lördag 3 november 2018

Församlingar firar Halloween med Zombier och dansande skelettVi lever dessvärre i en tid, där onda krafter försöker att stjäla den första kärleken från Guds församling, och dra henne bort från närheten, intimiteten och renheten i Herren. Även om vi upplever och ser, hur orenhet och avfall får grepp i Guds församling, blir man ändå överraskad över vissa nyheter som kommer ut.

Halloween blir firad

Halloween är en helt igenom en ockult och mörk tradition, som ingenting har med Herren att göra. Bilden jag har lagt ut, är ett exempel på en församling i USA, som otroligt nog väljer att dra in Halloween-temat i församlingen, där man spelar upp skådespel som innehåller skelett, spöken och häxor. Andra församlingar hoppar på samma ide, och firar samma tradition i mer eller mindre dimensioner.

Ockultismen tilltar

Jag har velat skriva om det tidigare, då det ser ut till, att vi upplever en ett globalt problem, med stigande dragning till det övernaturliga, ockultism och Satansdyrkan.

Ett skrämmande exempel, är denna kvinna, som träder fram och vittnar om, att hon har haft sexuellt umgänge med över 20 olika andar i sitt liv. Hon berättar fortsättningsvis, att hon nu har mött den ande som hon är förälskad i, och samtidigt önskar att gifta sig och ha barn med.

Ur Davids Wilkersons bok – Synen

David Wilkerson, talar just om det tidstecken som den stigande ockultismen är, och skriver i sin bok ”Synen” från 1973:

”Fastän världen stapplar på avgrunden till krig och ödeläggelse, säger Bibeln, att människorna skall vända sig till djävulsdyrkan och tillbedja sataniska andar och även tillverka avgudabilder av metall, sten och trä. Den spridning av ockultismen som vi ser idag är förutsagd i Bibeln som ett tecken att tidsålderns avslutning står för dörren. Ungdomar idag lovar satan tro och lydnad, eller också tillbeder de vetenskapens och teknikens gudar. Bara en värld besatt av onda andar kan skjuta åt sidan den terror och skräck det måste innebära att se en tredjedel av människosläktet förgås i krig. Men snart faller människorna tillbaka i sitt gamla liv i upproriskhet och omoral”

Avslutning

På samma sätt som Herrens härlighet, änglar och Guds övernaturliga ingripande, är mörkret och avgrundens demoner lika verklig. Demoner och onda andar manifesterar sig på olika sätt, men med samma agenda, att bedra en hel mänsklighet och dra den ner i helvetets avgrund.

Vi upplever hur David Wilkersons profetiska ord går i uppfyllelse, och vi ser en föraning till det som kommer att bli fullt ut manifesterat i vedermödans tid. En tid där ondskan och mörkret blir så påtagligt, att man kommer att kunna ta på det och se det med egna ögon. Men mitt i detta mörker, och i den mest demoniska omständighet, räcker Jesu dyrbara blod, som kan upprätta, befria och hela varje sargade och förlorat hjärta.

Jesus kommer snart!


Källa:


8 kommentarer:

 1. Detta är ju fruktansvärt!! Trodde nog aldrig jag skulle behöva ens läsa om detta spektakel ej heller uppleva under min livstid.
  Hur ska man uthärda denna grymma tid innan Jesus kommer tillbaka ???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr, så innebär det sista tiden innan Jesus kommer tillbaka, ett avfall från det sunda evangeliet och det heliga livet i Herren. Det är en demonisk strategi, att få Guds folk till att öppna upp för saker som Hallowwen, i stället för att dela Jesus med människor. Man tror nästan inte att det är sant.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Det är en alldeles speciell tid vi har kommit in i nu på det ena området efter det andra.


  Varma hälsningar Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas.

   Det är en särskilt tid på alla fronter, och vi ser avtryck på denna tidens slut, inte bara på områden i världen, men också hur församlingen i dag är influerad av osunda läror och värdsliga gören.

   Vi är Jesu brud, som skal stå klara och redo att möta vår älskade brudgum på himlens sky.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Tack Mikael för att du tar upp detta! Ja man blir verkligen ledsen och bedrövad, trodde inte att församlingar anammat detta. Men tydligen som du visade i Usa och på fler platser som du skrev. Ja,, då är de snart hos oss också, de kanske redan har kommit. Nä,, nu måste vi vara nära Jesus, önskar så att leva tätt intill honom. Låt oss be för varandra så vi inte faller . Gud välsigne er alla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja håller med Mikael H helt och fullt Tack att du lyfter fram detta Makael W GVD

   Radera
  2. Tack Mikael för din hälsning.

   Det absolut bästa receptet på att vandra på den smala stigen, är att hålla sig när Herren, och låta relationen till Jesus vara det mest dyrbara vi har. Vi får överlåta, ge och frambära oss själva som offer till Herren - och då kommer Herren själv, att stå för härligheten, kraften och elden i våra liv.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  3. Tack Marianne för din uppmuntrande hälsning.

   Jag önskar också dig Guds underbara nåd och välsignelse

   Hälsningar

   Mikael

   Radera