torsdag 2 maj 2019

Kushners fredsplan innebär ett Arabisk NATO bestående av 8 länder!Vi har tidigare haft tio arabiska ledare från länder som Egypten, Jordanien, Libanon, Sudiarabien, Qatar och fem andra Golfstater, som har stått tillsammans när det gäller kampen mot terroristorganisationen Isis (Islamiska Staten). Nu när vi närmar oss Trumps och Kushners fredsplan, går rykten om, att detta förbund kommer att innebära en åttastats union, beståendes av arabiska länder.

Arabisk NATO

Ett ”Arabisk NATO”, är något som har diskuterats i lång tid, där syftet skulle vara att motverka Irans inflytande i Mellanöstern. Men som historien visar, är det lättare sagt än gjort. Nu går det rykten om att Kushner har en plan om ett så kallat ”arabisk NATO”, som skulle vara en del av det avtal som blir presenterat här i juni månad.

De tio hornen


Upp 13:1 - Och jag såg ett vilddjur stiga upp ur havet. Det hade tio horn och sju huvuden och på sina horn tio kronor och på sina huvuden hädiska namn


Upp 17: 12-13 - Och de tio hornen du såg är tio kungar, som ännu inte har fått något rike. Men tillsammans med vilddjuret får de makt att regera som kungar under en enda timme. De behärskas av ett och samma sinne och överlämnar sin makt och myndighet åt vilddjuret


Bibeln talar om att under den sista årsveckan kommer vi att se en konstellation av tio horn (kungar) som kommer att regera tillsammans med Antikrist under en enda timme. Dessa kungar kommer att ge sin makt över till Antikrist, som med andra ord inte behöver att kämpa sig till den, då den kommer att bli honom given.


Avslutning

När vi ser dessa ett kommande förbund, som samtidigt handlar om en ”arabisk union”, är det så en början och en start på den tiohornsunion som vi kan läsa om i Bibeln? Det skulle i så fall betyda att Antikrists framträdande är väldigt nära, och att syndens människa just nu står i kulissen, och är klar till att träda fram.


Jesus kommer snart!


Källa:
2 kommentarer:

 1. Det skulle inte alls förvåna mig att det kommer att ske nu,för dels är ju allt klart för att påbörja bygget av templet den röda kvigan, prästerna är utbildade,altaret är invigt av ledare från 70 länder o.s.v + att det är så många länder som är emot/rädda för Iran nu, så en lämpligare tid än nu för att få till stånd en falsk fred som skrivs på 7 år och bryts efter 3,5 år det finns det ju inte, det är egentligen bara eventuellt jordbävningen i så fall som ska rasera Klippmosken så att de kan få plats att bygga templet där mosken står nu. Guds rika välsignelse Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,
   Jag håller med dig. Det känns och ser ut som att tiden är inne för både fredsavtal och vedermöda, men också och framför allt, uppryckandet av församlingen. Tiden och alla profetiska tecken peker just på den tid vi lever i nu. Jag hoppas och tror, att vi mycket snart ska mötas på himlens sky för att mötas med Konungarnas Konung.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera