onsdag 21 november 2018

Tidstecken som pekar på Jesu återkomst1000-tals stridsvagnar med röda stjärnor

Det låter som konspirationsteorier, men en amerikansk journalist, Alex Backman, har efter ett besök i México, hävdat, att han har bevittnat tusentals stridsvagnar med röda stjärnor som åker genom México just nu. Det spekuleras i, att det kan vara ett tecken på, att Ryssland bygger militära fabriker i Sydamerika just nu, nära gränsen till USA. Det ser ut som at ingen litar på ingen nu för tiden, och världen förbereder sig på värst tänkbara scenario.

USA – en nation under dom

När vi ser dessa våldsamma bränder i Kalifornien just nu, så blir jag påmind av den profetia som David Wilkerson delade i I 2009, där han gav ett brådskande budskap från Herren. Han varnade bland annat för upplopp och eldsvådor i New York, och andra storstäder runt om i hela världen. David Wilkerson menade själv, att USA som nation, var under Guds dom.

Det är den största skogsbranden i Kaliforniens historia, som är helt utom kontroll och sprider sig extremt snabbt och aggressivt. Dödssiffran stiger och närmare 80 människor har fått sätta livet till.

Nyval i Israel?

Tidningen ”The Jerusalem Post” delar en intressant artikel som berör det kommande nyvalet i Israel, och hur den i så fall kommer till att påverka det kommande fredsavtalet. Det ser ut som att Trumps presentation av ”århundradets avtal”, som han själv kallar det, kommer att utskjutas om det blir på det sättet, att det blir nyval i Israel. Trump kommer i så fall att tänka på nationella intressen och Israels säkerhet och inte lägga fram den amerikanska planen förens efter valet.

1,5 millioner häxor i USA

Som en uppföljning på den artikel jag skrev om det tilltagande intresset för det ockulta, skriver tidningen Christian Post, en skrämmande artikel på påstår, att det nu finns över 1,5 millioner häxor i USA?! Enligt undersökningar har talet stigit från 8000 i 1990, till 340 000 i 2008, och till i dag, cirka 1,5 millioner.

Avslutning

Dessa artiklar är i sig själva så skrämmande och trista, men också helt naturligt, då vi nu lever i slutet av denna tidsålder. Samtidigt som det är ett konstaterande av den tid vi lever i, så ger det en nöd för den här världen och visar behovet för en genuin och genomgripande väckelse.

Vi förmår inte att skapa eller planera väckelse i oss själva, men vi behöver gå till sidan, och låta Herren komma till i vårt eget tillkortakommande. Där vi inte själva förmår i våra familjer, och där vi inte själva förmår i vårt samfund och församlingar, vill han komma med sin frälsning och förvandlande kraft. Ger vi Herren utrymme, och ger uttryck för att vi behöver honom mer än någonsin i våra församlingar och liv? Han är den enda som kan göra en skillnad, och räcka ut sin mäktiga frälsande hand och nå den mest fallna själ, som är fångad av mörkrets krafter.  

Jesus kommer snart!

Källa:


5 kommentarer:

 1. Det är mycket som händer numera av olika slag!Man får titta upp mot himlen lite oftare nu än förr, många tecken på himlen som har och som ska visa sig som man inte sett förr, vackra ting.Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid broder,

   Det är precis det, det handlar om - att Herrens brud, lyfter sitt huvud i förväntning till Herren. Vi är vakande, väntande och redo!

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Dessa tider är så skrämmande med vapenskrammel och kriminalitet, på alla områden...I Bibeln kan man läsa 365 ggr "oroa dig inte eller var ej rädd", ett för varje dag. Men nog är det skrämmande alltid, hur allt detta ska sluta..hur ska man orka vandra vidare med gott mod? Känner mig så otroligt trött och uppgiven......

   Radera
  3. Guds frid, och tack för att du delar dina tankar.

   När man ser ut i denna förvirrade och kaotiska värld, så kan man inte annat, än att bli uppgiven och trött. Det är större förvirring än någonsin, och inget är normalt mera. Det som är viktigt i det hela, det är att alltid komma ihåg, att Herren har fullständig kontroll i allt det som sker omkring oss. Ingenting händer, utan det att Herren tillåter det, och han kontrollerar allt.

   Vi kan läsa i uppenbarelseboken, att den syn som Johannes såg, var Faderns uppenbarelse, som han gav vidare till Sonen, som han nu äger. Det vi ser måste ske, för att det profetiska ordet ska gå i uppfyllandet. Det vi kan vara trygg i, är att veta det, att i allt detta som sker just nu, är Herren med oss i allt, och att han snart kommer tillbaka för att hämta oss hem. Så jag vill gärna trösta dig med, att Herren kommer mycket snart, och att han ser och är med dig i allt.

   Guds rika välsignelse

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
  4. Tack för dessa tröstande ord!Det finns en mening i allt som sker, även om det ser dystert ut. Ibland tappar man alla "trådar" och har svårt att komma ihåg vad Bibeln säger. Trots allt känner jag mig "rikare" än människor som inte funnit eller har en tro på Jesus. Gud Välsigne Dig Mikael och tack för denna fantastiska blogg som verkligen bär när allting annat "fattas"..

   Radera