lördag 25 februari 2023

Det tredje världskriget – USA/Väst mot Ryssland/Kina

 


Scenen för de absolut sista och avslutande sju åren är satt. De apokalyptiska allianser som har profeterats om i åratal, har nu bildats. Vi har hastigt sett det ta form den sista månaden – USA och Väst på ena sidan mot Ryssland och Kina på andra. Kina har hittills haft en fasad, där man inte öppet vill välja sida. Men bakom scenen har Kina aldrig lämnat eller svikit Ryssland. Häromdagen kom följande nyhet att "Kina är redo att sluta sig till ryska trupper".

Kina och Rysslands vänskapsavtal

Dessa två länder har i förvägen en allians, där man I 2001 ingick det så kallade ”vänskapsavtalet”. Det betyder att parterna lovar att inte utöva våld eller hota varandra samt att inte rikta kärnvapen mot varandra. Närmandet började på allvar i 2014 då Ryssland började utsättas för sanktioner från västländerna. Men det är inte bara ekonomiskt samarbete mellan Kina och Ryssland, men också när det gäller utvecklingen av nya vapensystem. Putin och Xi Jingping är också eniga i att Ryssland och Kina ska motverka ”obalanser” i världen samt ”upprätta en ny världsordning”. Detta samarbete ”utan gränser” kan visa sig ha avgörande betydelse när det gäller ändetidens utveckling.

Kina är redo att sluta sig till ryska trupper

Häromdagen kom TASS, Rysslands informations- och telegrambyrå med något som kan vara en avgörande nyhet. Om det här stämmer, så pekar det på något som många har varnat om i lång tid. Wang Yi reste från Kina till Europa och avslutade sin resa i Moskva. Efter Wangs besök kom Tass med följande nyhet och uttalande:

"Kina är redo för att sluta sig till ryska trupper för att försvara nationella intressen. Vi är redo att gå samman med den ryska sidan, i enlighet med högnivåavtalen, för att beslutsamt stå upp för nationella intressen och dygder och främja ömsesidigt fördelaktigt samarbete på alla områden."

Skulle det här stämma, så är vi på väg till att se ett uppfyllande av utombibliska profetior. Vi kan inte längre vara i tvivel om hur långt vi är på Herrens profetiska tidslinje. Det tredje världskriget är på väg med stora steg och tidstecken ropar ut om Herrens komma. Tiden är kort och när som helst kommer Herren att hämta sin församling, för att rädda oss från den kommande vreden.
           

Jag har tidigare delat utombibliska profetior om både en rysk, men också en kinesisk attack och invasion av Amerika och Taiwan. Men jag vill gärna påminna och dela dem igen.

Profetia om en kinesisk invasion av USA

Samtidigt med att konflikten mellan USA och Kina växer, så är det flera som delar nya och gamla vittnesbörd och visioner, som just vittnar om en kinesisk/rysk attack mot USA. På den här hemsidan delas flera av dessa vittnesbörd, men dessvärre på engelska.

Den första profetian som jag delar är från 1992:

”När jag bad i källaren i mitt hem, såg jag himlen över Amerika fyllas med MÅNGA svarta, smygande bombplan. Det fanns inga markeringar på något av planen. Sedan förändrades scenen, och jag såg kärnvapenexplosioner runt omkring mig! Sedan förändrades scenen IGEN, och jag såg de fruktansvärda efterdyningarna av kärnvapenförintelsen. Inte HELA men MYCKET av Amerika som vi känner det idag förstördes. Och IGEN, för fjärde gången, förändrades scenen, och jag såg mängder av orientaliska soldater marschera genom alla de områden i Amerika som inte hade blivit bombade. De hade fixerade bajonetter på sina gevär och förstörde ALLA OCH ALLT i deras väg. Sedan tog visionen slut.”

En annan profetia som talar om det samma, avslutar profetian med följande högaktuella ord:

“Then, the man spoke again, “When America goes to war with China, the Russians will strike without warning.”

”Sedan talade mannen igen, "När Amerika går i krig med Kina, kommer ryssarna att slå till utan förvarning."

För att dessa ord ska uppfyllas, måste USA hamna i en konflikt med både Ryssland och Kina på samma gång, och det är precis det vi upplever just nu.

Profetia om kinesisk och rysk attack mot USA

Amos 3:7 – För Herren Gud gör ingenting utan att uppenbara sin hemlighet för sina tjänare profeterna.

Henry Gruver, en Herrens tjänare, som gick hem till Herren i 2019, fick en vision av Herren i 1986. I den så ser han en gemensam rysk och kinesisk blixtattack mot USA, där kärnvapen blir använda. Man kan ta del av hela visionen här.

Henry fick bland annat se en invasion av Amerika, och dess totala förstörelse av ryssarna och kineserna. Han såg Ryssland kom från sjöss och från luften i norr, för att förstöra USA med nervgas och kärnvapen. Ryssarna kommer stjäla material och kommer sedan att förstöra USA efter ödeläggelsen. Dödssiffran kommer att nå 120 miljoner människor eller 60 % av befolkningen. I Astoria (nord västra USA) så han en kinesisk invasionsstyrka från sjöss som invaderade landet. När kineserna gick i land i Amerika, sköts och dödades omedelbart alla civila de såg. I synen svarade USA igen med gamla vintage-flygplan. Något som representerar Amerikas svaghet i deras nationella försvar.

Något intressant är att i synen var det Prins Charles som gav omvärlden nyheten om attacken på USA.

Profetia om uppryckandet när Kina invaderar

Vi har också tidigare delat profetior om uppryckandet som sker i samband med en kinesisk invasion av Taiwan:

Jag delar en video (desvärre på engelska), där en kvinna delar en vision som Herren gav henne i 2015. När hon fick visionen, visste hon inte ens vad Taiwan var och var tvungen att slå upp ordet. Kvinnan såg en tv-skärm med ordet "Kina invaderar Taiwan, Jesus kommer". Denna vision upprepades tre gånger med samma budskap. "Kina invaderar Taiwan, Jesus kommer". 

Herren talade och visade henne med andra ord, att samtidigt med uppryckandet, kommer Kina att invadera Taiwan. Det är alltså 7 år sedan denna syster fick denna vision. I dag är denna profetia högaktuell och väldigt intressant, då vi alltså upplever en eskalation av konflikten, där en kinesisk invasion ser ut till att vara närstående.

Avslutning

Det profetiska ordet ska prövas, men det är bekräftande när vi ser dessa tecken som faller samman på en och samma gång. För ett par år sedan var dessa profetior osannolika, men i dag är dessa fullt ut möjliga. Herren gör nämligen det otänkbara möjligt på väldigt kort tid, för att förbereda sina barn och varna den här världen för den tid som ligger framför. Den här världen befinner sig i ett tillstånd där Jesu återkomst inte alls kommer oväntat eller som en överraskning. 

Hör Herrens vädjande rop i denna sena tid - "Jag kommer mycket snart"

Tidens tecken pekar, ropar och lyser i mörkret och talar enhälligt om en enda sak – Jesu dyrbar återkomst.

Jesus kommer snart!

Mikael

48 kommentarer:

 1. Det är otroligt att få leva i denna tid där allt händer framför våra ögon!
  Dock en stor nöd för alla människor som dras med av den demoniska villfarelse som är så stark nu. 🙏
  Men längtan hem till Jesus är störst. Halleluja- snart är vi där!!
  "och det sliter i jordiska banden.."🎶
  /Y.A.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Y.A
   Jag ger dig helt rätt. Det är otroligt att få tillhöra den generation, som får lov till att se det profetiska ordet uppfyllas inför våra ögon. Herren är på väg att avsluta den här tidsåldern för att börja på en ny. Snart ska vi äntligen få lov till att möta vår Frälsare och Herre.

   Herrens rika välsignelse
   Mikael

   Radera
 2. Tack Mikael för ditt inlägg, mycket intressant och givande. Ja, vi lever i en mycket allvarlig tid. Allt sker med hast och tiden är mycket kort, tills Herren hämtar oss hem. Måtte vi alla vara redo och väntande då.
  Lyssna på denna sång med Pelle Karlsson, från 1973, vars text är som en predikan. Detta budskap borde basuneras ut i varje gudstjänst, i varje församling, i förhoppningen om att väcka fler till insikt om att det kommer att ske ett uppryckande och att det sker mycket snart.
  Lyssna på Pelle K. här: https://youtu.be/czVk_4RKCvE

  / fridshälsningar Lasse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Lasse.
   Tack för denna underbara sång du delar.

   Pelle sjunger bland annat i sången: Morgon, middag eller under nattens timmar. Jesus kommer snart igen, vem ska han väntande finna?

   Det sker snart och det sker med hast - Jesus kommer för att hämta sin brudeskara. Vilket underbart hopp!

   Maranatha

   Mikael

   Radera
 3. USA kräver att Israel slutar bygga på västbanken!

  https://www.israel365news.com/367466/us-demands-israel-stop-building-in-the-west-bank/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Västbanken kommer allt mer i fokus, och den har också en särskild plats i det profetiska ordet. När Herren varnar de messianska judarna som ser fördödelsens styggelse (Matt 24:15), så uppmanar han dem som bor i Judeen (den södra delen av Västbanken) att fly upp i bergen. I dag har Israel cirka 2,7 % av Västbanken, och det kan vara några av dessa judar som i vedermödan blir tvugna till att fly bort undan Antikrists förföljelse.

   Mikael

   Radera
  2. Varför säger du messianska judar? När muslimer blir kristna kallas de aldrig för messianska muslimer eller kristna muslimer! Oavsett vilken religion de tillhört innan borde det räcka att säga att de har blivit kristna! Judar såväl som muslimer och alla andra folktillhörigheter som bekänner sig till HERREN JESUS KRISTUS är kristna och tillhör församlingen enligt min mening!

   Radera
  3. Den här händelsen utspelar sig efter uppryckandet, inne i vedermödans tid. De judar som då blir frälsta är då messianska judar.

   Mikael

   Radera
 4. Det är så spännande , samtidigt allvarligt , men med Jesus i båten , är vi trygga .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen - med Herren i våra liv, kan vi vara fullständigt trygga i allt vad som sker. Herren är med oss i varje andetag, varje sted och i varje tanke. Han känner oss som ingen annan och älskar oss som ingen annan.

   Mikael

   Radera
 5. Ryssland varnar för en kommande attack på Moldavien, utfört av Ukraina, för att sedan skylla på Ryssland. Men det kan också vara på det sättet att det är Ryssland själva som tittar på Moldavien som nästa land. Landet har sedan sovjettiden stora mängder ammunition och vapen, som bägge länder vill ha tag på.

  https://www.thedailybeast.com/russia-claims-ukraine-plans-false-flag-fake-attack-on-moldova?source=articles&via=rss

  Mikael

  SvaraRadera
 6. USA utökar truppnärvaron i Taiwan för träning mot hotet från Kina.

  Pentagon hjälper Taiwan att fokusera på taktik och vapensystem som skulle göra det svårare att anfalla för Kina

  https://www.wsj.com/articles/u-s-to-expand-troop-presence-in-taiwan-for-training-against-china-threat-62198a83

  Mikael

  SvaraRadera
 7. C G Hjelms sista predikan är väldigt intressant i dagens ljus, här följer en bit av predikan :

  Men i det 49:e kapitlet möter oss ett ord, som inte står i den svenska texten. Där står ett ord, som de som satt dit det inte begriper själva. Där står det "sinéer". I den hebreiska texten står det "Sinim". Kina heter på hebreiska Sinim och det har vi kvar i ordet apelsin. Apelsin betyder äpplen från Sinim och det har blivit förkortat till apelsin. Sinim är det hebreiska

  namnet på Kina och i den tolfte versen står det i den Bibel, där det står som det ska stå. Och där står det också i en fotnot, att Sinim betyder Kina. Kinamissionens tidning i vårt land har alltid hetat Sinim.

  Martin Luther översätter den tolfte versen så här: "De kom- mer fjärran ifrån. De kommer från norr. De kommer från Solnedgången. De kommer från Midnattssolen. De kommer ända ifrån Sinims land."

  Där har vi således bokstavligen Kina nämnt i Jesaja 49: 12, fastän det ledsamt nog inte har kommit med i den svenska översättningen. Sedan kommer i Hesekiel 38 det urgamla pro- blemkomplexet Ryssland-Kina fram i orden Gog i Magog. Om man ska översätta det till vanligt språk, betyder det att Kina får makten över Ryssland. Gog är här benämningen på det folk, som vi kallar mongoler, men kineserna är också mon- goler. Jag hoppas ingen blir alltför ledsen, om jag säger, att vi är släkt med dem, även om ögonen inte sitter snett på oss! Men allt folk ifrån Kina till Grönland, alla som finns i Europa och alla som finns i Asien är av en och samma sort. De är alla Jafets barn. De starka grupperna där är Kina och Ryssland. Vi använder ju än i dag uttrycket semiter om alla judar och araber, och så har vi Ham. (Noas tre söner var Sem, Ham och Jafet.) Det är alla som finns i Afrika, rubb och stubb. Egypten också, men inte Nasser, för han är arab. Men de riktiga egyp- tierna, som inte nu äger Egypten, är från Ham. Och den som inte vill godta den förklaringen, han får aldrig någonsin någon förklaring.
  Att Kina ska makten över Ryssland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1917 års står 12 Se, där komma de fjärran ifrån,
   ja, somliga från norr och andra från väster,
   somliga ock från sinéernas land.

   Här hört att vi tillhör Togarmas folk.

   Radera
  2. Var i Bibeln står det att Kina skulle vara Magog? Var i Bibeln står det att Kina skulle ta makten ifrån Ryssland och vilken makt/område syftar du på då? Området Magog som även gamla kartor visar att Magog är Turkiet och ledaren från Turkiet är Gog!

   Radera
  3. Sineerna är säkerligen dagens kineser men dessa härstammar från Ham genom Kanaan enligt Hams släkttavla så har svårt att se att Kina är Gog/Magog .

   Erica

   Radera
 8. Någon som hört om templet skall byggas i år? Om dom röda kvigorna fortfarande håller måttet. Spännande nu att följa.

  SvaraRadera
 9. Ukrainsk attack mot vitrysk militärbas i Minsk!

  https://bit.ly/3IXWQcE

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu fattas bara att USA soldater klär ut sig till ryska soldater och anfaller Kina.

   Radera
  2. Kina måste vara berett på detta och står säkert i kontakt med Ryssland! Ryssland och Kina har ingen anledning att gå i militär konfrontation med varandra! Om amerikanska soldater klär ut sig till ryska och anfaller Kina kommer säkert order gå ut att enbart eliminera dessa falska soldater!

   Radera
  3. Tror du de baltiska staterna blir angripna av Ryssen eller någon forna öst stat?

   Radera
  4. Ett angrepp på länder som ingår i Nato, då är världskrige här.

   Radera
  5. Har du en överlevnadsplan för kärnvapenkrig?

   Radera
  6. Jes 26:20
   Välan då, mitt folk,
   gå in i dina kamrar
   och stäng igen dörrarna om dig;
   göm dig ett litet ögonblick,
   till dess att vreden har gått förbi.
   1:Thess 1:10   Radera
  7. Amerikanska soldater skall klä ut sig till ryska soldater för att anfalla Kina, varför? Bland det märkligaste och D jag läst på länge!

   Radera
 10. Brasilien tillåter två iranska krigsfartyg att lägga till i Rio trots påtryckningar från USA

  https://www.jpost.com/international/article-732863

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 11. Psaltaren 23:5

  "Du dukar för mig ett bord i mina fienders åsyn, du smörjer mitt huvud med olja
  och låter min bägare flöda över."

  Den välkända versen i den underbara psalmen kom till mig, och det stämmer så bra med det ord som Herren gav mig häromdagen genom talet 511 i strongs. Det betyder bland annat "högre, till en mer hedervärd plats (vid middagsbordet)"

  Herren påminner oss om det festbord som är iordningsställt för hans barn. Vi är på väg till ett dukat bröllopsbord, där Jesus är huvudpersonen. Det finns en utvald plats för dig och mig, där vi snart kommer sitta i härlighet.

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera
 12. Jerusalem Post kommer med en intressant men allvarlig nyhet. Om redan 12 dagar, så har Iran möjlighet för att bygga kärnvapen. Kommer Israel att bli tvungen till att handla och reagera först innan det är försent?

  https://www.jpost.com/international/article-733013

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycks som USA vill att Israel ska bli attackerat av Iran! Oerhört märkligt att USA inte har lagt in förslag i FN att omedelbart stoppa Irans uranbrytning och skicka in inspektörer till kärnkraftverket! Vi måste be för Israel!

   Radera
 13. Ta gärna del av Holger Nilssons senaste inlägg, som också berör samma ämne, om ett massivt överraskande och otänkbart kärnvapenanfall som slår ut USA och delar av Kanada.

  https://flammor.com/infr-sin-fullbordan-p2510.html

  Jesus kommer snart

  Mikael

  SvaraRadera
 14. Vi närmar oss den första månaden i den judiska kalendern - månaden Nisan. Månaden Nisan börjar precis vid nymåne efter vårdagsjämningen, som då bliver den 21 mars i år.

  Nästa inlägg kommer att handla om just månaden Nisan - som jag kallar miraklernas månad, då det har visats sig att Herren tidigare har utfört stora händelser på jorden och med sitt folk i den månaden. Många av dessa händelser är samtigt symboler och skuggbilder på uppryckandet.

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du brukar titta på himlen
   Flera läsare har undrat om två mystiska ljuspunkter som syns på himlen i kväll.

   Och det finns ett svar:

   – Det är Jupiter och Venus som syns. De ligger jättenära varandra just nu, säger astronomen Eric Stempels.,

   Radera
  2. De senaste åren som har det varit överbevisande tecken i himlen, som pekar på Jesu återkomst. Och dessa tecken har varit oftare och sällsynta. Himlen förkunnar om Herrens härlighet och vittnar om den tid vi lever i.

   Maranatha

   Mikael

   Radera

 15. Någon skrev
  Ukrainsk attack mot vitrysk militärbas i Minsk!

  Som jag gissade var utklädda Ryssar
  Då svarade jag.
  Nu fattas bara att USA soldater klär ut sig till ryska soldater och anfaller Kina.,
  Fick då ett svar
  Amerikanska soldater skall klä ut sig till ryska soldater för att anfalla Kina, varför? Bland det märkligaste och D jag läst på länge!

  Försökte svara på det inlägget men ser det inte, jag skrev inte att USA soldater "skall" klä ut sig jag skrev
  Nu fattas bara, med det menas snarare motsatsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har svårt att se att den ryska krigsmakten själva skulle slå ut ett ryskt radarspaningsplan som är värt flera miljarder! Det finns andra alternativ!

   Radera
  2. Taktik, det är värt mycket om Vitryssland blir med i kriget, ingen vet vilken kondition det sprängda planet hade, många plan är i dåligt skick.

   Radera
  3. Ett plan som är värt 3,7 miljarder svenska kronor kan knappast vara i dåligt skick!

   Radera
 16. Det är tidstecknet "rykten om krig" som verkligen gör sig gällande just nu. Det Jesus profeterade är det vi just nu upplever.

  Sydkorea och USA kommer att fortsätta med storskaliga militärövningar senare denna månad trots att Nordkorea hotar att vidta "oöverträffat" kraftfulla åtgärder mot sådana övningar.

  De sydkoreanska och amerikanska militärerna kommer att genomföra militärövningar från den 13 till 23 mars för att stärka sin kombinerade defensiva förmåga, sade de två militärerna i ett uttalande på fredagen.

  https://www.aljazeera.com/news/2023/3/3/s-korea-us-to-hold-joint-military-drills-despite-n-korea-warning

  Mikael

  SvaraRadera
 17. I nästa vecka har vi den judiska högtiden Purim (6-7 mars).

  I 2015 skrev Björn Hellman ett intressant inlägg om just Ester, som är en bild på föramlingen, som står upp för judarna som är på väg att förgöras. Ta gärna del av detta starka och högaktuella inlägg som Björn har skrivit:

  http://denytterstatiden.blogspot.com/2015/03/esters-bok-och-andens-tid-ett.html

  Herrens rika välsignelse

  Mikael

  SvaraRadera
 18. Psaltaren 89

  Herre, tänk på dina tjänares vanära,
  vad jag bär inom mig
  från de många folken,
  52 hur dina fiender hånar, Herre,
  hur de hånar din smordes fotspår.

  Den smorde är ett annat ord för Messias, och när judarna omtalar "den smordes fotspår" så talar man om de tecken som ska ske och peka på Messias uppenbarelse.

  Det är precis det vi talar om. Vi pekar på dessa odiskutabla tecken som pekar på Messias, vår Herres återkomst. I Jesu fotspår som kommer alla dessa tecken som Herren själv har talat om för oss - tecken i himlen, födslovåndor, rykten om krig, jordbävningar på den ena platsen efter den andra.

  Vi lever i dessa tider av födslovånda!

  Må vi förstå allvaret, glädjen och det avgörande ögonblick Guds församling befinner sig i. Mycket snart kommer basunen att ljuda och de döda kommer uppstå, och vi upprycks med dem.

  Jesus kommer snart!

  Mikael

  SvaraRadera
 19. Ungern är första landet i EU som flyttar sin ambassad till Jerusalem

  https://unitedwithisrael.org/major-european-country-will-move-its-embassy-to-jerusalem/

  Mikael

  SvaraRadera
 20. Det går helt i linje med min uppfattning om det som händer nu. Jag har tidigare varnat för ett blixtanfall mot Amerika då det landet är Nato:s starkaste land och därigenom ett legitimt mål för Ryssland/Kina. Ju längre kriget i Ukraina pågår och västs vapenleveranser ökar och Zelenskyj och hans stab vägrar avgå desto större risk för att kriget utvidgas och att Ryssland/Kina till slut gör gemensam sak och gör ett massivt anfall mot just Amerika för att slå ut Nato:s starkaste land och därigenom lamslå organisationen. Enligt ärkeängeln Gabriel skall Vladimir Putin snart släppas fri att skjuta mot Babylon Amerika. Ett kort inlägg denna gång men som jag ser det finns inte så mycket att tillägga längre.

  Guds frid

  Björn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid, Björn
   Tack för ditt inlägg.
   Ja, det känns precis som du skriver. Det finns egentligen inte så mycket mer att tillägga längre. Vi ser krigets utveckling och dess allianser. Vi ser att det utvecklar sig med rasande fart, och det kan bara sluta på ett sätt. Frågan är inte längre om men när.

   Herrens rika välsignelse

   Mikael

   Radera
  2. Instämmer helt Mikael. Och jag vill rikta ett stort tack till dig för att du delar med dig av din kunskap, visdom och nyheter i denna oroliga tid vi lever i. Du är sannerligen en av Herrens nutida utvalda profeter!

   Önskar dig all lycka, välmående och nåd och frid utav vår Herre Gud.

   Tack Mikael

   Hälsningar Björn

   Radera
  3. Tack broder, för en uppmuntrande hälsning. Men jag är bara ett enkelt redskap i Herrens hand, som bara är en av många andra, som varnar för den tid som ligger framför. Jag upplever att det verkligen är en varningens tid där vi som Guds folk måste höja vår röst för att peka på Herrens återkomst och det mörker som kommer

   Tack själv för allt du delar av intressanta och välsignade tankar.

   Jag önskar också dig Herren underbara nåd, kraft och välsignelse

   Mikael

   Radera
 21. Kung Charles kommer krönas 6 maj!

  https://m.jpost.com/christianworld/article-733317

  Vad kommer detta innebära för världen och oss kristna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kung Charles är mångreligiös och sätter inte kristendomen i första rummet! Han sa år 2021 på klimattoppmötet att han känner en som äger flera biljoner kronor och har en militär armé till sitt förfogande! Ingen fick reda på vad han egentligen menade med detta, men att denne man mycket snart skulle framträda! Kanske han syftade på sig själv?

   Radera
  2. Det stämmer! Jag såg själv videon när han sa detta och det låter som ett hot! Vi får avvakta och se efter kröningen vad allt detta kan komma att innebära för hela världen och för oss kristna och vi bör hålla ett öga på kung Charles! Detta året verkar vara speciellt och hög vaksamhet bör råda för alla kristna på alla fronter!

   Radera