söndag 7 februari 2021

Dom över Sverige, Rysk invasion och Uppryckandet – Del 2

 


Kära Vänner,

I 2014 hittade jag en väldigt intressant artikel på Christer Åbergs hemsida, och skrev sedan ett inlägg utifrån det:

http://denytterstatiden.blogspot.com/2014/10/dom-over-sverige-rysk-invasion-och.html

Överskriften var ”Dom över Sverige, Rysk invasion och Uppryckandet”. Inlägget tar utgångspunkt i Birger Cleassons profetia från 1950 som handlar om en kommande invasion av Sverige. I slutet av den ryska invasionen blir det helt svart över hela landet, och Birger hör en röst ropa: - ”Mörker faller över hela världen”. Efter det ser han en ljusstrimma ovanför allt mörker, och ur mörkret ser han en stor skara vitklädda gestalter rycks upp mot ljusstrimman.

Birger ser med andra ord uppryckandet som sker i förbindelse med denna oväntade attack och invasion från rysk sida.  

Svenska regeringen varnar

Grunden till att jag blev påmind om denna profetia var dels genom en syster som delade ett personligt vittnesbörd i ett tidigare inlägg, dels svenska regeringen som ännu en gång går ut och varnar för ett potentiellt krigs scenario mot just Ryssland. Det är Peter Hultqvist, den svenska försvarsministern, som varnar och beskriver en framtidsbild som inte ligger långt borta från Birgers profetia:

Han beskriver hur ett anfall skulle "föregå mot nyckelpersoner i Sverige och attacker som slår ut viktiga civila och militära anläggningar”. Peter fortsätter med att säga att ”vi inte ska bli rädda eller uppjagade, men det är ett sätt att beskriva vad det i realiteten handlar om”.

Birger Cleassons profetia talar om ett plötsligt anfall och ett oförberett Sverige. Vi vet att Ryssland kan agera plötsligt, och vi vet att Sverige är ganska oförberett för en sådan attack och skulle ha svårt att stå emot Rysslands enorma vapenmakt.

Källa: https://www.dn.se/sverige/sa-kan-ett-krig-mot-sverige-borja/


En varnande basun

Erica en syster delade följande upplevelse och vittnesbörd, som kan vara en varning inför den tid som ligger framför oss. Erica skriver:

”Basunstötar i natt mellan 02.50-03.00. Det höll på ovanligt länge så jag trodde ett uppryckande var på gång, men inget hände. Frågade Herren och det var som Han sa "en varning". Varning för vad? Lät olycksbådande alltihop. Vad som än händer har vi vår trygghet i Jesus! Tänkte bara dela med mig för har grunnat hela morgonen på vad som kan vara på gång. Guds frid och välsignelse till er alla!

Avslutning

Som jag tidigare har skrivit som svar till Erica, kan dessa varnande basunljud både vara en varsling och ett förebådande om vårt kommande uppryckande och hemfärd, men det kan också vara en varningssignal från Herren som pekar på att ett mörker kan vara på väg in över vårt land. Är denna varning knuten till just Birger Cleassons profetia, och kommer vi att få uppleva denna förfärliga händelse som till sist avslutas med uppryckandet och Jesu dyrbara återkomst? Tiden får utvisa, men vi lever i profetiska tider där Guds tilltal och profetiska ord ska prövas, men som också snart kan få sitt uppfyllande.

 

Jesus kommer snart!

10 kommentarer:

 1. ja amen halleluja Jesus vi längtar så mycket efter din ankomst att få komma hem till vårt eviga underbara hem där bara allt det sköna och vackra finns i obegränsad mängd där alla är glada och friska, tack älskade Jesus för att du gjorde detta möjligt när du uppstod på korset så underbart.

  Hälsningar

  Segraren

  SvaraRadera
 2. Japp, jag tror på det Du skriver Mikael. Putin hälsade på i drömmarnas land på den tiden jag hörde basunstötar. Fick känslan av att när han hälsar på en tredje gång då är det varslet för det Du skriver om.

  Önskar er alla en kärleksfull och fridfull vandring med Herren i hans namn JESUS. Amen /Heléne

  SvaraRadera
 3. Intressanta tankar du delar. Kan vara så. Känns som att det händer mycket nu och att vi står på randen till ngt stort. Guds välsignelse och frid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Erica,

   Hoppas att det var ok att jag delade ditt inlägg? Jag kunde inte släppa det och det kändes mer som att det var en varning av något som ligger framför. Jag vet inte om det har något med Ryssland att göra, men varningen kommer samtidigt med att svenska regeringen varnar, så tiden får utvisa.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Javisst. Hade helt missat regeringens uttalande så det var intressant att ta del av. Guds frid.

   Radera
 4. Har det senaste funderat på en kommande börskrasch. Reddit vill sänka hedgefonder som kan dra med sig bankerna i fallet, och hur blir det då? Covidpass är också på gång. Ja den som lever får se men mkt är i görningen. Endast i Jesus har vi vår trygghet amen!

  SvaraRadera
 5. Vad som talar mot en kommande invasion är väl att Rysslands grannländer ligger närmare till hands att invaderas och åter infogas, är personligen inte ett dugg orolig att det skall ske under min livstid att Sverige skall invaderas av Ryssland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jeg förstår det på den svenska regeringen, så är Sverige är ett litet land men som geografiskt ligger mellan två ekonomiskt, politiskt och militärt stora maktblock - NATO/USA på ena sidan och Ryssland på den andra. Och som du vet så är Sverige inte med i NATO, som gör att Sverige på något sätt kan vara extra utsatt.

   Radera
 6. Jag är vägen sanningen och livet,ingen kommer till fadern utom genom mig,
  Gå ut och gör alla folk till mina lärjungar,

  SvaraRadera
 7. JESUS svarade: Jag är vägen, sanningen och livet...

  Förlåt Sportcarl att jag upprepar, men kände att det är viktigt att ha med namnet JESUS. Vi får tänka på de som ev är inne och läser, men som kanske ännu inte har öppnat Bibeln ens. Önskar er alla syskon en kärleksfull och fridfull vandring med Herren JESUS i hans dyrbara namn. AMEN

  SvaraRadera