tisdag 8 december 2020

På väg mot ett kontrollsamhälle och en antikristlig regim

 


I mitt förra inlägg skrev jag om ett kommande tvångsystem, som går hand i hand med Covid-19. Jag kallar det exklusions- eller uteslutningstaktiken. Om man inte ”leker med” eller fogar sig, så blir man exkluderad och får inte längre vara med. Det kanske inte låter så farligt eller allvarligt, men det är det. Samtidigt så visar det oss hur snabbt det går gentemot utvecklingen i världen. Följande två nyheter handlar enbart om den utveckling och det vi upplever just nu gentemot Covid-19 – en väg till ett kommande kontrollsamhälle och vilddjurets rike.  

Inget normalt liv utan vaccination

Det är Nadhim Zahawi, medlem av Storbrittaniens parlament, som uttalar sig om att det fortsättningsvis ”inte finns ett normalt liv utan vaccination, och att människor som inte kan bevisa eller vill ta emot en vaccination, kommer framöver att få ett begränsat liv”. Det blir först och främst restauranger, biografer och sportsevent som kommer att införa Covid-19 restriktioner, men frågan är om utvecklingen och restriktioner kommer att sluta där? – smittspridningen och utvecklingen kommer att vara avgörande.

Det vill säga, att den människa som ska fungera på ett normalt sätt i ett samhälle, måste ha en vaccination för att få tillgång till många av dom normala och vardagliga aktiviteter och företagande, vi utför och tar för givet i dag.   

Immunitetspass är på väg

Snart kommer förutsättningen för att resa internationellt se mycket annorlunda ut än den gör i dag. När dom första Covid-19 vaccinationerna är på plats, blir det blott en tidsfråga innan ett ”Covid-19” eller ett ”immunitetspass” för internationella resor blir en verklighet. I Australien har flygbolaget Quantas redan meddelat att dom förväntar att resande kommer att behöva ett immunitetspass, för att kunna resa efter det att vaccinationen är tillgänglig. Andra flygbolag som Korean Air har gett utryck för liknande åsikter.  

Avslutning

Upp 3:11 – Jag kommer snart. Håll fast vid det du har så att ingen tar din krona.

Jag håller samtidigt med Nadhim Zahawi. Den här världen kommer aldrig att gå tillbaka till ett normalt tillstånd igen! Det vi upplever just nu kommer bara fortsätta, där sprutan blir utbytt mot vilddjurets märke efter uppryckandet – samma princip och samma taktik. Dessa regler som enskilda länder och organisationer ger uttryck för, kommer snart att vara normen och vara gällande i större delar av världen – också i Sverige.

I Uppenbarelseboken kap 3:11, säger Herren att han kommer snart. Ordet snart betyder ”hastigt”, ”utan förvarning” i grundtexten. Var uppmuntrade kära syskon, för Herren kommer snart att fullborda detta löfte. Han kommer snart och utan förvarning, för att i ett givet ögonblick, hämta och församla sina barn. Jag längtar till denna befrielses dag, där detta förgängliga ska utbytas mot Herrens härlighet.

Jesus kommer snart!

 

Källa:

https://thehill.com/policy/international/528040-uk-may-require-proof-of-covid-19-vaccination-to-visit-bars-cinemas

https://www.reuters.com/article/uk-health-coronavirus-britain-vaccines-idUSKBN28A24R

https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=4434

 

 

12 kommentarer:

 1. Ja man har märkt att vi går med stora steg mot antikrist tid här på jorden sedan flygbolaget Quantas meddelade att alla måste ta vaccinsprutan för att få åka med det flygbolaget och att ticket som säljer konsert biljetter aviserade att de tänker göra likadant m.fl.och bland mina vänner i pk att flera där ska låta få sin kropp dna förändrad utan att tänka på vad det får för följder med det, för det är väldigt många som inte vet om att de kommer få ett förändrat dna i sina kroppar de som tar vilddjurets spruta som de inte förstår att det är. Jag har märkt att vissa av mina vänner blev helt omskakade/chockade när vissa i pk skulle gå och vaccinera sig, när de redan har det bästa vaccin skyddet som varje kristen får när de tror på och älskar Jesus, precis som om de plötsligt glömt bort det eller att Satan har lyckats att manipulera/få vissa kristna på fall som bibeln varnar för ska ske med sovande kristna människor som inte är på alerten och framför allt de som ingen tro på Jesus alls har som kommer att falla i gropen och inte kunna ta sig upp igen.

  Hälsningar Niklas

  i samarbete med herren guds frid och rika välsignelse Mikael W.

  SvaraRadera
 2. Tack för varning Guds välsignelse över dig broder

  SvaraRadera
 3. Så om man vaccinerar sig går man antikrist väg och låter man bli Guds väg? , gäller det vaccin tidigare mot mässling polio etc?

  SvaraRadera
 4. Ingen här kan med säkerhet säga vad som är sanning, men många här ser utvecklingen, och vill varna, sättet att försöka "förmå" oss att ta vaccinet liknar mer beskrivningen i uppenbarelseboken, det verkar inte handla om att skydda oss i första hand, vi vet också att föregående influensa epidemier har tagit många liv, det verkar inte varit många i regeringen som dött av detta, fast dom är aktiva bland folk, vi äldre har stängt in oss, kyrkor är stängda osv, vet också att moderna och pfitsers vaccin är testat med nanopartiklar för spårning "varför"? Det verkar vara något lurigt, det har pratats i många år om en kommande pandemi, tror personligen att det handlar om agenda 2030 som styrs av en grupp som inte släpper in nationalister, förvånar mig att dom har kunnat agera mot globalism så länge utan att någon i egna leden som inte vill gå över lik backar ur och avslöjar det hela.

  SvaraRadera
 5. Men man kan ju inte blunda för alla som drabbats, skall vi låta det vara som det är nu, eller släppa det fritt eller ta vaccin? I övrigt är det väl spårning i princip på allt, varenda hamburgare du sätter i dig kan du spåra till ursprungsgård, mycket spekulationer här. Viktiga för mig är att Jesus är Herren

  SvaraRadera
 6. Det handlar inte om enbart vaccin för
  att skydda om jag förstått rätt, nu visar det sig att flera har drabbats av anafylaktisk chock, jag har drabbats av det en gång, av sulfa hade sjukdomar i många år, på grund av det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är mer rädd för religiösa fanatiker som spekulerar hej vilt och ser antikrist i allt, viktigast se Gud i Jesus och jag är trygg i det, man behöver inte oroa sig för morgondagen för var dag har nog av sin plåga,

   Radera
 7. Det många frågar sig är ju just om vaccinen mot COVID-19 är eller har förbindelse med vilddjuretes märke. Det kan man ha olika meningar om. Som jag ser det, så är vaccinet en "generalprövning" inför vilddjurets märke. Det vill säga att det som skrämmer här, är sättet det blir gjort och inför på, dessa restriktioner och exluderinger som sker när man inte tar sprutan.

  Sedan vet ju ingen riktigt vad sprutan innehåller och det finns många som varnar för att ta sprutan då den kan innehålla saker som inte är bra. Så även om det här inte just är vilddjurets märke, så är den förbundet med den och är ett förstadie till det som kommer.

  Guds rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 8. Då tidstecknen anhopar sig för att HERREN JESUS snart gör återinträde till denna värld för att leda den rättfärdigt, vill jag bara presentera lite om en bok som just släppts. Den handlar om en global statskupp som pågått länge. Skriven av en svensk forskare. Alltså för oss som tror på Bibelns ord så handlar det just om ett av tecknen som det skrivs om i Uppenbarelseboken:

  Läs beskrivningen under boken "Den globala statskuppen"
  https://stiftelsen-pharos.org/publikationer.html

  Önskar er alla en kärleksfull och fridfull vandring med HERREN JESUS i hans dyrbara namn. AMEN

  SvaraRadera
 9. Men kära nån, nu blev det så där igen. Jag är inte anonym, glömmer bara ibland bort att fylla i fältet när jag skall publicera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Helene,

   Tack för din hälsning och för ett mycket intressant boktips.

   Det är precis på det sätt som det är. Vi är på väg mot en global världsregering, där Antikrist kommer att få sin plattform att regera utifrån. Uppenbarelseboken bekräftar som du säger den utveckling vi ser och som en dag blir verklighet - ett gemensamt ekonomiskt system, en världsledare och ett påtvunget religiöst system.

   Jesus kommer mycket snart!

   Jag önskar också dig Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 10. Alternativet är ju att inte ta sprutan och låta det vara som det är nu i corona tider och alla smittar alla, kännns lite egoistiskt särskilt mot de som tillhör riskgruppen och de äldre.

  SvaraRadera