fredag 13 maj 2022

Maj – en profetisk månad med varnande tecken!

 


Guds församling och den här världen har gått in i ett avgörande skeende, där tecken i himlen och på jorden vittnar och bekräftar att det är på det sättet. Även om jag tror på att församlingen inte kommer att vara närvarande i vedermödans tid, så får vi här i slutet av denna hushållning, lov till att få en glimt av det kaos och mörker som är på väg.

Redan nu kan vi se krig som kan utveckla sig till det tredje och kommande världskriget. Vi har fått lov till att få en försmak på kommande globala viruspandemier, en ekonomisk krasch och införandet av vilddjurets märke. Redan nu finns ett globalt rop på en NWO och ”den starke mannen”, som kan föra världen in i en ny era. Så även om vi inte är där ännu, ser vi siluetten av den jord som Jesaja beskriver som ”helt ödelagd och fullständigt utplundrad

Herrens väntande brud

Ibland kan det kännas som att ropet och längtan efter Herrens återkomst är ganska tyst, och förkunnelsen kvävs på platser där den borde höras som mest. Men faktum är att den väntade bruden inte är begränsat till en stad eller ett land. Över hela världen finns syskon som på samma sätt som vi, väntar och bidar efter Herrens återkomst. En syster i USA fick den tanke att hon skulle uppmana syskon från hela världen, som väntar på Jesu återkomst, att skicka en kort video till henne. Resultatet blev denna rörande och väldigt starka video från väntande syskon, som i en och samma ande, varnar och basunerar ut budskapet om Herrens snara återkomst:

https://www.youtube.com/watch?v=xN8wTjSdsdA&t=77s

Jag instämmer med våra syskon och proklamerar på samma sätt, att ”Jesus verkligen kommer mycket snart!”

En sista varning från Herren

Tecken i himlen pekar och ropar på det samma, och här den 16 maj, kan vi uppleva ett av dessa viktiga tecken. Jag har tidigare skrivit om den blod och supermåne, som också är en total månförmörkelse som visar sig på himlen i stora delar av världen. De sista sju mån- och solförmörkelser vi har upplevt pekar framåt mot vedermödans tid, och det här är alltså den som kan vara den absolut sista varningen från Herren. Herren gör ingenting utan att varna mänskligheten för det först. Samtidigt visar den på ett unikt sätt, att den på ett helt otroligt sätt står som mittpunkt, om man tittar 100 månader fram och tillbaka i tiden. Det som denna blodmåne kan vittna om, är helt enkelt den kommande tid av dom som ligger framför och Antikrist snara framträdande. Om det här skulle vara en varning från Herren, så kan det inte bli mer allvarligt än det här. Här i höst börjar den elfte Shmita period efter Israels födelse i 1948, och talet elva står för kaos och oordning. En perfekt beskrivning av den 70:e årsveckan.

Längtan efter sin brud

Många gånger har jag gjort ett försök att sätta ord på Herrens kärlek och längtan efter sin älskade brud. Men det jag delar är med utgångspunkt i min begränsade förståelse och mänskliga ord. I verkligen kan Herrens kärlek inte fullt ut förstås och beskrivas. Just nu upplever och ser vi på ett dunkelt sätt, såsom i en spegel. Men en dag kommer vi att se Herren såsom han är, och kommer att få en förståelse av hur mycket Herren älskar och längtar efter att få vara tillsammans med oss. När Herren en dag kommer ridande på den vita hästen för att frälsa sitt folk, så är elden i hans ögon en bild på den kärlek som driver honom. En äkta, dyrbar, helig och fullständigt genuin kärlek till sin utvalda och älskade brud. 

Vi är en del av den skara, och vi har upplevt den obeskrivliga nåden att få lov att kalla oss Guds barn. Det är den nåden som en dag kommer att föra oss hem till evigheten. Jag längtar efter att träffa er alla, och tillbe Herren tillsammans i det himmelska.

Jesus kommer snart!

 

 

42 kommentarer:

 1. Kära Syskon. Ännu en uppmaning att fortsätta att be för vårt land och våra gränser. Det är precis i den här situationen som Sverige är som mest sårbar. Där vi överväger ett medlemskap i NATO, men utan att vara det. Det betyder att det helt plötsligt finns ett rejält hot från Ryssland, där ingen riktigt vet utfallet och om Ryssland skulle ta steget. Men att det här utvecklar sig är det inget tvivel om, och samtidigt med andra eskalerande kriser i världen så utvecklar det sig väldigt fort. Samtidigt med utvecklingen i världen bekräftar Herren och varnar för de tider som ligger framför. Som jag skriver i inlägget lever vi i ett avgörande skeende. Församlingen är mycket nära själva uppryckandet (Halleluja), men den här världen kommer att uppleva ändetiens profetior som uppfylls väldigt fort och plötsligt. När Johannes får en uppenbarelse (Upp 1:1) av det som "snart" skulle ske, så betyder ordet "snart" i grundtexten "snabbt", "hastigt" och "omdelbart". På samma sätt som att värkar kommer plötsligt och sätter igång själva förlossningen. Kommer värkarna och vedermödan för den här världen att komma lika plötsligt och hastigt.

  Jesus kommer mycket snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 2. Upp 4:1 - Därefter såg jag, och se, en dörr stod öppen i himlen, och den röst jag först hade hört tala till mig, som en basun sade: "Kom hit upp, så ska jag visa dig vad som måste ske härefter".

  Snart en dag, kommer Herren att kalla på oss, att komma hem, upp till honom. Han kallar på oss, för att vi ska vara med honom, och för att visa och bevara oss från tid tid som ligger framför. Jesus kommer mycket snart!

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Be att jag får följa med. Har fallit för frestelser och inte varit Guds bästa barn det senaste. Blir rädd att jag ska bli som Lots hustru.. 😔

   Radera
  2. Det som är alltavgörande när det gäller Herrens återkomst, är om ditt namn står skrivet i livets bok. Herren ser till ditt hjärta. För skulle det komma till egna gärningar, så var det ingen av oss som fick följa med. Sträck dig i stället mot Herren och överlåt ditt liv på nytt. Han önskar att vara dig nära och göra dig trygg i att han älskar dig, och att du är med i uppryckandet.
   Är det något du kämpar med, så brukar jag uppmuntra till att man hittar ett syskon i Herren som man har förtroende för. En person man kan vara transparant och ärlig inför. Så står man heller inte själv med bördan och man har någon att stå tillsammans med. Sedan måste vi erkänna att vi kan inte i oss själva utan den helige Ande. Vi behöver honom på varje område i våra liv. Så var inte rädd för att tala om det för Herren. Han älskar när vi är svaga i oss själva, så han kan komma med sin kraft.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 3. Tack Mikael W. för dina ord och texter. Det är verkligen en stor nåd att få tillhöra skaran av Guds barn. Jag ser också fram emot att möta er alla Guds barn hemma hos Herren. Så fantastisk och vilken fin video som du länkade med alla härliga längtande människor.
  Jag undrar om jag kan få lägga ett böneämne här; jag kan ibland känna mej jagad till bristningsgräns, men jag har lagt det hos Herren. Det handlar om ett jobbärende som jag har slutfört helt enligt önskemål från kund för en längre tid sedan, kan inte
  ta det mer i detalj här. Jag har alltså gjort vad jag behövde göra i ärendet och har inget som helst med saken att göra längre. Nu ber jag att jag på intet sätt ska behöva ha med ärendet att göra eller att mitt namn ska dras in i detta. Tack på förhand! Guds Rika Välsignelse!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Av egen erfarenhet kan jag säga att det jobbas rätt hårt från den dåliga sidan just nu, varje kväll bemöter jag det med den kärlek jag förmår i bön och bön om hjälp att utan förbehåll älska, och be uppriktigt för de som i påverkan attackerar att de skall få beskydd, helande, renande och bli helt räddade. I Herren JESUS dyrbara namn. Lägg allt i händerna på HERRARNAS HERRE KONUNGARNAS KONUNG:

   Radera
  2. Guds frid.
   Tack för din uppmuntrande hälsning. Självklart vill både jag och hela forumet vara med att lyfta din börda inför Herren. Han som känner detaljen vet vad det ska till för att det ska bli ro i ärendet.
   Herren förmår så i Jesu namn ber vi om Herrens övernaturliga lösning och frid i problemet.

   Allt gott i Herren

   Mikael

   Radera
 4. Jag läste i dag en nyhet som handlar om den panik som råder just nu när det gäller kryptovaluta (ett digitalt betalningssystem), som också rasar i ögonblicket.

  https://nypost.com/2022/05/12/crypto-investors-panic-amid-digital-coin-bitcoin-crash/

  I artiklen är det en som uttalar sig:

  "Jag förlorade över 450 000 usd, jag kan inte betala banken," lyder ett av toppinläggen på Reddit-forumet för Terra Luna, en kryptovaluta som har förlorat mer än 99% av sitt värde under den senaste veckan. "Jag kommer att förlora mitt hem snart. Jag kommer att bli hemlös. självmord är den enda utvägen för mig."

  Jag upplever att det vi är på väg emot är precis som det Guds ord beskriver. Människan ska stå rådlös vid havetes strand. Oförmögna att veta vad man ska göra eller ta sig till. Det vi ser nu är bara början, och det kommer att bli bra mycket värre.

  Vår räddning är i Herrens frälsande ark!

  Mikael

  SvaraRadera
 5. Syster i Herren15 maj 2022 kl. 09:44

  TACK Mikael för din blogg!
  Jag läser dina inlägg med stort intresse och tar till mig det du skriver.

  Jag tror, som du och våra syskon över hela världen, att Jesus kommer mycket snart.
  Tack o lov att vi är Guds barn - av nåd genom tro.

  Guds Rika Välsignelse!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, och tack för en uppmuntrande hälsning. Det betyder mycket och värmer och välsignar.
   Ja, det finns ett gemensamt rop från Herrens brud. En längtan efter Herrens återkomst, att han ska komma och ta oss dit han är. Tack Jesus för den underbara nåden och frälsningen, som bara kommer av och genom honom.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 6. Satellitbilder visar att Kina har byggt upp platser i öknen, där de utvecklar och över sig med ballistiska missiler, som ska användas till framtidiga konflikter. Det kan tyda på att Kina på något sätt är igång med att förbereda sig för något avgörande. Det kan vara med hänblick på Taiwan.

  https://news.usni.org/2022/05/11/great-wall-of-naval-targets-discovered-in-chinese-desert

  Mikael

  SvaraRadera
 7. Kina anser att Taiwan tillhör Kina, jag har för mig att det är tvärtom.

  SvaraRadera
 8. Kära Syskon,

  Det som för cirka 6 månader sedan var otänkligt, kan nu vara en realitet. Det ser ut som att Sverige kommer ansöka om medlemskap i NATO, och att det kommer att gå ganska snabbt med att skicka iväg en ansökan. På ett otroligt sätt har vi gått från att vara ett neutralt land, till att uppleva ett krig i Europa där Ryssland är inblandad, till att nu ansöka om just medlemsskap i NATO. Ryssland har tidigare hotat Finland med kärnvapen efter det att de tog samma beslut. Den stora frågan är nu hur Ryssland tänker och kommer agera. Vi ber om beskydd om vårt land, samtidigt måste man erkänna, att utvecklingen och möjligheten för utombibliska profetior som talar om en rysk attack mot Sverige, har aldrig tidigare varit så aktuellt eller fullt möjlig som just nu.
  Jag har tidigare delat hur både tecken i himlen pekar på att det redan från början såg ut till att bli ett långdragit krig, och jag såg sedan talet 522 på en rysk stridsvagn, som visade sig betyda "lyftas upp, jag är borttagen, förflytta". Jag upplevde då att det här kriget är knutet till uppryckandet och det tredje världskriget. Vi får se hur profetiorna kommer uppfyllas, men vi lever i en sen tid där tidens tecken bekräftar att Jesus mycket snart kommer tillbaka.

  Mikael

  SvaraRadera
 9. J🎯🧩N〰️🏝〰️🪙🌀〰️🩸🎫🩸Johannes 3:16-19
  Ty så älskade Gud världen att han gav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. Ty Gud har inte sänt sin Son till världen för att döma världen, utan för att rädda världen genom honom. Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror står redan dömd för att de inte har trott på Guds ende Sons namn. Detta är domen: Ljus har kommit till världen, men människor älskade mörker istället för ljus eftersom deras gärningar var onda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen! Tack för det du delar.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 10. THE FINAL COUNTDOWN!!

  Häromdagen upplevde befolkningen i Hamburg en ovanlig händelse. Som skrift på himlen stod det: The Final Countdown (Den slutliga nedräkningen).

  Jag vet inte i vilket sammanhang texten användes, men dom vet inte hur rätt dom har det. Vi är igång med den slutliga nedräkningen för den här världen.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZgdovdWwvjM

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
 11. Israel 365 news, delar den fruktansavärda och avgörande nyheten, att det kan vara på det sättet, att Iran redan har kärnvapen som kan nå både Israel och USA. Det vore ödesdigert och något som kan vara helt avgörande när det gäller ändetidens utveckling

  https://www.israel365news.com/269389/iran-could-already-have-nukes-that-can-hit-america-warns-congressional-advisory-report/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Deputy+Mayor+Calls+for+Jerusalem+to+Secede+from+Israel+and+Today+s+Top+Stories&utm_campaign=I3N+-+AM+-+May+15%2C+2022

  Mikael

  SvaraRadera
 12. Då är ett ja för Sveriges medlemskap i NATO tyvärr ett faktum. Nu går vi därmed in i ett än mer allvarligt läge i denna spända situation som råder. Istället för att någon part backar och försöker få det hela att trappas ner så eskalerar det istället. Vi får se vad som händer nu i maj/juni men nog finns det potential för mycket.

  Hälsningar Björn

  SvaraRadera
 13. Som svar på Finlands NATO-ansökan börjar Ryssland nu att flytta kärnvapenmissiler mot Finlands gräns

  https://metro.co.uk/2022/05/16/russia-moves-nuclear-missiles-to-finland-border-in-backlash-over-nato-16651761/

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick en hänvendelse från en broder som önskade fler källupplysningar på denna nyhet. Så jag delar några fler länkar:

   https://www.walesonline.co.uk/news/world-news/vladimir-putin-moves-nuclear-capable-23973313

   https://www.express.co.uk/news/world/1611075/Russia-nuclear-missiles-Finland-NATO

   https://www.skynews.com.au/world-news/global-affairs/russia-motorists-claim-iskander-missiles-spotted-heading-to-finland-as-sweden-confirms-its-seeking-nato-membership/news-story/89de50bdd4639bbfe5460a91eb389091

   https://www.dailymail.co.uk/video/russia/video-2687027/Video-Putins-seven-Iskander-missiles-way-Finnish-border.html

   Mikael

   Radera
  2. Förstår inte hur Ryssland tänker, tror dom att Norge och Finland placerar missiler för att dom gått in i en försvarsallians, varken Norge eller Turkiet har det just nu, det låter som att Ryssland vill hetsa till ett kärnvapenkrig, ett krig som ingen kan vinna, där alla blir förlorare.

   Radera
  3. Även om det inte placeras ut missiler på Svensk eller Norsk mark upplåter vi dock vårat luftrum och infrastruktur åt Nato. Tunga bombplan B 52 och liknande kan starta och landa här i Scandinavian vilket gör oss till måltavla. Norge 🇳🇴 har också med stor säkerhet kärnvapenbärande ubåtar från Nato i deras kust.

   Radera
  4. Det kanske finns runt alla kuster, Ryssland har en stor flottbas i Murmansk nära Norge, som Nato i så fall har kunnat skada i många år, men inte förrän Finland och Sverige öppnar för Nato, börjar Ryssland bråka.
   Ubåtar och kärnvapen har t.o.m, Nordkorea.

   Radera
 14. Det är förstås missnöje från Kreml och vi kommer förmodligen få höra mer av det! Direkt energivapen är inget man flyttar hur som helst, kräver planering och övervakning! Jag tvivlar på att de har resurser för det, för tillfället !

  Bevingade ord/Mats Johansson Frivärld! "Låt oss hålla huvudet kallt, hjärtat varmt, krutet torrt och hoppet levande!

  SvaraRadera
 15. Ännu en intressant nyhet som ska ha uppmärksamhet. I följe "The Times of Israel" så har Ryssland öppnat eld med luftvärnsmissiler mot israeliska jetplan i förbindelse med en attack i Syrien.

  https://www.timesofisrael.com/in-first-russian-military-said-to-fire-s-300-missiles-at-israeli-jets-over-syria/

  Skulle det här stämma så pekar det på en betydlig ändring i Moskvas hållning över för Israel. Redan tidigare vet vi att Ryssland har varit skarp i deras retorik i förhållande till Golanhöjderna.

  Mikael

  SvaraRadera
 16. 1 Kor 2:9 -Men vi känner, som Skriften säger, vad ögat inte har sett och örat inte hört och människohjärtat inte kunnat ana, vad Gud har berett åt dem som älskar honom.

  Vi är på väg till ett land vi aldrig har sett, och till en stad vi bara har hört talas om. Men tanken om vår kommande frälsning och denna ljuvliga plats ger oss tro, hopp och styrka till att fortsätta vår vandring. Den ger kraft till att uthärda de djupaste dalar, och de mörkaste platser. Löftet och hoppet om vårt hemland brinner klart som en fackla, och den lyser upp vår väg.

  Lång ut i horisonten, kan vi skåda det eviga ljuset. Vi kan känna värmen, och vi kan höra tonen från den himmelska staden. Detta ljus växer sig större ju närmare vi kommer, och tonen blir allt klarare i styrka och kraft. Härligheten, och den heliga Guds närvaro som vilar över staden får oss till att falla ner på våra knän. En överväldigande glädje och tacksamhet fyller våra hjärtan, över tanken att vi snart är framme och att vi äntligen ska få tåga in genom dess portar.

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
 17. Glömde skriva att det var inlägg från sociala medier! Fiskare ska tydligen ha observerat föremål! Därför ett stort frågetecken än så länge!

  SvaraRadera
 18. Kära Vänner,

  Efter det att Ryssland öppnade eld mot Israel i Syrien häromdagen, så har rabbiner pekat på GOGMagog kriget som en närstående möjlighet. Vi hittar profetian i Hes 38. Det som är intressant med den är att det är det inte är Gogs eget val, men det är Herren som ”sätter krokar i GOGs käftar”, och med andra ord tvingar honom till att gå emot Israel.

  Rabbinen skriver något intressant och säger att ”en man syndar inte om inte en galen ande kommer in i honom”. Dvs. att när Gud vill göra stora saker i den här världen, måste han först insätta personen i en maktfull position och sedan ändra honom, på samma sätt som Hitler och Farao i Egypten. Förintelsen hade aldrig kommit om Hitler hade varit en normal person.

  Han uttalar sig sedan om Putin: -Det har hänt någonting mellan Israel och Putin. Han har gjort det klart för Israel, att eftersom världen nu är vänt sig emot honom, bör Israel vara försiktig med att inte följa efter.

  Det här fick mig till att tänka på en utombiblisk profetia som handlade om en kommande attack från Ryssland mot USA, där det var ”fruktan och en övernaturlig impuls” som fick Ryssland till att handla. På samma sätt som tidigare världsledare, kommer GOG snart att träda fram och vara del i både GOG kriget men också det tredjevärldskriget som kommer genom den röda hästen i Uppenbarelseboken.

  Mikael

  https://www.israel365news.com/269505/after-russia-opens-fire-on-israel-in-syria-rabbis-consider-possible-gog-magog-scenario/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Israel+to+Join+US+in+Surrendering+Health+Authority+to+WHO+and+Today+s+Top+Stories&utm_campaign=I3N+-+AM+-+May+18%2C+2022

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort amerikanskt krigsfartyg i Stockholm, kanske tror Putin att Nato bygger upp för att angripa Ryssland?
   https://www.hamnen.se/uss-kearsarge-den-257-meter-langa-krigsmaskinen-anlander/

   Radera
  2. Ser bara ut som jag fick med "hamnens" sida, men lite tydligare här.
   Slump eller ej – det 257 långa krigsfartyget gör entré i Stockholm för en planerad stridsövning samtidigt som Sverige och Finland lämnar in sin NATO-ansökan.

   Radera
 19. Är det inte så att Gog kriget kommer i slutet av 1000 års riket?

  https://biblehub.com/revelation/20-7.htm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan se att jag har missförstått din fråga, så jag försöker igen:

   Hesekiels profetior är skrivna i kronologisk ordning, och vi hittar Gog/Magog kriget mitt i mellan Israels ”pånyttfödelse” (Hes 36-37), och det messianska riket beskrivelse (Hes 40-48). Det betyder att vi kan förvänta oss att Gog kriget utspelar sig någon gång mellan 1948 och den stora nödens slut, alltså precis innan 1000 års rikets start.

   Det som gör det svårt att placera exakt tidspunkt för God kriget är att vi inte helt tydligt kan se detta krig beskrivet i Uppenbarelse boken, som i sin tur är en detaljerad beskrivning av den sista årsveckan, eller vedermödan. Därför finns det tolkningar som pekar på att detta krig kan utspela sig utanför den sista årsveckan, det vill säga antingen före eller efter vedermödans tid. Andra menar att kriget kommer att utspela sig under själva vedermödan, och att Harmagedon och Gog är två olika krig.

   En del tecken kan tyda på att Gog kriget är förbundet med det 6 sigillet i uppenbarelseboken och alltså inne i vedermödan. Vi ser bland annat en stor jordbävning i förbindelse med Gog kriget som kan vara den samma som vi ser i Upp 6:12.

   Mikael

   Radera
  2. Du skriver att Hesekiels profetior är skrivna i kronologisk ordning, när skall denna profetia uppfyllas, den enda strömmen som är skapad med mänsklig hand är väl Suezkanalen.

   Hes 29:3
   Tala och säg: Så säger Herren, HERREN:

   Se, jag skall komma över dig, Farao, du Egyptens konung,
   du stora drake, som ligger där
   i dina strömmar och säger: ”Min Nilflod är min; själv har jag gjort mig.”

   Hes 29:9
   Och Egyptens land skall bliva förött och ödelagt, och man skall förnimma att jag är HERREN. Detta därför att han sade: ”Nilfloden är min; själv har jag gjort den.


   Radera
  3. Det finns olika tolkningar när det gäller dessa mot Egypten i Hesekiel. Både att det hör framtiden till, men att de redan är uppryllda omkring år 588 f.Kr.

   Radera
  4. Läser om Suezkanalen, den verkar ha byggts och slammat igen i omgångar, långt tillbaka i tiden.

   Det jag reagerade för i den profetian, var förskingringen i 40 år

   Radera
 20. Bank of England, går nu ut och varnar för en global, apokalyptisk livsmedelskris.

  Det är på ett otroligt sätt vi upplever hur bibliska profetior är på väg till sitt uppfyllande!

  Jesus kommer snart!

  https://www.telegraph.co.uk/business/2022/05/16/bank-england-warns-apocalyptic-global-food-shortage/?utm_content=telegraph&utm_medium=Social&utm_campaign=Echobox&utm_source=Facebook#Echobox=1652740809

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Upp 6:5-6
   Och när det bröt det tredje inseglet, hörde jag det tredje väsendet säga ”Kom.” Då fick jag se en svart häst; och mannen som satt på den hade en vågskål i sin hand.
   Och jag hörde likasom en röst mitt ibland de fyra väsendena säga: ”Ett mått vete för en silverpenning och tre mått korn för en silverpenning! Och oljan och vinet må du icke skada.”
   (Oljan och vinet verkar ha en särskild plats i Guds hjärta, jag antar att det innebär alla oljor, inte bara olivoljor, vinet har diskuterats bland många kristna.
   Många handlare skor sig på prishöjningar, ser att det fortfarande är samma bäst före datum, som innan prishöjningen.

   Radera
  2. Tack ska du ha.

   Det är precis dit vi är på väg. Herren kommer att bryta dessa sigill och bland annat det tredje som innebär hygperinflation och en ekonomisk krasch. Bibliska profetiors uppfyllande

   Mikael

   Radera
 21. Vad intressant med rabbinerna. Kan det vara så att Putin (Gog) är ute efter rikedomar just pga alla sanktioner som nu väst infört mot Ryssland?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det visst vara! Ett motiv kan vara Isreals fantastiska naturrikedomar och deras upptäckter när det gäller både olja og gas. Herren frågar Gog om han har kommit för att plundra och för att ta stort byte (Hes 38:13)

   Radera
 22. Israel och USA simulerar en attack mot Iran!

  https://www.israel365news.com/269522/israel-us-to-simulate-invasion-of-against-iran/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Israel%2C+US+to+Simulate+Invasion+of+Iran+and+Today+s+Top+Stories&utm_campaign=I3N+-+AM+-+May+19%2C+2022

  Mikael

  SvaraRadera
 23. Kära Syskon,

  Jag är upptagen här i helgen, och därför kommer nästa inlägg först på söndag. Det kan också gå lite längre tid innan kommentarer godkänns. Det hoppas jag ni har förståelse och överseende med.

  Jag önskar var och en en välsignad helg.

  Varma hälsningar

  Mikael

  SvaraRadera