torsdag 4 september 2014

Putin hotar omvärlden med kärnvapenHesekiel 38 är en 2600 år gammal profetia som ännu inte har fått sin uppfyllelse. Profetian talar om ett kommande anfall mot Israel från länder som Ryssland och en koalition av arabiska och afrikanska länder.
När samtidigt upplever tecken i världen som tyder på att vi allt mer närmar oss det som kallas ändens tid, och när vi i dag kan se den dramatiska utveckling i mellanöstern, samt Rysslands allt mer framträdande roll, då kan vi ana att vi börjar närma oss uppfyllelsen av Gog kriget och Hesekiel 38.

De senaste år har Ryssland upprustat och visat tänder både i förhållande till Syrien och Ukraina krisen. Den här mobiliseringen kommer tills sist att mynna ut i ett kommande anfall mot Israel.  
Ryssland är i krig mot Europa

Konflikten mellan Ryssland och Ukraina trappades upp i slutet av februari 2014, efter att demonstrationer och blodiga kravaller i Ukrainas huvudstad Kiev lett till att den politiska oppositionen tagit över makten. Efter det har vi sett en upptrappning av Ryska militär vid Ukrainas gräns och i följe FN så dödas minst 36 människor i snitt nu varje dag.
Litauens president Dalia Grybauskaite menar att när Ryssland kämpar mot Ukraina, så är Ryssland indirekt i krig mot resten av Europa.

“Russia is in a state of war against Ukraine, and that is against a country which wants to be part of Europe. Russia is practically in a state of war against Europe,” she said. 
http://www.bbc.com/news/world-europe-28998293

Putin hotar med kärnvapen
Samtidigt som Ryskt militär gick över gränsen i det östliga Ukraina varnade och påminde Putin omvärlden att Ryssland är en kärnvapen makt:

“I want to remind you that Russia is one of the most powerful nuclear nations,” he said. “This is a reality, not just words.” Russia, he told listeners, is “strengthening our nuclear deterrence forces.” 
Hes 38:3 – Se, jag är emot dig Gog, du storfurste över Rosh, Mesek och Tubal
Rysslands upprustning, och Putins ambition efter makt kommer till sist att bli hans slut. Herren själv kommer att döma Ryssland, och Ryssland kommer för alltid mista den position av stormakt som dom har haft. Gud kommer att använda det här kriget, till dels för att döma Israels fiender, men också för att bevisa sin härlighet för sitt utlovade folk.
Jesus kommer snart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar