lördag 13 maj 2017

Ekonomisk kollaps mellan augusti och november?
Är världsekonomin ett tidstecken, och är det något som kan vara en mätare, som kan visa oss hur nära vi är själva ändetiden och denna tidens slut?

Det är min överbevisning att vi kan det. I början av själva vedermödan, och efter Antikrists framträdan, efterföljt av den röda hästen som för med sig världsomfattande krig, så följer en ekonomisk krasch och hyperinflation genom den svarta hästen. Den redan skröpliga världsekonomin, som har balanserat på kanten till kollaps sedan hösten 2008, kan helt enkelt inte klara mer efter det, och kommer att fullständigt bryta samman.

Förutsägelser om ekonomisk kollaps

Det är David Stockman, författare och amerikans politiker, som tjänade under Reagan administrationen, och samtidigt en högt respekterad röst inom ekonomin, som förutser en ekonomisk krasch.

David uttalar sig: ”Det är galet. Jag tror att marknaden kan sjunka till 1.600 eller 1.300, och kan falla upp till 40 % eller mer. När regeringen visar sin rätta sida, så kommer ett finansiellt blodbad”.

Ännu mer intressant är den tidshorisont som Stockman uttalar sig om, där han förutser detta fall och krasch, någon gång mellan augusti och november 2017.

Hösten 2017

Det är väldigt mycket som pekar på hösten 2017, till att bli något alldeles avgörande när vi ser det ur ett profetiskt och bibliskt perspektiv. Vi har tecken i himlen som pekar på den 23 september, som är samtidigt som den judiska högtiden Rosh Hashanah. Vi lever just nu i år 5777, som är ett jubelår, som pekar på avgörande händelser för Israel.

Utombibliska profetior bekräftar dessutom detta kommande scenario, och många syskon upplever i dag drömmar och visioner, som vittnar om Herrens ankomst och vedermödans mörker.

Avslutning

När vi då ser hur nära vi är vedermödans tid, och hur nära Herren är att fortsätta sitt program med Israel sitt egendomsfolk, hur nära är vi då inte själva uppryckandet av Guds församling?

Innan vedermödans tid börjar, och innan dess att Herren kommer fortsätta sin profetiska tid med Israel, kommer Herren att evakuera och bortflytta sin brud från den här jorden. Vi är inte ämnade för den tid som är på väg över jorden, och Herren kommer att kalla hem sina ambassadörer, innan dess att han kommer att förklara krig, där han kommer att döma jorden och dess invånare.
Guds folk måste se till att vi har olja i våra lampor, och att vi har vår relation klar med Herren, för han kommer och han kommer mycket snart!


Jesus kommer snart!Källa:2 kommentarer:

 1. Guds Frid Mikael,

  Vårt hopp står till Herren och vi försöker vara beredda på att se tecken och händelser i vår värld. I kväll var himlen Blodröd och dyster, samtidigt som det var molnformationer som pekade åt öster.

  Vänligen
  J och G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Syskon,

   Ja, vårt hopp står till honom och det är en mycket spännande tid att leva i. Egentligen tittar vi inte efter tecken, men vi tittar efter honom som ska komma. Men tecknen bekräfter den tid vi lever i, och allt talar för en mycket kort tid innan Herren kommer tillbaka.

   Herrens välsignelse i era liv,

   Hälsningar

   Mikael

   Radera