söndag 1 november 2015

Lugnet före stormen - Av Rune JohanssonTa gärna del av detta mycket intressanta inlägg av Rune, som normalt skriver på Ohlins hemsida. Han delar tankar om det som sker på det ekonomiska området just nu, och kommenterar den ”uteblivna krasch” som många förväntade skulle ske här under hösten. Rune skriver:

”Under september eller inledningen av oktober skulle allt ske, räntorna skulle stiga, börserna skulle krascha och en allmän ekonomisk turbulens skulle inledas. Många varnade för detta, allt ifrån professionella ekonomer till kristna väktare. Med facit i hand kan vi alla konstatera att inget av detta skedde. Undantaget var ett markant fall på främst den kinesiska börsen, vilken sedan återhämtat mycket av tappet.”

Lugnet för stormen

Efter det så genomgår Rune den globala ekonomin, där han presenterar fakta och visar på världsekonomins egentliga tillstånd. Den ger en skrämmande bild, som talar sitt tydliga språk, där allt talar för att det vi upplever nu är ”lugnet före stormen”. Rune skriver:

”Tyvärr kommer inte denna bedrägliga period av lugn att vara någon längre tid och många känner säker innerst inne att världen befinner sig på kollisionskurs med den riktning som skall generera sunda och hållbara finansiella system”

Jesus kommer snart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar