söndag 22 november 2015

Världens ljus som lyser i mörkret


Ondskans växande spiral

Vi upplever i dag en muslims invasion i Europa, som bara ser ut till att tillta och accelerera med våldsam kraft. Något som vi har svårt att se den slutliga konsekvensen av.

Den grekiska försvarsministern Panos Kammenos var ute och varnade för att tillsammans med dessa tusentals flyktingar som flytt Mellanösterns fruktansvärda omständigheter, finns också ”extrema elementer”.

Översvämma Europa med Terrorister

I början på året var IS ute och hotade med att ”översvämma” Europa med tusentals terrorister, något som har blivit bekräftat av avhoppare från IS.
Planen var att gömma terrorister bland dessa hundratatusentals flyktingar som lätt skulle komma i land i det kaos som råder i det yttre Europa. 

Medelhavet har som Gaddafi uttryckte sig för en del år sedan ” blivit ett hav av kaos”. Det betyder att tillsammans med dessa rejäla flyktingar som just nu flyr krig, kaos och fattigdom, finns samtidigt människor med onda planer, och som har en helt annan agenda.

Ny våg av terrorism

Det finns direktiv och en klar agenda inom IS om att agera i Europa. IS har sovande celler i Europa som bara väntar på klartecken och order. Det kommer från vittnesbörd från avhoppare inom organisationen, som vittnar om varnande röster för att väcka dessa ”vulkaner” i väst.

Efter det sista dådet i Paris som kostade över 120 människor livet och där mer än 300 blev sårade, uttalade IS att detta var ”First of the storm”. Det betyder at vi står inför en ny tid med ännu större intensitet av terrorhandlingar runt om i Europa och världen.

Förberedelse inför det som ska komma

Det vi ser ta form, är inget annat än en bekräftelse på det som bibeln varnar för, och det vi ser ska komma i ändetiden.

Vid det andra sigillet, och omedelbart efter Antikrists framträdan kommer ryttaren på den röda hästen att bli förlöst. Det kommer att förlösa en våg av global terrorism, inbördeskrig och konflikter som kommer att resultera i många människors död. Jag är helt överbevisad om att extramistiska muslimska grupper är en del av detta. Det kan dessvärre också vara på det sättet, att det i framtiden kan komma andra och ännu mer extrema grupper än IS och det vi ser i dag.

USA är hotade

Skillnaden på IS tidigare terrordåd var att det hade politiska mål, men där vi nu och efter attacken i Paris, ser hur IS hotar och vänder sig mot civila mål oskyldiga människor.

IS har redan tidigare varit ute och hotat London med nya bombdåd, men också USA är mer hotat än någonsin. Åtta Syrier har precis tagits tillfånga vid den Mexikanska gränsen, med mål mot Texas. Det är bara en tidsfråga innan IS får terrorister över gränsen med mål att sprida död och våld. IS har precis gett ut en video där de hotar Washington, med samma attacker som vi precis har upplevt i Frankrike.

Hopp mitt i mörkret

Mitt i detta kompakta mörker så blåser en vind av hopp. Samma villkorslösa kärlek som blev utgjuten på korset, rör i dag vid tusentals av människors hjärtan.

Några av de största väckelser i dag sker i den muslimska världen, som är ett motdrag från Herren där vi ser detta mörker och ondska dra fram. Tusentals muslimer över hela Mellanöstern får uppleva Jesus på ett radikalt sätt, där Jesus uppenbarar sig för människor genom syner, drömmar och visioner. På de hårdaste och mörkaste platserna skiner världens ljus klarare än någonsin, och Herren står med utsträckta och sårmärkta händer, klar till att möta människor med sin frälsande nåd.

Jesu seger skakar andevärlden lika mycket i dag som för 2000 år sedan. Korsets kraft kommer att segra till slut, och Jesu som är ändetidens huvudperson kommer att lägga allt under sina fötter.
Be för att Herren ska fortsätta frälsa och förvandla dyrbara muslimer i denna sena tid.


Jesus kommer snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar