lördag 29 oktober 2022

Rabbiner håller redan möten med messias

 


De största tidstecken vi kan uppleva är dem som har med Israel att göra.

Den generation som såg Israel bli en nation i 1948, kommer att se ändetidens profetior uppfyllas. När Jesus profeterade om sin återkomst för 2000 år sedan, beskriver han sin återkomst till det judiska folket och då han sätter sina fötter på Oljeberget, utanför Jerusalem. Ordet beskriver också ett tredje tempel som kommer att stå färdigt i mitten av vedermödan. Ett tempel, som kommer att bli använt av antikrist. Så när vi ser och upplever förberedelser för uppfyllandet av vedermödans profetior, så vet vi också att Jesu återkomst är när.

Här ser vi en annan intressant nyhet som är knuten till den stora förväntan till messias framträdande, som vi upplever i Israel just nu. Faktiskt påstår erkända rabbiner, att de redan har haft möte med denne messias!

Rabbiner har haft möte med messias

Det var Chaim Kanievsky, en av de mest erkända rabbiner i Israel, som
påstås har haft möten med den utlovade messias. Denne rabbin gick bort tidigare i år, men som innan sin död berättade för en av de andra rabbiner, att han redan var i kontakt med den utvalde. Rabbi Zisholtz som vidaregav denna information, säger bland annat följande om det som händer just nu:

”förlossningsprocessen är på väg att börja ske mycket snabbt och i snabb takt. Det är viktigt att människor förblir lugna och stadiga för att agera ordentligt i rätt tid.”

”Att få ut ordet nu när Messias är närmare än någonsin är en fråga om liv och död. Har du inte hört talas om Gog och Magog? Det är vad som kommer att hända väldigt snart. Just nu är situationen mer explosiv än du kan föreställa dig. Alla måste veta om de är på insidan eller om de kommer att lämnas utanför.”

Precis som denna rabbi, så är det många ortodoxa rabbiner som samtidigt erkänner att GOG/Magog kriget är närstående och tolkar tidens tecken efter det som sker. Många rabbiner vågar helt enkelt inte åka från Israel just nu, då man förväntar att denne messias snart ska träda öppet fram.

Vattnet i Gennesaretsjön

Något annat intressant som denna artikel nämner är att det finns en gammal profetia som talar om att denne "messias" ska träda fram när vattnet är fyllt i Gennesaretsjön. På grund av torka har det fattats vatten i många år, och i 2017 så var sjön på sitt lägsta nivå i 100 år. Det otroliga är nu att vattnet har stigit på ett otroligt sätt de senaste åren. Redan här i april 2022 var sjön nästan full och på sin högsta nivå på 30 år. Nu tror man att sjön är helt full om bara några veckor, som då skulle vara tecknet för att messias i så fall träder fram.

Falska profeter och messiasgestalter

Matt 24:23 -Om någon då säger till er: Här är Messias, eller: Där är han, så tro det inte. 24 Falska messiasgestalter och falska profeter ska träda fram och göra stora tecken och under för att om möjligt bedra även de utvalda.

Till och med de ortodoxa judarna erkänner att GOG kriget och messias framträdande är nära. Hos Herren väntade församling finns en förväntan efter Kristi uppenbarelse och vårt uppryckande. Hos Israel finns en förväntan till messias och den messianska tidsåldern.

När Jesus profeterar om den sista årsveckan och vedermödans tid, så kommer det att under den tiden finnas falska messiasgestalter och falska profeter, som kommer att träda fram och göra stora tecken. Det kommer att vara så överbevisande att till och med de utvalda judarna kommer att bli bedragna.

Här är ett exempel på en sådan falsk messiasgestalt:

https://www.youtube.com/watch?v=LFCqULKxxz8&t=19s

Det är den ortodoxa rabbiner Yanuka Rav Shlomo Yehuda, som får stor uppmärksamhet i Israel just nu, och som många pekar på som messias. Här påstås det också att han faktiskt utför under, som då är falska tecken som bedrar. Falska messiasgestalter är ett tecken som är knuten till ändetiden och särskilt den sista årsveckan

Tidstecken efter tidstecken visar sig på den profetiska himlen som pekar på vår Frälsare och Herres dyrbara återkomst

Mikael

63 kommentarer:

 1. Ja vilka starka tidstecken
  Vi lever i en spännande tid om än allvarlig. Jesus kan rycka upp sin församl när som och då träder Antikrist fram. DHA som bor i Guds barn håller han tillbaks. Så tror jag. En del menar att vi får vara med en bit in när han träder fram och att vi avslöjar han. Ja hur som helst är det viktigaste nu att vara redo mär Jesus än kommer. På you har nog aldrig legat ute så många pastorer från andra Länder som tror och undervisar om uppryckelsen. Det är många som känner som jag, det finns i tankarna mest hela tiden
  Längtan! Ett tecken oxå att vi är förberedda = Längtan
  Shalom
  Guds frid
  TZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, TZ

   Ja, man kan verkligen uppleva att det finns en förväntan i Kristi kropp ut över hela världen. Den väntande bruden står med sitt huvud lyft i förväntan och väntar på basunens ljud, vår signal till att bryta upp. Det är undbart att uppleva denna gemensamma förväntan till Jesu snara komma. När som helst och mycket snart, kommer den helige Ande att träda till sida och Herren kommer att ta sina barn till sig.

   Vi längtar och väntar!

   Mikael

   Radera
 2. Rabbiner har sagt att deras Messias, som är en falsk Messias öppet träder fram ett år efter Shmitaåret! Jag tror inte denne Yanuka om de nu syftar på honom är Antikrist, men han kan vara den Falske profeten i Uppenbarelseboken!

  SvaraRadera
 3. Guds frid,

  Ja, så kan vara, att det här är den falske profeten som kommer att träda fram tillsammans med Antikrist.

  Det som är intressant är ju att Antkrist, vilddjuret, kommer från havet (Upp 13:1). Havet är en bild på människo/folk mänden som kan vara en bild på hedningarna. Den falske profeten därimot, stiger upp ur jorden (Upp 13:11). Ordet "jorden" kan också betyda "landet", som kan häntyda till Israel.

  Så det kan peka på att Antikrist är en hedning, men den falske profeten är en jude.

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Mikael!

   Ja! Jag tror också att den Falske profeten i Uppenbarelseboken är av judisk börd, men också av arabiskt blod! Antikrist tror jag också är en hedning men är muslim! Jag skickar här en video om bergspredikan som jag tycker är väldigt vacker och betydelsefull!

   https://bit.ly/3WeHPYN

   HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏Amen

   Radera
 4. Vill bara passa på och tacka för allt arbete du har lagt ner på denna bloggen och jesuskommersnart, mycket uppbyggande och välsignat att ta del av allt som du har skrivit. Jag har lärt mig mkt. Gud välsigne dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag instämmer till fullo...tack, Mikael!!
   //Y. A

   Radera
  2. Guds frid, Erica och Y.A

   Tack för en uppmuntrande och välsignad hälsning. All ära till vår underbara Frälsare och Herre. Jag är också tacksam och glad för det ni alla är med och delar. Hälsningar, tankar, drömmar och vår kärlek och vandring med Herren. Alltsamman är med till att välsigna och uppbygga i vår vandring på väg mot det himmelska. Jag ser verkligen fram till att möta alla syskon här på bloggen i himlen och höra varandras vittnesbörd.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 5. Ryssland stoppar spannmålsavtalet med Ukraina efter det att svartahavsflottan (den ryska marinens flotta som är baserad i Svarta havet och Medelhavet) har varit utsatt för en attack mot ryska fartyg. Enligt Ryssland så är det Ukraina som har använt drönare, men Ukraina påstår att detta är "fals flag". När Ryssland stoppar spannmålsavtalet är det väldigt allvarligt och något som kan vara avgörande för miljontals människor runt om i världen. Det här är alltså ett ytterligare allvarlig upptrappning av kriget.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Rr77qd/aftonbladet-direkt?pinnedEntry=979991

  Mikael

  SvaraRadera
 6. JES 41:10

  Var inte rädd, för jag är med dig,
  se dig inte ängsligt om,
  för jag är din Gud.
  Jag styrker dig, jag hjälper dig,
  jag stöder dig
  med min rättfärdighets högra hand.

  JES 41:13

  för jag är Herren din Gud
  som tar din högra hand
  och säger till dig:
  Var inte rädd, jag hjälper dig.

  Herren är med oss alla dagar. Han styrker oss och upprätthåller oss med sin mäktiga hand.

  Mikael

  SvaraRadera
 7. Japan är ännu ett land som förbereder den största militära upprustning sedan andra världskriget. Det är särskilt Kina som den nya stormakten och hotet från Nordkorea som gör att Japan rustar upp och köper missiler från USA.

  https://www.theguardian.com/world/2022/oct/28/japan-considering-buying-us-tomahawk-cruise-missiles

  Mikael

  SvaraRadera
 8. Tider av jubel är på väg

  UPP 12:12 - Jubla därför, ni himlar och ni som bor i dem! Men ve dig, du jord och du hav, för djävulen har kommit ner till er i stor vrede, eftersom han vet att hans tid är kort."

  UPP 13:5 - Och vilddjuret fick en mun som talade stora och hädiska ord, och det fick rätt att fortsätta i fyrtiotvå månader. 6 Det öppnade sin mun för att häda Gud, för att häda hans namn och hans boning, dem som bor i himlen. 7 Och vilddjuret fick rätt att strida mot de heliga och besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och länder.

  Herrens löfte till Guds församling var att helvetets portar inte ska vara den övermäktig (Matt 16:18). Men när församlingen inte längre är närvarande på jorden, kommer Antikrist att få rätt och makt till att besegra de heliga. 3,5 år in i vedermödan kommer Satan att bli nerslängd på jorden, och han vet då att hans tid är kort (42 månader från Jesu återkomst). Han kommer häda Gud, häda hans namn, men också dem som bor i himlen (församlingen). Satan kommer alltså att bespotta Guds församling som redan är hemma i himlen.

  För Guds församling är det i stället en tid av glädje och Herren uppmanar dem som bor i himlen (församlingen) till att jubla. Vi kommer jubla för att vi är hemma i det himmelska Jerusalem och vi kommer jubla för att vi äntligen är förenade med vår brudgum.

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och vilddjuret fick rätt att strida mot de heliga och besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och länder.

   Vilka är dom heliga om församlingen är i himlen?

   Radera
  2. Jag har oxå undrat över det. Kan det vara dom som blir frälsta under vedermödan ? Dom som vägrar ta märket ? Mikael har säkert en förklaring
   TZ

   Radera
  3. Guds frid, syskon. Jag vänder tillbaka med en kommentar här under dagen.

   Herrens välsignelse

   Mikael

   Radera
  4. Hur kan någon bli frälst TZ när Den Helige Ande försvinner från jorden?

   Radera
  5. Den lära Ni tror på om uppryckandet före, Vedermödan är inte biblisk, den kommer från Frimurare ...
   De heliga kommer befinna sig på jorden, enl Herrens egna ord i
   Matt. 24.
   Läs det kapitlet och f

   Radera
  6. Guds frid, Syskon.

   När det helige Ande träder till sida under vedermödans tid, så betyder det ju inte att människor inte kommer att bli frälsta. På samma sätt som den helige Ande verkade i GT, kommer han också att göra under vedermödan. Han kommer fortsätta att verka i människor, men från uppryckandets  stund, från ovan.

   De heliga som vi sedan möter i Uppenbarelseboken efter uppryckandet är en blandning av både troende hedningar, som kommer till tro på Jesus i vedermödans tid, och sedan de messianska judarna som också kommer till tro på Herren under vedermödans tid. 

   Min personliga tro och överbevisning, är att en av de största väckelser eller uppvaknande sker just efter själva bortryckandet av församlingen, Jesu Kristi brude skara.

   http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2016/05/uppvaknande-och-vackelse-i-vedermodan.html

   Mikael

   Radera
  7. Men pingstdagen år 33 e.Kr var väl den första gången Den Helige Ande kom över lärjungarna? Under Gamla Testamentets tid kunde judarna bli frälsta när de trodde på och följde Jehova! Men detta förändrades ju när HERREN JESUS KRISTUS kom!

   Radera
  8. Den Helige Ande kom väl först med Kristus och när Han döptes?

   Radera
  9. Guds frid, 

   De rättfärdiga judarna i GT blev också troende med den helige Andes hjälp. Men att de troende får den helige Ande som ett sigill i sina hjärtan är unikt för denna tidsålder, som började på Pingstdagen. 

   I GT var den helige Andes utgjutande över en människa begränsad till kungar och präster. I denna tidsålder, efter utgjutande av den helige Ande på pingst dagen, så har ALLA troende den helige Ande som ett sigill i sina hjärtan. Det är inte längre bara begränsat till en bestämd grupp människor, men är nu en del i alla troende. 

   Den helige Ande kommer i vedermödan att fortsätta att verka i människor men från uppryckelsens stund från ovan. Därför ser vi inte den helige Ande representerad efter kapitel 3 i Uppenbarelsesboken. I breven till de 7 församlingar hör vi dessa ord: Den som har öron må höra vad Anden säger till församlingen. Efter kapitel 3 som är församlingens uppryckelse, är det inte längre den helige Ande som talar. Upp 13:9 – Den som har öron må höra. Det är inte heller den helige Ande som kommer med olika frälsnings och doms budskap till människor i vedermödan, det blir gjort av änglar. (Upp 14:6-7)

   Mikael

   Radera
  10. Guds frid Mikael!

   Jag hoppas du har rätt till 100%

   Radera
  11. Även om Herren la grunden för församlingen, så var det inte Jesu uppgift att uppenbara församlingens hemligheter. Det var Paulus som fick uppgiften att förmedla församlingens hemligheter. Det betyder att Jesus inte undervisar om uppryckandet, utan bara hans synliga komma för Israel. Så när Herren undervisar lärjungarna i Matt 24-25, så är det Israel han vänder sig till. Felet vi ofta gör är att vi blandar Guds löften och planer för Israel, för och med församlingen, och då blir det helt enkelt fel. 

   1 Kor 15:51 – Se, jag säger er en hemlighet: Vi skall inte alla insomna, men vi skall alla förvandlas, i ett nu, på ett ögonblick, vid den sista basunens ljud.

   Det grekiska ordet for hemlighet är ”Mysterion” där huvudbetydningen är ”något som är helt nytt och inte har varit förut”. 

   Herrens rika välsignelse

   Mikael 

   Radera
  12. Hej Mikael!

   Jag hoppas ditt svar är helt i överensstämmelse med vad Bibeln säger sker i ändens tid! Det som slog mig är att de som är i himmelen vid den tiden kan bland andra vara martyrer, som ropar efter hämnd!

   Guds frid

   Radera
  13. Guds frid,

   Ja, visst kan det vara på det sättet. Himlen består ju av flera olika grupper, där församlingen är en av dem.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 9. Vid Nato anslutning för Finland och Sverige finns risk för att tyngre vapen kommer att utplaceras!
  https://yle.fi/news/3-12670106

  Bengt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sanna Marin som är Finlands statsminister har betett sig mycket olämpligt genom att ha haft fylleslag och dessutom är hon medlem i WEF! Ja! Natomedlemskap innebär att kärnvapen kan komma att ställas på svensk och finländsk mark och Ryssland kommer definitivt inte se på detta med blida ögon!

   Radera
 10. Andra blodmånen 7-8 november vid USAs val, Israels val mm förebådar Jakobs nöd, vedermöda,ett nära uppryckande?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varje dag som går är fantastisk spännande, där vi både märker, ser och upplever att den underbara "dagen" närmar sig med otrolig hastighet.

   Det ser verkligen inte bra ut i världen och som vi redan har sagt så blir mörkret bara mer och mer påtagligt. Men den senaste veckan har Herren gjort något i mitt hjärta. Det finns en frid, glädje och trygghet att Jesus verkligen är på väg och att vandringen mycket snart är slut. Precis som en brud som glädjer och fröjdar sig över det stundande bröllopet så vet jag att brudgummen mycket snart kommer för att hämta oss hem. Tecken i himlen och på jorden vittnar om denna fantastiska dag.

   "Vilken dag det ska bli, när min Jesus jag får se, när han tar mig i sin famn och leder mig till löftes land!

   Mikael

   Radera
  2. Mikael
   Känner som du. Frid och ro och stark förväntan..Men oxå brinner för att ge ut Guds ord. Så filmar med mobilen var vecka o lägger ut på facebook. Små klipp och läser Guds ord. Min längtan är så stark så det brinner som en eld i mig samtidigt att evangilisera .
   Tacksamt att vi kan be för dig Mikael om vishet och uppenbarelser . Och att vi alla här kan be för denna sidan och för alla som är med här.TZ

   Radera
  3. Guds frid, TZ.
   Vad underbart att höra på det sätt du tjänar Herren. Jag har inte själv FB, men om du vill få du gärna dela ditt sida om någon vill följa med i den. Vi vill gärna vara med och be för den att det skal bära mycket frukt och att ordet ska nå ut.
   Jag är väldigt tacksam för förbön, både för mig och hemsidan. När vi närmar oss Herrens återkomst, så betyder det också att den andliga kampen blir större. Jag älskar att skriva om tidens tecken och Herrens återkomst, men ibland kan trötthet och omständigheter göra det svårt. Men jag är så tacksam för att det är Herren som ger kraft och nåd till att göra det han kallar och önskar vi ska göra. Allt i egen kraft blir väldigt svårt men vi får leva under Herrens vingar och i Hans nåd.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 11. Kina rasar och reagerar väldigt kraftig när Australien får USA:s kärnvapenkapabla bombplan.

  https://www.news.com.au/technology/innovation/military/chinas-ominous-threat-to-australia-over-us-nuclearcapable-bombers/news-story/ca67d55d29ef716883078e4fb8e2101f

  När Australien gör det här är det för att de ser Kina som ett allt större hot mot säkerheten.Vi upplever en uppstrustning som vi inte har sett maken till i många år. Rykten om krig präglar världen och fruktan för världskrig är påtaglig.

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera
 12. Ja Mikael visst känns det så nära nu!
  Har drömt flera nätter nu senaste dagarna att kungen är på väg.
  Att kungen står bakom en dörr och precis är på väg att öppna och komma.
  Har också drömt att jag satt på en öppen vagn brudklädd i vitt och att jag blev iordninggjord som brud och fick blodrött läppstift bla.
  Jesus kommer mycket snart!
  Guds frid och välsignelse
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart och tack för att du delar, Maria. Fantastiska bekräftelser på den mest underbara händelse vi kan tänka oss - bruden som upprycks för att möta brudgummen. Mycket snart kommer denna dörr att öppnas och vi får lov till att träda in i det himmelska Jerusalem.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 13. Hej Mikael!

  Tidigare har du sagt att uppryckandet skulle ske i september/oktober månad och om det inte sker får vi vänta ytterligare sju år enligt Mark Blitz! Är det nu under november månad det kommer ske?

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen känner ju själva dagen, och därför är det så viktigt att se efter dessa tecken som Herren visar oss. Vår uppgift är att vara vaken och tyda dessa tecken som visar sig i himlen och på jorden. När Herren inte kom här i september/oktober, så är det en mening med det. Herren kommer på rätt dag i rätt tid. Som jag skrev tidigare, så är varje dag högaktuell, där vi kan förvänta Herrens komma. Och hur kan man annat med alla dessa tecken runt omkring oss som pekar på brudgummens återkomst?

   Mikael

   Radera
 14. Hej och återigen tack för en informativ sida och vänliga ton. Jag har en fundering kring hur man vet att det är just nu i höst de börjat en ny årsvecka? Finns inte möjligheten att någon räknat fel? Kanske är de ett år kvar?
  Ex. menar vissa att de finns en symbolik i att de ska vara 40 år mellan korsfästelsen och Jerusalems förstöring (år70 e.kr) då borde Jesus korsfästs år 30. Då kommer Han tillbaka år 2030. Sista årsveckan börjar 2023? Bara en lekmanna teori förstås.
  Tror egentligen detta med tidpunkten är och ska vara ett mysterium för de flesta av oss. Gud har sin timing som är bortom vårt förstånd. Vissa kan med andens ledning känna till när de händer men de flesta av oss ska leva våra liv (och möjligen känna till att de närmar sig) på bästa sätt och alltid vara redo tror jag.
  Alltför många vet inte ens att de närmar sig oavsett om man tror de händer i morgon eller om 10 år. De planerar för barn och barnbarn och tror att allt blir som vanligt snart igen. Märkligt kan jag tycka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Mats.

   Tack för din hälsning och kommentar. Jag kan förstår hur du tänker, men det Mark Biltz exempelvis gör, är att han tar utgångspunkt i den judiska kalendern, där han räknar bakåt och helt till Adam. Det betyder att man kan räkna sig fram till antal år människan befinner sig i efter människans skapelse, årsveckor och jubileumsår. Och det fantastiska med år 2022 är att just i år befinner vi oss 7 år från år 6000 med 120 jubileums år (120 x 50). Om 7 år är det samtidigt 2000 år sedan Herrens började sin tjänst och egentligen skulle krönts som messias osv.. Ja, tecknen är många och som jag ser det, så stämmar allt perfekt in i Herrens kalender. Vi lever i en mycket spännande tid.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Om nu det är 7 år fram till år 6000 borde ju den sista årsveckan har startat! Vad säger Mark Blitz om detta?

   Radera
  3. Jag vet faktiskt inte vad hans tankar är omkring detta? Men jeg vet att han inte tar utgångspunkt i olika kalendrar eller att det här kan vara ett år med en ekstra månad.

   Mikael

   Radera
 15. Ni kanske kommer i håg där jag för ett tag sedan delade vittnesbördet om en fågel som flög in i vårt fönster och lämnade ett tydligt avtryck av vingar. Det har aldrig någonsin hänt tidigare, men i går hände samma sak för tredje gången på under ett år. En fågel flög in i fönstret och tillbaka var ett tydligt avtryck av en fågel med kropp och vingar. Varje gång det har hänt så har det varit en påminnelse om vår kommande hemfärd. Den dag då vi kommer att "flyga" genom galaxer tills vi är framme vid den himmelska porten. Då kommer den att stå öppen och himlens härskara kommer att hälsa oss välkomna.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 16. Det är val i Israel i dag och de första prognoser visar att Netanyahu er tillbaka till makten. Om vi är så långt som vi tror, så kan det vara Netanyahu som kommer att leda Israel under den sista årsveckan. Om jag minns rätt, så finns det också profetior som talar om att just Netanyahu kommer att vara den som kommer att leda Israel genom svåra och allvarliga tider.

  https://www.axios.com/2022/11/01/israeli-elections-early-exit-polls-show-netanyahus-bloc-winning-narrow-majority

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Netanyahu vinner valet och betyder med andra ord att det kan vara han som kommer att leda Israel genom vedermödan, och att det är han som kommer att ingå förbund med arabvärlden genom antikrist. Han kommer också uppleva att bli attackerad av en koalition av Ryssland och arabiska länder genom GOG kriget.

   https://worldisraelnews.com/netanyahus-the-winner-exit-polls-show/?utm_source=newsletters_worldisraelnews_com&utm_medium=email&utm_content=BREAKING%3A+Netanyahu+Wins%21+Smotrich%2C+Ben-Gvir+Celebrate+Biggest+Victory+Ever+for+Religious+Nationalists%3B+Arabs+Were+Begged+to+Vote%2C+Told+Right-wing+Wants+to+%E2%80%98Deport%E2%80%99+Them&utm_campaign=20221101_m170231804_BREAKING%3A+Netanyahu+Wins%21+Smotrich%2C+Ben-Gvir+Celebrate+Biggest+Victory+Ever+for+Religious+Nationalists%3B+Arabs+Were+Begged+to+Vote%2C+Were+Told+Right-wing+Wants+to+%E2%80%98Deport%E2%80%99+Them&utm_term=F210323MISPOOL04-600x320_jpg

   Mikael

   Radera
 17. Pentagon bekräftar nu att USA har personer inom militären på plats i Ukraina, och även långt borta från USA:s ambassad i Kiev. Vad USA egentligen gör och förbereder vet ingen med säkerhet, något som ska tas väldigt allvarligt. Vi har den senaste veckan sett stora förberedelser, flytning af stora militära plan och förberedelser inför en evt. attack. Världen förbereder sig helt enkelt för en militär konfrontation och inget tyder på att det blir bättre.

  https://www.wsws.org/en/articles/2022/11/02/ukra-n02.html

  Mikael

  SvaraRadera
 18. En annan hotande konflikt just nu är Iran som hotar Saudiarabien i en omedelbar attack.

  Både Iran och Saudiarabien är några av världens största oljeproducenter, och ett krig mellan dessa två skulle ha förödande konsekvenser för världsekonomin.

  USA uttalar sig och lovar sitt fulla stöd till Saudiarabien.

  https://www.iranintl.com/en/202211019055

  Mikael

  SvaraRadera
 19. Det är ju spänningar sedan tidigare mellan Ryssland och UK, men nu anklagar Ryssland Storbrittanien direkt för att stå bakom sabotagen på gasledningarna Nord Stream 1 och 2 och man nu överväger "ytterligare steg"

  https://www.aljazeera.com/news/2022/11/1/russia-accuses-uk-of-directing-nord-stream-blasts

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ryssland har ständig bevakning i det området där gasledningen ligger, dag och natt finns någon av deras stora segelfartyg där, dom finns alltid nära när Nato övar, gissar att dessa fartyg har full utrustning för all information, möjligen fungerar dom som skolfartyg, vet att Ryssland bevakar ständigt gränsen mot Norge i Norr på det sättet, det såg ut som fiskebåtar.

   Radera
 20. Om det här hade varit en verklig händelse hade Ryssland svarat inom ett par timmar! Tänk er att Golden Gate bron blivit bombad eller Öresundsbron!

  SvaraRadera
 21. Guds frid,

  Rom 8:14 - Alla som drivs av Guds Ande är Guds barn. 15 Ni har inte fått slaveriets ande så att ni på nytt måste leva i fruktan. Nej, ni har fått barnaskapets Ande, och i honom ropar vi: "Abba! Far!" 16 Anden själv vittnar med vår ande att vi är Guds barn.

  Rom 8:22 - Vi vet att hela skapelsen gemensamt fortfarande suckar och våndas. 23 Och inte bara den, utan också vi som har fått Anden som förstlingsfrukt suckar inom oss och väntar på barnaskapet, vår kropps förlossning.

  Guds barn drivs och leds av Guds Ande, som också bor i oss. Herrens underbara Ande är en förstlingsfrukt eller försmak på den kommande eviga härligheten. Det vi senare har att vänta är det som ”inget öga har sett och inget öra har hört och vad inget människohjärta kunnat föreställa sig” (1 Kor 2:9). Det är en härlighet ut över mänskligt förstånd. Det är i den helige Ande att vi ropar ”Abba” och prisar vårt kommande barnaskap – den dag vi ska se vår älskade och fullkomliga Fader.

  En välsignad helg i den helige Andes kraft och nåd

  Mikael

  SvaraRadera
 22. Har ni tagit del i nyheterna de senaste 24 timmarna? Vi upplever en dominoeffekt där en liten händelse startar ett orsaksförlopp med långtgående konsekvenser.

  I 2020 kom covid-vågen och sedan krig efter det. Sedan dess har världen inte varit sig lik och vi upplever en dominoeffekt som bara accelererar och tar till i kraft och fart. Vi vet att det är födslovåndorna som tar till i kraft och styrka där smärtan snart kommer att kulminera i 7 års vedermöda.

  Här vi Nouriel Roubini, en känd amerikansk ekonom säger att ”det tredje världskriget redan har börjat”

  Elliott Management Corporation är en amerikansk investeringsfond varnar för att en hotande hyperinflation kan leda till "global kollaps"

  Konflikten mellan Nord- och Sydkorea ser också ut till at eskalera och blir mer hotfull

  https://fortune.com/2022/10/28/wall-street-dr-doom-world-war-nouriel-roubini-china-taiwan-ukraine-recession/

  https://www.marketwatch.com/story/hedge-fund-giant-elliott-warns-looming-hyperinflation-could-lead-to-global-societal-collapse-11667470081

  https://www.foxnews.com/world/us-south-korea-threaten-end-kim-regime-north-korea-uses-nuclear-weapon

  Det här är bara en liten bit av allt det vi upplever på en och samma gång just nu. Vi behöver inte leta efter tidens tecken, vi lever mitt ibland dem.

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
 23. Om man intresserar sig för tecken i himlen och på det sätt att Herren visar och kommunicerar angående viktiga händelser. Herren har tidigare skrivit vigtigi historia på himlen, och frågan är om han också kommer göra det i förbindelse med uppryckandet.

  George, från "Return of the King" har en intressant youtube kanal där han studerar himlen utifrån ett bibliskt perspektiv. Här tar han upp den sista blodmånen för i år som inträffar i vissa delar av världen den 8. november, samma dag som USA har val.

  Han pekar samtidigt på intressanta tecken som kan peka på både uppryckandet och vedermödans början senare i november. Han säger inte "Så säger Herren", men visar på ett sakligt sätt hur det ser ut och så får vi se hur tiden kommer till att utspela sig.

  Varje dag är intressant där ALLA tecken pekar på Herrens återkomst. Vi får se hur november utspelar sig, men vi lever i väldigt intressanta tider för Guds väntande brud.

  https://www.youtube.com/watch?v=fpcnmOaXOkA

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det viktigaste nu är att ha olja i lampan. Tänker att när man längtar varje dag, borde vara en förberedelse inför Jesus kommer
   Sen skall vi plantera ett träd brukar man säga. Leva i nuet och inte , även om det är intressant fokusera för mycket på månader eller dagar. Risk för besvikelsen om inget händer.Men det ökar ju ens längtan och det är bra. Guds tid är inte vår tid. Men det intressanta är att om man gpt ut på You tube så ligger det ute otroligt mycket undervisningar/ predikan om uppryckelsen och att Jesus kommer snart . Mer än jag upplevt tidigare.Speciellt från andra Länder. Så det förstärker att Herren ger en längtan nu till sitt folk
   TZ

   Radera
  2. Ja, det är sant. Alla dessa tecken i himlen och på jorden, pekar på den tid vi lever i. Men Herren äger utvecklingen där allt sker i rätt ordning i rätt tid. Men att dagen närmar sig är det inget tvivel om.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 24. OBS! OBS! VIKTIGA NYHETER!
  Ryssland hotar England med hämnd eftersom Lis Truss i England gav order om att fördärva NordStream!

  https://bit.ly/3T3E0Ty

  Bevis för att Liz Truss gav ordern om att fördärva NordStream kommer läggas fram av Ryssland inom kort!

  Bröder och systrar! Förbered er förutom andligt även praktiskt och mentalt!
  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket typ av svar kommer Ryssland att använda sig av? Stänger de av Piccadilly Circus eller finansdistriktet eller Soho?

   Radera
  2. Sverige och jag förmodar hela väst har stängt av länkar till rysk nyhetsmedia för att dölja vad som pågår! Vi vet inte ännu vad svaret kommer att bli! Jag rekommenderar att du följer WarNews247 för uppdateringar!

   https://bit.ly/3UIoHB1

   Radera
  3. Oki! Sparar länken, tack!

