söndag 1 januari 2023

2023 – Den slutliga nedräkningen till Jesu återkomst

 


Kära Syskon,

Jag hoppas att ni har haft en välsignad jul och känner er styrkta och uppmuntrande i Herren. Herren är en stridsman och han strider för sitt folk. Vi får hålla oss stilla och förbida i Herren och tro på att han har allt under kontroll.

Det är mörka tider, men Herren regerar. Avgrunden kommer snart att öppna sitt gap över den här jorden, men Herren sitter på sin tron och har allt makt. Demonisk aktivitet kommer att bli förlöst över jorden, men Herren räddar och beskyddar sina barn i sin hydda. Jesus är med andra ord Konung över varje omständighet och händelse i 2023.

Samtidigt med att bloggen har haft julledigt, så har vi upplevt starka och profetiska händelser ute i världen:

Fredsavtal med Saudiarabien

Israel förväntas underskriva ett avtal med Saudiarabien inom ett år. Netanyahu tar därmed ett ytterligare steg mot ett brett fredsavtal med arabvärlden. Det här är som vi vet ett steg mot det förbund som antikrist kommer att stadfästa med Israel. Netanhyahu säger själv att "om vi har fred med Saudiarabien, kommer vi effektivt att få ett slut på den arabisk-israeliska konflikten. Israel ser alltså fred med Saudiarabien som en viktig och avgörande faktor i hela fredsavtalen med arabvärlden. 

En genetisk journal över alla människor i världen

Israeliska premiärministern Benjamin Netanyahu säger att planen inte bara är digitaliserade medicinska journaler, utan en fullständigt digitaliserad GENETISK journal över alla människor i världen, och uppger att folk frivilligt kommer att lämna in sina biologiska data precis som de frivilligt anmälde sig för covid-skottet och att detta kan vara används för att skapa genetiska vapen mot vissa populationer.

Min kommentar:

Netanyahu har fullständig rätt. De flesta människor kommer helt frivilligt att bli märkta med vilddjurets märke i vedermödans tid. Det vill säga det instrument som antikrist kommer använda för att kontrollera människan och all handel och verksamhet. Det fullständiga och totala kontrollsamhället som då är på plats.

Kina skickar 39 stridsplan på 24 timmar

På bara 24 timmar skickar Kina 39 stridsplan och 3 fartyg mot Taiwan. Mellan klockan 06.00 onsdag och 06.00 på torsdagen korsade 30 av de kinesiska planen medianen av Taiwansundet, en inofficiell gräns som en gång underförstått accepterats av båda sidor, enligt Taiwans nationella försvarsministerium. Kina fortsätter med andra ord sina aggressioner mot Taiwan och en närstående invasion.  

Sydkorea skjuter efter Nordkoreanska drönare

Sydkorea skjuter varningsskott efter att nordkoreanska drönare kommit in i dess luftrum. Fem nordkoreanska drönare korsade in i det sydkoreanska luftrummet på måndagen, vilket fick den sydkoreanska militären att sätta in stridsflygplan och attackhelikoptrar. Det här var med andra ord en tydlig provokation och en invasion av Sydkoreas luftrum.

Djur över hela världen går i ring

Kommer ni ihåg det inlägg jag delade om fåren, som i mer än 10 dagar bara gick runt i ring utan någon förklaring? Nu visar det sig att det inte bara är dessa får som gör det, men att det är andra djur av olika arter runt om i världen, som på samma sätt som dessa får går runt i ring. Det är tala om både hästar, fiskar, späckhuggare och till och med myror som uppför sig på samma sätt(!)

Noa har stått väldigt tydligt för mig här på det sista, och allt tyder på att vi lever i "Noas dagar" och står inför en kommande syndaflod. Något som är intressant är att om man läser i "den redliges bok" (The book of Jasher) som står omtalad på två stället i GT, men som inte är en del av bibeln. Så skriver författaren också om Noa. I den berättningen så beskriver "den redliges bok" hur de djur som inte kom med i arken, gick och omringade arken och också förhindrade människorna som försökte att rädda sig själva och tränga in i arken. Dessa djur har alltså gått i ring och omringat arken, 7 dagar innan vattnet kom. I dag ser vi på samma sätt djur som går i ring som en profetisk handling och en upprepning av det vi upplevde på Noas tid.

Till och med djuren vittnar om en väldigt avgörande och profetisk tid, där Herren mycket snart kallar oss in i arken för att sedan stänga dörren bakom oss.

Avslutning

Heb 12:2 - Och låt oss ha blicken fäst på Jesus, trons upphovsman och fullkomnare. För att nå den glädje som låg framför honom uthärdade han korset, utan att bry sig om skammen, och sitter nu på högra sidan om Guds tron.

Mitt i alla dessa tidstecken och i denna födslovåndornas tid, så önskar Herren, att det här året, 2023, blir ett år, där vi på ett särskilt sätt, och i den tid vi har tillbaka, har vår blick fäst vid Jesus.  

”Låt oss ha blicken fäst” är ordet ”aphorao” i den grekiska grundtexten, som betyder ”se bort från allt annat”. Så själva betydelsen av ordet handlar lika mycket om att ”se bort från allt annat” än Herren. Det som är tillbaka när vi ser bort från allt annat är Jesus Kristus.

Vi ser bort från oss själva, och vi ser bort från fienden och omständigheter. Vi ser bort från denna tidens mörker, och vi ser bort från dessa berg och avgrunder som hotar på bägge sidor av den smala vägen.

Tillbaka är den ljuvlige Jesus som står med utsträckta händer. Tillbaka är det ljus, hopp, nåd och kärlek som Herren erbjuder i sin frälsning. Vi ser också Herrens sårmärkta händer som talar om läkedom och fullständig upprättelse. Vi ser Herrens hjärta och den flod av kärlek som går ut därifrån. Vi ser Konungarnas Konung, Herrarnas Herre och Han som har all makt i himmel och på jorden. För när allt annat bleknar och ger vika, så är det Herren som står kvar i all sin skönhet och härlighet.

Maranatha

Mikael

 

30 kommentarer:

 1. Du nämner Jashers bok, den finns på engelska på nätet, det är bara att översätta och klicka framåt eller bakåt precis som att söka i Bibeln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skal nämnas att "den redliges bok" är nämnd i bibeln, men är inte en del av den. Man kan läsa den här på nätet och på engelska

   https://www.holybooks.com/wp-content/uploads/Book-of-Jasher.pdf

   Mikael

   Radera
 2. Guds frid,
  Skulle behöva förbön i en svår situation.

  Hälsningar i Herren Jesus Kristus,
  Maria.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Maria

   Hela forumet är med och ber för den situation du står i. Vi vänder oss till Honom "som förmår göra långt mer än allt vi ber om eller tänker, genom den kraft som mäktigt verkar i oss".

   I Jesu mäktiga namn.

   Mikael

   Radera
 3. Kreml går framåt med en ny lag om biometric identitets pass! Det påbörjades redan 2016 men uppdateras nu. Det kommer gälla inom stora delar av samhället och liksom Kina och Israel lyder under NWO!
  Guds frid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Biometriska pass finns i EU sedan flera år tillbaka!

   Radera
 4. Israel nyheter

  För en vecka sedan började rapporter dyka upp i regionala medier i Mellanöstern, inklusive i både iranska och israeliska nyhetskällor, att Ryssland snart kommer att förse Iran med dussintals Sukhoi Su-35 stridsflygplan. Israeliska rapporter citerar till och med "västerländska underrättelsetjänstemän" för att göra påståendet.

  https://www.zerohedge.com/military/russia-reportedly-supply-iran-24-advanced-sukhoi-fighter-jets

  Det betyder att upptrappningarna mellan Israel och Iran går in i ett nytt och allvarligt skeende. Det är naturligtvis också väldigt intressant att det är Ryssland är den som skickar stridsplan till Iran. Israel har fått en ny och gemensam fiende i Ryssland och Iran.

  Här i 2023 så ser vi möjlighet för avgörande konflikter av profetiska dimensioner. Det gäller Israel/Iran, Kina/Taiwan och Ryssland/Nato

  Krig och konflikter som pekar på Jesu återkomst och den sista och avgörande tiden.

  Herrens rika välsignelse
  Mikael

  SvaraRadera
 5. Ja numera så fort man vaknar har man ett öga varje dag åt tidstecken.Får vi stanna kvar detta året oxå eller är vi uppryckta, får vi skåda ett år som vi aldrig upplevt tidigare? Födslovärkar kommer tätare o starkare. Kommer templet att byggas 2023? Spännande tider om än svåra. Vi fokuserar på vår Herre Jesus. GV er syskon. Vi ber för varandra. Tack för allt ni delar här .
  TZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, TZ. Beklagar att ditt inlägg först blir publiserat nu. Det hade gömt sig.

