torsdag 28 januari 2016

Är den nya planeten – Planet X Nibiru?


Amerikanska astronomer tror sig ha hittat bevis för att man har upptäckt en nionde planet i vårt solsystem. Den nya planeten som man kallar ”Planet nio” eller ”Planet X”, skulle vara en gigant av is och berg, och tio gånger större än jorden. Planetens omloppsbana ligger långt bortom Neptunus, som betyder att den rör sig omkring solen omkring 20 gånger längre bort än jorden gör.
Astronomer har tidigare gett uttryck för att det skulle finnas en planet av den här slaget i vårt solsystem, som vållar stora störningar i vårt solsystem. Fortfarande är det ingen som här sett Planet X, men forskarna bakom upptäckten, Mike Brown vid Calefornia Institute of Technology, hävdar att alla fakta antyder att den måste finnas. Brown påstar att man bland annat har känt en ”stark störning” i vårt solsystem.

Extrema väderfenomen och jordbävningar
Om forskarna har rätt, så kan det betyda att den här planeten har ett extremt magnetiskt fält som skulle skapa obalans i vårt gravitationsfält och skapa elektromagnetiska störningar som skulle påverka jorden.

Det kunde utlösa extrema väderfenomen, kraftiga jordbävningar och vulkanutbrott. Det finns dom som påstår att det vi upplever i dag, där jorden blir allt varmare och extremt väder blir allt mer normalt, är ett resultat av den här planeten och den påvärkning som den gör i vårt solsystem.
Religiösa judar och Nibiru

Även bland religiösa judar i Israel finns dom som jämför bibliska profetior med planeten Nibiru.


Tanken föddes med den rysk-judiska vetenskapsmannen och författaren Zechariah Sitchin (1920-2010). Zecharia föddes i Ryssland i år 1920, men flyttade till Israel som barn. I boken ”Den tolfte planeten”  hävdar Zachariah, att vår civilisation skulle härstamma från planeten X, där människor (utomjordingar?) nedsteg vid en nära passage (andlig portal?) för tusentals år sedan. Detta anser han sig kunna utläsa ur den sumeriska mytologin, där planeten skulle kallas Nibiru.

För cirka 50 år sedan, påstod Zachariah att Nibiru var cirka 50 år borta innan den kom nära jorden igen som skulle utlösa katastrofala händelser. Det är dessa texter som återigen har blivit uppmärksammad av religiösa judar.

Påven och utomjordingar
De senare år har vi upplevt en stigning i förhållande till människors iakttagelser och observationer av UFO. (unidentified flying object) Genom att studera arkitektur och historia finns det berättelser om hur dessa ”gudar” kom ner i flygande farkoster till människan för att lära henne om vetenskap, ockultism och astrologi.

Som jag tidigare har skrivit om så vet vi att Påven och den katolska kyrkan förbereder och förväntar besök av utomjordingar på jorden. Utomjordingar som den katolska kyrkan skulle ta emot som bröder, och som desutom skulle ha stora teologiska konsekvenser för kristenheten.


Apokalyptiska händelser

Det finns ett flertal konspirationsteorier i dag som florerar med hänsyn till upptäckten av den nioende planeten, där man påstår att detta är ett ”tecken” på närstående händelser av apokalyptiska dimensioner, men också på kontakt med utomjordingar och en annan dimension än det människan känner till i dag.

I September 2015, påbörjade CERN - ett kärnforskningsanläggning i Schweiz, att skapa eller öppna en portal till en annan dörr, i ett försök att utforska utsprunget till universum, mörk materia, svarta hål och extra dimensioner.
Vedermödans tid

Planeten skulle entligt dessa passera jorden en dag, och störningarna kommer att utlösa massiva jordbävningar och vulkanutbrott som i princip skulle hota allt liv på jorden. Ingen vet om eller när i så fall att denna planet skulle passera eller vara nära jorden, men det finns dom som argumenterar för att redan här i de närmaste åren skulle vara tillfället.

Hur mycket det ligger i det här vet vi inte, men konsekvensen av det som den här planeten skulle åstakomma, påminner mycket om det scenario och de händelser som kommer att inträffa i vedermödans tid.

Jesus kommer snart!

Källa:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Mesopotamisk_mytologi
http://www.express.co.uk/news/science/637061/End-world-Conspiracy-theorists-new-Planet-9-discovery-spark-apocalypse-Nibiru-Planet-X

7 kommentarer:

 1. Det kan ju hända att detta med ufon finns skrivet i Uppenbarelseboken 9. Många människor idag beundrar teknik och föraktar Gud. Men vi äro kallade till ett heligt liv, ja att rena oss som Jesus själv är ren. /Stig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Stig,

   Ja, det finns bedrag på många olika områden i vår värld, och en stor del av det har med det ockulta att göra. Det är inget annat än människan som öppnar upp för demonisk aktivetet, något som kommer bli helt uppenbart i vedermödans tid.

   Vi helgar oss för att Han är helig. Han önskar avskilda och överlåtna hjärtan som Herren kan verka igenom.

   Herrens rika välsignelse
   Mikael

   Radera
 2. Tycker inte ni det är konstigt att en påstådd planet like stor som Saturnus inte kan upptäckas med ett vanligt 8"-Teleskop?

  Tycker inte ni också att det är märkligt att så många "besserwissers" inte ens äger ett teleskop öht? Märkligt eller hur!

  SvaraRadera
 3. Hej Marcus,

  Jag ger dig rätt i, att tanken om att vi har oupptäckta planeter i vårs solsystem inte ger mening. Det säger något om storleken på universum, och hur svårt det är att kartlägga det vi har runt omkring oss. Andra menar att det är en "svart" planet, som gör att man har svårt att se den men mer märker följderna av att den är där.

  Vi vet inte hur mycket det ligger i det här, men vi kan se effekten av mycket som händer på jorden i dag med hänsyn till jordbävningar och extremt väderfenomen liknar något av det som den här planeten skulle orsaka om den kom för nära jorden.

  Hälsningar
  Mikael

  SvaraRadera
 4. Det är svårt att ta det här seriöst. En vetenskaplig text torde inte innehålla stavfel som "påvärka".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pernilla,

   Det här texten, är ju mina kommentarer till en vetenskaplig text. Tyvärr, så har över 20 år i utlandet satt sina spår gentemot den svenska grammatiken. Det hoppas jag du kan ha överseende med.

   Herren välsigne dig,

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 5. Jag struntar i alla konspirationsteorier, Christ är på väg, var säkra på det!
  Den enda som kan rädda oss och världen eller vv! Guds process fs till the end Armagheddon med Trump as driver. Planet X tror jag inte på! men att the dragon kommer ner, är korrekt! hidden under red light. Ondskan ökar med allt det inne bär och obama är satan, helt säker på det. Jag har drömt så många märkliga drömmer om Christ, så jag står kvar, han är på gång!

  SvaraRadera