   Radera
 25. Tecken i himlen

  Joel 2:3 - Och jag ska göra tecken på himlen och på jorden, blod, eld och rökpelare. 31 Solen ska vändas i mörker och månen i blod innan Herrens dag kommer, den stora och skrämmande.

  I förbindelse med Herrens dag, som här pekar på vedermödans tid, ska solen vändas i mörker och månen i blod. Det betyder att vi kommer att få uppleva varnande tecken i himlen som pekar på det mörker som kommer att gå ut över världen.

  Här den 8 november upplever vi den andra och sista blodmånen under 2022 som också är en månförmörkelse. Den är synlig i Asien, Australien och norra USA. Blodmånen inträffar samma dag det är mellanårsval i USA.

  I den judiska traditionen är en månförmörkelse ett dåligt omen för Israel och det judiska folket, och en blodmåne pekar på krig (ett svärd)

  Och här i Joels bok så föregår Herrens dag, en tid av dom, något som kan vara en blodmåne. Det som gör den här blodmåne intressant är att den infaller tre dagar före den 17 dagen i den andra judiska månaden Cheshvan. Det datumet är den 11 november 2022.

  Något annat intressant är solens placering på himlen just den 8 november. Precis då är solen i stjärnbilden Vågen som är en bild på dom.

  Det betyder att tre dagar före årsdagen för Noas syndaflod, som är en bild på vedermödans tid, så upplever vi en blodmåne på himlen. Solen är samtidigt inne i stjärnbilden Vågen. Vi har med andra ord tre händelser som samtidigt kan vara tecken som pekar på dom och ändetidens syndaflod.

  I och med att Herren bad oss om att titta efter tecken i himlen, så är det här väldigt intressant. Det sker i en tid där vi upplever att både uppryckandet och inte minst vedermödans tid närmar sig och att den domstid som Joel profeterar om är på väg.

  Jesus kommer snart!
  Mikael

  SvaraRadera
 26. Jag är född i stjärntecknet Vågen och detta gör mig orolig. Hade ingen aning om att det betyder dom! Vad kan det betyda för mig? Jag har ju som jag tidigare sagt haft en vision där jag tycks leda en härskara soldater i ett krig på en öppen slätt. Jag vet ju alltså att jag inte kommer att bli uppryckt men vad kan detta mer betyda?

  Guds rika välsignelse

  Björn Ekholm, Grimsås

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Björn

   Det är Herren som förkunnar 1 Mos kap 1 att solen och stjärnorna ska vara ”tecken som utmärker särskilda tider, dagar och år”. Det är med andra ord tecken i himlen som visar på stora händelser i historien.

   Vi ser dessa tecken vid Jesu födsel, vid Herrens död och uppståndelse men också vid viktiga händelser som är förbundna med Israel. Sedan är det Jesus som också förkunnar att dessa astronomiska (inte astrologiska) tecken är knutna till Herrens återkomst.

   Men det är ingenting med det du nämner att göra. Det är astrologi och något som Herren varnar för och dömde Israel för. Det är en pervertering av det Herren hade tänkt det skulle vara, och därför tror många att stjärnornas placering påverkar deras liv. Så är det absolut inte och inte heller för dig.

   Jag känner inte till det du såg och hur det ska tolkas. Kanske är det en generell syn om det kommande kriget som egentligen inte har med dig att göra. Jag är säker på att varje människa som har Jesus i sitt hjärta kommer att bli upprycka när Jesus kommer. Så därför är jag säker på att vi snart ses på himlens sky.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 27. De senaste nyheterna! Falskt fredsavtal! FN beordrar Israel att avveckla sina kärnvapen!

  https://bit.ly/3FNVqR1

  Var vaksamma bröder och systrar! Den falske Messias träder snart fram offentligt! Ett falskt fredsavtal kommer skrivas under som är ett dödens förbund för Israel!

  Som jag skrivit tidigare finns det tecken på att vi befinner oss i vedermödan, men det har inte kunnat bekräftas! Det ser nu ut som att vedermödan inte ännu har börjat, men vi är på väg med stormsteg mot den! Håll ögonen öppna och följ händelseutvecklingen i Mellanöstern! Allting accelererar nu!

  HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!🙏

  Guds frid

  SvaraRadera
 28. Termiska skannrar finns på alla större flygplatser i USA och på en del andra internationella, det påstås att det går göra skillnad mellan resenärer och deras medicinska status?

  https://www.bitchute.com/video/fRaAABjUNgaG/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kompletterar med en video från augusti 2020 som bl.a. då var aktuell för Hawaii!

   https://www.youtube.com/watch?v=I2SujQrM6mc

   Radera