lördag 11 maj 2019

Oroliga tider som pekar på Jesu återkomst!Man har knappast undgått att lägga märke till sista tidens nyheter, och jag undrar om det är flera än jag som tänker ”tidens tecken” när vi betraktar dessa? Vi har både upplevt FN:s redogörelse, som gick på att mänskligheten helt enkelt är hotad om utvecklingen fortsätter, och den politiskt spända relationen med USA, Nordkorea och Iran, som bara accelererar och helt enkelt är en explosiv kruttunna.

När det gäller det profetiska ordet, finns det flera vittnesbörd från syskon, som har upplevt tilltal, både när det gäller krig där Nordkorea och Iran är involverade. Allt ska prövas, men som det ser ut, så är vi inte långt från ”rykten” till verklighet.

Nordkorea och Iran

Kim Jong Un, Nordkoreas president, har precis genomfört andra missilskjutningen på en vecka, på trots av tidigare löften att Kim inte skulle utföra fler rakettest.

Samtidigt så är USA:s relation med Iran väldigt spänt, efter det att Iran har hotat med att dra sig ur det kärnenergiavtal som handlar om att inte fortsätta att anrika uran. Ryssland och China backar upp om Iran, och fördömer USA:s påtryckningar och sanktioner. Netanyahu har också svarat på Irans besked, och uttalar sig, att ”Israel inte kommer att tillåta att Iran har kärnvapen”. USA ökar pressen på Iran, genom att skicka hangarfartyg och stridsflyg till den i förvägen spända regionen.

Den himmelska sången

Upp 5: 9-10 – Och de sjöng en ny sång: ”Du är värdig att ta bokrullen och bryta dess sigill, ty du har blivit slaktad, och med ditt blod har du åt köpt oss till Gud av alla stammar och språk, folk och folkslag. Du har gjort oss till kungar och präster åt vår Gud, och vi skall regera på jorden.”

Det finns en sång som Herren har givit dig och lagt i ditt hjärta. Det är en sång som ingen människa ännu har sjungit eller hört tonerna av. Den är född, och finns bevarad i den himmelska världen. Den väntar på oss, och är en himmelsk lovsång, som är given och dedikerad till Herrens utvalda och förlösta skara. Det är en sång som rör Guds hjärta, och som änglarna bara drömmer om att kunna ta och vara en del av. 

Men det är bara människor som är förlösta från detta jordeliv, som kan ta del av och sjunga den här sången. Människor som har blivit renade med Lammets dyrbara blod, själar som har tagit Jesu seger på korset och gjort den till sin. Sången är given till de människor som är kallade, förutbestämda och utvalda före jordens grundval blev lagd – människor som är frälsta av Guds nåd, och som har sina namn skrivna i livets dyrbara bok. Snart, mycket snart, kommer vi att få lov till lovsjunga i historiens största allsång - en lovsång och en hyllning till Jesus Kristus, det slaktade lammet. 

Jesus kommer snart!Källa:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar