tisdag 25 februari 2020

Global panik över tidens tecken!”Jordanien, Somalia och Pakistan förklarar nationellt nödläge efter enorma förstörelse av gräshoppor. Panik på aktiemarknaden på grund av fruktan för coronaviruset. Kanarieöarna upplever apokalyptiska sandstormar som kan ses helt från rymden. Kyrkor nedbrända och kristna ihjälslagna i Nigeria av den islamistiska gruppen Boko Haram. Bekräftade fall av coronavirus utanför Kina, har femdubblats dom senaste fem dagarna.”

Inledningen är ett axplock av nyheter dom senaste dagarna. När jag läser och tar del av dessa nyheter, och ser hur länder reagerar på det vi upplever i land efter land, så kan det beskrivas och förklaras som inte mindre än global panik. Global panik över aktiemarknaden, global panik över virusutbrott och naturkatastrofer. Men det är egentligen inte så konstigt. Det är ovanliga och extremt stora händelser som skapar uppmärksamhet, som sker på en och samma gång. Ni som har följt med i utvecklingen i dessa tidstecken dom senaste åren, har upplevt att dessa bara har påskyndat och accelererat i kraft och styrka.

Är vi redo för den absolut sista och avgörande tiden? Är vi redo för Jesu dyrbara återkomst? Är vi redo för att se den här värden förändras i ett ögonblicks sekund – där dom tar steget fullt ut i mörker, förbannelse och dom?

Dit välsignelsen har sitt ursprung

”Jag söker tillbaka till den plats där kraften och välsignelsen har sin källa och sitt ursprung. Jag söker tillbaka till det ställe, där jag för första gången fann äkta nåd och kärlek. Din tron är platsen, som sammanfattar allt vad du är och står för. Du bjuder mig in, och önskar mig välkommen till denne heliga mötesplats, du har reserverat för just dig och mig. Jag känner mig naken, ovärdig och jag önskar mest av allt att skyla mitt sanna jag. Men du ger, och du ger i överflöd. Din bild och dina tankar om mig, är något helt annat än det jag själv upplever och ser. Jag förundras över din kärlek och din eviga tro på mig. När du ser på mig, så vet jag att du älskar mig med en unik kärlek som är så intensiv, att jag förstår, att du ville gå korsets väg om det så bara gällde för mig.

Med ett brutet hjärta ber jag om upprättelse och förlåtelse. Jag ber dig om att ta mig tillbaka till den plats där jag en gång var. Tillbaka till källan, så jag kan förnya min första kärlek till dig på nytt. Du har väntat och du gläder och fröjdar dig i din storhet. Du har väntat på att jag kom tillbaka till denna heliga mötesplats, så du kan tala, röra, och välsigna mitt liv på nytt”

Jesus kommer snart!

Källa:

9 kommentarer:

 1. Ja Jesus kommer verkligen mycket snart tillbaka när man läser allt som händer nu i världen och med vilken kraft mängd och styrka som allting händer nu sedan årsskiftet så går det inte att förneka ett ögonblick på vad som när som helst kommer att hända så här har det inte varit någon gång innan i den mängd som kommer nu och som fortsätter att acellerera det ena efter det andra.Tack älskade Jesus för att din ankomst när som helst nalkas du är så efterlängtad och hjärtligt välkommen att hämta hem oss till ditt underbart vackra sköna hem där alla dagar är evigt sköna och underbara allt är positivt där tack för att jag får tillhöra dig Jesus och tack Jesus för all hjälp jag hittills har fått av dig och fortsatt kommer att få, du leder mig på rätt väg skyddar och vägleder mig när fara hotar och påminner mig i affären när jag jag håller på att glömma bort sånt som jag behöver som inte brukar köpa i vanliga fall helt fantastisk är du Jesus. Guds rika välsignelse och frid Mikael ps sprid detta till så många som möjligt som du vill & känner Jesus bör alla satsa på allt att vinna inget att förlora.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack älskade Herre för din återkomst.

   Vi längtar efter dig, som hjorten längter efter vatten.

   Kom snart tillbaka, vi längtar efter dig och få se dig i din härlighet och makt.

   Radera
 2. Amen jag är glad över att jesus dog för oss syndare så vi kan så son frikända inför jesus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen - och jag instämmer i din tacksamhet.

   Tidstecken och ändetid i all ära, men allt bleknar i förhållande till den oförtjänta frälsningen, på grund av Jesu underbara och villkårslösa nåd. Utan egen förtjänst, bara på grund av golgata kors - har Jeus verk på korset evig betydning för våra liv.

   Halleluja!

   Radera
 3. Mitt hjärta glädjs när jag läser hur ni står fast vid herren vid denna onda tid vi lever. Och vi hoppfullt väntar tillsammans efter Jesu återkomst. Var gång jag läser detta blog stärks jag i anden som ger mig kraft att gå vidare. Tack alla fina människor guds rika välsignelse med er. Jag tackar herren för det finns fantastiska människor guds barn. Älskar denna blogg. Jesus är vårt hopp tro och kärlek i all evighet Amen. Tack herren och tack till Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din välsignade hälsning. Jag är glad för att denna blogg kan vara till tröst och uppmuntran, i vår vandring mot vår himmelska Jerusalem. Jag ber om att Herren må fortsätta att styrka dig med sin nåd, kraft och kärlek.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 4. Tror verkligen att vi är i sigill 4.När Lammet bröt det fjärde sigillet, hörde jag den fjärde varelsen [som liknade en örn, se Upp 4:7 ] säga: ”Kom!” Sedan såg jag (och jag såg) , och se (en uppmaning att vara uppmärksam på vad som följer) en grön häst, och han som satt på den hette Döden, och Hades (dödsriket, helvetet) följde honom. De fick makt över en fjärdedel av jorden, att döda med svärd och med svält och med pest och genom jordens vilda djur. [I domen över Jerusalem nämns svält, vilddjur, svärd och pest, se Hes 14:21 .] [Det grekiska ordet för den fjärde hästens färg är chloros. Ordet används genomgående i Bibeln för grönska och det gröna gräset, se Upp 8:7 9:4 Mark 6:39 . Ordet användes även bland grekerna om den gulgröna färgen på en sjuk persons hud. Brevets läsare associerade troligtvis till Sakarja 6 där han ser röda, svarta, vita och spräckliga hästar. Jämför man Sakarjas och Johannes syn motsvarar den vita och svarta färgen varandra exakt, medan Sakarjas röda färg har intensifierats till eldröd. Den spräckliga färgen motsvarar den sista grönaktiga chloros-färgade hästen. Ytterligare en ledtråd till den sista hästens färg finns i Sak 1:8, där ordet för vinranka används för att beskriva den spräckliga hästens kulör. Vinrankan är först ljusgrön när den skjuter skott, mörknar för att till sist bli brunaktig. Det verkar som om den sista hästen är grön, med flera gulgröna eller bruna nyanser. Syftar dessa färger på riken kan det finnas en koppling till Nebukadnessars syn med en staty med fyra delar. Den fjärde, foten som bestod av både lera och järn som blandats, symboliserade att det ska vara ett splittrat rike, se Dan 2:36-40 .]
  Uppenbarelseboken 6:7‭-‬8 SKB
  https://bible.com/bible/1111/rev.6.7-8.SKB.
  I sigill 1-4 står det jag såg och SE. Så vi ska se vad som händer innan vi rycks upp. För på 5 och 6 står det inte SE, Verkligen intressant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1917 års, står inte kom och se.

   Radera
 5. Hej Mikael! Jag letar efter en artikel Du skrev för något år sedan som handlade om att man infört ett gammalt mynt i Israel där de präglat templet på ena sidan och Trump på andra. Kan Du hjälpa mig hitta artikeln?

  Tack snälla på förhand och Herren Jesu rika välsignelse! Heléne

  SvaraRadera