lördag 18 mars 2023

David Wilkersons profetia: Antikrist framträdande ur den ekonomiska förvirringen

 


”En världsvid ekonomisk förvirring ligger alldeles framför oss, det var vad jag tydligast såg. Många bedjande människor har upplevt samma sak. Dollarn och andra valutor kommer att möta svårigheter. Jag tror att vi kommer att få bevittna hur många av vårt lands största och populäraste företag går i konkurs. Och jag ser enorma problem uppstå för kreditföretagen.

(David Wilkerson – Synen)

Den näst största bankkollaps i USA:s historia

När Silicon Valley Bank kollapsade förra helgen, så var det den näst största i USA:s historia, och är därmed den största banken som gått i konkurs sedan finanskrisen 2008. Flera andra banker blöder och störtdyker och skapar stora orosmoln på den finansiella himlen.

Jag blev påmind av Davis Wilkersons profetior om just världsekonomin, som är hämtade från boken ”Synen” från 1974. En profetisk bok som är mer aktuell än någonsin. Från tilltal från Herren, så beskriver David Wilkerson den ekonomiska situation som kommer att infinna sig precis innan antikrist framträdande, och hur han kommer att träda fram ur den ekonomiska förvirringen som råder. Det är precis den situation vi upplever just nu. Rädsla, vånda och skräck inför det som ligger framför.

Här delar jag något av det som Herren gav David Wilkerson:

David Wilkersons profetia om världsekonomin

”Världsekonomin kommer att fortsätta i sitt förvirrande tillstånd fram till tiden för antikrists framträdande. Från och med den dagen kommer en känsla av fruktan och osäkerhet att svepa över världen på grund av de framtida ekonomiska villkoren. Aldrig mer kommer folk att ha tro på en stabil världsekonomi. Varje liten högkonjunktur kommer att skymmas av hotet om en ny depression. Människor får hjärtsvikt när de ser de ödeläggande effekterna av en förkrympt ekonomi.

”Utvecklingen leder till att frågan om ett nytt världsomspännande penningsystem tas upp. Fastän dollarn ser ut att stärka sitt grepp alldeles innan den kommande stora recessionen, utvecklas en ny kris som kommer att skaka hela finansvärlden. Jag tror att vi får se ett återuppväckt romerskt imperium som slutligen blir basen för en världsledare som uppstår för att försöka få ordning på världens affärer. Utan tvivel kommer han att skapa ett kreditkort som gäller över hela världen. Osynliga nummer fästs på pannan och armen som bara kan upptäckas genom fotoskopisk avläsning. Numren kan tänkas utgöra 3 grupper med 6 nummer i varje grupp. Alla som vill köpa och sälja kommer att tvingas ha detta. Ett världsomspännande kreditsystem kommer att utvecklas så att länder kan utnyttja enorma krediter”

Avslutningen

LUK 21: 25 - Tecken ska visa sig i solen och månen och stjärnorna, och på jorden ska folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och vågornas dån. 26 Människor ska tappa andan av skräck i väntan på det som ska drabba världen, för himlens makter ska skakas.

Det är rädsla, fruktan och skräck som präglar ändetiden. Redan nu ser vi hur människan står rådlösa och är förlamade av rädsla inför det ska komma, och vi ser hur Herrens profetiska ord går i uppfyllande.

David Wilkersons profetiska ord talar rakt in i den tid vi lever i. Den tid av osäkerhet som David profeterade om, skulle ”fortsätta i sitt förvirrande tillstånd fram till tiden för antikrists framträdande".

Det vi upplever nu kommer med andra ord inte att sluta. Världsekonomin är ett tidstecken i sig själv, för den vittnar om en kommande kollaps och en undergång av det nuvarande systemet.

Det vi ser och upplever nu är "början på slutet" för den här tidens världsordningen, som till sist kommer att leda till ett nytt antikristligt ekonomiskt system - vilddjurets märke. 

Jesus kommer snart! 

Mikael 


27 kommentarer:

 1. Nato utökar sitt militära stöd till Ukraina, och både Polen och Slovakiet skickar stridsflyg till landet.

  Ryssland och USA/Nato är inne i en ond spiral, och inget ser ut till att ändra det. Många av oss förstår säkert allvaret i den tid vi lever i, men Herren lägger en stor nöd och en förståelse av det allvar vi befinner oss i, i våra hjärtan.

  En syndaflod är på väg och vi befinner oss inne i arken. Bara Herren vet, när han stänger dörren bakom oss för att sedan öppna upp för denna syndaflod som är på väg, men tiden är kort!

  https://www.privataaffarer.se/ukraina-polen-och-slovakien-skickar-stridsflyg-till-ukraina-1679055147

  Mikael

  SvaraRadera
 2. Är det risk för inbördeskrig i Israel?

  SvaraRadera
 3. Ännu en stor jordbävning med magnituden 6,9 har inträffat utanför Ecuador

  https://www.reuters.com/business/environment/magnitude-69-earthquake-strikes-off-coast-ecuador-emsc-2023-03-18/

  Mikael

  SvaraRadera
 4. Det händer saker var dag nu.Det hastar mot uppryckelsen. Såg igår på ett filmklipp på you tube som handlade om Tempelbygget. En av dom 10 kvigorna som skänktes i sept 2022 hade något svart hår. Dom andra nio var helt röda. Så det planerades nu att nästa år 2024 kunde Tempelbygget komma igång och offer ceremonin.Tittar vi på Israel som ser vi att profetiorna uppfylls snabbt nu.
  TZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hastar mot uppryckandet, så underbart! Vi är på väg hem

   Maranatha
   Mikael

   Radera
 5. Nordkorea forstätter att skjuta missiler för att varna och som en reaktion på Sydkoreas och USA militära övningar. Den nordkoreanska tidningen Rodong Sinmun säger att 800 000 studenter och arbetare på bara en dag skrev under för att sluta sig till att bekämpa USA militärt.

  https://www.foxnews.com/world/north-korea-claims-800000-join-army-single-day-fight-us

  Mikael

  SvaraRadera
 6. Som vi så många gånger har konstaterat, så utvecklar kriget med en otrolig hastighet. För ett par dagar sedan så har ICC utfärdat en arresteringsorder mot Putin, som också kan ha avgörande betydning. Det gör att Putin nu känner sig ännu mer pressad att vinna kriget och kan använda desperata handlingar.

  Det som kan bli avgörande är om Kiev faller, som gör att Nato blir tvungen till att gå in i Ukraina. När arresteringsordern kom mot Putin känns det som att vi nu har nått "point of no return" dvs. det finns inte längre någon återvändo.

  Men allt detta pekar och vittnar om vår kommande förlossning och Jesu återkomst. Låt oss lyfta våra huvuden i förväntan

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/76j2b8/arresteringsorder-mot-putin

  Mikael

  SvaraRadera
 7. Bankraset sprider sig nu till Europa, och man konstaterar att det "inte går att bortse från risken för omfattande bankkris” i Sverige.

  https://www.dn.se/ekonomi/sannolikheten-lag-for-bankturbulens-i-sverige/

  Om det är planerat eller ej. För att få denne "ekonomiska reset", dvs. en ny världsordning när det gäller ekonomi, så måste det gamle systemet rasa, så det blir legitimt att införa någon nytt.

  Jesus kommer snart

  SvaraRadera
 8. Just nu: Stor jordbävning i bla Afganistan!

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/kraftig-jordbavning-i-afghanistan-1

  SvaraRadera
 9. Israel och England undertecknar ett 7-årigt avtal

  Avtalet syftar på att stärka teknik, handel och säkerhetsband mellan länderna under de kommande sju åren. Det som är intressant är att många avtal som sluts, ser ut till att vara just 7 år.

  Nästa stora 7-åriga avtal som Israel kommer att ingå, kan vara det som antikrist kommer att sluta mellan Israel och arabländerna.

  https://themedialine.org/mideast-daily-news/israel-uk-to-sign-7-year-agreement-to-deepen-trade-tech-security-ties/

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag läste detta om Israel o England , upplevde jag att Den Helige Anden kom över mig och jag grät. Nöd! Och samtidigt så upplever jag hur Herren stadfäster hur nära vi är. Tror det är svårt att ta in. Det är både stor nöd i mitt hjärta. Samtidigt en glädje över att vi snart är hemma. Så mäktigt att man knappt fattar det.

   Radera
  2. Guds frid,

   Tak for att du delar det du känner och upplelver. Jag tror att det är många som upplever det på samma sätt. Och faktiskt kommer jag att dela detta i nästa inlägg till helgen. Det blir ett inlägg utan tidstecken, men där jag bara upplever den nöd jag känner i hjärtat. Alla dessa tidstecken som pekar på Herrens komma är underbart, men det skapar också en stor nöd i hjärtan över den tid och mörker som kommer över den här världen. Det är också en nöd över att Guds församling må förstå allvaret och se tiden vi lever i. Vi är så otroligt nära nu och vi kan vara hemma vilket ögonblick som helst.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
  3. Är kung Charles på något sätt inblandad i avtalet mellan Israel och England?

   Radera
 10. Från Holger Nilssons hemsida:

  "Hela världen står inför det som vi läser om i Uppenbarelseboken.

  Den rapport som lades fram från IPPC, International Plant Protection Convention, tidigare i år är klargörande: Slutsatsen är brutal.

  Bland annat refereras till att: ”De stigande temperaturerna kommer att slå mot alla världens regioner, mot biologisk mångfald och mot vår matproduktion.” Det är alltså så att detta som är på väg ”kommer att slå mot alla världens regioner”. Det är alltså något världsomfattande."

  https://flammor.com/domsrapport-p2527.html

  Tidens tecken bekräftar att vi lever i den sista tiden

  Mikael

  SvaraRadera
 11. Den här skribenten argumenterar för att ytterligare 186 banker är på väg eller kan riskera att kollapsa. Och att det vill för världen ut i en ekonomisk krasch.

  http://theeconomiccollapseblog.com/186-more-banks-are-at-risk-of-failure-and-that-could-push-us-into-the-next-great-depression/

  Mikael

  SvaraRadera
 12. Lejonet på väg att bli häktad? Vad ska vi tro?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gripen är nog rätt term!

   Radera
  2. Vad/vem syftar ni på? Förstår inte vem lejonet är.

   Erica

   Radera
 13. Är det Trump som kommer häktas? Är det han som är Lejonet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Utgången är förnärvarande oviss!
   Rev 13:2

   Radera
 14. Han är knappast en som "Tiger"

  SvaraRadera
 15. Ekonomer fortsätter att komma med varningar när det gäller världsekonomin. Precis som en snöboll fortsätter den att rulla och det ser inte bra ut.

  Varningar gäller den räntehöjning som Fed är igång med och att det kan utlösa en nedgång av större "hastighet och omfattning" än på 30-talet.

  Det är precis så det är. Det vi upplevde för cirka 100 år sedan var en kollaps, men det gjorde inte att vi behövde ett nytt ekonomiskt system. Nästa gång att ekonomin kraschar så innebär det ett stort steg mot vilddjurets märke

  https://finance.yahoo.com/news/fed-rate-hikes-trigger-downturn-140925202.html

  Mikael

  SvaraRadera
 16. Kinas president har precis rest till Ryssland och Putin. Det som båda är eniga om är att forma en ny världsordning tillsammans. Det är precis det som kommer att utlösa det tredje världskriget. Vilken stormakt ska styra världen.

  Varken USA eller Kina/Ryssland kommer lyckas och ett tredje världskrig kommer heller inte att lösa problemet. Antikrist kommer att stiga upp ur askan och kommer att leda världen i en ny världsordning. Men vi vet att den äkta och Gudsgivna världsordning som kommer att inträffa är efter vedermödans tid, när Herren sätter sin tron i Jerusalem.

  Då får vi en ny världsordning och en ny tidsålder efter Guds hjärta

  https://www.cbsnews.com/video/xi-jinping-vladimir-putin-russia-china-pledge-to-shape-a-new-world-order/

  Mikael

  SvaraRadera
 17. Den kinesiska aggression mot Taiwan fortsätter. I dag har Taiwan spårat 6 kinesiska militärflygplan och 3 marinfartyg runt om i landet

  Hittills bara denna månad har Peking skickat hela 315 militära flygplan och 86 marinfartyg runt Taiwan.

  https://www.taiwannews.com.tw/en/news/4845293

  Mikael

  SvaraRadera
 18. Spänningarna mellan USA och Iran ökar

  En iransktillverkad drönare uppges ha dödat en amerikan i nordöstra Syrien. I respons har USA genomfört flyganfall mot Irankopplade milisgrupper.

  https://news55.se/senaste-nytt/usa-svarar-pa-attack-i-syrien-flera-doda/

  Mikael

  SvaraRadera
 19. Jesaja 12:2

  Se, Gud är min frälsning,
  jag är trygg och inte rädd,
  för Herren Herren är min styrka
  och min lovsång.
  Han har blivit min frälsning."
  3 Med fröjd ska ni ösa vatten
  ur frälsningens källor.

  Ordet "frälsning" som används två gånger i denna vers är ordet "yeshuha". Det är samtidiget det hebreiska ordet och namnet för Jesus. Herrens namn var Yeshuha, som betyder "Herren/Jahve frälser".

  Ordet "yeshuha" betyder samtidigt befrielse, hjälp, räddning, trygghet och seger. Allt i detta underbara namn - Yeshuha/Jesus, vår Frälsare och räddning.

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
 20. Ukraina kräver nu ett akut FN-säkerhetsmöte om Putins kärnkraftsplaner för Belarus. Ukrainas regering kallade på söndagen till ett krismöte i FN:s säkerhetsråd för att "motverka Kremls kärnkraftsutpressning" efter att Rysslands president Vladimir Putin avslöjat planer på att stationera taktiska atomvapen i Vitryssland. En ukrainsk tjänsteman sa att Ryssland "tog Vitryssland som ett kärnkraftsgisslan."

  Det är två saker som blir allt mer uppenbart för mig. Det ene är att vi närmar oss uppryckandet av Herrens brud och det andra är att Herrens 21 domslut över den här världen är på väg.

  https://www.pbs.org/newshour/world/ukraine-demands-emergency-un-security-meeting-over-putins-nuclear-plans

  Mikael

  SvaraRadera