torsdag 26 mars 2020

Profeterade John Paul Jackson om coronavirus och en global pandemi?”Salt Lake området i USA upplevde häromdagen en jordbävning på 5,7 på richterskalan. Det fick ängeln som sitter på taket på mormons kyrka till att tappa trumpeten ur sin hand. Det är nästan en profetisk bild på det vi upplever just nu, där vi upplever en skakning utan like. Allt som kan skakas kommer att skakas, och allt som inte är byggt på Herren kommer att falla till marken. Det politiska, religiösa och ekonomiska system vi känner till går mot sitt slut. I en kort period kommer vi att uppleva att ut ur mörker och kaos, kommer ett sataniskt och antikristligt system som Herren till sist kommer att bryta och göra till intet. Babylon kommer till sist att bli besegrat och Herrens rättfärdighet kommer att råda.”

Global panik

Vi ska många år tillbaka i tiden för att hitta något liknande av det vi upplever just nu. Jämte alla tidstecken vi har haft tidigare, så har coronaviruset skakat vår värld, på ett sätt vi inte trodde var möjligt. På under tre månader, har världen förändrats, snabbt och utan förvarning. Milliarder av människor är påverkade av situationen, och man kan verkligen tala om en global pandemi och en panikartad situation som når varje kontinent. Bara i Italien dog det nästan 1000 människor under ett dygn. Det mest skrämmande är att ingen vet hur länge det kommer fortsätta, eller när världen blir någorlunda normal igen.

Antikrist framträdande

Som jag har skrivit tidigare, så ger det oss en förståelse för det globala kaos som kommer råda efter själva uppryckandet - en oväntad händelse, globala åtgärder och en stark global regering. Det vi upplever nu, bäddar för antikrist framträdande. Ja, man kan känna allvaret i tiden, och det känns som att vi verkligen är där nu, i den tid, då Jesus mycket snart kommer tillbaka.

Är coronaviruset förutsett

Det är Michael Snyder, som har hört en profetia från John Paul Jackson, en broder som nu är hemma hos Herren. John profeterade om ”en andra” pandemi som skulle komma, men det är oklart om det är just denna som är den andra. Jackson hade profeterat följande:

”Herren sa till mig att det skulle komma en pandemi, men den första kommer visa sig vara liten men ändå fruktansvärd. Men den andra som kommer blir allvarlig”

Vi har ju tidigare upplevt fruktansvärda virus som ebola och fågelinfluensa, men dom har ändå varit begränsade jämfört med den här. Coronaviruset har av någon anledning visat sig vara mycket allvarlig och sprider fruktan på ett sätt vi inte har sett tidigare.

Avslutning

Jag tror att vi lever i den tid där vi kan förvänta Herrens återkomst. Jag tror att vi lever i den tid, då Jesus har vänt ögon mot sina utvalda och älskade. Jag tror att vi lever i den tid, då allvaret, nöden och förståelsen för det mörker som är på väg in över jorden, aldrig har varit mer påtaglig. Genom tidens tecken ska vi känna till och vara förtrolig med tiden för Herrens komma. Vad upplever du när du ser ut över världen, och vad säger dig dessa tecken som vi inte längre kan avfärda som något tillfälligt eller slumpmässigt? Jag hör och ser ett mycket snarligt uppryckande och hemfärd till vårt himmelska hem. Kom snart, älskade Herre!

Maranatha!


Källa:
7 kommentarer:

 1. Ja Messias ankomst är otrooligt nära förestående nu 1/3 av befolkningen är instängda nu och fler lär det säkert att bli dagens politiker världen runt har ingen lösning på problemet och världsekonomin kommer mycket snart att krascha den skakar i sina grunder nu 3 månader in i krisen jordbävningarna tilltar framför allt i USA en vacker dag kommer jätte vulkanen under yellowstone att explodera som kommer att förstöra mer eller mindre hela USA och då kommer nyheterna bara handla om den katastrofen sedan som Ryssland kommer att dra nytta av när de tror att nu är det ingen som skyddar Israel längre men där kommer de att bli grundlurade totalt när Gog och hans anhang kommer att anfalla Israel som gud då kommer att beskydda på många olika sätt samtidigt som gud kommer att förinta Ryssland när de ger sig iväg för detta angrepp på Israel.Då kommer det att gå upp för Israelerna att det är herrens om har skyddat dem från undergång och alla Israelerna kommer att ta emot Jesus i sitt hjärta och bli frälsta. Guds frid och rika välsignelse Mikael från din broder

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Niklas,

   Ja, det är inget tvivel om att vi står inför stora och avgörande händelser i nära framtid. Det går väldigt snabbt nu, och jag tror att vi står på trösklen inför många av de händelser du nämner.

   Vi är så nära uppryckandet, vedermödan och själva evigheten!!

   Jesus kommer snart!

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 2. Corona blir 666 de e sex bokstäver och tar man att c är 3 o är 15 r är 18 o är 15 n är 14 och a är 1 de blir sammanlagt 66 alltså 666 vi lever i den sista tiden gud välsigne er alla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack - det var intressant. Det är många kristna som tror att just coronaviruset är en del av ändetidens sjukdomar. Corona betyder, "en del av kroppen som liknar en krona". Så det är en krona som står för mörker och något som skördar många människoliv.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. svar till anonym Lite kryptiskt men det kan mycket väl stämma det är väldigt mycket som stämmer in på antikrist i dessa tider framför allt de senaste 3 månaderna men även sen Trump erkände Jerusalem som Israels odelbara huvudstad, Golan och århundradets avtal.Gud välsigne dig också, verkligen intressant tack anonym.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sex är något fint som Gud skapat, därför vill satan fördärva, märkligt att siffran 6 verkar säga samma sak i alla länder, kommer egentligen från USA,två 6or den ena upp och ner, pekar på homosex,
   (6-6 och återigen 6) , blir då också djävulens tal, med andra ord felanvänd sex blir lätt djävulens tal.
   Ove

   Radera
 4. Blicka upp mot Herren nu, om än tusen faller vid din ena sida ja 10 000 vid din högra sida så ska inte den rättfärdige drabbas.
  Vi prisar Jesus för hans frid och han är hos oss intill det sista. Det är upploppet nu så håll hårt i kronan.

  SvaraRadera