lördag 10 augusti 2019

Omslutna av tidens tecken - Jesus kommer snart!Kära vänner,

Jag hoppas att var och en har haft en välsignad sommar! Det känns som en välsignelse och nåd att vara igång igen efter semestertider. Jag tror att vi kan se fram till en spännande och profetisk höst, där vi kan få lov att hålla öga och följa med i utvecklingen och allt det som sker ute i världen. När jag vänder mig om för att se tillbaka på vad som har hänt här under sommaren, så det varit många intressanta händelser och tidstecken som pekar på Jesu komma.

Tidstecken i världen

Luk 21:31 - På samma sätt vet ni, när ni ser detta hända, att Guds rike är nära. 

Las Vegas, eller det man kallar ”Sin City”, blev fullständig invaderad av gräshoppor. Man kallade det invasion av bibliska proportioner, och var så kolossal, att man kunde se det från rymden.

Det var våldsam värme på flera platser i Europa, och det slogs nya värme-rekord här i sommar. I Frankrike nådde temperaturen upp på hela 45,9 grader, men även i Tyskland, Polen och Tjeckien har rekord slagits.

Av oklar anledning så hittades 50 döda valar, som hade strandat på Islands västkust.

Rykten om krig

Men det är särskilt rykten om krig som gör sig gällande, där vi upplever spänningar runt om i världen. Det gör att världen är ännu mer spänd och orolig än den tidigare har varit. Nordkorea fortsätter att göra uppskjutningar av projektiler, som är en varning till USA och Sydkorea. Ryssland uttalar sig om att England är ett kärnvapenmål, som kan nås inom ett par minuter. Iran presenterar nya missiler, där dom hotar med ett kommande krig mot Israel, som dom kallar ”modern till alla krig”, om USA skulle välja att attackera Iran.

Avslutning

Jag hoppas att ni har lust till att fortsätta resan, och bida efter Jesu återkomst tillsammans med mig, på väg mot vår himmelska hem. Fortsätt gärna att dela vittnesbörd och det Herren lägger på era hjärtan. Vi är omslutna av tidens tecken som pekar på att Jesus kommer snart.  

Varma hälsningar

Mikael

2 kommentarer:

 1. Amen Roligt du är tillbaka Tack för allt du delar GVD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid och tack så mycket för din hälsning.

   Det blir en spännande höst där vi får se vad Herren har för oss.

   Guds rika välsignelse

   Hälsningar

   Mikael

   Radera