söndag 23 augusti 2020

Dana Coverstones profetia om hösten 2020Kära Syskon,

Jag vill gärna dela en profetia av broder Dana Coverstone, som är ganska uppmärksammad och omtalad både i USA, men också i resten av världen. Dana är en ödmjuk amerikansk pastor, som egentligen inte ville dela dessa drömmar som Herren gav honom i december 2019 och framåt. Men Dana kände att Herren pressade på, att han skulle dela det som Gud hade lagt på hans hjärta. Dessa drömmar fick stor uppmärksamhet, och särskilt för att dessa varningar är tidsbestämda, och pekar på händelser som ska ske här i hösten 2020. Hela vittnesbördet finns på Youtube, som jag delar i källhänvisningarna. Men då det finns en del som inte är lika trygga i engelska, har jag valt att översätta utdrag av profetian som ni kan ta del av här:

Dana Coverstones profetiska dröm

Den första drömmen fick Dana i december 2019 förra året. Det vil säga, precis innan corona bröt ut:

”Jag såg en kalender och en hand som först pekade på mars månad och därefter strök under den. Sedan pekade handen på juni månad och strök under den. Sedan såg jag människor som stod i kö, och som bar maskar. Jag såg människor som var väldigt sjuka, och ambulanser som åkte fram och tillbaka. Jag såg människor som demonstrerade och människor som var arga på omvärlden. Alt var kaos. Jag såg eld, rök och människor som gjorde uppror med vapen.”

Det som Dana såg i den första drömmen i december, är alltså det som han själv och vi andra har kunnat se och ta del av i nyheter under första halvåret av 2020. Hele tiden hörde han orden: ”Förbered dig själv, förbered dig själv”

Sedan fick Dana en andra dröm från Herren:

”Det börjande med at jag såg en kalender. En vit figur uppenbarade sig, som representerade något heligt, rent och rätt. Jag hörde rösten säga: ”Del 2”. Sedan såg jag handen stryka under månaden september 2020. Därefter såg jag månaden oktober och november. På samma sätt strök handen under månaden november. När handen var på november slog en hand på kalendern, och den exploderade och smulades sönder. Jag såg sedan en värld i kaos. Jag såg människor som slogs på gatan och beväpnade protester. Jag såg skolor som stängdes och banker där taket hade tagits bort. Pengarna flög och sögs ut ur bankens tak. Jag såg Washington DC brinna, och jag såg eld överallt. Jag såg kinesiska och ryska soldater, och jag såg FN soldater överallt. Jag såg inget tecken på ledarskap från Trump eller Washington DC. Jag såg människor gömma sig i sina garage, och i sina hem. Jag såg kyrkor bli nedbrända. Jag såg en värld i fullständigt kaos. Så hörde jag en röst som sa: Förbered dig själv, förbered dig själv.

Det ser med andra ord ut som att detta skulle starta i september, och i november skulle detta fullständiga kaos vara en verklighet!

Dana fick en tredje dröm som han delade:

”Jag gick in i en bank för att växla pengar. På dörren till banken stod det: Ingen möjlighet för att växla pengar. Jag gick in i banken, och bankdirektören stod och talade. Hon berättade att USA inte längre producerar valuta, i olika mynt sorter. Sedan sa hon: förbered dig på hyperinflation, och snart kommer också 1 och 5 dollarsedel att försvinna. Sedan hörde jag samma ord: Förbered dig själv, förbered dig själv”  

Avslutning

För mig är det bara en bekräftelse på, att Herren talar med stora ord om allvarliga tider som ligger framför oss. Herren ropar ut om att tiden har kommit, och att vi är på väg mot denna tids avslutning. Stämmer dessa drömmar som Pastor Dana delar, så låter det som början på ett totalt sammanbrott av vårt nuvarande system, och en början på ett världsomspännande kaos. Det är hög tid till att förbereda sig och göra sig redo för Jesu återkomst. För innan världskaos kommer att bryta ut, så kommer Jesus, vår underbare frälsare att hämta oss hem sin väntande och förlösta brud.


Jesus kommer mycket snart!

10 kommentarer:

 1. Amen GVD rikt tack för allt du delar läser ALLT

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Syster,

   Tackk för att du är med på resan, där vi väntar, skådar och bidar efter Herrens återkomst.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Ja, jag säger det samma som Marianne.Denna bloggen har så mycket intressanta nyheter som man aldrig vill missa att läsa tack Mikael för din blogg den har så mycket att ge och vad underbart det ska bli när du Jesus hämtar hem oss till vårt eviga gemensamma hem för att aldrig mer skiljas mer, en enda stor kristen familj kommer vi att vara så härligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Niklas för en uppmuntrande och välsignad hälsning.

   Det som gör nyheterna så intressanta i dag, är ju att dom enstämmigt pekar på vår kommande förlossning och vår Herres snara ankomst. Vilken underbar tid att leva i, och vilket underbart hopp att vår Herre mycket snart kommer tillbaka.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Tacksam att du lade upp detta, har lite svårt med videos. Ja man får förbereda sig, men Jesus kommer snart! Gud välsigne dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en tid av förberedelse. Vem hade kunnat förutse vad som väntade oss i första delen av 2020. Andra delen bliver säkert lika dramatiskt och avgörande utifrån ett profetiskt perspektiv. Och vi som bidar efter Herrens återkomst - hoppas och tror att vår tid kommer snart.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 4. Jag fick en syn i dag på morgonen 28/8 där jag såg ett ankare ovanför solen vid soluppgången när jag såg det tänkte jag vad vackert, jag ska hämta mobilen och fota av det men när jag kom tillbaka och ta en bild på det då var det borta då var bara solen kvar.Men vad betyder det exakt när herren visar det för en??Det hade varit väldigt kul att veta vad det betyder, om någon vet det?? Jag har en liten teori själv, om vad det kan betyda och det är att nu ska skörden bärgas hem/lyftas upp men som sagt jag vet inte om det är det.Den som lever får se vad det betyder det herren visade mig.

  Guds frid och rika välsignelse
  till er alla i väntan på herrens
  snara ankomst

  Varma hälsningar

  Niklas

  SvaraRadera
 5. Niklas; Ankare gematria 50, my Father is resque. Det är solklara tecken överrallt hela tiden. Jesus kommer för sin brud. Det Danacoverstone mest drömmer om är om tribulation och det gäller inte för Herrens folk.
  Den fjärde mötestiden av dom sju festhögtiderna är Feast of Trumpets och det kan skrivas en bok om saker som pekar på uppryckandet undet denna högtid som är "No man knows the day or the hour" och stämmer in med alla tidslinjer för vedermödan och att denna generation sendan Israel föddes 1948 maj 14 inte skall passera innan allt är över. 70-80 år. Det blir ganska precis 80 år om vi rycks upp först och vedermödan startart på atonment or tabernacles efter Rosh hashana ( Feast of trumpets)
  Be blessed

  SvaraRadera
 6. Skrämmande uppenbarelse! Man känner sådan maktlöshet. Kommer vi att ta oss igenom detta? Hela tiden kommer varningarna och att vi inte kommer att kunna undgå detta. Att vi tvingas in i detta helvete vare sig vi vill eller inte. Har hört om att en Uppstigning kommer vara möjlig 2022. Må gud vaka över oss fram till dess.

  SvaraRadera
 7. Verkar stämma bra. Nu är vi i mitten av september och viruspandemin verkar ta fart igen och tvingar nu flera länder att stänga ner igen. Och Amerika är i kris med megabränder och upplopp på gatorna. Här i Sverige eskalerar gängkrimininaliteten och retoriken i media likaså. Ska bli spännande att se vad som händer i november!

  SvaraRadera