söndag 20 mars 2016

Tecken i himlen som pekar på Herrens återkomst


Luk 21:11 – Det ska bli stora jordbävningar och svält och pest på den ena platsen efter den andra, och skrämmande syner och väldiga tecken från himlen.

Jesus profeterade när han svarade sina lärjungar på deras fråga om tecknet som skulle föregå hans återkomst, och den här tidsålderns slut. Han profeterade om andliga tecken, politiska tecken, sociala tecken och tecken i naturen. Genom att studera och lägga märke till dessa tecken skulle vi alltså veta att han återkomst är nära. 

Efter att ha studerat profetiska tecken i en del år nu, är jag inte bara överbevisad om att vi lever i den sista tiden, men jag är också överbevisad om att vi lever i själva avslutningen av församlingens tid på jorden, och att vi är väldigt nära Jesu återkomst. Herren visar med tydliga tecken, både i himlen och på jorden, på den tid vi lever i.

Tecken i himlen och på jorden

På senare tid har vi upplevt spektakulära fenomen på himlen, som kan vara tecken som pekar på Jesu återkomst. Här är några exempel på mystiska eller oförklarliga fenomen som har visat sig på himlen den senaste tiden:

Lysande kors över Sverige


Det var på påskdagskvällen i 2015, att man kunde se det optiska fenomenet på natthimlen i Sverige. Runt om månen var det en ljus rombform, och genom månen gick ett ”kors”. Astronom Robert Cumming uttalar sig, att det har en vetenskaplig förklaring, men att det är ovanligt, och något som hon inte tidigare sett.

Änglar och kors i USA
På flera platser i USA, men under samma helg, blev flera fenomen fotograferade som liknade kors, duvor och änglar i himlen. Bland annat dessa två bilder har fått stor uppmärksamhet i hela USA. 

Guds hand i Portugal


Det var denna otroliga molnbildning som blev synlig över Portugal i början på året, som fick namnet ”Guds hand”. Molnet hade en form av en knytnäve från himlen, som håller ett eldklot i sin hand.

Upptäckten av en ny planet i vårt solsystem


Det var tidigare på året, att amerikanska astronomer tror sig ha hittat bevis för att man har upptäckt en nionde planet i vårt solsystem, även kallad ”Planet X” eller ”Nibiru”. Konspirationsteoretiker påstår, att denna planets kraftiga magnetiska fält påverkar vår jord och vårt solsystem, som kan utlösa katasrofala katastrofer som extremt väder, jordbävningar och vulkanutbrott.

Tecken i himlen och på jorden pekar på att Jesus kommer mycket snart.

Källa:


2 kommentarer:

 1. Mycket intressant!
  Hillevi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frid Hillevi,

   Ja, det är mycket intressant att se hur själva naturen också vittnar, pekar och påminner oss om Herren.

   Hälsningar
   Mikael

   Radera