte ge upp. Vi vill vaka och vi vill vänta, på den förlösande dagen”.

Påvens 7 åriga plan

Kära Syskon. Ta del av denna nyhet som har med den nuvarande påven att göra. Vi lever i ändens och den profetiska tid då tidens tecken blir fullbordade mitt framför våra ögon.

Påven har precis presenterat en 7-årig plan (Laudato si), som både är en religiös och miljömässig handlingsplan. Påven uttalar sig: ”Vi behöver ett nytt ekologiskt tillvägagångssätt som kan förändra vårt sätt att bo i världen, vår livstil, vårt förhållande till jordens resurser och i allmänhet vårt sett att se på mänskligheten och vårt levande liv”.

Påvens 7-års plan kommer att fokusera på sju sektorer: familjen, församlingar, skolor, sjukhus, företag, organisationer och religiösa ordningar. Påven fortsätter att uttala sig om att ”det här är något han förslår för hela kyrkan”.

När Påven uttalar sig om en global agenda, så är det ett samlande av ”den globala kyrkan” som han menar sig representera. Det är en global religiös aganda, som både berör områden som politik, tro, ekonomi och miljö. När påven sedan förslår en 7-årig plan, så är det här bara påvens försök att ”förbereda marken”, till dess att Antikrist en dag och på samma sätt, kommer att stadsfästa ”förbundet med de många”.

Ändetidens aktörer intar scenen, och förbereder sig på den avslutande tiden, den sista årsveckan, där Antikrist, den falske profeten och skökokyrkan, går hand i hand.

Källa: https://www.catholicnewsagency.com/news/247777/pope-francis-launches-7-year-laudato-si-action-plan

Jag hör bruset av regn

1 Kungaboken 18:41 – Elia sade till Ahab: ”Bege dig upp, ät och drick, för jag hör bruset av regn.”

I tre års tid hade det varit torka i Israel, och Herren talade till Elia att tiden var inne då det åter igen skulle regna på jorden. Elia var övertygad om att Herren skulle göra slut på torkan, men han visste inte när. Elia profeterade frimodigt inför Ahab, kungen i Israel, och sagde ”Jag hör bruset av regn”. Elia sände sedan upp sin tjänare på en höjd, för att se efter tecken på att Herren skulle infria det han hade lovat. Det var först den sjunde gången att tjänaren kom tillbaka med vittnesbördet om att ”kunde se ett litet moln, som en mans hand, stiga upp hur havet”. När Elia fick nyheten varnade han kungen att han skulle åka i väg, och inte bli kvarhållen av regnet. Himlen blev därefter mörk av moln och storm, och ett kraftigt regn föll över landet.  

På samma sätt som Elia har Herren talat till sina barn om sin återkomst. Vi vet att ett oväder är på väg in över vår värld. Vi vet inte när, men vi skådar efter tecken på himlens sky, som  kan bekräfta det som Herren har lovat och talat till oss om. Vi har sett ett litet moln stiga upp i horisonten, och vi har sett hur detta moln håller på att förvandla himlen till en svart tjock matta, som vittnar om att störtregnet är på väg. Vi har hört ”bruset av regn” och vi har hört ovädret som mullrar i det fjärna. Paulus vittnar om att ”Herrens dag” kommer som en tjuv om natten (1 Tess 5:2), och plötsligt kommer den här världen att drabbas av undergång. Jeremias vittnar om det samma och säger ”plågor och kval griper dem, de våndas som en barnaföderska” (Jer 13:8). 

Jesus kommer mycket snart tillbaka!


 

21 kommentarer:

 1. Det påven lägger fram påminner mycket om Agenda2030! Detta Agenda2030 har majoriteten av kyrkor i Sverige skrivit under vilket är helt ofattbart! Intressant är att påven talar om en sjuårig plan då tankarna går till vad som står i Daniel 9:27!

  Påven är en antikrist och har sagt att vaccinet är ljuset i tunneln! Mer och mer talar för att påven är den Falske profeten som Uppenbarelseboken talar om!

  Men vi får inte heller bortse från Muhammeds lära där den falska och dödsbringande religionen islam vars sändebud Muhammed i högsta grad är en falsk profet! Enligt islams lära kommer Jesus uppträda på jorden men som en företrädare för islam och stödja deras Mahdi, som enligt Bibeln i själva verket är Antikrist/Gog!

  Den islamistiske Jesus blir då den Falske profeten! Vi gör klokast att vara vaksamma på vad påvens sjuåriga plan kan leda fram till samtidigt på islamismens framfart i form av det ottomanska imperiets återupplivande och Irans maktambitioner! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Halleluja!

  Guds frid och välsignelse Mikael!

  SvaraRadera
 2. Viktigast som kristen är att vara stark i tron på Gud, Jesus och den Heliga ande,att tala om möjligheterna och glädjen i tron på Jesus, Jesus egna ord är att vi skall gå ut och göra alla folk till hans lärjungar, där var Paulus en bra a förebild, viktigt fokusera på det, att hålla på att spekulera och sia kommer inte leda till något gott och splittra de kristna, Gör ont i hjärtat när det skrivs illa om andra kristna för att de inte tycker samma i en fråga utan är besatta av djävulen och antikrist osv . Ingen ingen människa har rätt att döma någon annan,den enda som har rätten att döma är Gud, vilket jag tycker är fantastiskt, han är rättvisan personifierad, och ingen kommer till Gud av sin godhet utan av Guds oändliga nåd. Halleluja. Avslutar med Jesus egna ord om lärjungarna och alla som framöver vill tillhöra Jesus:Men jag ber inte bara för dem utan för alla som i framtiden ska börja tro på mig genom deras budskap. Far i himlen jag ber att de skall leva i FULLSTÄNDIG ENHET precis som du och jag gör. Låt dem vara i oss på samma sätt som du är i mig och jag är i dig, så att människorna kan tro att du sänt mig. (Joh 17:20-21)
  Fantastisk bön av Jesus till Gudför drygt 2000 år sedan, för alla oss framtida kristna som vill följa honom. Man blir varm i hjärtat.
  Guds nåd till alla

  SvaraRadera
 3. Bra skrivet Sportcarl! Splittring kan bara komma från ett håll…..

  SvaraRadera
 4. Först och främst är jag helt enig med dig att vi ska förkunna det glada budskapet för icketroende! Men sedan skriver du lite underliga saker! Jag vet inte vem eller vilka du riktar detta till! Jag dömer ingen och inte Mikael heller som har lagt in inlägget! Är övertygad också om att ingen på denna sida skulle döma dig! Det finns bara en som kan döma och det är bara Gud! Däremot kan kristna ha olika åsikter om olika saker och ting som det har varit i alla tider! Att tala om händelser som nu sker och kommer att ske är väl förankrat i Bibeln där HERREN JESUS KRISTUS sa till oss att vara vaksamma på tidens tecken och skall därför inte skapa någon splittring då vi alla har ett gemensamt mål!

  Kristna dömer inte andra kristna men har rätt att döma om olika förehavanden och varna för att ta vilddjurets märke! Jag och Fredrik och flera till på denna sida anser att det hemska vaccinet mot covid-19 är vilddjurets märke! Många varnar för detta vaccin p g a dess svåra och farliga biverkningar! Vi som anser att det hemska vaccinet mot covid-19 är vilddjurets märke då flera länder har infört tvångsvaccinering och infört ett apartheidsystem i form av ett covidpass där ingen kan köpa eller sälja om man inte är vaccinerad!

  Holger Nilsson på Flammor skriver att vedermödan börjat i Australien! I Frankrike råder diktatur där ingen får handla mat i stora köpcentrum till att börja med! Biden har nu beslutat om tvångsvaccinering på så sätt att de blir av med sina jobb om de inte vaccinerar sig vilket också innebär att de inte kan köpa eller sälja om de inte är vaccinerade! Det verkar som hälften av kristenheten i Sverige inte förstår vad det handlar om och är andligt blinda för det som sker trots det som händer!

  Jag och flera andra står för vår åsikt liksom du och andra står för er åsikt vilket vi alla har rätt att göra! Alla åsikter som har med Bibeln att göra skall alltid prövas vad Bibeln säger och det handlar inte om att döma någon utan om förehavanden vilket blir än viktigare nu i ändens tid att urskilja sanningen vad Bibeln säger! Bibeln talar om det stora avfallet vilket jag anser har skett genom det hemska vaccinet mot covid-19! Jag respekterar din åsikt och du får respektera min! Du nämner Paulus som verkligen var urkyrkans störste missionär och efterföljare! Men i ett inlägg tidigare skrev du att han var godheten personifierad vilket är fel! Bibeln säger att ingen människa är god utan bara Gud allena!

  Guds frid

  SvaraRadera
 5. Jag anser att det inte är vildjurets märke och finns inget bevis från Bibeln som styrker det.det är egentligen det enda jag vill framhålla, att man tillhör Gud eller djävulen om man tar vaccin eller inte vaccin ä r lågmärke. Bibeln är hur tydlig som helst med märket på handen och pannan och vilddjurets nummer, det går inte att missförstå, men hur Många spekulationer här är rätt om man ser sig i spegeln?? Och är det bara jag som skriver underligt? Jag tycker vaccinfrågan tar fokus från det som är viktigt och definitivt inte beskrivs vetenskapligt rätt och objektivt här, är det glada budskapet om Jesus vi skall vinna själar på bland vänner, arbetskamrater och okända. Sedan måste vi vara så oändligt tacksamma för hur bra vi har det, läste i en kvällstidning igår ett reportage om hur det var att vara kvinna i Afghanistan, där kan man verkligen tala om diktatur, tycker Sverige har skött covid frågan bra, inte jättebra eller jättedåligt
  men ok, det går väl inte blunda för ens bland vaccin motståndarna hur vi i Sverige fått ner smittan och dödstalen enormnt sedan vi började med vaccineringen. Sedan sköter ju i princip varje land vaccinfrågan på sitt vis finns ingen enhetlig linje, en del länder alldeles för slappa och en del länder överdrivet hårt.Tycker vaccineringen skall vara ej tvingande. Men tar man inte vaccinet får man ju betala priset som krävs för att inte öka spridningen genom tester, karantän etc,man bör väl kanske om jag finge bestämma inte jobba i vården. Som tex äldreboende, de som inte tar vaccin skall inte fara och åka hur som helst och tro att allt är bra och att det inte påverkar smittspridningen, sedan är man ju inte 100% garanterad även om man tar sprutan med. Man har gjort vad man kan för att minska spridningen och en del gamla rekommendationer kommer iaf jag fortsätta med som sprita händer,, undvika ta i hand osv, blir ibland förbluffad över hur vaccinet beskrivs och hur hemskt det är, dock väldigt lite om hur hemskt covid är, och sedan håller jag inte med dig om att kristna inte dömer kristna här, är ju bara läsa reportage och inlägg där djävulen och antikrist nämns. Tycker det är onödigt lägga ut namn och vad som skrivits här, men påstår du jag ljuger kommer jag definitivt göra det, avslutar med något viktigt, Jesus egna ord, jag är vägen sanningen och livet, ingen kommer till Fadern utom genom mig

  SvaraRadera
 6. Kära Syskon,

  Det fortsätter att komma inlägg som har med vaccinationen att göra, och jag vill gärna att dialogen omkring den fortsätter på det förra inlägget "på väg mot vilddjurets märke", tills dess att det kommer ett nytt inlägg som omhandlar frågan.

  Det gör så att inte alla ändetidsfrågor blir uppslukade av just corona och vaccinationen. Så välkomna att fortsätta dialogen där, så kan det ge plats till andra frågor, tankar och vittnesbörd som har med Herrens komma att göra.

  Guds rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera

 7. Avtalet förbundet med de många Dan 9:27 har redan skrivits under men profetian blir fullständig i och med tvåstatslösningen Joel! Man stärker upp avtalet.
  https://www.nowtheendbegins.com/new-lapid-government-in-jerusalem-confirms-abraham-accords-chrislam-for-israel-relations-normalization-act/

  SvaraRadera

 8. forts. Abrahamavtalen

  https://www.portman.senate.gov/newsroom/press-releases/portman-booker-applaud-senate-committee-passage-s1061-israel-relations

  SvaraRadera
 9. Min åsikt om påven och katolicismen är att de har mycket att ta tag i, från sexuella övergrepp, tillbedjan av madonnor och annat, överdriven lyx och flärd (tex Peterskyrkan). Konstiga ställningstaganden under andra världskriget. Jag är för ekumeni och samarbete. Men när man ser påven, med representer för andra irrläror och talas om samarbete och nya världsreligionerna är jag minst sagt tveksam, dock skall vi aldrig glömma att det finns mångs Gudsfruktiga och starka i tron på Jesus bland katoliker med . Men tror man Påven är en mellanhand till Gud och på samma nivå som Jesus och den Heliga ande då är man ute och seglar

  SvaraRadera
 10. Kära Syskon,

  I natt vaknade jag klockan 04.00 och en sång kom till mig. Det är en sång jag inte sjungit i många år. Men jag kände att jag skulle dela den, och kanske är det meningen att det är någon som ska höra den:

  "Jesus kallar dig "Kom nu till källan, kom nu till mig. Jag vet att du törstar, här finna vatten för dig. Jag har sett dina tårar när i mörker du var. Och jag vill dig påminna att din börda jag bar".

  Herren älskar dig mer än du kan ana, och han känner varje detalj i ditt liv - Han är med dig med sin kärlek, nåd och kraft.

  Guds rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 11. Som en härlig Gudomskälla rik och mäktig djup och stor, är den kärlek som i Jesu hjärta bor

  SvaraRadera
 12. Floden i Jordanien nära Röda Havet blir blodröd!

  https://bit.ly/2Xeo4XO

  Uppfylls det nu som är profeterat i Mika 7:15? Var vaksamma bröder och systrar! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

  SvaraRadera
 13. Floden Eufrat håller på att torka ut! Miljoner människor kommer att förlora tillgång till vattnet och vattenkraften!

  https://bit.ly/3tK3gmO

  Det är dags att vakna upp du som sover! Till dig som icke ännu har tagit emot HERREN JESUS KRISTUS till din personlige frälsare börjar det verkligen bli hög tid att göra det innan det är för sent! Det finns ingen garanti för morgondagen! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka! Amen

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt intressanta tidstecken du delar, Israelvänlig.

   Tidstecken som absolut är profetiska och pekar på den tid vi lever i

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 14. Jag hade en dröm i natt 15/9 att jag var och handlade med min mamma i en stor butik med många både små och flera större butiker och vi hade inte mycket kvar att titta över och inte alltid gått tillsammans överallt helt, när vi kom överens att dela på oss för att jag skulle hinna se det hon tidigare tittat på men som jag inte hade hunnit se tidigare för att det började bli dåligt med tid innan de stängde överallt och jag andades hastigt i drömmen mot slutet märkte jag och kände att det var jobbigt , strax innan jag vaknade för att hinna med allt jag skulle precis innan vi skulle åka hem då träffades vi igen jag och min mamma. Det påminner om den tid vi lever i nu när allting rullar på fortare och fortare och tiden räcker inte till längre för allt vi hade planerat innan det plötsligt är slut, när vår tid här nere på jorden plötsligt är slut utan förvarning för just den dagen och timmen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Segraren,

   Tack för att du delar din dröm och din upplevelse.

   Den är ju helt i linje med det som Herren säger - att vi nalkas dagen med hast och att vedermödans tid, som är Herrens dag, kommer plötsligt och utan förvaning.

   Men vi som vandrar i ljuset och kan se tecknen vet att vi är på väg med hastiga steg, och att Herren kan komma när som helst för att hämta sina barn. Vilken nåd!

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 15. Eufrat floden började att torka redan på den tiden Saddam Hussein var president i Irak när Saddam Hussein satte i system att avleda vattnet från främst Eufrat för eget bruk, så det är inget som plötsligt har startat nu även om det med åren klart kommer att synas tydligare och tydligare, för den dag Gog/Magog kriget ska inträffa då ska ju Eufrat vara torrlagt för att stridsvagnarna ska kunna ta sig fram lätt och smidigt, för att anfalla/erövra Jerusalem vilket alla/de flesta vet att de kommer de att misslyckas med herren kommer att sätta stopp för detta fösöket och falla offer på eget grepp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag minns rätt har torkan har pågått i ett tag, och tagits upp tidigare här på hemsidan. Men ett starkt tidstecken som pekar på stora händelser i vedermödans tid.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 16. Ja! Det stämmer, men det har blivit mycket värre! Syrien har den värsta torkan på 70 år! En stor bov i dramat är Turkiet som avleder vattnet för sin politiska propaganda!

  https://bit.ly/3Augrux

  En rabbin ser uttorkandet av floden Eufrat, som förverkligandet av Jeremias profetia, men nämner samtidigt överraskande de kristnas Uppenbarelseboken, som säger att uttorkandet av floden Eufrat leder till slaget vid Harmagedon!

  Guds frid

  SvaraRadera