   Ja, det är viktiga frågor du ställer när vi ser ut över året som kommer. I och med att ingen känner dagen måste vi fortsätta med att vaka och bedja. Men visst känns det och ser ut som att Herrens återkomst inte är långt borta. Så många bekräftelser på att dagen närmar sig och att vi snart är hemma i det himmelska.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
 6. Titus 3:3

  Vi var ju själva en gång oförnuftiga, trotsiga och vilsna. Vi var slavar under olika begär och lustar, vi levde i ondska och avund, vi var avskyvärda och hatade varandra. 4 Men när Gud, vår Frälsare, uppenbarade sin godhet och kärlek till oss människor 5 frälste han oss, inte för rättfärdiga gärningar som vi hade gjort utan på grund av sin barmhärtighet. Han frälste oss genom ett bad till ny födelse och förnyelse i den helige Ande, 6 som han rikligt utgöt över oss genom Jesus Kristus, vår Frälsare, 7 för att vi ska stå rättfärdiga genom hans nåd och bli arvingar med hopp om evigt liv

  Vi är tagna och frälsta från slaveri och ondska, och helt utan egan förtjänst renade och födda på nytt, för att stå helt rättfärdiga med hopp och löfte om ett evigt liv! Vilken underbar och nådefull frälsning i Jesus Kristus

  Redan nu har vi evigt liv i Herren, men den fullkomliga förlösningen sker när det förgängliga kläs i oförgänglighet och det dödliga kläs i odödlighet. (1 Kor 15:53)

  Mikael

  SvaraRadera
 7. Guds frid,
  Jag behöver också förbön.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid. Vi lyfter också din börda med frimodighet inför nådens tron för att få hjälp och nåd i varje omrständighet.

   I Jesu mäktiga namn

   Mikael

   Radera
  2. Uppmuntran i denna tid.
   Jesaja 40:31
   Men de som hoppas på Herren får ny kraft , de lyfter med vingar som örnar. De springer utan att mattas. De vandrar utan att bli trötta
   TZ

   Radera
 8. Sverige i krig? Länkar det senaste från Holger Nilsson på tidningen Flammor!

  https://bit.ly/3X3BZsI

  Hela svenska folket måste ställa krav på folkomröstning till Nato innan det är för sent!

  Guds frid🙏

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anmälan till Nato har gjort oss sårbara, våran neutralitet som varit en trygghet för Ryssland är helt borta, det spelar ingen roll om vi backar ut från Nato, Ryssland kommer alltid se oss som en säkerhetsrisk.

   Radera
  2. Instämmer till fullo. Hela svenska folket måste kräva detta. I underlaget borde det stå en fråga! Är svenska föräldrar villiga att skicka sina barn ut i krig mot Ryssland och vilka konsekvenser detta skulle föra med sig för hela Sverige? Själv skulle jag naturligtvis rösta nej till Nato!

   Radera
  3. Självklart skulle det spela stor roll om riksdagen tog tillbaka ansökan till Nato! Genom att bli medlem i Nato tvingas svenska soldater stå i första ledet för att försvara Baltikum vid en rysk ockupation! Ryssland skulle förklara krig mot Sverige med fruktansvärda konsekvenser för Sverige!

   Radera
  4. Jag skrev det spelar ingen roll om vi backar ut från Nato, Ryssland kommer alltid se oss som en säkerhetsrisk därför kan Ryssland vilja göra oss till en lydstat, genom det hamnar vi i krig oavsett om vi är med i Nato eller inte, men backar vi ut nu efter anmälan, då riskerar vi att inte få någon som hjälper oss, det bästa för Sverige vore att vi inte får komma med, då kanske Nato ändå hjälper oss, min personliga åsikt är att inte krypa för Turkiet, utan helst säga att vi inte vill vara med i en gemenskap med Turkiet, som idag terroriserar bland annat Grekland, som är ett Natoland.

   Radera
  5. Jag håller inte riktigt med dig. Ryssland ser Sverige som en säkerhetsrisk speciellt efter det Sverige lämnade in ansökan till Nato och därefter och nyligen har Ryssland flyttat trupper västerut mot Sverige och Finland. Om riksdagen tar tillbaka ansökan och utropar neutralitet både mot Ryssland och Nato skulle krigsrisken i vårt närområde kraftigt minska! Kommer Sverige med i Nato kommer Ryssland definitivt förstärka med trupper mot finska och svenska gränsen! USA/Nato kommer inte hjälpa Sverige militärt oavsett om Sverige är med i Nato eller inte lika lite som USA och de allierade under andra världskriget hjälpte Polen trots att de hade lovat!

   Jag håller med dig när det gäller Turkiet! Att krypa för Erdogan som regeringen gör är avskyvärt och bådar inte gott alls, då många oskyldiga kurder tvingas att lämna Sverige för att Sverige ska bli medlem i Nato! Det är ett brott mot mänskliga rättigheter! Risken är dock stor att regering och riksdag kör sitt race allt för att Sverige ska bli medlem i Nato! För att slippa ifrån stora svårigheter och krig måste det till en folkomröstning om Nato där svenska folket får säga sitt huruvida de vill att Sverige ska hamna i krig eller stå neutrala både mot Ryssland och Nato och bibehålla freden!

   Radera
  6. Ryssland kommer för alltid vara rädd för att Sverige ställer upp för Nato, oavsett om vi blir med i Nato, både i luften på land eller vatten, har Sverige nu släppt in Nato, det glömmer inte Ryssland.

   Nato är och borde vara en försvarsallians där alla medlemmar skall ställa upp, då skall inget land ensamt möta en angripare.

   Ryssland har hela tiden hotat med kärnvapen, är förvånad att inget land eller hela Nato har berättat hur många vapen som riktats in mot det som är tryggheten för Ryssland

   Jag är i grunden mot Nato, men menar att anmälan till Nato för alltid har utplånat vår neutralitet, och att vi dessutom gett Ukraina försvars vapen, som inte kan vara fel, men får Ryssland att se oss som delaktiga.

   Radera
  7. Guds frid, Syskon. Jag tänker att vi avslutar den politiska dialogen om Sveriges medlemsskab i Nato. Det finns många åsikter och politiska hållningar som kan dela oss. Men syftet med hemsidan är att se sakerna utifrån biblisk och profetiskt perspektiv.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  8. Viktigt välja sida, vi kan inte låtsas vi är neutrala, accepterar vi Ryssland är vi medskyldiga och på deras sida liksom Iran och nordkorea

   Radera
 9. Israel kommer att göra allt för att förhindra och motverka kärnkraftsavtalet med Iran. Netanyahu uttalar sig:

  Vi kommer också att vidta kraftfulla åtgärder för att förhindra den iranska militära förskansningen i Syrien och på andra håll och vi kommer inte att vänta”, tillade han.

  https://www.jns.org/netanyahu-israel-will-counter-iran-nuclear-deal-openly-from-a-position-of-strength/

  Mikael

  SvaraRadera
 10. Igårkväll när jag lagt mig för att sova o släckt nattlampan. Låg stilla o bad med slutna ögon . Då växte ett ljus fram som från himlen. Ett ord kom fram mitt i ljuset. Ordet REDO med stora bokstäver. Kände en djup frid o somnade. Vi är redo nu. Amen. Kom Herre Jesus kom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du delar detta underbara och uppmuntrande vittnesbörd. Vi är redo att bryta upp, redo att lämna den här världen och redo att möta vår frälsare och Herre.

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 11. En intressant artikel som handlar om ett växande rop efter en global ledare

  https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=5819

  Ett utdrag från artiklen:

  "Det verkar som att USA och flera andra länder som historiskt har kallat sig demokratier på senare tid har längtat efter en starkare och starkare ledare, inte en president, utan mer som en kung. Och de ledare som redan styr länder med nästan absolut auktoritet är inte riktigt kvalificerade att ta dessa yttersta positioner eftersom de oundvikligen hamnar i megalomani."

  Mikael

  SvaraRadera
 12. 4 Mos 6:24

  HERREN välsigne dig och bevare dig. HERREN låte sitt ansikte lysa över dig och vare dig nådig. HERREN vände sitt ansikte till dig och give dig frid.

  https://www.youtube.com/watch?v=Dmn_kRf8qyE

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
 13. Medvedev, Ryssland tidigare president, som ofta kommer med apokalyptiska hot gentemot USA och västvärlden. Det var bland annat Medvedev som för ett tag sedan hotade västvärlden med att om man forsätter att stödja och skicka vapen till Ukraina, så riskerar man att "förlösa de fyra apokalyptiska hästarna" i Uppenbarelseboken.

  Nu hotar Medvedev och Ryssland igen USA med hypersoniska (överljudshastighets vapen) kryssningsmissiler och jämför USA med nazister.

  https://www.jpost.com/international/article-726768

  Rykten om krig fortsätter och tilltar som jag ser det och ett stigande hot om ett tredje världskrig.

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera
 14. Kära Syskon,

  På söndag delar jag ett intressant inlägg om Abraham, Israel och fikonträdets profetia som kan peka på år 2023, och rakt in i den tid vi lever i.

  En välsignad helg i Herren

  Maranatha

  Mikael

  SvaraRadera
 15. Bidens utrikesdepartement kritiserar Israel för att ha tillåtit den judiske ministern att besöka Tempelberget!

  https://bit.ly/3jM9rWk

  Judarna har sin fulla rätt att besöka Tempelberget och ingenting som Biden och hans departement ska blanda sig i! Biden vill dessutom dela upp Jerusalem och går emot Gud! Jerusalem är odelbar! De kommer illa sarga sig som försöker dela upp Jerusalem och dela landet!

  Guds frid!🙏

  SvaraRadera