tisdag 27 augusti 2019

Hemsidan "Den yttersta tiden" håller uppehåll fram till 1 Jan 2020Kära Vänner,

Det är säkert många av er som reagerar lite över överskriften på detta inlägg? Beslutningen har inte varit lätt, den gör ont i hjärtat och har tagits bara för att det absolut är nödvändigt. Jag har skrivit inlägg sedan 2012, och det är verkligen en nåd att tjäna Herren på det sättet. I dag kan man skriva och dela saker, och med hjälp av internet nå ut till väldigt många människor.

Samtidigt så kräver det naturligtvis lite tid och engagemang, och när jag skriver på mina hemsidor, så är det samtidigt med att jag har arbete, familj, utbildning och församlingsliv. Här i höst spetsar det till, och jag har fått förmånen av nya arbetsuppgifter och är i gång med avslutningen på en utbildning jag startade på för ett par år sedan. Tidigare har det gått bra att skriva jämte allt det andra, men dom närmaste 4 månaderna blir uppgiften helt omöjlig. Därför blir jag tvungen till att hålla en ofrivillig paus med skrivandet på hemsidan, och räknar med att vända tillbaka efter jul om Herren inte har hämtat oss hem.

Men Jesus kommer ju snart?

En av dom diskussioner jag ofta hör, och kanske är en del av den kultur jag växte upp med – att det inte är nödvändigt att använda tid på att planlägga, utveckla eller utbilda oss då Herren ändå snart kommer tillbaka. Det var en kär broder som skrev en gång att ”vi arbetar medan vi väntar och vi väntar medan vi arbetar” och den tror jag på. Jag tror att Herren vill att vi ska förvalta och göra det bästa av vårt liv på jorden, men ändå leva i en ständig och daglig förväntning på Herrens tillkommelse.

Tidens utveckling

Fyra månader är lång tid, och det betyder att vi säkert kommer att uppleva spännande händelse på den profetiska himlen. Om det skulle ske något extraordinärt ute i världen, så kommer jag naturligtvis att göra ett inlägg om det, eller skriva det som en kommentar längst ner i inlägget. Ni är naturligtvis fortfarande välkomna att skriva eller dela något i kommentar-fältet om Herren lägger något på era hjärtan.

Om man saknar andra hemsidor att gå in och läsa på, som också har fokus på Jesu komma, så vill jag anbefalla Christer Åbergs hemsida www.apg29.nu eller Holger Nilssons hemsida www.flammor.com

Avslutning

Syftet med den här hemsidan, är att ge hopp i en mörk tid! När vi ser och bokstavligt talat upplever mörka moln på himlen i en kaotisk värld, så lyser hoppet om Herrens tillkommelse mer klart än någonsin. Herren tröstar var och en av oss, och försäkrar oss om sin eviga, dyrbara kärlek. Jag vet, att Herren inte kan vänta med att möta oss och torka varje tår från vår kind. Kanske ses vi igen här på hemsidan efter nyåret, men det kan också hända att vi ses på skyn tillsammans med millioner av den blodköpta brudeskaran.

Guds rika välsignelse

Mikael  

7 kommentarer:

 1. Vi hoppas naturligtvis på det sista du skrev, men ifall Jesus inte har hämtat hem oss under den tid du tar skriv ledigt så önskar jag dig guds rika välsignelse och guds frid så får jag fortsätta och läsa intressanta inlägg från dig i början på nästa år då mycket intressanta händelser då kan ha inträffat bland annat med Israel valet och hur Iran ska hanteras brexit + handelskonflikten mellan Kina och Usa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Jag är väldigt spänd på att se vad hösten för med sig av viktiga händelser. Vi väntar ju på Herren och hans underbara tillkommelse med det är ju bara Herren som vet och har tiden i sin hand. Men alla områden du nämner är högaktuella och en del av det som kommer att föregå den absolut sista och avgörande tiden.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Tack så mycket för alla inspirerande artiklar, fyllda av hopp och godhet. Må Du återvända till tangenterna så snart som möjligt! Herrens rika välsignelser i Jesu namn <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hemskt mycket för din uppmuntrande hälsning. Jag hoppas att jag kan vända tillbaka tidigare än jag har skrivit, men tiden får visa.

   Med önska om Herrens rika välsignelse, kärlek og nåd.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 3. Tack för alla dina inlägg så här långt! Det blir tomt på internet utan dina inlägg men det låter samtidigt som ett väldigt klokt beslut. Var välsignad och lycka till med både jobb och studier!:) mvh L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Beklager det sena svaret. Men stort tack för din uppmuntrande hälsning, och jag måste säga, att jag ser verkligen fram till att "komma tillbaka igen" och fortsätta dela det som Herren lägger på mitt hjärta.

   Just nu, så sker väldigt mycket på en och samma gång, och det accelererar med väldig fart. Vem vet - kanske är det på det sättet, att jag inte kommer att skriva fler inlägg då Herren har kommit tillbaka. Men det får tiden visa.

   En sak är säker - vi står på tröskeln till denna tidens avslutning, och vi mycket snart kommer att få möta vår underbare frälsare och Herre.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 4. https://m.youtube.com/watch?v=fE81HrKxHoo

  Kolla denna video som förklara the two witnesses vilket verkar stämma 100% men var kommer bruden in som Jesus kommer för att hämta? Blir dom två vittnena omvandlade till Jesus brud (kyrkan) som han rycker upp i slutet av vedermödan?
  Om bruden blir uppryckt före vedermödan så finns ju inte dom två vittnena?

  SvaraRadera