fredag 15 december 2017

En upptakt till GOG/Magog kriget


När Trump för en vecka sedan proklamerade att Jerusalem är Israels huvudstad, och att USA ville flytta sin ambassad till dit, fick det ett oerhört genljud i den muslimska världen. Inte minst Turkiet, med president Erdogan i täten, var snabba att fördöma USA och sedan att samla den muslimska världen mot Israel. Det här är något som liknar en upptakt till GOG/Magog kriget, som just kommer att bestå av en koalition av muslimska länder.

50 muslimska länder står tillsammans

Ett par dagar efter Trumps uttalande, samlades en koalition på cirka 50 muslimska länder i Istanbul, där ledarna avslog Trumps ”oansvarliga och olagliga deklaration av Jerusalem som Israels huvudstad, och för att proklamera östra Jerusalem som Palestinas kommande huvudstad. Erdogan uttalade sig, att ”Israel belönas för alla sina terroristhandlingar, och Irans president påpekade, att USA ”bara försöker säkra sionistiska intressen. Erdogan avslutade med att säga, att Israel är ett ockupationsland, och en terrorstat.

Turkiet hotar Israel

Det finns en ”profetia” i den muslimska världen, som kallas en ”träd historia”. Det var den profetias som Erdogan refererade till när han uttalade sig om dem (judarna) som tros sig äga Jerusalem, kommer i morgon inte kunna ”gömmas sig bakom ett träd”. Det uttalandet är en bekräftelse på en profetia att alla judar en dag kommer att förstöras. Det är med andra ord ett förhöjt hot om att döda varje jude med en chockerande referens till denna profetia.

GOG/Magog kriget

Hes 38:3 – Så säger HERREN, HERREN: Se, jag är emot dig Gog, du storfurste över Rosh, Mesek och Tubal. Jag skall föra dig omkring och sätta krokar i dina käftar. Jag skall föra dig ut med hela din här, hästar och ryttare, alla klädda i full rustning, en enorm skara, beväpnade med stora och små sköldar, och alla med svärd i hand.

Det är viktigt att påminna oss om denna profetia i Hes , som är direkt knutet till ett kommande muslimskt anfall mot landet Israel. Efter senaste tidens utveckling, så känns det som att denna profetia har kommit en bit närmare.

Turkiet är ett av de länder, som tillsammans med bland annat Iran kommer att anfalla och attackera Israel. Ett krig, där Herren på ett övernaturligt sätt, kommer att visa att han strider för Israel, och är med sitt egendomsfolk. Motivet för detta anfall, kan till dels vara Israel naturrikedomar, den antisemitiska anden som blir allt mer tydlig, men också Jerusalem frågan kan vara en av de orsaker som får GOG till att resa på sig.

Tidens tecken pekar på att Jesus kommer snart!


Källa:


4 kommentarer:

 1. Vilket spännande inlägg! Det känns som att det bara väller över oss tidstecken nuförtiden när man följer nyheterna. Tack för att du skriver denna viktiga blogg!
  Mvh L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guds frid,
   Tack för din uppmuntrande hälsning.
   Det är så sant. Nyheterna bekräftar i dag bibliska profetior, som gör att vi ännu mer med säkerhet kan proklamere att vi lever i den tid, där Jesu återkomst och den sista årsveckan är så nära.

   Herren fortsätter att både visa på tecken, men ger mig också bekräftelser i mitt hjärta, och det är en välsignelse och en glädje.

   Jag ber att Herren ska fortsätta att välsigna dig, och att hoppet om Herrens tillkommelse ska vara starkt och levande i ditt hjärta.

   Allt gott -
   Hälsningar

   Mikael

   Radera
  2. Guds Frid,
   Ja det är tydligt att alla otrologa saker som händer i världen nu verkar ske med en allt större intensitet. Allting börjar ställa sig på sin spets. Den ena profetian efter den andra verkar gå i uppfyllelse i rask takt.
   Vi ber till Herren att han håller sin hand över Jerusalem.
   Vänligen
   J och G

   Radera
  3. Guds frid Syskon,
   Ja, det är med en våldsam intensitet, att vi nu upplever tidstecken ustpela sig. Särskilt Turkiets president Erdogan driver den här frågan hårt, och det ser ut som att Erdogan överväger att flytta sin ambassad till östra Jerusalem som svar på USA:s initiativ.

   Sak 12 profetian kan man säga, har redan påbörjat sitt uppfyllande, och något som kommer att se sin fullbordan vid Harmageddon kriget.
   Herren har allt under kontroll och hela ändetidens utveckling, så därför kan vi vara trygga i honom oavsätt hur dessa födslovånder utvecklar sig.

   Guds rika välsignelse

   Mikael

   Radera