söndag 17 oktober 2021

Globala initiativ bereder väg för Antikrist och vilddjurets rike

 


”Den här världen läser bibeln, men utan att veta om det. När den vanliga människan ser ut över världen, så tar denne del i profetiska budskap och bibliska profetior, utan att själv veta om det”.

Jag tänker att det är fler än mig, som reagerar kraftigt när man hör och upplever globala initiativ, där en stor del av världen står tillsammans med en global agenda. Ännu värre är det, när man upplever att människor som inte vill följa denna globala agenda, blir utfrysta, mister sina arbeten eller till och med riskerar att bli straffade.

Vi kan redan nu känna vedermödans andedräkt, som blir allt mer påtaglig i vår vandring här i världen. Beslutningar och utvecklingen sker i en rasande fart. Det är bråttom nu, och de sista förberedelserna ska på plats, innan ryttaren på den vita hästen får lov till att träda fram.

USA:s militär ger tidsfrist för vaccination

Den politiska retoriken blir allt hårdare i USA, när det gäller att indirekt tvinga den amerikanska befolkningen till att bli vaccinerade. Senast är det USA:s militär som ger en tidsfrist till att bli vaccinerad mot Covid-19, om man inte ska riskera att mista sitt jobb. I Ohio har två domare gått så långt, att dom kräver vaccination av dem som släppts med villkorlig dom. Villkoret var att ta emot vaccinationen inom 60 dagar, eller bli dömd till fängelse. Vaccintvång breder sig snabbt till flera länder som betyder inget jobb, inga tågresor och inga restaurangbesök. Det vill säga möjligheten för att leva ett normalt liv.

Det är en kuslig utveckling, som visar att vi med rasande fart är på väg mot ett totalitärt samfund med global övervakning. Vedermödans mörka tid är på väg!

Global skattebetalning

Vi har precis upplevt ett av världens störta tilltag när det gäller globala regler för skattebetalning. Det är hela 136 av världens cirka 195 länder som har blivit eniga i skatteregler för företag runt om i världen. Tilltaget är tänkt att ge en mer rättvis skattebetalning.

Det som är intressant här, är mångfalden och uppslutningen till tilltaget. 2/3 av världens länder har gått med till att göra ett globalt avtal för att införa något som ger mening, rättvisa och något som är mer förmånlig. Det som kännetecknar den sista tiden, är just ”ett och samma sinnelag” som kommer att vara den ande som kommer råda i den här världen. Alla kommer att vara överens om att Antikrist är en hjälte och gudasänd, och någon som den här världen har väntat på. Alla kommer att vara överens om att vilddjurets märke kommer ge trygghet och säkerhet, i en kaotisk och skakad värld.

Avslutning

Den här världen läser bibeln, men utan att veta om det. När den vanliga människan ser ut över världen, så tar denne del i profetiska budskap och bibliska profetior, utan att själv veta om det.

Den här världen har sett Israel återfödas som en nation igen, på en enda dag (Jes 66:8). De ser och upplever massdöd av djur runt om i världen, som är profeterat om i Hosea (Hos 4:1-3). De senaste år har man sett ”Damaskus profetian” gå mot ett uppfyllande (Jes 17:1). Man har också kunnat ta del i Påvens agenda, som ska leda till en ”one world religion” och en ”one world order” (Upp 13). Hade man haft kännedom om vedermödans profetia i 1 Tess 5:3, så hade man haft en förståelse för dess uppfyllande, när FN gång på gång de senaste år har proklamerat ”Safe and Security”. Utan att veta om det, har man också sett Jesu ord uppfyllas, där han profeterar om naturkatastrofer som ska prägla den sista tiden genom hungersnöd, pest och kraftiga jordbävningar.

Det är just bibliska profetiors uppfyllande som bekräftar den tid vi lever i. Det gör att jag lever i vissheten om att min frälsare mycket snart kommer tillbaka. Vi är på tröskeln till avgörande händelser, som samtidigt kommer att påverka resten av ändetidens utveckling – uppryckandet av Guds församling och vedermödans början.

Jesus kommer snart!

 

 

28 kommentarer:

 1. Jag är vaccinerad med dos 1 tro du att det är vildjuretsmärkr?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Jag har skrivit om det många gånger tidigare, för att vara tydlig i det jag skriver.

   Jag tror inte att vaccinet är vildjurets märke, men att det vi upplever är upptackten och själva förberedelsen till det. Jag tror att det vi upplever nu kommer att leda till vilddjurets märke, och kommer snart att bli infört genom antikrist och den falske profeten.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Har du ett annan ord för skällsättande?
  För övrigt helt rätt beskrivning.
  Guds välsignelse till dig och ditt arbete med bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Tack för en uppmuntrande hälsning. Jag har rättat till ordet.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Hej Mikael!

   Är du vaccinerad undrar bara om någon kristen är det om det är ok och ställa den frågan såklart.

   Radera
  3. Jag är vaccinerad med två doser. Fick dem ganska tidigt då jag vikarierar inom hemtjänsten. Och ja, jag är kristen med bekännelsen att Jesus är min Herre.

   Jesus sa:
   "Lyssna på mig allihop och förstå: Inget som går in i människan utifrån kan göra henne oren. Det är det som kommer ut ur människan som gör henne oren." (Matt 7:14-15)

   När det talas om vilddjurets märke är det något som redan börjat i människans hjärta, och således ett aktivt val. Inget som du blir "lurad" att göra. Självklart ska vi vara vaksamma, men det är vi inte genom att lyssna till varenda konspirationsteori som gör sig hörd på nätet. Nej, det handlar snarare om att närma sig Gud genom hans ord och bönen. "Bed och vaka".

   Sen är ju en helt annan sida av saken den enorma kontrollapparat vi nu ser byggas upp runt jorden som ett resultat av corona-pandemin. Men även detta vill jag påstå är ett av MÅNGA steg som redan tagits mot detta mål, det antikristliga riket.

   Hur illa det än ser ut på jorden så får vi inte glömma att vårt (församlingens) uppdrag här är att sprida evangelium. Att göra lärjungar. Att vinna människor för Guds rike.
   Det lär inte bli bättre eller lättare här i världen, men vi har ett hopp och en framtid. Detta får vi leva i och visa för våra medmänniskor.

   Vi fullföljer det uppdrag vi fått som är "Gå ut". Och han kommer att fullfölja det han lovat; att alltid vara med oss. Och även om vi är trolösa så förblir han trofast. Så god är Gud.

   Radera
  4. Guds frid, Matteus.

   Tack för det du delar av kloka och visa ord.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  5. Vad vaccinpasset gör är segregation vissa får inte köpa och sälja, många länder har drivit detta hårt, EU har bestämt att passet skall komma 2022, Sverige förhalar detta till 31 januari, men det är valår därför extra känsligt, många har blivit sjuka och dött av vaccinet, men dom som mår extra bra, kanske inte fått vaccinet utan bara koksalt, som är vanligt att vaccinbolagen använder för att testa skillnaden mellan olika områden.

   Radera
 3. Ja längtar hem Är ovaccinerad för jag ser faran i det OCH antikrist makt närma sig All välsignelse till dig Mikael och din familj

  SvaraRadera
 4. Nationell nödsituation!

  https://bit.ly/3DUxjvE

  Bröder och systrar! Vi lever i ändens tid! Förbered er förutom andligt även mentalt och praktiskt! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konstigt och avhugget klipp. Varför får man inte höra svaret på frågan?

   Radera
  2. Om du tittar i beskrivningsfältet finns hela sändningen, men Vita Huset klipper av sändningen när frågan ställs och går direkt till La Palma!

   Efter La Palmavisningen går sändningen tillbaka till Vita Huset men med andra frågor! Vita Huset klippte av sändningen för de vill inte att sanningen kommer ut till folket! ABC News var den enda kanalen som hade observerat att inget svar gavs på frågan utan bara abrupt avbröts!

   Radera
  3. Måste man kunna ängelska för att komma till himlen?
   Vore bra med en skriven översättning, av det viktigaste.

   Radera
 5. Kraftig jordbävning som känts av i bl a Israel! Vad tror ni detta kan betyda/leda till? Kan det vara ett förskalv till något större??

  SvaraRadera
 6. Glömde länka:

  https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/kraftig-jordbaevning-i-medelhavet.zNtIP7B03

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du delar nyheten om jordbävningen nära Israel. Det är alltid intressant när det kommer nyheter om jordbävningar i eller runt Israel-området.

   I uppenbarelseboken kan vi se att den här världen kommer att uppleva stora jordbävningar, i en storlek som vi inte har upplevt ännu. Men även Israel är knuten till avgörande jordbävningar i ändetiden.

   Hes 38:18 - Men på den dag då Gog kommer över Israels land, säger Herren, HERREN, då skall jag släppa loss min vrede. I min nitälskan och min vredes eld försäkrar jag: På den dagen skall det bli en stor jordbävning i Israels land.

   En av de jordbävningar som Israel kommer att få uppleva sker i ändetiden sker i förbindelse med Gog/Magog kriget som många menar ligger i början eller just före den 70:e årsveckan. När Gog anfaller Israel så kommer Herren på ett övernaturligt sätt att gripa in och beskydda sitt egendomsfolk Israel. Förutom en jordbävning sänder Herren slagregn, hagelstenar, och låter det regna eld och svavel över Gogs soldater.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Stora hagel"stenar" har uppstått i samband med kärnvapen, kan inte "jordbävningen" egentligen vara resultatet av kärnvapen?

   Radera
 7. Därom tvistar de lärde Mikael! Hesekiel 38 är inte samma krig som Hesekiel 39! Hesekiel 39 är samma krig som Harmagedon! Det finns många som anser att Gog i Magog kriget kommer i slutet av den stora vedermödan då de anser att Gog i Magog kriget är samma krig som Harmagedon!

  Erdogan hotar att attackera Tell Rifatt!

  https://bit.ly/2XyAtG7

  Tell Rifatt heter Arpad i Jeremia 49:23! Turkiet kommer en dag att attackera kurder i Tell Rifatt och därefter attackera syriska armén i Hamah! Turkiet kommer att förstöra Damaskus! Jag tror att detta kommer ske innan Gog i Magog kriget!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tillägg! Gud kommer att varna invånarna i Damaskus att evakuera staden innan Damaskus förstöring sker!

   Radera
 8. Broder Paul informerar om att utbrott har skett på Mount Aso, som är en av världens största vulkaner!

  https://bit.ly/3E3BPrO

  Som ni säkert sett informerar inte mainstreammedia sanningen om vad som händer på La Palma och inte heller såvitt jag har sett eller hört rapporterat än så länge om vulkanutbrottet på Mount Aso! I beskrivningsfältet finns tre videor som tar upp Mount Aso!

  Bröder och systrar! Vi lever i ändens tid! Förbered er förutom andligt även mentalt och praktiskt! HERREN JESUS KRISTUS är med oss alla dagar intill tidens ände och HAN kommer snart tillbaka!

  Guds frid

  SvaraRadera

 9. Det är riktigt! Det krig som kommer ske i Hesekiel 38 Gog Magog blir i slutet av millennium "1000 år" och finns omnämnt i Uppenbarelseboken 20:7-8!

  Bengt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja! Inte riktigt så enligt min uppfattning! Hesekiel 38 är Gog i Magog kriget som kommer ske i vår närtid! Hesekiel 39 är samma krig som Harmagedon! Gog och Magog kriget däremot du beskriver helt riktigt blir det sista kriget som sker omedelbart efter 1000-årsriket slutar!

   Radera
  2. 1000 års riket med Jesus låter fridfullt, hur kan det då bli krig?

   Jag ställde en fråga till dig högre upp, om du har något viktigt att meddela då funkar det inte med video till alla på annat språk än svenska.

   Radera
  3. Ja! 1000-årsriket blir ett fridfullt och underbart rike! Även i djurvärlden kommer det råda frid! Det är detta rike vi ber om i Fader vår och detta rike man längtar efter! Harmoni över hela jorden då HERREN JESUS KRISTUS styr från Jerusalem!

   Ja! Hur kan det då bli krig efter fridsriket? Mänskligheten har levt i en paradisisk tillvaro under 1000 år utan att Satan kunnat påverka och förstöra! Gud vill se att mänskligheten inte faller som när Adam och Eva föll i Edens lustgård! Satan släpps lös för en kort tid för att förvilla och för sista gången innan han tillintengörs och blir kastad i helvetet dit den Falske profeten och Antikrist blevo kastade i slaget vid Harmagedon 1000 år tidigare! Därefter går vi in i evigheten där Gud skapar nya himlar och en ny jord! Vi är för alltid hemma hos HERREN JESUS KRISTUS! HAN som är och var och som kommer! HAN är Alfa och Omega! Den förste och den siste! Amen

   Engelska är ett av världens mest talade språk än så länge och jag förstår inte varför du inte har lärt dig engelska? Ett tips är att du skaffar dig en svensk-engelsk översättning! Försök hitta en grundkurs i engelska! Ett tips också är att när du lyssnar på en video med engelskt tal så kan du oftast ställa in engelsk text! Stoppa videon, skriv av texten och översätt till svenska! Kräver merarbete men värt i långa loppet! Efter en tid märker du att du redan kan lite engelska och fortsätter av bara farten! Good luck som betyder Lycka till! Men läsa Bibeln varje dag och vara nära HERREN får aldrig försakas!

   Radera
  4. Varför skall jag lära mig ett annat språk, varför kan inte alla andra prata mitt språk.
   När jag gick i 6årig folkskola var svenska vårat språk, kyrkan hade stor makt i skolan, ni yngre tror att allt har varit som nu, det var fattigt, börjar arbeta som 13åring, vem har då tid till något så lyxigt som lägga tid i extra skolor det kunde bara rika familjer, skolor i städer var lite tidigare med språkundervisning, men vi som bodde på landet hade ingen riktig lärare heller.

   Om du har något viktigt att förmedla gör det på landets språk, där du förmedlar det.

   Radera
  5. Jag är inte så ung som du tror! Oftast när jag skickar inlägg med video gör jag en kort sammanfattning så att alla vet vad det handlar om! Tyvärr är det så att svenska nyheter kommer långt i efterhand och oftast inte överensstämmande med verkligheten! Om det hade varit så hade jag presenterat bara på svenska! Skulle jag översätta allt jag lägger fram skulle jag inte få annat att göra!😄

   Rekommenderar att varje video som du tycker är intressant använd sökmotorn Duckduckgo! Där får du fram en hel del på svenska i ämnet i fråga! När det gäller texter på engelska kan du installera in Google Chrome som översätter direkt till svenska! Lycka till!

   Radera
  6. Den översätter inte videor, det var sammandrag jag frågade efter, skrivna texter översätter jag ofta, läser utländska nyheter, med hjälp av översättning, människor idag kan inte föreställa sig hur det såg ut i samhället på 40talet, särskilt på landet, inga hjälpmedel var tillåtna, mer än blyertspenna, kulspetsen kom senare, men läckte.
   Det var på ånglokens tid��

   Jag är nog äldst här, gick i tjänstepension för 28 år sedan, mina barn har passerat min pensioneringsålder.

   Radera