fredag 27 oktober 2017

Skynda in i arken - syndafloden kommer!


Tidens tecken pekar på Herrens återkomst, men också på början av själva slutet på ändetiden. Människor frågar sig själva vad som egentligen händer i dag, och vad det är som gör att världen upplever kaos och upplösning på en och samma gång. Det är en lavin som har utlösts, och som inte kan hejdas. Vi upplever en global skakning, där ingen människa eller ogudaktigt system kommer lämnas oberört. Här är bara några få exempel på något av det vi upplever i dag:

Upptrappning till krig

Om läget har varit hårt tidigare mellan USA och Nordkoreas, så verkar det som att spänningen nu ökar dag för dag och timme för timme. USA har de senaste dagarna fortsatt en massiv militär upptrappning utanför Nordkorea, och alarmberedskapen är nu på högsta nivå. USAs kärnvapen är nu på en 24 timmars ”alert”, som inte tidigare har hänt sedan kalla kriget slutade i 1991, som visar att USA är redo till att slå till om behovet finns.

Virusutbrott (Digerdöden)

74 personer är redan döda i pestutbrott i Madagaskar. Det är världshälsoorganisationen WHO, som varnar för den här epidemien, som sprider sig och slår ihjäl människor. 124 personer har redan dött i den farliga sjukdomen, och WHO varnar för ”hög” risk för att sjukdomen sprider sig. Hela nio länder runt om Madagaskar har blivit bett om att förbereda sig på virusutbrottet.

Förföljelse av kristna

Var femte minut, eller cirka 100 000 om året, dödas en kristen och får lov till att ge sitt liv för sin tro och namnet Jesu skull. Nigeria är ett land där det är stark förföljelse, där många människor blir martyrer i tron på Herren. För ett par dagar sedan massakrerades 48 kristna, då islamister bröt in i hem och förstörde kyrkor. Vittnet berättade om att människor bokstavligt talat var tvungna att fly för sina liv.

Israel är beredd att slå till mot Iran

Israel är villig till att vidta militära åtgärder, för att se till att Iran aldrig förvärvar kärnvapen. Israel uttalar sig, att ”om inte Trump inte hjälper till att stoppa Iran, kommer Israel att agera militärt av sig själv”. Iran kommer att vara en nagel i ögat på Israel, intill den dag, att dom kommer att vara en del av den koalition av länder som kommer att anfalla Israel i GOG/Magog kriget. Vi är på väg mot ett uppfyllande av Hes 48.

Världsekonomin

Experter varnar nu för att värsta börskraschen någonsin kommer. För 30 år sedan, upplevde världen ”svarta måndagen”, där världens börser föll dramatiskt. Bara på en dag, föll Dow Jones mer än 22 %. Det var det näst största fallet sedan 1914. Analytiker pekar på, att den ekonomiska situationen i dag, ser likt ut som just före 1987:s ”black Monday”. Kraschen då, började i Hong Kong, och spred sig senare till Europa och USA. Vid tredje sigillet, och ganska tidligt inne i vedermödan, pekar bibeln på en ekonomisk krasch och hyperinflation.

Avslutning

Tiden är här, och vi närmar oss med hastiga steg vedermödans tid, och den 70:e och sista årsveckan. Guds alarmklocka ringer, och de senaste åren har vi upplevt Herrens nöd och brådskande budskap till sitt folk och till den här världen.

Regnet har börjat falla, och jordens källor har redan börjat öppna sig. Plötsligt och utan förvarning, kommer vattenmassorna att snabbt täcka den här jorden, och ingen människa kommer att gå fri. Tiden är så kort innan dess att nådens dörr stängs, så vi blir tvungna att skynda oss, och gå in i arken och utan att se oss tillbaka. Vi skyndar oss in i Herrens frälsande ark, och in i Herrens kamrar, för att vara där en stund till dess att vreden har gått förbi.


Jesus kommer snart!
Källa:
8 kommentarer:

 1. Kulmed nytt inlägg brollan. Tror med jesus kommer snart o de har han bekräftst i drömmar ja fått.. Jesu nåd e stor o de e dags o göra upp med han o bli frälst

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Markus,
   Tack för din hälsning.

   Jag tror inte att det är tillfälligt när tusentals människor, på en och samma gång, upplever att få syner, drömmar och visioner, som vittnar och varnar om Jesu återkomst. Joel kap 2 bekräftar, att "era söner och era döttrar skall profetera, era gamla män skall ha drömmar, era unga män skall se syner".

   Hälsningar
   Mikael

   Radera
 2. Mikael dina skrivande inlägg är små verk i dagens tider ibland alla artiklar och information som cirkulerar. Du binder samman läget anknytet till Gud och slutets tider på ett lugnande och spännande sätt. Fortsätt skriv, håll oss bröder och systrar uppdaterade vart vi befinner oss. Gud välsigna dig
  Victor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid Victor, och välkommen hit.
   Det du skriver betyder verkligen mycket, och är en välsignelse och en uppmuntran. Det händer så otroligt mycket i dag, så det jag skriver om, är bara ett axplock av alla tecken som pekar på Herrens tillkommelse. Jag tror verkligen att vi lever i tiden, att vi är där nu, där profetiorna fullbordas, och att vi kan förvänta att Jesus snart kommer tillbaka.

   Jag ber också om Herrens rika välsignelse över dig

   Hälsnignar
   Mikael

   Radera
 3. Tack Mikael.
  Du styrker oss med dina ord samtidigt som jag känner mig sorgsen över alla som inte har lärt känna Jesus.
  Tack för att du fortsätter att dela med dig av Guds ord

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Robert,
   Jag är helt enig i det du skriver.

   På samma sätt som att Guds hjärta lider för varje enskild själ som går förlorad, så tror jag också att Herren känner för de människor som går in i vedermödan utan Herren.

   Vår uppgift måste vara, att till den dag då arkens dörr stängs, att dela evangeliet med alla människor och fortsätta be för alla våra böne-barn.

   Även om vi med längtan ser fram till en evighet med Herren i himlen, så är det en obeskrivlig tanke att så många dyrbara själar kommer gå evigt förtappade.

   -"Fräls Herre, och sänd arbetare ut i denna sena skördetid".

   Guds rika välsignelse Robert,

   Hälsningar

   Mikael

   Radera
 4. Guds Frid Mikael,
  Det är många otäcka saker som sker i världen nu. Så det är tydligt att tiden är inne.
  Det känns att det blir närmare och närmare för var dag.
  Vi känner oss redo.

  Vänligen
  J och G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid broder,

   Ja, tiden är verkligen inne, och det är hög tid att räta våra huvud uppåt. Vi kan märka Herrens tilltal och manade röst, att se till att vi är resklara. Snart ses vi på himmelens sky kära syskon -till en bröllopsfest i de himmelska salarna.

   Guds rika välsignelse
   Varma hälsningar

   Mikael

   Radera