onsdag 22 mars 2017

Nordkorea är klar för krig mot USA


Spänningarna mellan USA och Nordkorea tilltar, och Nordkorea hotar nu både Sydkorea och USA med kärnvapenattacker, och landets kärnvapen har satts i beredskap.

Det kan se ut som de flesta amerikanerna och resten av världen, inte inser att en militär konfrontation med Nordkorea, där kärnvapen kommer användas, är närmare nu än någonsin.

Nordkorea

Nordkorea ligger i östra Asien, på den norra halvan av Koreahalvön. Landet blev självständigt under andra världskriget i 1945, och består av cirka 24 miljoner människor. Nordkorea gränser till både Sydkorea, Kina och Ryssland, och leds av Kim Jong-un som framställs som en av världens farligaste män.

Organisationen Open doors, som är i tjänst för världens förföljda kristna, placerar landet som nr 1 i världen, där förföljelse av kristna är som allra störst.

Militära övningar och kärnvapen test

På trots av otaliga protester och påtryckningar från omvärlden, fortsätter Nordkorea att provskjuta robotar, missiler och genomföra kärnvapentest. Några av de senaste provskjutningarna var robotar och missiler som landade bara 30 mil utanför Japans kust.  

I den senaste stora militära övningen här i mars, övade Nordkorea en kommande missilatack mot amerikanska baser.

Profetiska tilltal

På flera medier, kan man ta del av vittnesbörd från syskon runt om i världen, som får profetiska tilltal om en kommande attack från just Nordkorea. Jag vill gärna dela några av dessa vittnesbörd som jag hittade på hemsidan ”tidens tecken”:

Nordkorea sänker stort krigsfartyg. Missil träffar strömförsörjningscentra. 
David Owuor profeterade år 2010 att krig kommer till Sydkorea. Denna profetia förmedlande han i ett möte i Bhusan, Sydkorea 2010-06-30: Han såg ett stort krigsfartyg/hangarfartyg ute till havs. I skyn såg han ett regn av missiler som träffade detta krigsfartyget. Han såg tornet på fartyget som tog eld och fartyget kantrade ner i djupet. 
I nästa dröm såg han en lastbil som bar på en ramp för missiler. Lastbilen avfyrade missilen mot ett strömförsörjningscenter som producerar elström. Anfallet medförde att panik utbröt bland befolkningen. Det blev blackouts överallt. Många försökte febrilt laga felen (Ifall det eventuellt är en EMP-explosion på hög höjd kan den släcka ner all strömförsörjning i ett stort område. 

Krig mot Sydkorea
I en annan dröm körde Owuor bil på en väg i Sydkorea och mötte många stridsvagnar. Han frågade Herren: "Varför är det så många militära tanks på vägen?" Herren svarade: "Därför att ett krig har brutit ut." De kristna och nationen behöver omvända sig så att detta inte händer. 
Staden Daegu totalförstörd
Profetisk dröm som en person hade år 2006. Han såg staden Daegu totalförstörd. Inte en byggnad stod kvar. Daegu ligger i södra Sydkorea och är landets fjärde största stad med 2,5 miljoner invånare och lika många i omgivningarna. 
Attack mot Hawaii
En profetisk dröm som Nathan Leal hade år 2011. Han såg en kärnvapenmissil komma västerifrån i riktning mot Honolulu och exploderade över Oahu, en av öarna på Hawaii. 1,1 miljoner dödades (Hawaii har 1,36 miljoner innevånare.) Han såg ytterligare en missil som slog ner i Spokane i delstaten Washington på västkusten. Ett orange-grått moln slog upp till 3-4 km höjd. Det är oklart vilken skada som åstadkoms. Det framgår inte från vilket land missilerna kom från, men Nordkorea får i dagsläget anses troligast.
Avslutning
Står världen inför ett kommande krig mellan USA och Nordkorea, och hur nära är vi en kärnvapenattack med förödande konsekvens för milliontals människor?
Vi är utan tvivel på väg mot den allra sista och avslutande tiden på den här jorden. Det finns en ”urgency” på Herrens hjärta, där han manar, vädjar och appellerar till oss, att få vår sak klar med Gud. I fem år har jag försökt att vara en av dem som ropar högt om Jesu snara återkomst, och varnat om det mörker som är på väg in över världen. Jag kan bara bevittna och bekräfta, att den tiden är närmare nu än någonsin. Mörkret kommer plötsligt, och helt utan förvarning för den här världen, där människan i ett ögonblicks sekund kommer att befinna sig i vedermödans tid och under dom.
Vi som känner tiden
Vi som känner tiden, kan den här tiden inte komma som en överraskning. Vi vet att det är mörka tider på väg, men vi vet också att det betyder att vårt saliga hopp står för dörren, och att Herren har vänt sina ögon mot sin brud.
Har du inte din sak klar med Jesus, och har du förlorat din renhet och din första kärlek, så skynda dig fram till nådens tron, för att få nåd och hjälp till rätt tid. Jesus, Guda sonen, är på väg för att hämta oss hem till sig. Han kommer i all sin makt och i all sin härlighet, för att hämta det som tillhör honom, och för att ta oss bort från en värld som är sparad för dom och mörker.
Jesus kommer snart!

Källa:


2 kommentarer:

 1. Guds Frid Mikael
  ,
  Nordkorea försökte skjuta upp en robot på onsdagsmorgonen, men testet misslyckades. Den exploderade några sekunder efter avfyrning.
  Vi får hoppas att de inte lyckas med sina raketförsök.

  Vänligen
  J och G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din hälsning broder.

   Ja, det ser verkligen inte bra ut i världen, och det är stora mörka moln på himlen, och det känns att det börja dra ihop sig.

   Jag tänker att det är två saker som inte kan undgås - ett tredje världskrig, där kärnvapen blir använda och uppryckandet av församlingen.

   Vårt saliga hopp och vår väntan - är Jesu dyrbara återkomst, där tidens tecken talar starkt just nu att vi när som helst kan förvänta att Herren hämtar oss hem.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera