onsdag 29 april 2020

10 tecken som pekar på Messias snara framträdandeJag hittade en intressant artikel på breakingisraelnews.com, som utifrån ett judiskt perspektiv pekar på tio argument som talar för Messias snara framträdande. Som vi också vet genom tidigare artiklar, finns det i dag en stor förväntan bland judarna att messias snart träder fram. Många framträdande rabbiner kommer med förutsägelser som pekar på att Messias redan är här, eller snart träder fram. Dom 10 argument är följande:

Ungdomar drar skam över de äldre – Rabbinerna lär, att i den generation då 
”Davids son” kommer uppenbaras, kommer ungdomen att dra skam över den äldre generation. Det här menas bli uppfyllt genom coronaviruset spridning, då en del ungdomar inte tar hänsyn till smittfara gentemot de äldre som är mer utsatta. Ungdomar är inte beredda till att offra social aktivitet och egna intressen, för att beskydda dom äldre.

Antal lärare kommer minska – Corona har medverkat till att många ortodoxa rabbiner har mist livet dom sista månaderna. Rabbiner menar bokstavligt talat att i tiden precis före Messias ankomst, kommer många rabbiner att sätta livet till.

Kostsamma underhåll - Vinrankan producera frukt i Israel, men den är allt för dyr. I Israel i dag tvingas jordbrukarna att förlora sina intäkter eftersom dom inte kan konkurrera med importerade produkter. Det finns samtidigt mat i landet, men på grund av isolering och utegångsförbud är det svårt att gå till affären för att handla mat. Produkten finns där – men den är inte tillgänglig.

Plötslig fattigdom – Rabbinerna lär att ”han kommer inte förrän ”perutahen” (ett litet mynt med lite värde) är borta från plånboken. Med andra ord tills människor blir fattiga. I kölvattnet på coronakrisen, upplever hela värden en global kris, där många blir arbetslösa och vi upplever en fattigdom på nytt.

Ingen regering i Israel – Rabbinerna lär att ”Davids son” inte kommer tillbaka, förrän det inte finns någon regering i Israel. Vi har tidigare haft den unika situation att det har varit tre val, men fortfarande inte någon regering. Nu har vi snart en ny koalitionsregering på plats. 

En hunds ansikte – Kännetecknet för denne generation är att den är ansiktslös, och på samma sätt som en hund. Dagens ledare tar inte själva ledarskapet och leder, men följer, som en hund i koppel som ständigt ser tillbaka på sin herre. Ledaren säger vad allmänheten vill höra, inte vad den behöver höra.

Vågor av problem – Rabbinerna pekar på coronaviruset och talar om vågor av problem. Många problem kommer fortsätta komma innan det första problemet är löst. Man talar redan om en ”andra våg” av viruset, där man inte är immun efter den första. Den andra vågen kan därmed bli värre än den första.

Brådska – Det kommer tre saker kommer för tillfället och det är Messias, ett förlorat föremål och en skorpion. Denna lockdown som har hänt så snabbt, att människor inte har haft möjlighet att förbereda sig. Brådska är nyckelordet.

Glömmer bibeln – Vid tiden för Messias återkomst kommer antalet av Torah lärare att minska och läran kommer att glömmas. I dag har alla synagogor och läsningssalar stängts och är tomma. Rabbinerna ser det som ett tydligt tecken.

Guds hämnd – Ett av de tydligaste tecken för rabbinerna är ”när Israel får hämnd” från sina fienden. Där nämns bland annat Kina, Iran och Italien – länder som är säte för den antisemitiska kyrkan.

Avslutning

Jag är skrivit inlägg sedan 2012, och det har varit en fantastisk resa i dessa snart 8 år. Men det här året har ändå urskilt sig på ett särskilt sätt. På samma sätt som att det fortfarande är väldigt tyst i många kyrkor när det gäller Jesu återkomst, har jag aldrig tidigare upplevt en så stor förväntan bland syskon som upplever den här tiden som något helt unikt. Enstämmigt talar och skriver dessa med stora bokstäver, att den tid vi väntar på är brådskande nära. Dessa tecken vi har upplevt i det nya året är också enastående, som tillsamman med det profetiska ordet är ett fantastiskt vittnesbörd på vår underbare frälsares återkomst. Våra hjärtan suckar och längtar!

Jesus kommer snart!Källa:

14 kommentarer:

 1. Amen Underbart vi närmar oss Jesuåterkomst

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen Syster!

   Ja, vi närmar oss vårt barnaskap och förlossning för var dag som går.

   Vi lever i hoppet om vår frälsares återkomst och vi längtar och bidar.

   Herrens rika välsignelse och nåd över dig.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 2. Man ser verkligen fram emot att Jesus ska hämta hem oss frälsta och jag läste i sydsvenskan idag 29/4 om det här chippet som de dessutom hade bild på att de vill börja injicera det på miljarder människor för att spåra corona smitta bland folk som ett smart sätt för att komma åt människan som många kommer att acceptera/köpa och ta men som de sen kommer att använda i andra sammanhang också som folk inte hade accepterat men som de då inte kan göra något åt för då är de fast i det.Mitt råd är gå inte på något med testkit/chip för att de ska se om du är smittad av corona de är huvudsakligen bara intresserade av att samla in information varje kropps dna för att kunna injicera ett kit/chip som passar varje människas dna för att kunna få köpa och sälja.

  Hälsar Niklas
  Guds frid och rika välsignelse till er alla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Niklas,

   Har du ett länk till den artikel du har läst kunde det vara intressant att ta del av. Jag håller med dig. Desto mer jag läser om corona och den vaccin som snart erbjuds eller kanske till och med tvingas över folk, blir jag mer och mer skeptisk och undrar om det är en del av ett stort bedrag över människan. Ett bedrag som till sist banar vägen för Antikrist och vilddjurets märke.

   Må Herren snart komma och hämta de sina!

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. svar till Mikael walfridsson isac.boman@nyadagbladet.se på utrikes sidan idag29/4

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du hav Niklas.

   Herrens välsignelse

   Mikael

   Radera
 4. 333: God is giving pre tribulation and final judgement warning. Herrens varningar är överrallt nu. Vilken nåd och uthållighet Herren har med människor. Jag är otroligt glad för er som vakar och har olja i sina lampor.

  När numret 11 smäller till i ditt ansikte i morgon så säger Gud.
  Keep moving into that land God has given you,  and don't give up in the transition.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Victor,

   Ja, det är verkligen varningar överallt som pekar på både uppryckande och en kommande dom. Den nådatid vi nu upplever tar snart sitt slut och Herrens vrede kommer att bli utgjuten över den här jorden.

   I går började min digitala klocka att lysa och blinka av sig själv, utan att jag hade gjort något. När jag tittade på tiden, stod den på 19:44. Talet 44 står för uppryckande - så Herren talar tydligt just nu!!

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Tack broder, jag vet vad du känner, det kommer bara eskalera, gläds av det.

   Radera
 5. Jag undrar varför 44 står för uppryckandet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi vet att Herren handlar genom bestämda tidsperioder, mönster och tal, som kan ha en bokstavlig eller en symbolisk innebörd.

   Herren skapade exempelvis skapelsen på 7 dagar, där talet 7 symboliserar det som är perfekt och fullkomligt. Talet 1 står för enhet och den treeniga Guden (5 mos 6:4). Vidare hade Herren hade 12 lärjungar, där talet 12 symboliserar ”Guds ordning med Israel”. Det betyder att talet 12 på ett särskilt sätt är knytet till Israel. Talet 40 symboliserar ”straff på grund av synd”, och är en kombination av talet 4, som är världens tal, och talet 10 som symboliserar ”fullständighet” och ”Guds lag”. Syndafloden varade exempelvis i 40 dagar, och Israels barn vandrade omkring i öknen i 40 år på grund av deras otro.

   Talet 4, eller den fjärde bokstaven i det hebreiska alfabetet är talet "Dalet". Det har både uttalandet och kan ha betydelsen av "en dör". Vi vet att Johannes i uppenbarelsen såg och blev uppryckt till himlen, som en symbol på uppryckandet, så han en "öppen dörr". Så Jesus är den dörr som står öppen för oss när vi blir uppryckta till himlen. Därför är talet 4, 44 eller 444 en symbol på själva uppryckandet.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
  2. Tretton vilket lyckotal!
   Han står där bland de tolv-
   och dimman lättar
   över Gennesaret
   och Hermons
   snöklädda topp
   skymtar i fjärran.

   Det finns fisk
   i djupet,
   det finns bröd
   att dela,
   det finns höjder
   att nå,
   bara vi räknar
   med Honom.
   K.L.

   Radera
 6. Mycket bra skrivet och Förklarat om 44 Mikael, du är en författer för himmelriket här på jorden.

  Jag delar mina notes av 44 jag har i telefonen för det rasar in av dubla trippla och fyrtrippla tal nu.

  44 - Final part of Jesus ministries was 44 days long witch symbolise that his timeclock on earth is over now, Jesus is coming.

  Four quarters 15, 15, 15, 15. 6000 years- six days of creation, rest on the seventhday, 7 is completion.

  44 the begining and the end
  44 Faith, hope, to add, set, fore
  44 Abraham (the first seed)

  444:
  God has spoken,
  You are supported, heading on the right path, New life, God is pleased with you,
  God is removing shakkels of your eyes

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Victor,

   Tack för sin uppmuntrande hälsning och det du delar med dig.

   Det är intressant på det sätt Herren arbetar med och det han lägger i tider, symboler och tal. Precis som tecken i himlen så är det ett sätt som Herren kommunicerar med oss på för att visa på tider och händelser.

   Och så många tecken visar att vi befinner oss på trösklen till vedermödans tid, men framför vårt himmelska hopp.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera