lördag 14 november 2015

Ny Israelisk attack nära Damaskus
Situationen i Mellanöstern försätter att utveckla sig, där det profetiska ordet bokstavligt talat går i uppfyllelse inför våra ögon.

Jag har tidigare skrivit om Israel som närmar sig Damaskus, och som kan vara en del av den profetiska uppfyllelse vi kommer att se utifrån profetian i Jes 17, som talar om Damaskus totala förstörelse. Jag vill i den förbindelse uppmärksamma denna artikel i Jerusalem Post, som visar att Israel ännu en gång har attackerat och haft flygräder inne i Syrien, och nu nära Damaskus flygplats.

Israelisk attack

Det har varit flera attackar från Israels mot mål i Syrien. Cirka två veckor efter Israels sista attack, så utförde Israel ytterligare en attack. Den här gången med israeliska stridsflyg som attackerade en militär konvoj i Syrien nära flygplatsen i Damaskus.

Det är samtidigt den andra attacken sedan Ryssland inledde sin militära operation i området.


Jesus kommer snart!

4 kommentarer:

 1. Ja vi är nära nu. Ring om du ksn. Lillebror markus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Markus,
   Ja, det är helt säkert. Bara dom sista dagarna och utvecklingen i världen talar sitt tydliga språk. Jesus kommer mycket snart för att hämta sin församling. Jag ringer till dig.
   Kram Mikael

   Radera
 2. Kanonerna mullrar lite varstans nu. Mycket oroligt i världen, men för den skull får vi inte tappa fokus på vårt uppdrag medans vi är kvar här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Tony,
   Tack för din hälsning. Det är sant att det gäller att inte tappa fokus här på upploppet. Med blicken fäst på vår underbare frälsare får vi fortsätta vandra på hans väg för att utföra det uppdrat han har gett oss.

   Hälsningar
   Mikael

   Radera