fredag 12 augusti 2016

Experter varnar för Rysk invasion i PolenExperter varnar för att en kommande Rysk invasion i Polen är närstående, och USA uppmanas till att frakta fler krigsskäpp och missiler till området.

Det ser ut som att den här världen lever på gränsen till sammanbrott och ett fulltaligt världskrig. Vi lever i en tid där bibliska profetior bokstavligt talat fullbordas inför våra ögon. Det är ingen hemlighet, att många trossyskon de senaste åren, har fått syner, drömmar och visioner, som talar om en kommande invasion från just Ryssland.

Ökade spänningar mellan NATO och Ryssland

De senaste åren har det varit en upptrappning av osäkerhet och spänningar, där en direkt konfrontation mellan Nato och Ryssland hotar, och en situation som allt mer liknar ett nytt kallt krig.

Polen är medlem av NATO sedan 1999, och Putin har ett flertal gånger varnat Polen att dom kan bli mål för ryska robotar om de upplåter sin yta för USA:s krigsrustning på det sätt som Polen har gjort den senaste tiden.

Ryssland har en öppen agenda

Det är ett 25-sidigt amerikanskt dokument ”Atlantic Council”, som råder Nato att motverka Ryssland som upprustar. Rapporten säger:

”Även om Moskva inte för närvarande har några omedelbara avsikter att utmana Nato, kan detta oväntat förändras över en natt och kan genomföras snabbt, utifrån en redan förberedd plan”

Rapporten fortsätter med att säga: ”Ryssland döljer sällan sina verkliga avsikter. Tvärtom har det proklamerats offentligt vid flera tillfällen, men i allmänhet har västvärlden valt att inte tro Rysslands dekleration, eller tro på att Ryssland kommer att genomföra det”.

Ny allians mellan Turkiet, Iran och Ryssland

Samtidigt, och jämte Rysslands aggression, ser vi en kuslig allians ta form mellan några av de länder som vi vet kommer att ha en central plats i ändetiden.

Erdogan, Turkiets president, har precis gett utryck för önska och vilja om ett nära samarbete med Iran och Ryssland, för att ”lösa regionala kriser och återställa fred och stabilitet i regionen.”Vi har tidigare upplevt länder som Ryssland och Iran hålla stora militära övningar tillsammans, som nu Turkiet också önskar att bli en del av.

Det vi upplever och ser är en koalition, och länder som i till sist kommer att ha en gemensam politisk agenda, nämligen det att gå mot landet Israel ”för att plundra och för att ta stort byte” (Hes 38:13)

Jesus kommer snart!

Källa:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar