söndag 14 november 2021

Tecken i himlen , den svarta hästen och vaccinationskrav - Jesus kommer!

 


Århundradets längsta månförmörkelse

Natten från den 18–19 november kommer vi att uppleva århundradets längsta partiella månförmörkelse. Förmörkelsen varar i hela 3 timmar och 28 minuter. Den kommer upplevas i stora delar av USA, Australien, Sydamerika och Stillahavsområdet. Samtidigt så är det en partiell blodmåne. Normalt är månförmörkelse ett dåligt tecken för Israel, och solförmörkelse betyder dom för hednafolken.

Men en judisk Rabbi förklarar att om månförmörkelsen äger rum på den östra sidan av himlen, är det ett dåligt omen för alla nationer i öst, och på samma sätt för nationer i väst om den skulle inträffa i väst. Rabbin förklarar att det var bara Israel som förr i tiden ställde in kalendern efter månen, och att göra det efter solen var avgudadyrkarnas sätt att tolka och läsa den.

Rabbin uttalar sig: ”Denna förmörkelse kommer att passera USA. Den nye presidenten kopplar ihop sitt öde med araberna, i stället för Israel. Han väljer krig, kriget som har sitt ursprung från Ismael. Kriget som förebådas av den kommande blodmånen. Rabbin fortsätter att varna USA: ”Detta är en varning till den israeliska regeringen.”

Det här är med andra ord en varning till USA att inte dela Jerusalem.

En okontrollerad inflation

Jag har tidigare skrivit om möjligheten för inflation och stigande matpriser som ett tecken på att den svarta hästen är på väg. Vedermödan inleds med Antikrist framträdande (den vita hästen), som sedan blir förlöst av den röda hästen (krig). Det förlöser den svarta hästen som kommer att resultera i en ekonomisk krasch och hyperinflation.

I Sverige stiger matpriserna mer än den sammantagna inflationen. Vissa varugrupper som till exempel grönsaker, har stigit över 12 %. Vi har sedan länge sett tomma mathyllor i bland annat USA, men nu också i England. USA är ju ofta ett land där vi ser saker hända först, och situationen beskrivs just nu som ”en inflation som börjar bli okontrollerad över hela Amerika”.  Några av de sista rapporterna visar på en inflation som inte har setts högre de sista 30 åren, och det är inget som tyder på att utvecklingen inte kommer att fortsätta. Det kan se ut som att de experter som i lång tid har varnat för en situation som den här, har haft rätt. Ur ett ekonomiskt perspektiv är det ett mardrömsliknande scenario.

Bli vaccinerad eller mist ditt jobb

USA:s president Biden skruvar upp för krav och retoriken när det kommer till motstånd mot vaccinet för Covid-19. Biden beordrar 84 miljoner amerikaner att välja mellan att vaccinera sig eller mista deras arbete. Presidenten kräver nu att alla företag med fler än 100 anställda ska tvinga deras anställda att ta ett covid-19-vaccin. Alternativet är veckovisa tester som kommer krävas på de anställdas egen bekostnad. Det här skulle träda i kraft från den 4 januari 2022. Företag som inte följer de nya reglerna kommer att få betala böter, på helt upp till 14 000 USD per överträdelse. Det betyder helt enkelt, att människor som inte har råd att testa sig, blir tvungna att välja mellan vaccin eller att mista sitt jobb.

Den otroligt snabba utveckling som vi ser när det gäller tilltag för att påtvinga människor vaccinet, går med rasande fart. Häromdagen var Danmarks största rederi, A.P Møller-Mærsk, ute i media och berättade att deras anställda är nu tvungna att vaccinera sig eller arbeta hemifrån.

Är det någon som är i tvivel att vi lever i ändetiden och att det vi upplever just nu är ett förstadium till vedermödans tid?

Slutet på ändens tid

Rabbin som tidigare har varnat för att den kommande blodmånen kan vara en varning till USA, avslutar med dessa ord: ”Vi är verkligen nära slutet på slutet av dagarna (ändens tid), så dessa astronomiska tecken får en ökad betydelse”

Jag är helt enig i hans betraktelse. Jag har visat på tre olika tidstecken här; tecken i himlen, tecken på hyperinflation och globala beslut om att alla ska vaccineras. Bara dessa tre enskilda nyheter pekar på att vi är väldigt nära Jesu dyrbara komma. Det finns inget tvivel längre. Jesus kommer snart tillbaka!

Astronomiska tecken pekade på Jesu födelse och gör det också vid hans komma. En av ryttarna som blir förlösta i vedermödan innebär hyperinflation och explosiva matpriser. Vi kommer också med all säkerhet att uppleva ett system som kommer tvinga människan att ta vilddjurets märke. Det går undan och med hastiga steg är vi på väg dit nu.

Guds församling väntar på att den himmelska basunen ska ljuda, en överängels röst och en Guds basun. Det kommer vara tecknet på vår kommande förlossning och att vår vandring är slut.

Avslutning

”Du är min molnstod om dagen och min eldstod om natten. Du är det levande vattnet som flyter från mitt inre, med en ström av glädje frid och kärlek. Du är oljan som varsamt smörjer mig, och ger kraft till att förkunna det du talar till mitt hjärta. Du är den heliga elden, som fyller mig liv med det som ditt hjärta brinner för. Du är staven som tröstar och leder mig på min väg. Du är hönan som breder sina vingar om mig, så jag kan finna ro och känna mig trygg. Som en mor tröstar sitt barn, tröstar du mig, och sjunger den vackraste sången. En sång som handlar om en nåd som aldrig sviker, och om ett hopp som en dag blir mitt. Du berättar med inlevelse om den gyllene staden och om den enorma port som leder dit in. Du beskriver en plats med de vackraste toner, där till och med träden lovsjunger ditt namn. När jag frågar om hur länge du dröjer, så ler du och säger: 

”Snart. Jag kommer mycket snart”.

36 kommentarer:

 1. Amen Herre Kom Ha en välsignad dag broder tack för allt du delar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Tack ska du ha. Jag önskar också dig en välsignad dag, och Herrens rika och underbara nåd och kraft.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. Påvens 7-års-plan (Laudato Si' Action) har startdatum nu på Fredag den 19e November. Många tror att det är startskottet för vedermödan. Uppryckandet ser nära ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte på något uppryckande innan vedermödan sker.
   Först och främst av 3 skäl.
   Upp 7:9. Sedan såg jag en stor skara som ingen kunde räkna, av alla folkslag* och stammar och länder och språk, stå inför tronen och inför Lammet, klädda i vita fotsida kläder och med palmer i sina händer. —13. En av de äldste tog till orda och sade till mig: Vilka är dessa som är klädda i de vita fotsida kläderna? Och varifrån har de kommit? 14. Jag svarade honom: Herre, du vet det. Och han sade till mig: DESSA ÄR DE SOM KOMMER UR DEN STORA BEDRÖVELSEN, och som har tvättat sina kläder och gjort dem vita i Lammets blod.

   De dvs församlingen!

   Upp 20:4. Och jag såg troner och de satt på dem, och åt dem blev givet att hålla dom. Och jag såg deras själar, som hade blivit halshuggna för Jesu vittnesbörds och för Guds ords skull, och DE SOM INTE TILLBETT VILDDJURET eller dess bild och inte hade tagit märket på sin panna eller sin hand. Och de levde och regerade med Kristus i tusen år.

   De dvs församlingen!

   Och solen och månen ska läggas i mörker och Människosonen kommer att vara synlig.

   Dvs om inte Uppenbarelseboken hade behövt varna för.
   1. Se till att ingen bedrar er.
   2. Ett enormt avfall
   3. Antikrist ska framträda

   När allt detta börjar att ske dvs INGET uppryckande ja då är det dags att räta på ryggen då vet vi och först då att tiden är nära.
   Om vi hade behövt bli uppryckta innan vedermödan eller under så hade tänker jag Uppenbarelseboken inte behövts skrivas alls?

   Radera
  2. Hej Fredrik,

   När du bemöter texterna i uppenbarelseboken, så ger du uttryck för en implicit eller underförstådd förståelse när det gäller själva förtolkningen. Det spänn vi upplever från första mosebok till uppenbarelseboken, är hela människans historia – från själva skapelsen till dess att vi går in i själva evigheten. Det betyder inte att församlingen är en del av hela den historien. Om man tror det, representerar man ersättningsteoligi, där man blir tvungen att sätta församlingen in i Israels ställe. Motsatt Israel är församlingen en parantes i historien, men Israel har en plats helt till sist. Så med andra ord – även om vi får presenterat olika frälsningsgrupper i uppenbarelseboken, betyder det inte att det är tala om församlingen. Tvärt i mot, kan frånvaron från församlingen vara ett tecken på att vi inte är med i den sista årsveckan för Israel. Det gäller bland annat den frälsningsgrupp du nämner i Upp 20:4.

   När det gäller skaran i uppenbarelseboken kap 7, så är det ett typiskt argument för att visa på att församlingen är närvarande under vedermödans tid, men det finns många tecken och argument som pekar på en annan förståelse:

   Johannes får se denna stora skara som står inför tronen. En skara som består av människor från alla folkslag och stammar. Johannes kände tydligen inte igen denna stora skara då han blev frågad om vilka det var, men låter den äldste svara på frågan i stället. ”Dessa människor är de som har kommer ur den stora nöden, och de har tvättat sina kläder och gjort dem vita i Lammets blod”.

   Vid första ögonkast kan det nämligen se ut som att denna skara är församlingen, bestående av pånyttfödda människor från alla tider, som nu är samlade omkring tronen. Det vill säga, potentiellt dig och mig, om vi är pånyttfödda. Men då vi studerar texten kan vi se att det är stora skillnader på församlingen och denna stora skara inför tronen. Jag vill visa på några av de saker som kan tyda på att denna skara inte är den samma som den uppryckta församlingen före vedermödan.

   fortsättning i nästa inlägg....

   Radera
  3. fortsättning....

   1. Det första vi kan se är att denna text är en utav flera paranteser i Uppenbarelserboken. Uppenbarelseboken är skriven i kronologisk ordning, med undantag av flera olika paranteser. Det vill säga att tidsmässigt så hör händelsen hemma i ett tidigare eller på ett senare tidspunkt. Det här är en av de paranteser. Egentligen hör händelsen hemma i slutet av vedermödan, då vi kan se att denna skara har kommit UR den stora nöden, och med andra ord efter vedermödans slut. Det som skiljer denna skara åt från Martyrerna vi möter i Uppenbarelseboken är att denna skara har kommit LEVANDE UT ur vedermödan i tron på Jesus. En av huvudpunkterna i Uppenbarelseboken är att ge människor en möjlighet att omvända sig till Jesus och välja honom i stället för det Antikristliga system som kommer att sättas fram. Även att vi vet att många människor kommer att få sätta livet till under vedermödan, så kommer det också finnas människor som inte gör det. Evangeliet om riket kommer ju bland annat att bli predikat av de 144.000 utvalda judar under denna tid.

   Förutom den stora vita skaran ser vi två andra frälsningsgrupper i början av det Messianska riket i Upp 20:4

   a. Dem som satte sig på troner för att döma
   b. Martyrerna från vedermödan


   2. Dessa människor, från den stora skaran är klädda i vita kläder, precis som församlingen. Men denna klädnad är en annan frälsningsdräkt än den som församlingen bär. Församlingens klädnad heter Himation, men denna frälsningsgrupp har en klädnad som heter ”stola”. Olika frälsningsgrupper har olika klädnader för att vi ska känna skillnad på dem, och veta från vilken tidsperiod de hör hemma i. Om uppryckandet inträffade efter vedermödan så borde denna skara i princip vara dig och mig, det vill säga den ouppryckta församlingen, och då skulle deras klädnad vara den samma som vi har, nämligen Himation. Det är det inte men i stället ”Stola”.

   3. Det är också en del skillnader på denna stora skara och de 24 äldste från Uppenbarelseboken som är den uppryckta församlingen innan vedermödan. De 24 äldste i kap 4 och 5 sitter på troner, blev gjort till kungar och präster, och ska REGERA med honom. Den stora skaran framför tronen TJÄNAR honom dag och natt i hans tempel i Jerusalem i 1000 års riket (Upp 7:15). De 24 äldste har KRONOR på deras huvuden (Upp 4:4) men den stora skaran har PALMGRENAR i sina händer (Upp 7:9). Att dom har palmgrenar i sina händer måste peka på Judarnas lövhyddo-högtid (Sukkot), som på ett speciellt sätt pekar på Riket för Israel och Judarnas högtids fest. Judarna byggde hyddor med palmgrenar och gick med palmgrenar i sina händer, runt om brännoffret i Jerusalem. Palmgrenar är en symbol på glädje, tacksamhet och seger. Detta kommer den stora skaran också att göra visa på.

   4. De äldste blir uppryckta bort till Gud till himlen före vedermödan, men den stora skaran som kommer ut ur vedermödan är de troende i slutet av vedermödan.

   5. När denna stora skara tillber Gud och tackar honom för frälsningen, så faller alla änglarna, de 24 äldste och de 4 väsendena ner framför Guds tron i himlen, och tackar och prisar honom. (Upp 7:10-12) Där kan vi se så kan vi se att den stora skaran blir skild från de 24 äldste som är församlingen, representerad i himlen.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  4. Guds frid Sparven,

   Ja, det är VÄLDIGT intressant det som händer just nu. Bara det att påven har utarbetat ett 7-årigt avtal, är ju helt otroligt. Påven, som jag tror kommer ha en betydelsefull roll i vedermödan, där han i den första perioden kommer att samarbeta med Antikrist.

   Dagen det sker på är också väldigt intressant. Den 19 november är samtidigt den dag, så vi som sagt har den längsta månförmörkelsen i detta århundrade.

   När det är så många som tror att vedermödan är så nära som du ger uttryck för, så är det bland annat med tanke på månförmörkelsen och påvens avtal. Men det är också så att Noa och syndafloden, som är en bild på vedermödan hände just i denna månad. Om man tar datum på Noas tid och översätter den till vår tid, så gick Noa in i arken den 14 november och vattnet kom 7 dagar senare (den 21 november)

   Andra argument för att vi kan vara nära vedermödan är fikonträdet och den 80-åriga profetian. Israel blir som sagt 80 år i 2028, om man då drar i från 7 år för vedermödan hamnar vi på 2021.

   Om man sedan tror att Herren kommer tillbaka och samtidigt uppfyller hösthögtiderna, ja, då skulle Jesus komma tillbaka hösten 2028, och då hamnar vi i denna höst/vinter 2021.

   Tiden får visa, men år 2021/2022 är högaktuell, och jag har svårt att se hur vi kan gå längre än det.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Tack Mikael för att du kan redogöra klart och tydligt vilka som är den stora vita skaran, i min ungdom var det många predikanter som intalade oss att vi alla kommer med oavsett våra brister för att skaran är så stor så att den inte ens går att räkna, men jag fick inte det att stämma med Herren som kan räkna alla våra hårstrån, varför kan inte Herren räkna skaran, kanske för att skaran inte finns ännu, då går den inte att räkna.
  Jag har svårt att tro att inte muslimer kommer till tro när uppryckandet av församlingen blir känt, muslimer har kunskap om Jesus, men kallar honom bara profet, där finns en mycket stor grupp som kan komma till tro på en dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   När det gäller "en skara så stor att den inte går att räkna", eller "som havets sand" eller "som stjärnorna på himlen", är uttryck som Herren använder för att visa att det är många.

   Det kommer absolut att ske en väckelse och ett uppvaknande när församlingen ryckts bort och vi går in i vedermödan. Evangeliet kommer predikas och vi kommer att få en skara som kommer levande igenom (dem som får lov till att gå in i Riket för Israel i mänskliga kroppar. Men många andra kommer att få lov till att ge sitt liv under vedermödans tid, och kommer att vara en del av martyrerna (den frälsningsskara som ropar på hämnd).

   Det är ännu ett tecken på att denna skara inte är församlingen. Vi ska inte be om hämnd, men glädja oss när vi blir förförljda för Jesu namn och välsigna våra fienden.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Jag tror väckelse bara kommer ur umbäranden och dåliga tider.
   Säckväv är en blandning av kamel och gethår och är vätabeständig.
   Om väckelse kimmer, kommer den också stöta på enormt motstånd.
   Om väckelse kommer,kommer först en falsk.
   Herren ska ju separera vete från ogräset. Dvs oäkta från äkta.
   Liknande beskrivning använder Herren i de 10 jungfrun som bad om olja.
   Det är samma sak.
   Vetet och oljan förvarades i förrådskärl. Pithos/Pithou

   Säckväv är förresten klädesplagget på de två vittnena (Kristna och Andepåfyllda Judar).
   Som också betyder under fattiga förhållanden (eftersom de har vägrat vaccinera sig) dvs Märket.

   Radera
  3. Hej Fredrik,

   Även här blir det ditt sista inlägg i den här frågan också.

   Du får ursäkta att jag säger det, men du blandar ”äpplen och päron”, och jag tänker att du ska återse de bibelställen du citerar.

   När det gäller seperationen av veta från ogräs så tror jag du tänker på följande bibelord:

   ”Han har sin kastskovel i handen, och han skall noga rensa sin loge och samla in sitt vete i ladan; men agnarna skall han bränna upp i en eld som icke utsläckes.” (Matt. 3:12)

   ”Då trädde husbondens tjänare fram och sade till honom: ’Herre, du sådde ju god säd i din åker; varifrån har den då fått ogräs? Han svarade dem: ’En ovän har gjort detta.’ Tjänarna sade till honom: ’Vill du alltså att vi skola gå åstad och samla det tillhopa?’ Men han svarade: ’Nej; ty då kunden I rycka upp vetet jämte ogräset, när I samlen detta tillhopa. Låten båda slagen växa tillsammans intill skördetiden; och när skördetiden är inne, vill jag säga till skördemännen: ’Samlen först tillhopa ogräset, och binden det i knippor till att brännas upp, och samlen sedan in vetet i min lada” (Matt. 13:27-30)

   ”Den som sår den goda säden är Människosonen. Åkern är världen. Den goda säden, det är rikets barn, men ogräset är ondskans barn. Ovännen, som sådde det, är djävulen. Skördetiden är tidens ände. Skördemännen är änglar. Såsom nu ogräset samlas tillhopa och brännes upp i eld, så skall det ock ske vid tidens ände. Människosonen skall då sända ut sina änglar, och de skola samla tillhopa och föra bort ur hans rike alla dem som äro andra till fall, och dem som göra vad orätt är, och skola kasta dem i den brinnande ugnen; där skall vara gråt och tandagnisslan. Då skola de rättfärdiga lysa såsom solen, i sin Faders rike. Den som har öron, han höre.” (Matt. 13:37-43)

   ”Ytterligare är det med himmelriket, såsom när en köpman söker efter goda pärlor; och då han har funnit en dyrbar pärla, går han bort och säljer vad han äger och köper den. Ytterligare är det med himmelriket, såsom när en not kastas i havet och samlar tillhopa fiskar av alla slag. När den så bliver full, drager man upp den på stranden och sätter sig ned och samlar de goda i kärl, men de dåliga kastar man bort. — Så skall det ock ske vid tidens ände: änglarna skola gå ut och skilja de onda från de rättfärdiga och kasta dem i den brinnande ugnen; där skall vara gråt och tandagnisslan.” (Matt.13:45-50)

   Det som är viktigt är att gemensam för denna seperation är att den sker EFTER vedermödans slut, som det sista innan Herren ska avgöra vem som är värdigt att gå in i Riket för Israel. Motståndet mot uppvaknandet i vedermödans tid, har som jag skrev två resultat – skaran i upp kap 7 eller martyrerna som får lov till att ge sitt liv för Herren.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 4. Jag tror att lösningen är mycket enklare än så.
  Om Uppenbarelseboken inte behövts skrivas så hade ingen behövt helga sig.
  De som hade tvättat sina kläder vita symboliserar alla troende.
  Jag delar inte in människor i pre,midd,trib utan vid Jesus ankomst.
  Då blir det mycket lättare och tydligare vad vi kämpar emot.
  Om det är pre?
  Då har Uppenbarelseboken spelat ut sin lärande roll.
  Om det är midd?
  Då har Uppenbarelseboken spelat ut sin lärande roll.
  Om det är post?
  Då har Uppenbarelseboken spelat ut sitt hoppingivande budskap om att hålla ut.
  När allt detta börjar ske står det i skriften.

  Dvs när vi ser Jesus.
  Då kan vi vara säkra på att ryckas upp.
  De 144,000 är förresten troende Rabbiner som har varit frälsta i ett år.
  Dvs förstlingsfrukten.
  De kommer predika evangelium precis som du och jag.
  Vi är de två vittnesbörden.
  De som vägrar Vildjurets Märke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fredrik,

   Uppenbarelseboken och andra böcker i bibeln är skriven med många uppmaningar och bud. Felet är när vi inte skiljer på församlingen, Israel och andra frälsningsgrupper och blandar ihop det hela. När vi får en förståelse av att Herren har två folk, Israel och församlingen. Vi måste skilja på Herrens plan för hedningarna, Israel och församlingen. Om församlingen tar Israels plats, använder man ersättningsteologi, vilket är helt obibliskt.

   Uppenbarelseboken handlar i stor del om den sista årsveckan, där Herren uppmanar de utvalda judarna (på samma sätt som i Matt 24) och människor som har blivit frälsta under denna period, att inte ta märket, men hålla ut. Det finns inget syfte, plats eller ändamål för församlingen i vedermödans tid. Den tiden är till för att döma nationerna och låta Israel välja mellan Antikrist och den kommande Messias. Vi har ju redan valt Jesus och hans brud behöver inte prövas eller dömas.

   Herrens ord förklarar sig själv, som exempelvis skaran i uppenbarelseboken 7, som inte kan vara Guds församling efter utlagda argument.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
  2. Med utgångspunkt från tidigare diskussion har som sagt inte Gud flera brudar utan EN församling.
   Det gör ditt påstående inadekvat om vi ska särskilja Israel och församling.
   Israel behöver som alla andra länder en frälsare men problemet är att de kommer snart välja fel.
   Dvs den som har ögon vet vad jag talar om. Den som inte kommer förgäves vänta på uppryckandet efter 8:e booster-dosen.
   De andra kommer bära säckväv...

   Det är vad jag anser dvs Gud kan inte se skillnad på församlingen,bruden eller Israel. Vi är alla delar av en helhet och jag tror det är därför Herren söker renhet framför enhet.

   Radera
  3. Hej Fredrik,

   Det blir ditt sista inlägg i den frågan, och jag kan bara konstatera att vi står långt från varandra. Efter korset var det inte längre jude och grek, och vi fick en ny hushållning bestående av alla folkslag. Men det betyder inte att Herren har förkastat Israel eller har glömt sina eviga förbund till det judiska folket.

   Varje löfte och varje förbund kommer att uppfyllas för det judiska folket och landet Israel. Det kommer vara i Jerusalem att Herren kommer sitta och regera i Guds riket på jorden, och det kommer vara Oljeberget att Herren kommer tillbaka.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 5. Tess 2:1-4
  1 I fråga om vår Herres, Jesu Kristi, tillkommelse, och huru vi skola församlas till honom, bedja vi eder, käre bröder,
  2 att I icke-vare sig genom någon »andeingivelse» eller på grund av något ord eller något brev, som förmenas komma från oss-så hastigt låten eder bringas ur fattningen och förloren besinningen, som om Herrens dag redan stode för dörren.
  3 Låten ingen bedraga eder om vad sätt det vara må. Ty först måste avfallet hava skett och »Laglöshetens människa», fördärvets man, hava trätt fram,
  4 vedersakaren, som upphäver sig över allt vad gud heter, och allt som kallas heligt, så att han tager sitt säte i Guds tempel och föregiver sig vara Gud.

  Om Den Helige Ande är den som hindrar och församlingens uppryckande sker innan vedermödan hur kan då någon bli frälst under vedermödan? Ingen kan bli frälst när Den Helige Ande lämnar jorden!

  Det finns en del här som tror fullt ut att församlingens uppryckande kommer ske innan den 19 november då påvens sjuåriga plan börjar! De som tror så kommer bli enormt besvikna när inte detta sker!

  De som kommer ur vedermödan är församlingen! Det finns inget stöd i Bibeln att en ny församling skall bildas i vedermödan under tiden den nuvarande församlingen skulle vara i himmelen! Om du har stöd för det Mikael bör du hänvisa till vad Bibeln säger!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds Frid, Israelvänlig

   Ingen är väl i tvivel om att det finns en frälsningsgrupp i uppenbarelseboken, men det är ju inte entydigt med att det är församlingen det är tala om. Jag tycker att jag igenom åren har varit ganska generös, när det gäller ett flertal argument som pekar på att det INTE kan vara församlingen som är representerad under den sista årsveckan.

   Att den helige Ande är tillsidosatt betyder inte att möjligheten för frälsning inte längre finns, men att den helige Ande tar sin boning i människohjärtan där vi får den helige Ande som ett sigill är helt unikt för församlingens tidsålder. Före den helige Andes utgjutande på pingstdagen blev människor också frälsta och den helige Ande verkade i människor. När den helige Ande blev utgjuten på pingstdagen fick vi inte en ”andra” helige Ande på jorden. På samma sätt som i GT kommer människor att bli frälsta under vedermödan där den helige Ande kommer att verka på samma sätt som i GT, med bas uppifrån.

   Det är den tydliga avsaknaden av församlingen i uppenbarelseboken efter kap 6, som är en kraftig indikation på att församlingen helt enkelt inte är kvar på jorden.

   Men jag vill gärna ställa ett par motfrågor, när det gäller Jesu återkomst, som jag hoppas du vill svara på:

   1. Om uppryckandet först sker vid Jesu synliga komma, vem kommer i så fall att befolka tusenårsriket?

   Om man tror att bara frälsta får del i tusenårsriket, och att uppryckandet först sker vid Jesu synliga komma då borde i princip alla människor i tusenårsriket ha förvandlade evighets kroppar. Men vem kommer i så fall att befolka tusenårsriket då reproduktion bara kan ske av människor i naturliga kroppar”?

   2. Vem blir ihopsamlade först, de orättfärdiga (Matt 13:30,41,49) eller de rättfärdiga? (1 Thess 4: 16-17)

   Både 1 Tess och Matt 13 påstår att respektive uppståndelser sker först. 1 Thess talar om uppståndelsen av församlingen som sker först, men Matt 13 säger att först ska de orättfärdiga tas bort från jorden. Båda grupper kan inte vara den förste som ska bli bortagen?

   3.Om församlingen är förstlingsfrukt i ändetidens skörd, hur kan då uppryckandet ske i slutet av skörden?

   Om Jesu ord stämmer, att ändetiden är en skördetid, och vi är förstlingsfrukten, så är det inte möjligt att församlingen först skördas till sist, eller i slutet av vedermödan. Det första som alltså händer innan man skördar något av den mogna skörden, är alltså att man bär fram förstlingsskörden till prästen, som är en bild på uppryckandet av församlingen som sker innan vedermödans början. När vedermödan börjar, är förstlingsfrukten framburna till Herren, och göms i hans kamrar till dess att vreden har gått förbi (Jes 26:19).

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Guds frid Mikael!

   Mina svar på dina frågor kan inte ges i ett och samma inlägg då svaren jag ger är omfattande som kräver en hel del studier! Här kommer svaret på din första fråga, som kommer i minst två inlägg!

   Vi vet att det kommer att finnas en judisk kvarleva som kommer beskyddas av Gud igenom vedermödan, [Upp. 12:14]. De kommer att se upp emot Kristus och bli frälsta när Han framträder i härlighet inför slaget vid Armageddon, [Sak. 12:10,11]. De kommer då att fly till fots mot Oljeberget efter det att Kristus tillsammans med de heliga landat [Sak. 14:4,5]. Eftersom uppryckelsen enligt posttrib synen inträffar alldeles innan Kristus framträder inför världen vid Armageddon, så kommer den här judiska kvarlevan att ha missat uppryckelsen. De kommer att gå in i det tusenåriga riket som nyomvända troende i sina naturliga kroppar. De kommer att kunna föröka sig till en stor skara människor av vilka somliga kommer att revoltera vid tusenårsrikets slut. "Fåren" utgörs av alla troende som tar del i uppryckelsen och uppståndelsen. "Getterna" utgörs av alla de icke troende som tillbett Vilddjuret. Den judiska kvarlevan kommer att utgöra en tredje grupp människor som inte omnämns i Jesu liknelse om fåren och getterna. En viktig iakttagelse som ökar trovärdigheten av det här pretribbare rest angående varifrån de människor som revolterar vid tusenårsrikets härstammar.

   Men, här handlar det inte bara om en judisk kvarleva. Flera gammaltestamentliga skriftställen visar på att där kommer att finnas icke judar som överlever vedermödan och som med sina naturliga kroppar kommer att gå in i och leva under tusenårsriket. Här följer några få exempel därpå.

   Forts

   Radera
  3. Fortsättning på svaret från mitt första inlägg fråga nr 1!

   Jes. 2
   2 Och det skall ske i kommande dagar att det berg där HERRENS hus är skall stå där fast grundat och vara det yppersta ibland bergen och upphöjt över andra höjder; och alla hednafolk skola strömma dit,
   3 ja, många folk skola gå åstad och skola säga: »Upp, låt oss draga åstad till HERRENS berg, upp till Jakobs Guds hus, för att han må undervisa oss om sina vägar, så att vi kunna vandra på hans stigar.» Ty från Sion skall lag utgå, och HERRENS ord från Jerusalem.
   4 Och han skall döma mellan hednafolken och skipa rätt åt många folk. Då skola de smida sina svärd till plogbillar och sina spjut till vingårdsknivar. Folken skola ej mer lyfta svärd mot varandra och icke mer lära sig att strida.
   Jes. 14
   1 ¶ Ty HERREN skall förbarma sig över Jakob och ännu en gång utvälja Israel och låta dem komma till ro i deras land; och främlingar skola sluta sig till dem och hålla sig till Jakobs hus.
   2 Och folk skola taga dem och föra dem hem igen; men Israels hus skall lägga dem under sig såsom sin arvedel i HERRENS land, och skall göra dem till trälar och trälinnor. Så skola de få sina fångvaktare till fångar och råda över sina plågare.
   Sak. 14
   9 Och HERREN skall då vara konung över hela jorden; ja, på den tiden skall HERREN vara en, och hans namn ett....
   16 ¶ Och det skall ske att alla överblivna ur alla de folk som kommo mot Jerusalem skola år efter år draga ditupp, för att tillbedja konungen HERREN Sebaot, och för att fira lövhyddohögtiden.
   17 Men om någon av jordens folkstammar icke drager upp till Jerusalem, för att tillbedja konungen HERREN Sebaot, då skall över den icke komma något regn.
   18 Om Egyptens folkstam icke drager åstad och kommer ditupp, så skall ej heller över den komma regn. Detta bliver den hemsökelse som HERREN skall låta drabba de folk som icke draga upp för att fira lövhyddohögtiden.
   19 Ja, så skall Egypten drabbas av sin synd, så skola ock alla andra folk drabbas av sin synd, om de icke draga upp för att fira lövhyddohögtiden.
   Hes. 36:
   24 Ty jag skall hämta eder ifrån folken och församla eder ifrån alla länder och föra eder till edert land.
   25 ¶ Och jag skall stänka rent vatten på eder, så att I bliven rena; jag skall rena eder från all eder orenhet och från alla edra eländiga avgudar.
   26 Och jag skall giva eder ett nytt hjärta och låta en ny ande komma i edert bröst; jag skall taga bort stenhjärtat ur eder kropp och giva eder ett hjärta av kött.
   27 Jag skall låta min Ande komma i edert bröst och så göra, att I vandren efter mina stadgar och hållen mina rätter och gören efter dem.
   28 Så skolen I få bo i det land som jag gav åt edra fäder, och I skolen vara mitt folk, och jag skall vara eder Gud.....
   36 Då skola de folk som äro kvar runt omkring eder förnimma att jag, HERREN, nu åter har byggt upp det som var förstört och ånyo planterat det som var förött. Jag, HERREN, har talat det, och jag fullbordar det också.
   De här texterna visar tydligt på att där kommer att finnas ofrälsta som överlever vedermödan och lever vidare med sina naturliga kroppar in i tusenårsriket. En del menar att vi också indirekt kan se att så är fallet fråni Uppenbarelseboken. Enligt Upp. 13:8 så kommer alla som inte återfinns skrivna i livets bok att dyrka Vilddjuret, och alla de som dyrkar Vilddjuret kommer att bli fördömda, [Upp. 14:9-11].

   Guds rika välsignelse

   Israelvänlig

   Radera
  4. Guds frid, Israelvänlig.

   Tack för ditt svar angående den första frågan. Du skriver ett ganska långt inlägg, men desvärre utan att besvara frågan:

   1. Om uppryckandet först sker vid Jesu synliga komma, vem kommer i så fall att befolka tusenårsriket?

   Det svar du ger på frågan är följande:

   ”Men, här handlar det inte bara om en judisk kvarleva. Flera gammaltestamentliga skriftställen visar på att där kommer att finnas icke judar som överlever vedermödan och som med sina naturliga kroppar kommer att gå in i och leva under tusenårsriket”

   Så delar du ett flertal bibelställen som blott bekräftar, att det mycket riktigt kommer finnas hedningar i sina naturliga kroppar i vedermödans tid.

   Dessvärre ger du inget svar på hur det kan finnas hedningar i naturliga kroppar i tusenårsriket, då dom enligt dig, precis har blivit uppryckta vid Armageddon. Det blir ett naturligt paradox som inte går i hop.

   En kommentar från mig:

   Den frälsningsgruppen som står inför tronen i Jerusalem för att bli dömda av Herren (fåren och getterna). Den frälsningsgrupp som ska ärva och gå in i Gudsriket på jorden är enligt Jesus ”utvalda sedan världens skapelse”. Det visar att det inte kan vara samma frälsningsgrupp som dig och mig (församlingen). Paulus skriver i Efe 1:4 att vi är utvalda FÖRE världens skapelse.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  5. Guds frid Mikael!

   Det är ingen paradox utan ganska så enkelt att kunna förstå! Hedningar äro alla icke judar! Hedningar som är frälsta eller blir frälsta och judar som tror på HERREN JESUS KRISTUS som sin Messias innan HERREN JESUS KRISTUS återkomst är med i församlingens uppryckande i slutet av vedermödan! Det stora flertalet av hedningarna som icke är frälsta förintas i slaget vid Harmagedon! De som överlever kommer in i tusenårsriket med naturliga kroppar!

   Fåren (alla troende) kommer att gå in i riket som är berett för dem från världens begynnelse Matteus 25:34 Detta visar att det inte är en annan grupp som blir frälsta under just bara vedermödan utan alla troende från början kommer gå in i tusenårsriket!

   Guds rika välsignelse

   Israelvänlig

   Radera
  6. Guds frid, Israelvänlig.

   Konsekvensen av det du skriver betyder i så fall att orättfärdiga människor kommer att ärva Guds rike på jorden. Det vill jag gärna ha kapitel och vers på, tack.

   Matt 13:45-50 är tydlig med att alla orättfärdiga kommer att bli borttagna från jorden, och skilja dem från de rättfärdiga.
   Du skrev tidigare att ”fåren utgörs av alla troende som tar del i uppryckelsen och uppståndelsen”.

   Det betyder att de troende upprycks vid Jesu komma, men att det jämte fåraskaran vid Jesu tron, ska finnas en skara hedningar som överlever och får lov till att ärva Gudsriket, på trots att de är orättfärdiga?

   Problemet är att de rättfärdiga enligt dig, blir uppryckta vid Jesu komma, men att Matt 13 talar om att alla orättfärdiga blir borttagna vid Jesu komma.

   Om du vill bemöta det här inlägget är du välkommen, annars så tror jag inte att vi kommer vidare med just den här frågan.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  7. Guds frid Mikael!

   Jag kommer dela upp mitt svar i minst två inlägg! Vilka är då de människor i som varken motsvaras av "fåren" eller av "getterna", och som fortlever efter det att slaget vid Armageddon utkämpats, för att sedan ställas under den ordning som kommer att gälla i det tusenåriga Riket? Svaret därpå är inte alls komplicerat. Det kommer att finnas miljontals med barn på jorden vid Jesu återkomst. De kommer på grund av sin låga ålder inte att ha tillbett Antikrist, eller att ha tagit hans märke. Märket behövs bara för att köpa eller sälja, något som barn sällan behöver göra. Även om de tvingats att delta i den påbjudna formella tillbedjan av Antikrist, så kommer inte Gud att hålla dem ansvariga därför eftersom de ännu inte är mogna nog för att ställas till svars därför.. De som förpassas till "evigt straff" är de "onda", de som aktivt motsatte sig Kristus genom att förfölja eller inte brydde sig om att hjälpa Hans folk, [Matt. 25:41-45]. Små barn är som det framgår av följande text mycket dyrbara för Kristus. De betraktas inte som "onda" även när de ej ännu är troende. Barnen möter alla de kriterier som krävs för få att ingå i Kristi rike.

   Mark. 10:

   13 ¶ Och man bar fram barn till honom, för att han skulle röra vid dem; men lärjungarna visade bort dem.

   14 När Jesus såg detta, blev han misslynt och sade till dem: »Låten barnen komma till mig, och förmenen dem det icke; ty Guds rike hör sådana till.

   15 Sannerligen säger jag eder: Den som icke tager emot Guds rike såsom ett barn, han kommer aldrig ditin.»

   16 Och han tog dem upp i famnen och lade händerna på dem och välsignade dem.

   Fastän att det i Joh.3 påpekas att den som inte blir "född på nytt" inte kan ingå i Guds rike, så är det helt klart att Jesus därmed inte utestänger de små barn. Om detta gällde för barnen som Jesus då mötte, hur mycket mer då inte för dessa barn som föds under eller före vedermödan och som kommer att stå inför upprättandet av just detta Guds rike. Där finns också flera texter i Gamla Testamentet som visar på att barn kommer att gå in i Kristi tusenåriga rike.

   Jes. 11:

   4 Utan med rättfärdighet skall han döma de arma och med rättvisa skipa lag åt de ödmjuka på jorden. Och han skall slå jorden med sin muns stav, och med sina läppars anda döda de ogudaktiga.

   5 Rättfärdighet skall vara bältet omkring hans länder och trofasthet bältet omkring hans höfter.

   6 Då skola vargar bo tillsammans med lamm och pantrar ligga tillsammans med killingar; och kalvar och unga lejon och gödboskap skola sämjas tillhopa, och en liten gosse skall valla dem.

   7 Kor och björnar skola gå och beta, deras ungar skola ligga tillhopa, och lejon skola äta halm likasom oxar.

   8 Ett spenabarn skall leka invid en huggorms hål och ett avvant barn sträcka ut sin hand efter basiliskens öga.

   9 Ingenstädes på mitt heliga berg skall man då göra vad ont och fördärvligt är, ty landet skall vara fullt av HERRENS kunskap, likasom havsdjupet är fyllt av vattnet.

   Ps. 17

   13 Stå upp, HERRE; träd emot honom, slå honom ned, rädda med ditt svärd min själ från den ogudaktige,
   [Armageddon]

   14 ja, med din hand, från människorna, HERRE, från denna världens människor, som hava sin del i detta livet, och vilkas buk du fyller med dina håvor, som hava söner i mängd och lämna sitt överflöd åt sina barn.

   15 Men jag skall skåda ditt ansikte i rättfärdighet; när jag uppvaknar, vill jag mätta mig av din åsyn.
   [Tusenårsriket]

   Talande angående Israels återupprättelse under Tusenårsriket, skrev Jeremia följande:

   Jer. 3

   17 Utan på den tiden skall man kalla Jerusalem »HERRENS tron»; och dit skola församla sig alla hednafolk, till HERRENS namn i Jerusalem. Och de skola icke mer vandra efter sina onda hjärtans hårdhet.

   18 På den tiden skall Juda hus gå till Israels hus, och tillsammans skola de komma från nordlandet in i det land som jag gav edra fäder till arvedel.

   Forts

   Radera
  8. 19 Jag tänkte: »Vilken plats skall jag ej förläna dig bland barnen, och vilket ljuvligt land skall jag icke giva dig, den allra härligaste arvedel bland folken!» Och jag tänkte: »Då skolen I kalla mig fader och icke mer vika bort ifrån mig.»

   Bibeln är inte så tydlig när det gäller vad det skall bli av de barn som lever under vedermödan, Vi kan emellertid förmoda att Han kommer att behandla dem på i stort sätt samma sätt som han tidigare gjort. Bibeln indikerar att den som inte tror Evangeliet kommer att bli fördömd. Vi vet ändå att detta inte inkluderar omogna barn. Skriften lämnar emellertid inga tydliga besked i den här saken. Vi kan emellertid nå välgrundade uppfattningar härom utifrån att reflektera över Guds karaktär. Jag utgår bara ifrån att Gud kommer att behandla barnen på samma sätt vid vedermödans slut som han gjort tidigare. Vid uppryckelsen kommer enbart de pånyttfödda kristna att bli upptagna. Det finns inget stöd i Bibeln för att ofrälsta barn kommer att bli uppryckta. Barn som inte är troende kommer inte att uppryckas. De passar emellertid inte in i vare sig kategorin "får" (de rättfärdiga) eller "getter" (de onda). "Fåren" (alla troende) kommer att gå in i riket som är berett för dem från världens begynnelse, [Matt. 25:34], medan "getterna" (alla de som dyrkade Vilddjuret) kommer att kastas i den eviga elden, [Matt. 25:41]. De barn som ännu inte är gamla nog för att ställas till svars för sina val när det gäller Evangeliet och frälsningen, kommer att fortsätta sina liv under tusenårsriket med fortsatta möjligheter att komma till frälsande tro, eller till den upproriskhet, som somliga kommer att välja enligt Sak. 14:16-19. Barnen kommer att växa upp och tillsammans med den judiska kvarlevan kommer de att föröka sig och somliga av deras avkomma kommer att utgöras av den stora skara som kommer att följa Satan vid slutet av tusenårsriket.

   Därför är det oerhört viktigt att kristna föräldrar och församlingen redan nu undervisar sina barn att vägra tillbe vilddjuret och att inte ta dess märke för att minimera de som gör uppror direkt efter tusenårsriket. Uppenbarelseboken 20:8 Han skall då gå ut för att förvilla de folk, som bo vid jordens fyra hörn, Gog och Magog, och samla dem till den stundande stride; och de äro till antalet såsom sanden i havet. Såsom sanden i havet betyder ett obestämt antal!

   Herrens rika välsignelse

   Israelvänlig

   Radera
  9. Guds frid, Israelvän.

   Tack för ditt sista inlägg i just den här frågan. Jag har med tiden hört många olika post-trib förklaringar som försöker bemöta frågan på olika sätt, men din förklaring var ganska ny för mig.

   Ditt slutliga svar och din konklusion på frågan, på det som ska förklara hur populationen i tusenårsriket kan gå till, är alltså att ”barnen inte får följa med i själva uppryckandet”.

   Jag kan nog inte vara mer oenig i ditt resonemang, och jag ser ingen biblisk grundlag för det du skriver. Skulle ett barn dö eller om Jesus skulle komma tillbaka i dag, är min fulla överbevisning att alla barn går till himlen och får följa med vid Jesu komma!

   Jesus själv proklamerar och säger att ”Barnen hör Guds rike till”. Herren fortsätter samtidigt och säger, att ”den som inte tar emot Guds rike som ett barn, kommer aldrig dit in”.

   Barnen har med andra ord en naturlig och självklar plats i Guds rike, och de är en förebild på det sätt vi ska ta emot det som Herren ger oss. Så när man påstår att barn som dör inte kommer i himlen, eller får följa med vid Jesu komma, måste vrida Jesu ord rätt rejält.

   Jag kan garantera dig att jorden kommer att uppleva en totalt avsaknad av barn vid Jesu komma. Ofrälsta kommer att mista sina barn, som kommer att få vara med Herren, i det himmelska, i vedermödans tid.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 6. Förtydligande till mitt förra inlägg!

  Det finns inget stöd i Bibeln att en ny församling skall bildas under vedermödan som du menar Mikael att församlingen skall vara i himmelen innan vedermödan! Jag tror att församlingen är med under en stor del av vedermödan! Församlingen som kommer ut ur vedermödan är den levande församlingen som går på jorden i dag! Jag finner inget stöd i Bibeln att församlingen skall ryckas upp innan den sista och 70:e årsveckan börjar! HERREN JESUS KRISTUS sa att vi skall ge akt på när förld styggelse när! Det som är intressant är vad som står i Daniel 12:1-2 Det talar för att återuppståndelsen och uppryckandet kan ske tidigast efter förödelsens styggelse sker! Värt och viktigt att notera är att det finns tecken på att förödelsens styggelse sker nu när man lyssnar på Leeland Jones! Jag ska lyssna igenom hans senaste video och rekommenderar att alla gör det! Allt skall prövas!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   I stället för att säga att andra har fel, vore det mer intressant att höra bibliska argument som talar för din sak.

   Jag ser fram till att du svarar på de frågor jag ställde i sista inlägget.

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 7. Har trott på ett tidigt uppryckande ända sen jag kom till tro. Läste ditt gamla inlägg om de 24 äldste med stor behållning. Ser att fler är av den åsikten. Verkar som den mest rimliga förklaringen enligt mig, men har inte tänkt på det innan. Tack för en välsignad blogg som upplyser! Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Erica.

   Ja, det 24 äldste som är klara och på plats innan det första sigillet är för mig ett av flera tecken på att vi är uppryckta innan vedermödans tid.

   Om man studerar denna frälsningsgrupp, så är det inget som tyder på att det kan vara något annat än den frälsta församlngen, det vill säga alla pånyttfödda människor efter korset.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 8. Tack för ditt klargörande svar om uppryckandet! Har studerat ordet och lyssnat på många timmar av undervisning av goda och Gudfruktiga bibellärare. De har gett en tydlig och förklarande bild av vad ordet säger. De har undervisat som du om uppryckandet av församlingen innan vedermödan.
  Det är vad jag också kommit fram till efter alla timmar jag studerat!
  Fortsätt att sprida budskapet och trösta människor med detta budskap.

  Mvh Micke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Mike.

   Tack för din uppmuntrande hälsning.

   Det är underbart att leva i hoppet och i en förväntning till att Jesus kan komma tillbaka när som helst. Ingen brudgum skulle i det naturliga utsätta sin älskade brud för sina egna domslut. Naturligtvis så tar han bort sin utvalda brud innan han dömer den här världen.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 9. Mikael! Jag vill också flika in här och säga att alltsedan jag hittade din blogg och fick läsa din gedigna undervisning om uppryckandet och Jesu återkomst så har jag känt att jag inte behöver vara rädd. Jag väljer att tro på att församlingen ska ryckas upp före vedermödan som varar i sju år och det ger mig en oerhörd tröst! När jag var ung fanns det ingen som undervisade om detta utan det man fick höra ingav en fruktan och rädsla för märket och andra hemskheter i uppenbarelseboken. Tack Mikael för att du visar på det hopp och den tröst vi frälsta har i löftet om Jesu återkomst! Guds rika välsignelse! (Be gärna för min familj att de också får denna längtan efter Jesu återkomst!) /Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Sofia.

   Underbart, och tack för att du delar din upplevelse.

   För mig handlar Jesu komma, om precis det du säger, en tröst, ett hopp och något som skapar trygghet.

   Herren har ju lovat lidande, prövningar och motstånd mot evangeliet, och något som många syskon har fått lida för i de senaste 2000 år. Men när det gäller den korta och avgörande tiden på 7 år, den sista årsveckan eller vedermödans tid. Den har ingenting med församlingen att göra, och det lidande och vedermöda som kommmer över världen är ingenting som har med Herrens brud att göra.

   Även om vi skriver en del om det mörker som ligger framför, så väntar vi inte på Antikrist men på vår underbare Frälsare.

   Jag lyfter dig och hela din familj i bön inför Herren. Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Tack Mikael! /Sofia

   Radera
 10. Påven säger att det är dags att dela upp Israels land!

  https://bit.ly/3FOULeZ

  Bröder och systrar! Detta är profetiskt! Vi lever i ändens tid! Var vaksamma och uthålliga!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Israelvänlig

   Tack för att du delar denna väldigt intressanta nyhet. Som du säger, vi lever i ändens tid och vi upplever och ser det profetiska utspela sig inför våra ögon.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera