söndag 19 april 2020

Herren proklamerar att slutet och en olycka kommer!Hes 7:5 – Så säger Herren Gud: Se, en olycka kommer, en olycka ensam i sitt slag! Slutet kommer, ja, slutet kommer! Det vaknar och kommer över dig. Se, det kommer! 

I Hesekiel kap 7 profeterar Herren till Hesekiel och talar om en mörk tid och en kommande olycka. En olycka som är helt unik, och ensam i sitt slag. Han proklamerar att fristen för människan har löbt ut, att dagen är inne och slutet kommer över landets fyra hörn. Herren nämner kommande plågor som svärd, pest och hungersnöd. Han talar om ett tillstånd där maktlöshet och ångest är rådande, där människors händer sjunker ner och knän blir som vatten. Dessa ord gäller inte bara för Hesekiels tid, men det är profetiska ord för den tid vi lever och är på väg in i.

FEMA har fått makten

FEMA står för Federal Emergency Management Agency och är en myndighet i USA som sätts in vid större katastrofer och/eller krig. För första gången i USA:s historia, har alla 50 stater skrivit under på en president-katastrof-deklaration, att dom befinner sig i ett tillstånd av katastrof. Det betyder att det i princip är FEMA som har tagit över vissa eller flera delar när det gäller att ta beslutningar i kampen mot coronaviruset. Det har bland annat kommit in förslag att FEMA ska övervaka och kontrollera vad och vilka gods som lämnar landet. Det betyder att vid särskilda händelser, tar katastrofmyndigheten FEMA över, och landet blir då i princip förvandlad till en polisstat.  

FEMA Camps

Jag har tidigare skrivit om på det sätt som USA verkar förbereda större katastrofer i landet, genom att upprätta dessa ”Fema Camps”, som är placerande runt om i USA, som mest av allt liknar koncentrations eller fångläger. I dag står dom tomma, men dom är klara till att ta emot 100 000 tals människor i en akut eller krävande situation. Frågan är om inte dessa camps i framtiden kommer att användas till att straffa eller avrätta människor under vedermödan, som inte väljer att ta vilddjurets märke. 

När vi ser hur länders regeringar och ledarskap reagerar, så är det helt enkelt en generalrepetition inför det som ska komma. När uppryckandet sker, kommer vi att uppleva hur länder förvandlas till polisstater, där tvångslagar kommer att inträffa, där man får möjlighet att straffa människor som inte böjer sig för dessa antikristliga lagar och tilltag. Den samma fruktan som finns hos människor i dag, kommer finnas i långt högre grad under vedermödan och man blir villig till att göra allt för att få frid. Dom ända människorna som inte kommer att böja sig, är dessa människor som blir vunna för Kristus i denna turbulenta tid – där man ger sitt jordiska liv, för att vinna det himmelska.

Jesus kommer snart!    Källa:

4 kommentarer:

 1. Det är som jag sagt tidigare det är mycket som händer nu mycket mer nu än för bara ett år sedan som klart visar vart vi är på väg och Donald Trump skulle ju hålla ett historiskt tal till nationen som inte någon amerikansk president gjort tidigare oklart när mer än mycket snart som deklarerar att hela landet är i kris samtidigt verkar ju andra länder som Ryssland,kina och Iran flytta fram sina positioner och göra sig redo för något som de bara själva vet vad det är även om jag har mina aningar om vad det kan vara också med tanke på att det väntas snart ett 4:de val i Israel P.G.A. Israel inte verkar få ihop någon regering denna gången heller och så där kan de ju inte hålla på i all evighet innan det slutligen smäller i år eller nästa år. Guds frid och rika välsignelse + varma hälsningar Niklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Niklas,

   Just det med Israels val är ju högintressant med tanke på dom profetior som vi har nämnt i förbindelse med dessa. "I en tid då Israel inte har någon regering kommer messias". Alla trodde att en regering skulle vara på plats fram till påsken, men det visar sig att det inte har lyckats. Ännu är Israel ett land utan regering, och det kan se ut till att vi kanske går mot et fjärde val.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Ja, vi är då verkligen på väg in i ändetidens profetior. Utdrag ur arkikel:

  "Steg 2. Covid-19-vaccin med ett biometriskt chip introduceras
  Ett Covid-19-vaccin blir obligatoriskt och administreras genom massvaccinationer. Vaccinet kan administreras via ögondroppar, via nässpray, via injektioner eller via dricksvattnet. Vid vaccinationen chippas personen med ett personligt chip som har personens DNA som unik ID-nyckel inhämtad i steg 1. Chippet som administreras via vaccinet, i linje med det som beskrivs i konceptet ID2020 (The Digital Identity Alliance), kommer att ha personens DNA som en unik identifierare på global nivå.

  Chippet påstås initialt bara hantera information kopplat till vacciner, men det kommer senare att visa sig att chippet kommer ta över allt som har med identifieringen av en person att göra. Det betyder att chippet kommer fungera som ID vid betalningar, röstning och i ett otal andra sammanhang där tidigare ID-kortet och passet användes [3]."
  https://newsvoice.se/2020/04/coronakrisen-globalt-masskontrollsystem/

  Upp 13: ”16Och det förmår alla, både små och stora, både rika och fattiga, både fria och trälar, att låta giva sig ett märke på högra handen eller på pannan, 17så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal. 18Här gäller det att vara vis; den som har förstånd, han räkne ut betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sex hundra sextiosex.”
  (hebriska motsvarar 666=www)
  http://www.bibeln.se/las/1917/upp#q=Upp+13

  ID 2020:
  https://www.biometricupdate.com/?posttype=all&s=id2020

  Herren Jesus rika kärlek, nåd, frid, beskydd & välsignelse./Heléne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Heléne för att du delar dina tankar.

   Det är precis åt det hållet vi är på väg - vi är med stormsteg på väg mot Antikrist framträdande och ett uppfyllande av Upp kap 13. Det är kusliga likheter med det vi upplever just nu, och det som kommer att hända igen inom en snar framtid. I dessa bibliska profetiors uppfyllande får vi särskilt skåda efter den som har med Guds folk att göra - uppryckandet och vårt kommande hopp.

   Du önskas också Gud rika välsignelse nåd och kraft

   Mikael

   Radera