onsdag 1 april 2020

Dom rika flyr in i hålor för att gömma sig mot kommande domstider!”Vi, den sista generationen, som tittar ut i världen och ser dessa ändetidstecken, frågar på samma sätt - Hur länge ska du ännu ska dröja, Herre? Herren svarar med samma tröstande ord som han gav Johannes för 2000 år sedan – ”Se, jag kommer snart! (Upp 22:12).”  

Dom rika flyr in i hålor

Upp 6: 15-17 - Och jordens kungar, stormännen och befälhavarna, de rika och mäktiga och alla slavar och fria gömde sig i hålor och bland bergens klippor, och de sade till bergen och klipporna: "Fall över oss och göm oss för honom som sitter på tronen och för Lammets vrede!  Deras vredes stora dag har kommit, och vem kan då bestå?"

Sedan coronaviruset har gjort sitt intrång i USA, har efterfrågan och intresset efter underjordiska skyddsrum till privata rika människor, femdubblats. Människor anar apokalyptiska tider, och söker alternativa ställen att hitta skydd i tillfälle av krig, virusutbrott och naturkatastrofer. Det vi ser är ett profetiskt uppfyllande av uppenbarelseboken kap 6, där människorna, i vedermödans tid, kommer att söka skydd i hålor och bland bergens klippor, för att undslippa vredens tid som går ut över jorden.”

En krona på sitt huvud

Upp 6: 2 - Jag såg, och se: en vit häst, och han som satt på den hade en båge. Han fick en segerkrans, och han drog ut som segerherre för att segra.

Allt fler kristna knyter coronaviruset ihop med ändetidens domar. Ordet ”corona” betyder, ”en del av kroppen som liknar en krona”. När Antikrist, ryttaren på den vita hästen, intar ändetiden, har han en krona på sitt huvud. Denne krona som Antikrist kommer bära, kommer visa att han är en segerherre och rider ut för att segra. Men det är ingen krona av härlighet, nåd och ljus. På samma sätt som corona, är det en krona som står för mörker, dom och utan tillstymmelse av Gud. Är coronaviruset en del av ändetidens domar – jag vet det helt enkelt inte, men tiden får visa.

Avslutning

Martyrerna i uppenbarelseboken ropar ut till Herren, den helige och sanne –”Hur länge ska det dröja” (Upp 6:10). Det är samma rop som återkommer i den första församlingen, när de hälsar varandra genom ett välsignat, Maranata. Det är samma rop som Anden och bruden ropar ut till Herren, i ett gemensamt ”Kom”. Ropet, längtan och bönen om att Herren snart skal vända åter, genomsyrar Guds väntande folk. Vi, den sista generationen, som tittar ut i världen och ser dessa ändetidstecken, frågar på samma sätt - Hur länge ska du ännu ska dröja, Herre? Herren svarar med samma tröstande ord som han gav Johannes för 2000 år sedan – ”Se, jag kommer snart! (Upp 22:12).  

Jesus kommer snart!

Källa:4 kommentarer:

 1. "flyr in i sina hålor" många har byggt "hålor" men ortens folk försöker bromsa användningen av dessa både Norge och Åland bromsar hårt.

  Han som sa se jag kommer snart för 2000 år sedan, hur ser han ut, kan håret vitna även i himlen?

  (Har ofta undrat över Jes 52/53
  Hans utseende kunde inte behaga oss, men bilder och filmer föreställande Jesus visar på en fin ung man, inte heller NT antyder något annorlunda) 

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Tack för din fråga. Jag tänker att Herrens vita år, är ett utryck för hans vishet och eviga existens. Han har alltid funnits, och Gud är visheten själv.

   När du nämner Jes 53, så är det en bild på Jesus när han hängde på korset. Han var både slagen rent fysiskt, samtidigt så bar han all världens synd och mörker på sig. Så detta kapitel är en fantastisk profetia om just det ögonblick när Herren ger sitt liv för oss på korsets trä.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Ju längre krisen varar ju närmre vi kommer till den nya världs ordningen vi har ju redan passerat krisen som var 2008-2009 ekonomiskt och världens regeringar fortsätter att ösa in pengar för att råda bot på convig-19 krisen och tillslut tvingas de ge upp när de märker att de inte klarar av det hela, då träder vilddjuret fram och får ordning på allt som resulterar i att världens regeringar kommer att ge honom all makt och många kommer falla pladask för honom ge honom all beundran för att han lyckats lösa denna världskris som politikerna inte själva klarade av och då kommer otroooligt många att falla offer för denna bedragaren när han kommer med sitt svek och lurendrejeri som många kommer att bedra många som kommer att inträffa i samband med det här falska fredsavtalet på 7 år som väldigt snart kommer att genomföras+ tempelbygget i Jerusalem världens huvudstad i det kommande nya riket. Hälningar Niklas Guds frid och rika välsignelse till er alla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Niklas,

   NWO står och väntar i bakgrunden, och är klara till att få en global lösning på världens problem. Allt det vi upplever just nu ger en väldig hemlängtan, till att komma hem till en land, där inget mörker, sjukdom eller synd råder. Evig frid, evig glädje och evig härlighet.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera