söndag 23 januari 2022

Profetior vittnar om en kommande rysk attack mot USA

 


”De träffade 6–8 amerikanska städer nästan samtidigt, och hela städer var helt plötsligt borta. Ingen varning, ingen tid att evakuera eller undkomma detta fruktansvärda öde.”

Krig i Europa

Situationen mellan Ryssland och NATO/USA, beskrivs som den farligaste sedan kalla krigets slut. Det är länge sedan vi har sett svensk militär i våra gator, men det är den aktuella situationen just nu. Militärfordon färdas på Gotlands gator och soldater fortsätter att patrullera på utvalda platser, som Visby hamn.

De frågor som många och även jag ställer mig är, om det vi upplever just nu kommer leda upp till GOG/Magog kriget, där en koalition av länder vänder sig mot Israel? Eller kommer det här leda till gamla utombibliska profetiors uppfyllande, där ett desperat Ryssland kommer att attackera Sverige?

Även om Ryssland har upprustat på ett kolossalt sätt de senaste tio åren, så har bland annat Birger Cleassons profetia känts som en möjlighet, men ändå på visst avstånd. I dag känns den närmare än någonsin och fullt ut möjlig! Redan i 2014 skrev jag ett inlägg om Putin som hotade världen med kärnvapen. Där citerade jag Putin:

“I want to remind you that Russia is one of the most powerful nuclear nations,” he said. “This is a reality, not just words.” Russia, he told listeners, is “strengthening our nuclear deterrence forces.” 

“Jag vill påminna er om att Russland är en av de mest maktfulla atomvapen länder. Det här är en realitet, och inte bara ord. Ryssland stärker sina kärnvapen avskräckande styrkor”

Jag vill uppmana var och en att be för den mycket spända och känsliga situationen. Be om beskydd för vårt land och be för våra gränser.

Kärnvapen ubåtar utanför USA:s kust

Jag tycker det är viktigt att dela utombibliska profetior som kan peka på den tid vi lever i, och på den helt specifika konflikten med Ryssland just nu. En nyhet som vi precis har tagit del av kan höra ihop med vissa syner och visioner, som syskon runt om i världen har upplevt genom tiden.

Den 14 januari 2022 så kom nyheten om en rysk kärnvapenubåt som helt oväntat dök upp utanför USA:s kust. En nyhet som orsakade stor oro och bekymmer i Washington. Bara det faktum att det finns kärnvapenubåtar utanför amerikansk kust är väldigt oroväckande. Skulle dessa användas i fientlig avsikt, skulle det ha förödande konsekvenser för hela landet. Michael Snyder, en kristen amerikansk skribent, blev kontaktad av en kvinna som delade följande aktuella syn:

Syn om en kommande attack på USA

”I går hade jag en minivision av något som är så förödande, att jag kämpar för att hitta ord för att beskriva det. Det är en kommande händelse som nästan kommer att förstöra Amerika.”

Kvinnan såg ”något” komma ”upp ur vattnet” från den mexikanska golfen. Hon beskriver det hon såg som ”mycket snabbrörliga saker”, som hon inte såg eller kunde beskriva vad det var. Men de kom upp ur havet, utanför Floridas kust, och västerut till Houston, utanför Texas. De gick upp ur havet, upp mot himlen för att sedan komma ner och vända sig mot amerikanska städer. Kvinnan beskriver det som eldbollsexplosioner som skapade värmevågor där de landade. De träffade 6–8 amerikanska städer nästan samtidigt, och hela städer var helt plötsligt borta. Ingen varning, ingen tid att evakuera eller undkomma detta fruktansvärda öde. Det fanns inget skräp tillbaka efter dessa explosioner, bara enorma intensiva bränder. Det hela tog bara några sekunder.”

När de ropar ”fred och säkerhet”

När Michael Snyder tog del av det som kvinnan upplevde, tänkte han på en vision som Henry Gruver hade i 1986. I den visionen såg han Ryssland som inledde en kärnvapenattack mot amerikanska städer från ubåtar, som hade flyttats upp till den amerikanska kusten:

Sedan började jag se alla dessa ubåtar dyka upp under ytan. Jag blev förvånad över hur nära gränsen de var! De befanns sig i vårt territorialvatten! Sedan såg jag missilerna komma ut ur dem! De träffade östra kuststäder i USA. Jag tittade över landet där min familj var över på nordvästra sidan, och jag såg ubåtarna. Jag såg missilerna komma och sedan träffa de västra kuststäderna.

