söndag 17 april 2022

Pekar uppryckandet på år 2022 – Del 4 - Herrens 7000 års plan med människan

 


Jag har tidigare delat inlägg som pekar på ett uppryckande av Guds församling i 2022. Utgångspunkt är Herrens kalender och räknesätt, de judiska Shmita-år och årsveckor, samt astronomiska tecken i himlen som pekar på vedermödans början här på hösten 2022 och 1000-års rikets början 7 år senare. En annan viktig faktor är att det snart har gått 6000 år från människans skapelse, som betyder att vi då är framme vid vår lovade sabbatsvila (Heb 4:1–5).

Vi får förståelsen av att Herren har en 7000 års plan med människan, och att vi därför kan förvänta att Herren kommer tillbaka efter 6000 år för att sätta sina fötter på Oljeberget och upprätta Gudsriket på jorden. Inlägget tar utgångspunkt i något som broder George, från ”Rapture of the King” har delat. Videon är dessvärre på engelska.

Messias kommer på den 4 dagen


1 Mos 1:17-19 - Gud sade: ”På himlavalvet ska finnas ljus som skiljer dagen från natten. De ska vara tecken som utmärker högtider, dagar och år, 15 och de ska vara ljus på himlavalvet som lyser över jorden.” Och det blev så. 16 Gud gjorde de två stora ljusen, det större att härska över dagen och det mindre att härska över natten, och likaså stjärnorna. 17 Han satte dem på himlavalvet till att lysa över jorden, 18 att härska över dagen och natten och att skilja ljuset från mörkret. Och Gud såg att det var gott. 19 Och det blev afton och det blev morgon, den fjärde dagen.

Malaki 4:2 - Men för er som vördar mitt namn ska rättfärdighetens sol gå upp med läkedom under sina vingar. Då ska ni komma ut och hoppa likt kalvar som släpps ur sitt bås.

Vi vet från Guds ord att ”för Herren är en dag är som tusen år och tusen år är som en dag” (2 Pet 3:8).

Rabbinernas förståelse var att Messias skulle komma på den fjärde dagen. Det vill säga mellan tre och fyra tusen år efter skapelsen. När Rabbinerna trodde detta, så var det med utgångspunkt i skapelseberättelsen från 1 Mos och ett löfte om Messias i Malaki 4. Det var på fjärde dagen att solen och stjärnorna blev skapade, och i Malaki blir Messias kallad ”rättfärdighetens sol”.

Som vi vet så uppfylldes detta och Herren föddes och kom till Israel på fjärde dagen, cirka 4000 år efter Adam.

Kung David och Messias

Kung David är en förebild på Messias, både när det gäller hans ålder men också hans regerande. David var 30 år när han blev kung i Israel, och hans regeringstid var 40 år i allt. 7 år i Hebron och sedan 33 år i Jerusalem (1 Kon 2:11). På samma sätt kommer det också att vara med Messias. Herren trädde fram och började sin tjänst när han var omkring 30 år (Luk 3:23), och kommer sedan att regera 7 år från himlen (under vedermödan) och sedan 1000 år från Jerusalem (i tusenårsriket)

Herrens högtider


Det finns fem högtider som Herren har uppfyllt vid sitt första komma, och några som återstår att bli uppfyllda vid Jesu synliga återkomst. Den första som blev uppfylld var när Jesus föddes i högtiden Lövhyddohögtiden år 3.f.Kr. De två som återstår att uppfyllas som har med Jesu återkomst att göra. Den första är Rosh Hashanah som kommer att inleda vedermödan, och sedan Yom kippur som är där då Jesus sätter sina fötter på Oljeberget.

Jesu födelseår

För att kunna statsfästa när Jesu tjänst började, så måste vi hitta Herrens födelseår. I dag kan vi något som man inte kunde för cirka 10–15 år sedan, då vi både har tillgång till historiska data men också till himlavalvet och stjärnornas placering, som kan bekräfta viktiga och dokumenterade händelser.

Historiska källor visar att när Herodes dog, var det en betydande månförmörkelse. Man har lokaliserat denna förmörkelse till år 1.f.Kr. Sedan vittnar himlavalvets placering om att Herren föddes år 3.f.Kr. Något som bland andra Dr. Ernest L. Martin argumenterar för i boken ”The star that astonished the world”. Mark Biltz argumenterar samtidigt för att Herren blev född i högtiden Lövhyddohögtiden i sin bok ”Blood Moons, Decoding the imminent heavenly signs”.

Israel förkastade Messias

Om Herren föddes år 3.f.Kr, så betyder det att Herren startade sin tjänst 30 år gammal år 29.e.Kr. (man räknar inte år 0)  

Om allt hade gått som det skulle, så hade Israel tagit emot deras Messias när han stod framför dem (Luk 4:14-21), och hade sedan krönt honom som Messias vid Rosh Hashanah år 29.e.Kr. I den judiska traditionen var det alltid vid Rosh Hashanah att kungen blev smord. Denna högtid kallas också ”Kungens dag”, och där är då han kröns för att börja sin regeringstid. När kungens skulle krönas, hade han alltid sin brud med sig. (Johson, Ken. Ancient Messianic Festivals (pp. 76-77).  

Men Herren blev förkastad av det judiska folket, och i stället för ”Riket för Israel”, vi fick församlingens tidsålder. Men det kan se ut som att Herren, nästan precis på dagen 2000 år senare, kommer att vända sig till Israel på nytt vid sin återkomst, för att bli erkänd och krönt som deras lovade Messias.

Herrens regeringstid

Det är med andra ord inte vid Jesu födsel eller korsfästelse vi ska räkna 2000 år och framåt, men från det tidpunkt då Messias blev förkastad av judarna, och till dess att han blir mottagen som deras Messias.

Det betyder att om vi är så långt som vi tror, så kommer judarnas Messias att träda fram vid ”Yom Kippur” år 2029. Men först kommer Herren på samma sätt som kung David, att regera 7 år i det himmelska, med bruden vid sin sida.

Avslutning

Hos 6:1 - För han har rivit oss, han ska också hela oss. Han har slagit oss, han ska också förbinda oss. 2 Efter två dagar gör han oss levande igen, på tredje dagen låter han oss uppstå, så att vi får leva inför hans ansikte.

I Hosea proklamerar Herren till israelsfolk, att efter två dagar (efter 2000 år), på tredje dagen (i tusenårsriket), skal han göra dem levande. Även här använder Herren dagarna som tusen år, när han talar om de messianska judarnas uppståndelse.

Tidsmässigt stämmer allting perfekt med Herrens kalender. Jesus blev född på lövhyddohögtiden år 3.f.Kr. När Herren var 30 år trädde han fram som judarnas Messias, men blev förkastad på trots av att rabbinerna visste att Jesus skulle komma efter mellan 3000–4000 år.

Det betyder att om Israel tog emot Jesus vid hans första komma, hade han blivit smord till Messias vid Rosh Hashanah år 29.e.Kr. I stället blir han det exakt 2000 år senare, vid Yom Kippur år 2029. Om 7 år är det samtidigt det sjunde årtusendet efter skapelsen, och det betyder att det är vår och skapelsensens lovade sabbatsvila. Det är Herrens perfekta uppfyllande av sin 7000 års plan med människan!

Vi lyfter våra huvuden i förväntan för Herren kommer mycket snart!

Mikael 

 

 36 kommentarer:

 1. På rysk tv har man för nyligt hävdat att det tredje världskriget utlöstes då det ryska krigsskeppet sjönk för att par dagar sedan i Svarta havet. En rysk militär expert uttalade sig om att ”ett fulltaligt krig mot väst pågår på flera nivåer.”

  https://www.news.com.au/world/europe/kremlin-supporters-claim-wwiii-has-been-triggered-by-the-sinking-warship-as-brutal-revenge-is-launched/news-story/3c0bfc1572ca355304d68c2cebb10974

  Som vi har konstaterat tidigare, så upplever vi, att det här kriget bara eskalerar och är på väg mot något avgörande för hela ändetiden. Det här ser allt mer ut som att det här är det krig som till sist kommer att utveckla sig till ett fullskaligt tredje världskrig, där atomvapen kommer att bli använda. Det tror jag kommer att ske när den röda hästen träder fram på världsscenen.

  Efter uppryckandet kommer fyra ryttare att träda fram ganska snabbt efter varandra. Antikrist, krig, ekonomisk krasch, död och sjukdom. Vi lever i en mycket allvarlig och avgörande tid, och Jesus kommer mycket snart tillbaka. Låt oss fortsätta att hålla blicken fäst vid Jesus, trons upphovsman och fullkomnare!

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det någon som tror sig veta vem antikrist kan vara?

   Radera
  2. Guds frid,

   Guds ord är ganska tydlig med vart i från Antikrist ska komma och hans kommande rike, men jag har inget bra bud på vem själva Antikrist är. Min överbevisning är att hans identitet är dold tills dess att församlingen är borta, och först där kommer han att träda fram.

   https://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2021/09/antikrist-ryttaren-pa-den-vita-hasten.html?showComment=1649146506482

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  3. OK! Vi vet egentligen bara att personen och systemet dyker upp och det är något som ska hända.

   Radera
  4. Takk for svært interessant artikkel! Det er en ting som jeg synes er vanskelig. I Åpenbaringsboken 6 brytes seglene og de 4 hestene kommer fram. Etter det 5. segl står det (fra vers 9):

   Da Lammet brøt det femte seglet, så jeg under alteret sjelene til dem som var blitt slaktet for Guds ords skyld og for sitt vitnesbyrd. De ropte med høy røst: «Herre, du hellige og troverdige, hvor lenge vil du vente før du holder dom og lar straffen for vårt blod komme over dem som bor på jorden?» Da fikk hver av dem en hvit kappe, og det ble sagt dem at de skulle holde seg i ro ennå en liten stund, til tallet på de medtjenere og søsken som skulle bli drept som dem, var fullt."

   Hvem tror du disse søsken som skal bli drept er, når menigheten allerede er rykket bort?

   Mvh Arild

   Radera
  5. Guds frid, Arild.

   Tack för din fråga. Det är precis som du säger, efter uppryckandet ser vi de fyra ryttarna som träder fram. Men redan i början av den första delen av vedermödan, ser vi denna frälsninggrupp som ger sina liv för Herren.

   Jag är helt överbevist om att efter uppryckandet har hänt, så kommer det ett globalt uppvaknande över hela jorden. Människor som inte har varit avgjorda och som får ögonen upp för att kristendomen och Jesus är den rätta vägen. Det är bland annat den skara vi upplever i Upp kap 7.

   En del människor kommer levande igenom vedermödan, men en stor skara, som den här, får lov till att bli martyrer för deras tro.

   En sak som pekar på att det inte är församlingen är att denna skara ropar om hämnd för det blod som har blivit spillt. I vår tidsålder ropar vi inte om hämnd, men vi välsignar och ber för våra fienden.

   Den klädnad som denna skara får, är inte heller den samma som församlingen. Denna skara får en klädnad som heter Stola. Församlingens klädnad heter Himation (den samma som Herren har). Så det är ännu ett tecken på att denna frälsningsgrupp är församlingen.

   Så det är med andra ord människor som blir frälsta under vedermödans tid, och som får lov till att ge sitt liv för Jesus.

   Jag har tidigare skrivit om det uppvaknande, som jag tror inträffar efter uppryckandet:

   https://jesus-kommer-snart.blogspot.com/2016/05/uppvaknande-och-vackelse-i-vedermodan.html?showComment=1649146506482

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 2. 🗣 = FÖ®️stÅelSEn 🚢〰️⚡️,;🇸🇪〰️⚡️,;⚡️〰️©️
  /// Lukas 17:26-28
  Och som det var på Noas dagar, så kommer det också att vara i Människosonens dagar: De åt, de drack, de GIFTE sig med hustrur, de blev GIFTA till den dag då Noa gick in i arken, och floden kom och förstörde dem alla. På samma sätt som det var på Lots dagar: de åt, de drack, de köpte, de sålde, de planterade, de byggde.

  SvaraRadera
 3. Intressant! Vad tror du? Kommer det bibelordet ”när folk säger fred och trygghet drabbas de av undergång..” nånting, gå i uppfyllelse före eller efter uppryckandet?

  SvaraRadera
 4. Guds frid,

  Den bibelvers du refererar till är från 1 Thess 5:1 och är en profetia som är direkt knuten till vedermödans tid. Det var faktiskt det första inlägget som jag skrev om här på hemsidan i 2014:

  https://denytterstatiden.blogspot.com/2014/07/vedermodans-profetia.html

  Det vill säga, i en tid där världen efterfrågar fred och trygghet, så kommer undergången (vedermödan) plöstligt och hastigt. Uppryckandet kommer först och innan undergången, men det är egentligen inte uppryckandet som triggar och sätter igång vedermödan, men Antikrist förbund med de många i Dan 9:27. Det betyder att om uppryckandet sker i dag, så kan det vara en tidsperiod innan vedermödan börjar. Men troligtvis kommer det ganska snabbt efter.

  Så uppfyllandet av denna profetia kommer efter uppryckandet

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja just det.. det man inte säkert kan veta är om det syftar på att fred och trygghet efterfrågas eller om det menas att det äntligen blivit (en falsk) fred.. tänker att det tex kan syfta till nuläget (att man längtar efter ett slut på kriget men så plötsligt kommer uppryckandet och tredje världskriget bryter löst) eller att det tex blir så att Putin på nåt sätt utropar sig som segrare och folk tänker att äntligen är kriget slut men att det då antingen blir ett uppryckande eller att kriget tar ny fart och att uppryckandet kommer strax därefter.. och att det då blir kaos men att Antikrist då kommer med ett fredsfördrag som gör att folk säger fred och trygghet.. så vi kan väl egentligen inte säkert veta i vilken ordning det sker..

   Radera
 5. S-krav på Andersson! I värsta fall kan Ryssland skjuta missiler på Sverige!

  https://bit.ly/3K0gn9R

  Jag brukar inte dela från Aftonbladet, men här en nyhet internt från S och det är mycket bra att den kommer ut till folket! Majoriteten av svenska folket borde nu förstå hur pass allvarligt det skulle vara med en ansökan till Nato!

  Biden som är dement och en psykopat kommer aldrig ge några säkerhetsgarantier vare sig till Sverige eller Finland vid en ansökan till Nato! Ryssland har varnat ett flertal gånger både Sverige och Finland vilka konsekvenser det blir! Om det sedan är en taktisk fint från S för att kunna säga nej till Nato och därigenom tro att opionsiffrorna på så sätt skulle öka för S återstår att se! Vi får hoppas att majoriteten av svenska folket vid det här laget har genomskådat S!

  Avsätt regering och riksdag vid höstens riksdagsval som är ett ödesval! Rösta på Knapptryckarna! Nej till Nato och Nej till EU! Sverige och Finland kan istället bilda en nordisk försvarsunion, förklara neutralitet både mot Nato och mot Ryssland! Detta skulle avsevärt minska krigshotet i vårt närområde!

  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. De flesta länder inklusive Ryssland går för den nya världsordningen, det är svårt definiera vad som är bättre eller sämre! Biden är inte den enda som styr USA, vi kan räkna med att USA:s 45:e president är med och drar i trådarna, där har du genomgående ondska! Vad tror du händer när han parkerar i det tredje templet som väldigt snart invigs???

   Radera
  2. Självklart kan vi inte lita på någon mänsklig politiker, men det vi vet är att Ryssland strider mot The New World Order! För en kort tid sedan sa en parlamentsledamot i Ukraina helt öppet att de strider för The New World Order! Biden nämnde också helt öppet att The New World Order gäller nu! Hallengren invigde nyligen en vaccinfabrik och biolabb från Ukraina ska komma hit! Vad är detta för vaccinfabrik och vad ska den användas till och varför ska det komma hit biolabb från Ukraina?

   Det vi vet sedan tidigare är att Ryssland bombade sönder ett 60-tal biolabb, som tidigare hade förnekats av USA att biolabb existerar i Ukraina! USA erkände till sist då Ryssland la fram bevisen för Kina! Svenska folket har inte fått någon information från regeringen om vad vaccinfabriken och biolabben som kommer från Ukraina handlar om! Vidare och som jag ser det har också björnen vaknat till liv och kommer få tre revben i sitt gap och det ges befallning att sluka mycket kött! Vi får verkligen hoppas att både Sverige och Finland säger nej till Nato!

   Du skriver att tredje templet väldigt snart invigs och jag tror också att det snart kommer hända, men har du några specifika uppgifter eftersom du skriver väldigt snart? Sedan kan det bli så att templet inte blir ett tempel såsom vi uppfattar det! Det kan även bli ett tabernakel med altare eller något dylikt! Det är möjligt att Donald Trump kommer besöka templet liksom många andra politiker och ledare, men det är inte han som är Antikrist, om du syftar på det!

   Radera
  3. Denna artikel är från Sanhedrin där det sker förberedelser för tredje tempel!

   https://www.israel365news.com/201272/sanhedrin-begins-to-prepare-oil-to-anoint-king-messiah-kohen-gadol/

   mvh Bengt

   Radera
  4. Info från Jerusalem Post!

   https://www.jpost.com/christianworld/article-705729

   Radera
 6. Ryssland skruvar ännu en gång upp för sin retorik och hotar västvärlden med den värsta av alla missiler, som också kallas "Satan 2".

  https://www.washingtonpost.com/world/2022/04/20/satan-2-icbm/

  Den väger 100 ton och kan i princip förstöra ett helt land på ett område som Frankrike. Ingen är längre i tvivel om att det är allvarstider vi lever i där dessa födslovånder pekar på att Jesus kommer snart tillbaka.

  Låt oss inte glömma att lyfta fram varandra i bön och be om styrka och kraft från Herren. Han är med oss och älskar oss med en evig kärlek.

  Herrens rika välsignelse, nåd, frid och kraft.

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. En parantes! Sarmat betyder inte satan på ryska! Det är väst som ger den benämningen! Ordet sarmat är uppkallat efter sarmaterna!

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/RS-28_Sarmat

   Guds frid

   Radera
  2. Att den i väst kallas satan2 beror på att den skall ersätta (SS-18 'Satan')

   Radera
  3. Det är Nato som har kallat även den för satan och inte Ryssland!

   Radera
 7. Minns en sång
  Guds änglar de vänta vänta änglarna vänta vänta änglarna vänta på Guds segrande här, Guds änglar dom väntar väntar änglarna väntar väntar, hälsar oss välkomna hem.

  SvaraRadera
 8. Kära Syskon,

  Som jag tidigare har påpekat kommer det nyheter som måste granskas, då man inte vet hur mycket man kan lägga i det. Det här är en sådan nyhet:

  https://therussophile.org/bulletin-russia-informs-citizens-to-prepare-for-nato-retaliatory-nuclear-attack-this-sundayas-any-thinking-person-is-aware-the-only-way-nato-wou.html/

  Det ser ut som att Ryssland har gått ut och varnat befolkningen om en kommande kärnvapenattack från NATO på söndag här i helgen. Det låter mindre troligt att NATO skulle utföra den här attacken mot Ryssland, om inte Ryssland har en intention om att utföra en attack först.

  Vi ber och hoppas att inget ska hända. Men jag blir mer och mer överbevist om att det här kommer att leda till ett kärnvapenkrig, som kommer att börja i förbindelse med vårt uppryckande.

  Jesus kommer snart tillbaka!

  Mikael

  SvaraRadera
 9. En annan sak som har kommit i mina tankar som jag gärna vill dela. Som det är nu har vi en så kallad "yttringsfrihet", men som hela tiden blir utmanad och gränserna för vad man kan skriva om blir allt mer begränsad.

  Här på hemsidan skrivs både om en kommande new world order, Antikrist framträdande, en kommande ekonomisk kollaps, varning för kommande krig etc.

  Det kan vara på det sättet, att ju närmare vi kommer Jesu återkomst och avgörande händelser i världen, så på samma sätt som vissa youtube kanaler har stängts ner, så kommer också hemsidor att göra det.

  Så skulle det hända något med den här hemsidan, och den helt plötsligt inte mer existerar, så är det med andra ord inte självvalt. Så betyder det bara att vissa saker kan man inte skriva eller yttra sig mer om. Vi får naturligtvis inte hoppas att sker, men om det nu skulle vara tillfället.

  Hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. En öppen artikel i DN, kanske är den inte öppen till Danmark?
   https://www.dn.se/varlden/nya-satellitbilder-avslojar-massgrav-utanfor-mariupol/

   Radera
  2. Dokumentär om folkmord i Donbass! Ett åtta års helvete med krigsbrott har begåtts mot civilbefolkningen och detta med västledarnas tysta godkännande.

   https://bit.ly/37AlXCE

   Detta har inte tagits upp av DN eller någon annan mainstreammedia i Sverige! FN, EU, USA/Nato, regering och riksdag i Sverige är helt tysta! Nu jobbar regering och riksdag hårt för att Sverige ska gå med i Nato! Motståndare till Nato inom S vågar inte komma till tals då de är rädda för repressalier!

   Radera
  3. Har inte falceboken, dessutom kör du med engelska fast vi är i Sverige

   Ja det är skrämmande hur Ryssland har handlat i många år.
   Ryssland har påverkat området under lång tid, flottbasen och azovska sjön med mycket ryskt militärt har, kanske genom Rysk påverkan, orsakat att Rysk militär bosatt sig i den östra delen, ständiga bråk från utbrytargrupper orsakade att polisen inte klarade sitt jobb då fick militären ta över, men landet är Ukraina, precis som Sverige är Sverige, här skulle inte accepteras om finnar eller norrmän skulle kräva att få en bit av landet.

   Ryssland säger att dom är rädd för Nato, därför flyttar dom kärnvapen närmare oss, det menar jag är ett svepskäl, Norge är i Nato, men har
   inga utplacerade kärnvapen, fast Kirkenäs ligger nästan granne med Norra ishavsflottan, som Norge i så fall kunnat hota, då är det större risk att någon stat som är hatisk till väst, ville påverka världsfreden genom ett dolt angrepp på Ryssland.

   Radera
  4. Det är synd du inte kan engelska för då hade du förstått att majoriteten av folket i Donbass är ryssar! Det har alltid bott ryssar där och Ukraina blev först självständigt 1991, men som inte har accepterats riktigt av Ryssland! Det har pågått ett folkmord på ryssar under åtta år med västländernas tysta godkännande! Ja, det är riktigt att Norge inte har några kärnvapen placerat i fredstid men under krigstid kommer Nato placera kärnvapen i Norge och det gäller likadant i Danmark! Det kommer bli likadant i Sverige och Finland, om länderna går med i Nato, något som Ryssland varnat starkt för då kärnvapenbalansen ändras!

   Det var USA som bröt löftet att ingen utvidgning österut av Nato skulle ske! Det är självklart att Ryssland känner sig hotat då allt fler länder anslutit sig till Nato! Ryssland har avancerat försvarssystem och skulle på ett mycket tidigt stadium märka om någon stat och vilken stat som skulle angripa Ryssland! Skulle någon stat angripa Ryssland, som inte är med i Nato och som är hatiskt inställd till väst skulle Ryssland omedelbart vedergälla endast den staten! Vi får hoppas att vare sig Sverige eller Finland går med i Nato då annars båda dessa länder får räkna med mycket otrevligheter från Rysslands sida!

   Radera
  5. Ukraina blev självständigt 1991, nu är det inte Sovjet längre, Ryssland har inte med Ukraina att göra, förstår inte varför Ukraina blåögt låtit flottbasen vara kvar, förstår inte att du försvarar massmördandet som pågår just nu, där mängder unga Ryssar luras att det handlar om övning, när dom möter döden inne i Ukraina, genom det trissas våldet upp på båda sidor, fast det handlar fortfarande om försvar för Ukraina, Ryssland har inte där att göra, lika lite som att dom inte hade med Krim att göra, när utbrytargruppen ber Ryssland om hjälp, problemen i Ukraina skall dom klara själva, dom försökte verkligen när inte polisen klarade problemen satte dom in militären, det är deras egna problem, eller menar du att våra grannländer skall blanda sig i när inte vår polis klarar jobbet.

   Radera
  6. Vi stoppar här med inlägg med hänsyn till Rysslands och Ukrainas intentioner och bakgrund för kriget. Vi kan ha olika åsikter men det som är intressant för oss är den framtidiga utvecklingen i situationen

   Mikael

   Radera
  7. Har det hänt något med Holger Nilssons hemsida "Flammor"? Verkar inte gå att logga in där...

   Radera
  8. Ja någonting verkar ha hänt med Holger Nilssons hemsida, flammor. Det har inte gått att komma in där på flera dagar nu.

   Radera
 10. Tack Mikael Walfridsson för allt du skriver om. Det är mycket speciella tider och jag hoppas verkligen inte att denna sidan stängs, men det kan hända som du skriver. Men vi får nu se till det som är därovan det som Jesus har förberett för oss. Det är både en glädje och en sorg för man vill att så många ska vara med.
  Tack än en gång till Dej Mikael för det arbete du lägger ner på att skriva här. Jesus är vägen sanningen och livet. Jesus kommer mycket snart för att hämta sin brud.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,

   Tack för en uppmuntrande hälsning.

   Ja, i dessa speciella tider får vi se och sträcka oss mot det som är därovan. Herren har förberett en underbar tid för oss och vi ska ha så många som möjligt med oss hem.

   Allt gott och Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 11. En broder skriver om den här hemsidan på en annan blogg:

  "Bröder och systrar! Det pågår infiltration på Mikael Walfridssons hemsida! Alla posttribare, prewrathare och midtribare borde gå in på hans sida och gå emot pretribläran!"

  Jag måste säga att det står inte bra till i Kristi kropp, när man uppmanar till kollektiva tilltag mot kristna hemsidor som har en annan uppfattelse än sin egen. Vi lever i en väldigt tumultartat tid och det andliga motståndet är ganska kraftigt mot Guds folk, och säkert många med mig upplever det kanske i sina liv. Men man förvånas alltid när det kommer från de egna leden. Naturligtvis kommer inte de personer som uppmanar till sådant att inte få lov till att dela inlägg i tiden framöver.

  Mikael

  SvaraRadera
 12. Hela försyningskedjan är verkligen utmanad just nu. USA går ut och varnar för att de utmaningar världen upplever just nu med höjda matpriser och tomma mathyllor bara kommer att förvärras. Just nu upplever vi stora utmaningar på en och samma gång på ett sätt som den här världen inte har upplevt tidigare. Handel och försyningskedjan, en ekonomi och aktiemarknad som fortsätter att falla drastiskt, kraftig inflation och ett 3 världskrig runt om hörnet.

  Allt det vi upplever just nu är början och förtecken på det som kommer med kraft i vedermödans tid.

  https://www.nytimes.com/2022/04/14/business/economy/biden-supply-chain.html

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera
 13. Något intresssant är att om man tar utgångspunkt i profetian om Fikonträdet, dvs. den generation som såg Israel bli till, ska inte utdö före dess att profetiorna uppfylls. Den 14 maj 2029 är Israels 81 års födelsedag. Om vi drar bort 2520 dagar från det datumet (vedermödans tid som är 12x30x7= 2520 dagar), då hamnar vi på den 20 juni 2022.

  Mikael

  SvaraRadera