fredag 5 december 2014

Kommer en ekonomisk krasch 2015?


 
Rune J som bland annat skriver på Ohlins hemsida i ”Runes hörna” delar här ett mycket intressant, men ett samtidigt skrämmande inlägg som visar på den hemliga agenda som finns med hänsyn till världsekonomin.

I dag finns en detaljerad plan med hänsyn till världsekonomin, som pekar framåt mot en finansiell kollaps på hösten 2015. Orsaken till att framprovokera denna ekonomiska krasch är att i slutänden skapa ett nytt ekonomiskt system.
Ett förspel för det som kommer

Rune visar på det förspel vi upplever just nu, och som vi samtidigt har sett under de senaste par åren. Rune skriver bland annat:
”Allt fler aktörer lämnar US-dollarn som reservvaluta och överger petrodollarn som betalmedel i oljehandeln. Om ställningen har visats sig på flera områden, exempelvis har Kina och Ryssland gjort stora handelsavtal i deras egna valutor”
Detta är året (2015) då man försöker genomföra en ny världsordning, och en ny reserv/världsvaluta. Förändringarna kommer att ske i ett accelererande tempo. Den avgörande kraschen är planerad att äga rum under september och oktober”
Världsekonomin blir aldrig mer den samma

Det är hög tid att inse att världsekonomin aldrig någonsin kommer att bli den samma igen, och att dessa kraftiga sår vi har sett rivas upp de senaste åren aldrig kommer att läkas.
Det är profetiska tider för den här världen, och har vi inte sett det tidigare är det hög tid att vakna upp och inse den tid vi lever i. Det ekonomiska systemet vi känner till, måste bryta ihop för att ett nytt ska komma till. Det är med andra ord en tydlig förberedelse för vedermödans tid och ett antikristligt ekonomiskt system. Vi är för allvar på väg mot avslutningen av den här tidsåldern där världsekonomin och tidstecken pekar mot Jesus dyrbara återkomst.

Jesus kommer snart!

1 kommentar:

  1. Om vi titta på alla arbetplatser i Sverige att hur människor sköter slarviga med sina jobb behandlar man likadant dom både slarvare och någrana det är jävlens verk

    SvaraRadera