Jag skrek och sa: "Åh Gud! Åh Gud! När kommer detta att vara, och vad är tecknet på dess ankomst?” Jag hörde en hörbar röst tala till mig och säga: ”När Ryssland öppnar sina dörrar och låter massorna gå. Den fria världen kommer att sysselsätta sig med att transportera, hysa och mata och ta hand om massorna, och kommer att släppa sina vapen och ropa fred och säkerhet. Då kommer plötslig förstörelse. Det är då det kommer."

Min kommentar: Vi skal tänka på att den här visionen gavs innan Sovjetunionens fall i 1990/1991. Det var då att Sovjet lät ”massorna” gå och landet öppnade sig. I dag finns också ett rop på ”fred och säkerhet”.

A.A Allans vision från 1954

Michael Snyder delar också denna vision från A.A Allan från 1954:

”Sedan såg jag plötsligt från Atlanten och från Stilla havet, och ut ur viken, raketliknande föremål som verkade hoppa upp som fiskar ur vattnet. De hoppade högt upp i luften, var och en på väg åt olika håll, men mot USA. Dessa raketer nådde till slut sin maximala höjd, för att sedan vända och falla långsamt tillbaka mot jorden. Plötsligt exploderade raketerna som hade hoppat upp ur havet som fiskar, på en och samma gång. Explosionen var öronbedövande. Det nästa jag såg var en enorm eldboll. Det enda jag någonsin har sett som liknade det jag såg i min vision, liknade bilden av explosionen av H-bomben i södra Stilla havet.”

Min kommentar: En del av er känner kanske till Rysslands ”black hole” ubåt? Den är nästan helt ljudlöst, som gör att den är väldigt svår att registrera på radar. Det betyder att Ryssland har militär kapacitet och möjlighet för att utföra en liknande attack.

Avslutning

Kära Vänner.

Det är med nöd jag har skrivit de senaste inläggen, och även om jag gläds när jag ser tidstecken uppfyllas inför våra ögon, är det ändå med vånda och bävan. För det vi upplever just nu och det som 2022 ser ut till att bli, är alltavgörande för den profetiska utvecklingen. Helt plötsligt blir allt väldigt påtagligt och skillnaden mellan vårt himmelska hopp och det mörker vi har varnat om i så lång tid, väldigt påtagligt.

Vi ber för Sverige, och vi ber för den här värden. Men ändå så vet vi att vissa saker måste och kommer att hända i Herrens profetiska plan. Det bästa vi kan göra är att förbereda våra hjärtan. Jag tror av hela mitt hjärta att det här året är ett Shmita år, som kommer att innebära vår förlösning och befrielse från den här världen.

Ett judiskt år som kan delas med 7

I 2015 delade min vän Conrad ett tilltal från Herren, som har med Jesu återkomst att göra. Herrens sa till Conrad, att han kommer i ett judiskt år som kan delas med talet 7. Just då befann vi oss i det judiska året 5775, ett tal som kan just kan delas med 7. Nu har det gått sju år, och vi har återigen och för första gången i sju år, på samma sätt ett judiskt år (5782) som kan delas med talet 7.

För mig är det bara ännu en bekräftelse på det profetiska år vi befinner os i. Precis som överskriften vittnar om, så lever vi i ”tiden för profetiornas uppfyllande i den yttersta tiden”. Jesus kommer mycket snart, så låt oss lyfta våra huvuden i förväntning till Herren. Vår älskade Herre, konung och Gud kommer mycket snart för att hämta och församla sin älskade och dyrköpta brud.

Herrens rika välsignelse

Mikael

33 kommentarer:

 1. Dessa fruktansvärda attacker mot USA när miljoner människor kommer dö, tror du att det kommer ske INNAN vedermödan eller att dessa profetior pekar på vad som ska hända I vedermödan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om och när något sådant sker, då är det en vedermöda, men om vi skall se det som sker just nu, den som lever normalt =ovaccinerad" får inte resa, inte ens gå till sin kyrka, anses överallt som pestsmittad, då är det för många en vedermöda, många ser inte det som dom lever i just nu, att behöva använda QRkod för att gå till sin församling, som man varit med och byggt i många år, det är en vedermöda, detta sker just nu i många av våra församlingar, många länder har hårdare regler, men våran regering passar på att kväva församlingar, för att dom är rädd för kunskapen som kan spridas bland kristna, men dom vet inte om att många är blinda.

   Radera
  2. Jag håller med, det är fruktansvärt! Det är ett psykiskt lidande och ett utanförskap men jag hade inte valt att gå så långt som att kalla det vedermöda. Själv kunde jag inte gå på Gudstjänsten i min byggd idag. Det var ekumenisk Gudstjänst i Pingstkyrkan med covidpass, som jag inte har eftersom jag vägrar ta injektionen. Angående inlägget jag skrev om rysk kärnvapenattack mot USA.. jovisst är det en hemsk vedermöda i sig, men jag undrar ändå om det kommer ske medan vi finns kvar här på jorden…

   Radera
  3. Guds frid,

   Det är en riktigt svår fråga att svara på. Det vi med säkerhet vet, är att vedermödan kommer att vara präglat av många olika krig där det också kommer användas kärnvapen.

   Det som gör det svårare är att det kan vara svårt att avgöra när till exempel GOG kriget utspelar sig. Man kan också säga att vi redan har haft två världskrig, utan att uppryckandet hände i förbindelse med dessa. Så jag tänker inte att världskrig är aboslut synonymt med ett uppryckande.

   Sedan har vi utombibliska profetior som också kan peka på olika saker. Vi har profetian från den 90 åriga kvinnan, och där tolkar jag det som att uppryckandet och det tredje världskriget närmast sker samtidigt med varandra.

   Men om vi tar utgångspunkt i Birger Cleassons profetia om en rysk invasion i Sverige, så kan det se ut som att uppryckandet först kommer i slutet av denna invasion.

   Som du säkert vet, så är jag trygg i att Herren hämtar oss hem innan vedermödans tid, men det är med andra ord svårt att avgöra hur många av dessa tilltal och potentiella krig som vi kommer att uppleva.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  4. Är rädd att alla profeter färgas av sina egna tankar, men att bli skjuten i en trappuppgång, eller få en atombomb i huvudet, är oftast dödande, men att leva med restriktioner med QRkoder, att t.ex inte få köpa mat,då är det en vedermöda, som oftast smygs på lite i taget.

   Radera
  5. Tack för ditt svar och dina tankar kring detta.

   Radera
 2. Tack alla ni som bad för demonstrationen igår! Det var den största demonstrationen någonsin historiskt sett i Sverige men ändå den lugnaste och fredligaste! HERREN JESUS KRISTUS var med och är med oss!

  Den frikyrkoförsamlingen jag är med i inför nu vaccinpass! Jag har omedelbart begärt utträde ur församlingen och talat om för pastorn varför jag gör det! Det finns ingen anledning att vara med i en kyrka/församling som kräver vaccinpass för att gå på Gudstjänst! HERREN JESUS KRISTUS begär inte vaccinpass! Vaccinpass minskar inte smittspridningen och framförallt går det helt emot min kristna tro och helt emot vad Bibeln säger!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en fråga till dig gällande green card pass om församlingen inte kan ge dispens till en medlem? Mindre frikyrkor brukar inte direkt ha myndigheterna hängandes ovan sig!

   Mvh L

   Radera
  2. Att församlingar accepterar green card pass, som för mig liknar märket i Uppenbarelseboken, känns helt fel, vi som inte får märket stängs ute, Johannes kunde helt klart inte beskriva en QRkod i en mobil.

   Radera
  3. Tack för frågan! Jag vet inte och har inte brytt mig om att fråga! Hemsidan till församlingen skyltar med att vaccinpass krävs! Har sett programbladet för lång tid framåt där det hela tiden framkommer att vaccinpass krävs vid Gudstjänster!
   Tycker det vore märkligt om jag skulle få dispens när vaccinpass krävs i hela församlingen! Dispens för vad?

   Jag är genom nåd frälst och skulle aldrig ha en tanke på genom något trixande att jag skulle slippa ifrån vaccinpasset i församlingen när det är ett krav i hela församlingen! Jag böjer mig bara för Gud! Jag anser att det är helt fel av en kyrka/församling att införa vaccinpass! Först och främst går det emot min kristna tro och helt emot Bibeln! HERREN JESUS KRISTUS kräver inget vaccinpass vilket pastorn borde förstå! Han är vaccinerad flera gånger trots det blev han nyligen smittad!

   Vidare så minskar inte smittspridningen genom vaccinpass! Vaccinerade smittar minst lika mycket som ovaccinerade om inte mera! Nyvaccinerade har fullt med spikproteiner i sig som smittar! Kyrkor/församlingar som inför vaccinpass anser jag vara falska kyrkor som lyder myndigheter mer än Gud! Jag drager ur denna församling och jag hoppas alla kristna gör det från sina församlingar där de kräver vaccinpass!

   Genom Gud får man fullständigt beskydd genom att lyda och följa HONOM! Jag har sett igenom vad som pågår i världen och mycket sorgligt att det sker även i våra församlingar! Men jag vet att HERREN JESUS KRISTUS är med mig och det behövs absolut ingen falsk kyrka/församling för mig! Där två eller tre är församlade i mitt namn säger HERREN JESUS KRISTUS är jag mitt ibland dem! Jag kommer nu istället sikta på bönegrupper i hemmen och eventuellt försöka hitta en församling som inte kräver vaccinpass och lär ut vad Bibeln säger!

   Guds frid

   Radera
  4. Tack själv för svar! Min undran var nämligen om reglerna är något lättade i en fri församling eftersom ett medlems tapp påverkar hela verksamheten. Jag är medlem i en större församling och hade tänkt byta, men nu verkar även den församlingen anamma det här med pass. Är fullständigt mot injektionerna och som du säger finns risk för att en stor del kommer bli sjuka av det!

   Guds nåd och frid även till dig!

   Mvh L

   Radera
 3. Kära Vänner,

  Nu börjar man så smått att ta hem familjer som på något sätt jobbar på ambassader i Ukraina. När man tar hem ambassadörer, så är det ofta ett sista drag och tecken på att läget är ganska kritiskt

  https://www.timesofisrael.com/families-of-us-embassy-workers-in-ukraine-said-told-to-start-evacuating-soon/

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 4. Har Ryssland redan planlagt en efterträdare till Ukrainas president?

  https://www.gov.uk/government/news/kremlin-plan-to-install-pro-russian-leadership-in-ukraine-exposed

  Hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
 5. Guds frid Mikael!

  Tack för alla intressanta artiklar om de eskatologiska tingen, de yttersta tingen och de yttersta dagarna.

  Ja man kan inte annat än bli skakad i sitt inre när vi nu är närmare en invasion av Ukraina än någonsin. Det finns dom som hävdar att det blir en rysk invasion. Inte om, utan bara när.

  Vill också påminna om Ingvar Harknäs bok "Världens sista dagar". I den beskriver han den syn han fick i början på 70- talet. Läs den gärna, om inte du Mikael, har nån artikel om den så finns den hos Holger Nilssons "Flammor". Den ligger i linje med vad Birger Clason fick se i sin syn. Summan var att Uppryckandet kom när Sverige var under militär belägring och i krig...

  Ja vi måste alltid komma ihåg att alla utombibliska profetior och syner måste prövas och bedömas utifrån Guds ord. Det innebär inte att budskapet inte är från Gud. När det gäller Birger Classons syn "Dom över Sverige" så tror jag den blev uppskjuten pga att Guds församling bad. Det sägs att det blev en böneväckelse i Sverige när denna syn blev känd. Idag verkar församlingen vara mer upptagen av hbtq-frågor och vaccinpass än att ropa till Gud för vårt arma land...

  Må Gud förbarma sig över oss och låt oss be för Sverige och Norden.

  Kom Herre Jesus, kom!🙏☝️

  Mvh Ulf S.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Ulf.

   Stort tack för din välsignade hälsning.

   Jo, jag har själv Ingvars bok och kan varmt rekomendera den. Och det är sant som du säger, att Ingvars syn är i tråd med den som Birger Cleasson fick om en rysk invasion av Sverige. Jag hade förmånen att vara i kontakt med Ingvar under det sista året innan han gick hem till Herren.

   Som du säger, så ber vi över Herrens bekskydd över vårt land och samtidigt så vet vi att Herren äger hela ändetidens utveckling där vissa saker måste hända.

   Maranatha ropet stiger i våra hjärtan när vi ser att Herrens återkomst närmar sig med hast.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 6. Kära Vänner,

  Broder Ulf Schager tipsade om Ingvar Harknäs bok ”Världens sista dagar”, som omhandlar de syner som Ingvar fick om den yttersta tiden. I sina syner beskriver Ingvar bland annat GOG, uppryckandet, Antikrist framträdande och det första av vedermödans världskrig.

  Kort sagt så beskriver Ingvar GOG som Ryssland. I sin bok omtalar han bland annat Birger Cleassons profetia, som han bekräftar kommer få ett uppfyllande. Ingvar ser på samma sätt en rysk (GOGs) invasion av bland annat Sverige. Under detta krig så kommer Herren att hämta hem sin församling. Det kriget kommer att eskalera och sedan utveckla sig till ett världskrig, efterföljt av GOGs attack mot Israel.

  Så i Ingvars syn så är Ryssland orsak till både en invasion av Sverige, men också det första världskriget. Av det som Herren visar Ingvar konkluderar han: ”Av det förstår jag att Herrens återkomst sker under ett krig”.

  Är vi verkligen så långt i tidens utveckling, att det vi ser just nu är början på avslutningen, själva slutet och Jesu dyrbara återkomst?

  Joh 14:27 - Frid lämnar jag åt er. Min frid ger jag er. Jag ger er inte det som världen ger. Låt inte era hjärtan oroas och tappa inte modet.

  Jesus kommer snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mikael!

   Vi får inte dra förhastade slutsatser att Gog skulle vara Putin! Den som mer passar in på beskrivningen vem Gog skulle kunna vara är Erdogan eller efterträdaren till honom!

   https://bit.ly/3G0PAZ9

   Vi vet först vem Gog är när han försöker påbörja invasionen av Israel i det första Gog i Magog kriget!

   Guds frid

   Radera
 7. Kära Vänner,

  Jag har tidigare skrivit ett inlägg där jag både nämner Birger Cleassons profetia och Ingvar Harknäs syn, som båda beskriver ett rysk invasion av Sverige. Det kan man läsa om här:

  http://denytterstatiden.blogspot.com/2018/01/den-roda-hasten-och-rysk-invasion.html

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 8. Idag kom min tolvårige son hem och sa att de läser om evolutionsteorin i skolan. Jag blev bedrövad när han sa att han tycker det låter mer troligt än att det skulle finnas en Gud som kommit till av sig själv. (Detta trots att han sagt att han tror på Gud, tidigare). Men på kvällen fick vi ett fint samtal om att Gud har en plan med hans liv och att vi som tror på honom har ett hopp, som inte de andra har. Då helt plötsligt berättar han om hur han fått tankar (det var alltså ingen dröm) men väldigt målande bilder av uppryckelsen! Han berättade att de som tror på Jesus och rycktes upp till honom hade som ljusa laserstrålar på huvudet medan de rycktes upp. Det hela gick både jättesnabbt, OCH långsamt på samma gång, som han uttryckte det: en sekund men ändå tio minuter. På andra sidan en stor vägg så såg han hur de andra som blev kvar hade röda laserstrålar och färdades istället mot ett stort eldhav. :(
  Så fortsatte han såhär underbart: När vi kommit fram så fick vi åka sån häst och vagn, som de såg ut i romarriket (ingen aning om vad han menar och var han sett sådana) till ett stort bord som var dukat med massor av god frukt och muffins. Och efter det så fick alla se en cirkusuppvisning med en elefant som stod på händer och så kom en tiger och la sig vid min sons fötter och började spinna som en katt. Sedan fick alla varsina molnhus och varje morgon kunde man ta en bit och äta av molnet, som smakade som sockervadd. :)
  Hans fantasi är det då inget fel på. :) Om det nu var hans egna tankar, eller om Gud på något sätt talade till honom? Efter vårt lilla samtal så tror ändå och hoppas jag på att han innerst inne tror på Jesus, men ni får jättegärna be för honom, att Gud beskyddar honom och mina andra två barn, 10 och 6 år, från de lögner de får höra i skolan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid.

   Tack för att du delade ditt det din son har upplevt. Jag är ledsen att det först blev publiserat nu, men på något sätt har jag inte sett det.

   Jag tycker att det är underbart att din son har fått tankar om själva uppryckandet och himmelriket. Jag tror att Herren tillpassar det, så att din son och andra barn får en upplevelse av att himlen är den bästa platsen av alla.

   Sedan tror jag att det är som din son upplevde det. Uppryckandet går väldigt fort, men vi som upplever det, är i den andliga världen och då går det kanske i ett annat tempo, så vi hinner njuta varje ögonblick när vi lyfts uppåt mot det himmelska.

   Vi ber tillsammans med dig för din son och dina andra barn, om Herrens beskydd och kraft.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Tack så mycket för de orden! /S

   Radera
 9. Kära Vänner,

  Även Israel känner nu allvaret och förbereder att evakuera 75 000 judar från Ukraina.

  https://www.timesofisrael.com/israeli-said-preparing-for-potential-mass-immigration-from-ukraine-in-case-of-war/

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 10. Kära Vänner,

  Många av er har säkert uppmärksammat att eknomin skakar ordentlig just nu, och vi upplever börsras som inte har setts like sedan -00.

  Aftonbladet skriver om en viss Johnny Torssell, som tidigare haft rätt om börsfall. Johnny varnar för ett stort börsras omkring april 2022, och han nämner i detta sammanhang en 7-årscykeln.

  https://www.aftonbladet.se/minekonomi/spara/a/KzkbME/har-forutspatt-tidigare-ras--nu-ser-grafgurun-nytt-borsfall-inom-ko

  Det som historien tidigare har visat är att ett Shmita- år som vi är inne i, kan både vara till välsignelse eller förbannelse, beroende på hur nationerna vänder sig mot Herren.

  Genom att studera tidigare konjukturcyklus kan man se att dessa konjunkturer fungerar i en slags sjuårscykel, som betyder att ekonomin på något sätt blir speciellt berörd vart 7 år. Denna utveckling kan man bekräfta och kan spåras helt tillbaka till den stora deppressionen som fick sin början i USA 1929.

  Jag skrev om dessa 7-årscyklar tillbaka i 2015:

  http://denytterstatiden.blogspot.com/2014/09/ekonomisk-kollaps-i-2015.html

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 11. Lastbilschaufför i Kanada demonstrerar mot vaccin pass
  En talesman för de revolterande lastbilsförarna i Kanada hävdar att vaccinpassen som landets vänsterliberala regering infört automatiskt spårar och identifierar telefoner de är kopplade till. Man behöver inte ens visa upp sin QR-kod.

  Även Fox News Tucker Carlson har nu uppmärksammat den cirka 60 kilometer lång lastbilskonvojen på väg mot Kanadas huvudstad Ottawa.

  Lastbilsförararna, som har mycket makt eftersom de står för en stor del av landets ekonomi, kräver att de ”galna covidrestriktionerna”, som Tucker uttrycker det, tas bort.

  Lastbilarna har börjat anlända i Ottawa och i morgon planeras en gigantisk demonstration med över en miljon deltagare.

  Landets vänsterliberala premiärminister Justin Trudeau har dock gömt sig i covidkarantän, trots att han testat negativt för smittan. Han väntas alltså inte möta lastbilsförarna.

  Tucker Carlson har intervjuat Benjamin Dichter, en talesman för lastbilsförarna, som sedan mitten av januari alltså påtvingats ett krav på vaccinering från regeringen.

  – Vi har sett Kanada utvecklas från Trudeaus ”soliga vågor” till mörkt, auktoritärt förtryck och kontroll. Vi vill ha bort vaccintvånget och vaccinpassen. Passen är mycket oroväckande. Igår passerade jag gränsen för första gången med mitt digitala pass. Jag höll upp min telefon för gränsvakten för att visa QR-koden. Vet du vad han sa till mig? ”Det är ok, jag behöver det inte.”

  – Vad menar du?, svarade jag. ”Din telefon syns redan på min skärm och korrelerar med ditt pass”, fick jag som svar. Fundera på det. De vet alltså vilka som är på väg till gränsen redan innan de kommit fram. De spårar dem. Vad hindrar regeringen att utöka detta till hela landet och inte bara begränsa det till gränspassager?  SvaraRadera
 12. Idag den 29 januari når 50 000 kanadensiska truckers och 20 000 amerikanska truckers huvudstaden Ottawa i Canada!

  https://bit.ly/33Yorc4

  Gud välsigne de kanadensiska och amerikanska lastbilschaufförerna som står upp mot förtrycket och kämpar för friheten! 🙇🏽‍♂️🇨🇦❤🇱🇷❤

  Guds frid

  SvaraRadera
 13. Är det någon som egentligen vet vad det är som händer? Några kristna kanaler som belyser den pågående konflikten mellan USA och Ryssland, det ser alltjämt ut som att Ukraina endast är en del av upptrappningen och mer som att väst och öst kommer mötas i Europa? De skramlar redan med nuke vapen! Några officerare inom försvarsmakten dementerar styrkedemonstrationen med att säga "jag sover gott om nätterna" kanske hör det till att inte avslöja och röja uppgifter, försvarshemligheter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det händer verkligen mycket på en gång, och det är en maktkamp som föregår just nu mellan NATO och Ryssland. Och det verkar inte som att Ryssland ger sig på något sätt alls. Det man blir nyfiken på är hur länge den här konflikten kommer fortsätta innan vi upplever en evt. konfrontation. Det kan i princip ta flera månader eller ett par dagar.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Vad händer om EU stoppar gasen helt, med krav till Ryssland att lämna tillbaka Krim.

   Radera
 14. Trudeau har flytt landet men TT rapporterar inte Trudeaus flykt!

  https://bit.ly/34jqFCK

  Gud välsigne de kanadensiska lastbilschaufförerna!🙇🏽‍♂️🇨🇦❤

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan han ha dragit till Kuba? Castros grabb??

   Radera
 15. Det är inte omöjligt då det sägs som du skriver helt riktigt att han kan vara Castros son! Förra gången innan han kom tillbaka till Canada misstänktes det att han hade varit på Costa Rica! Då nu globalisten Trudeau inte synts till längre och flytt landet måste parlamentet utse någon annan som plockar bort vaccinpasset och tvångsvaccineringen, då detta är det frihetsälskande kanadensiska folkets krav! Lastbilschaufförerna kommer inte flytta på sina lastbilar förrän detta har skett! Gud välsigne de kanadensiska lastbilschaufförerna!🙇🏽‍♂️🇨🇦❤

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var en bekant till mig som nämnde något om det, jag hade förstås ingen aning om det ligger någonting i det! Alla fall har den yrkeskåren en utomordentlig möjlighet att trycka tillbaka mot krafterna som försöker ta ifrån oss vår frihet, borde finnas mer grupper som kan gå en liknande väg, och börjar en grupp är det nog fler som förstår att det inte är svårt, organisera sig! Läste lite om att det kan vara liknande på gång i Australien Canberra om en blockad runt staden.

   Radera
  2. Det stämmer och det pågår och kommer i allt fler länder! Det som händer är att världens största fredliga demonstration pågår mot vaccinpasset och tvångsvaccinering! Mainstreammedia och Svt mörklägger det som de gör med all fakta och sanningen och världens onda makthavare är livrädda för att sanningen kommer fram till folket! HERREN JESUS KRISTUS strider för oss! Sanningen kommer alltid fram till slut och om det stora bedrägeriet som har skett och sker över hela världen!

   Guds frid

   Radera