måndag 27 maj 2019

Gör mitt liv till en lovsång till dig!Kära Vänner,

Jag har dessvärre inte möjlighet för att skriva något inlägg i den här veckan, men jag är tillbaka igen på söndag den 2 juni. Jag önskar var och en av er en välsignad vecka, där vi får låta Guds nåd verka i våra liv.

I tider av torka och utmaningar, glömmer vi ibland att ge tack till honom, som vi faktiskt skyller allt. Allt vi är, är vi på grund av honom, och allt vi kan göra, kan vi göra på grund av honom. Han är den som gör all skillnad, där hans kärlek och nåd omsluter oss på alla sätt. Om det är någon som har lust till att skriva en kommentar med något som ni önskar att tacka Herren för, vill jag gärna uppmana till det. Låt den här veckan bli en lovsång till Herren, där vi utrycker vår tacksamhet för allt det han är, och allt det han gör i våra liv. Det kan vara stora ting, men också helt ner i den minsta detaljen. Han gör det för att han älskar oss, på ett sätt som mänskliga ord inte kan beskriva eller uttrycka.

Guds rika välsignelse – i hoppet om Herrens tillkommelse

Mikael

2 kommentarer:

 1. Tack kärleksfulla Herre för att Du burit mig fram genom livet och förlåt för stunder jag inte förstod. Herrens underbara frid till oss alla, i Jesu namn <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen!

   Guds underbara frid och nåd,

   Mikael

   Radera